-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τη στιγμή που αποχωρούσε από τα αποδυτήρια, ο Μπουρούσης πέρασε μπροστά από το καμαράκι των διαιτητών και βλέποντας την πόρτα ανοιχτή, κοντοστάθηκε: «Κύριε Βορεάδη είσαστε πολύ κακός σε αυτό το παιχνίδι, πολύ κακός»... Ο διεθνής διαιτητής είπε: «Κύριε Μπουρούση δεν είναι σωστό να μιλάτε έτσι» και ο παίκτης του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, είμαι ειλικρινής και σας λεω ότι ήσασταν κακός απόψε, όπως κι εσείς κύριε Ζαβλανέ». Η απάντηση των διαιτητών αυτή τη φορά σε πιο έντονο ύφος: «Κάνουμε πως δεν το ακούσαμε αυτό, γιατί διαφορετικά θα έχουμε άσχημη συνέχεια».Μα που παει ο ελληνικος αθλητισμος!
Μπινελικια στον πληθυντικο και 'δεν ειναι σωστο'. Τι να περιμενεις ομως απο ανθρωπο 2.10 που βαραει τριποντα!
Οι πληροφοριες που θελουν τα μουτρα του Κωστετσου να εγιναν κρεας και τα 3 του Ζαβλακανου 2,5 ελεγχονται ως ανακριβεις
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ:Ο Βασιλοπουλος στο τελευταιο λεπτο και στο -4 εχασε λει απ ενω ηταν κατι παραπανω απο ευκολο.Τι σκατα νομιζε,οτι δε μετραει;
Αυτή η φάση για εμένα έκρινε το παιχνίδι.
Πιστεύω πως νόμιζε ότι δε μετράει. Δεν εξηγείται αλλιώς.Πέρα από όλα το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Καιρό είχα να δω μπάσκετ.Πλέον περιμένω την επιστροφή του Σοφοκλή.
-
Στην τελευταία φάση που ο Βασιλόπουλος παίρνει καλύτερη θέση κ ενώ πάει να καπακώσει την μπάλα σπρώχνεται μαεστρικά από τον Τσαρτσαρή που τον βγάζει εκτός πορείας !!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Για ακόμη μια φορά έκλεισαν τα μάτια οι ΚΟΡΑΚΕΣ!!!!!
Εδώ έκλειναν τα μάτια σε όλο τον αγώνα στην πιο κρίσιμη φάση θα κολλούσαν?????? Ρε ΟΥΣΤ !!!!!!Λοιπόν έχουμε κ λέμε:
2 επιθετικα φαουλ του Ουίνστον στην 3η περιοδο
1 του Διαμαντίδη στην 3η περίοδο
5 κινητά σκριν του Μπατίστ σε όλο τον αγώνα
Ανύπαρκτα φάουλ Πρίντεζη σε Σπανούλη, Μπλάκνει σε Διαμαντίδη , Γκρίρ σε Διαμαντίδη,
Ανύπαρκτο αντιαθλητικό Τζάκσον σε Σπανούλη και αντίστοιχα φεύγει σε αιφνιδιασμό ο Τεο και ο Χατζηβρέττας τον ανακόπτει ενώ του έχει ξεφύγει μπροστά και ο Ζαβλανός δίνει απλό φάουλ!!!
Τεχνική ποινή το επιθετικό του Ντικούδη στον Τεό , Θέατρο του Διαμαντίδη που πέφτει πάνω στο ακίνητο σκριν του Μπουρούση δίνεται επιθετικό φάουλ!!!!!Οποιος διαφωνει μπορω να του δωσω το βιντεο του αγωνα για να τα δει και ο ιδιος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kαι το μπασκετ δεν ειναι μπαλα :blove: . Οποιος ειναι καλυτερος κερδιζει. Για απαντα στα στοιχεια παρακαλω
Από το ίδιο link:
OLYMPIACOS 79- 81 PANATHINAIKOS
-
Έτσι έτσι, γκρινιάξτε τώρα......όταν νικάτε άδικα με 6(!) τεχνικές ποινές καλά είναι, θεωρείστε μεγάλη ομάδα, τώρα.....απλά υπάρχει μία ομάδα μεγαλύτερη απο εσάς......χωνέψτε το !!!
Για μένα ο παναθηναικός ήταν απλά καλύτερος. -
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Έτσι έτσι, γκρινιάξτε τώρα......όταν νικάτε άδικα με 6(!) τεχνικές ποινές καλά είναι, θεωρείστε μεγάλη ομάδα, τώρα.....απλά υπάρχει μία ομάδα μεγαλύτερη απο εσάς......χωνέψτε το !!!
Για μένα ο παναθηναικός ήταν απλά καλύτερος.Οι 6 τεχνικες ποινες δοθηκαν αφου ειχε προηγηθει με 6 ποντους ο Ολυμπιακος και εληγε το παιχνιδι. Και στην τελικη ο Ολυμπιακος δεν ειναι Αρουλης. Δεν ξερω τι νομιζεις ,αλλα πρεπει να σου πω οτι ο συλλογος Ολυμπιακος ειναι ο μεγαλυτερος στην Ελλαδα και στην Ευρωπη με πανω απο 10 εκ οπαδους σε ολο τον κοσμο.
Εχουν γνωση οι φυλακες ομως. Το παραμυθακι των νανων τελειωνει εδω. Παντως εγω μιλαω με στοιχεια και σου λεω συγκεκριμενα φασεις που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Συνολικα ειναι πανω απο 15 φασεις.
-
Aν δεν μπορείτε να δείτε τα αυτονόητα οι βάζελοι για το πως κερδίσατε, βγάλτε τα πράσινα γυαλιά και ξαναδειτε το.
Μπουρούσης και Βασιλόπουλος τα είχαν πάρει στο κρανίο γιατί έγινε χειρουργείο και αυτό φαινόταν στο γήπεδο. -
Η, μπορείτε οι Ολυμπιακοί να παραδεχθείτε, ότι ο ΠΑΟ, στο μπάσκετ, έχει καλύτερη ομάδα. Αντί να ψάχνετε για δικαιολογίες!
-
Αν εχεις παιξει μπασκετ, γνωριζεις πολυ καλα ποσο εκνευριστικο ειναι στην μια ρακετα η καθε επαφη να σφυριζεται φαουλ, ενω στην αλλη ρακετα να πεφτει το ξυλο της αρκουδας και να μην δινει τιποτα ο διαιτητης.
Για μενα χθες, οπως και περυσι στους τελικους με εκεινο το ανειπωτο φαουλ στον Πεν ο ΟΣΦΠ ειναι νικητης..Αλλα να ξερετε, το πληρωμα ολων αυτων ερχεται και θα τσουξει πιο πολυ..
Οπως ειπα και προ ημερων, το κυπελλο δεν ηξερα ποιος θα το παρει, αλλα το πρωταθλημα ειναι σιγουρα του ΟΣΦΠ.
Στα πλει οφ δεν θα αρκουν ουτε τα κορακια για να χασει ο θρυλος.
Στους γυμνους οπαδους με τις κοιλιες εξω που πηδουσανε με τον κωλο και πανηγυριζανε αλλη μια ψευτικη νικη, δεν εχω να πω τιποτα, διοτι οταν ΕΓΩ πανηγυρισα triple crown και με προσκυνουσε ολη η μπασκετικη ευρωπη, εκεινοι επαιρναν ευρωπαικο με την αλησμονητη ταπα του βρανκο αφου η μπαλα ειχε ακουμπησει ταμπλο.Κοτζαμ FIBA ζητησε εγγραφη συγνωμη απο την Βαrcelona...
Ετσι γαλουχηθηκαν ορισμενοι, αλλιως καποιοι αλλοι..τι να κανουμε..
Μεχρι τους τελικους υπομονη..εμεις γινομαστε ακομα καλυτεροι αυτο ειναι σιγουρο. Εσεις ?
-
Από αντικειμενικότητα σκίζετε πάντως!!!
Όταν χάνετε, φταίνε οι άλλοι, όταν κερδίζετε, είσαστε καλύτερη ομάδα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Από αντικειμενικότητα σκίζετε πάντως!!!
Βρε Κουκε, εσεις απο επιγνωση της πραγματικοτητας πως πατε? Μα ειναι δυνατον να πιστευε αεκτζης πως υπηρχε πιθανοτητα να παρει πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο? (η οπουδηποτε αλλου ? )
-
Με είδες πουθενά να υποστηρίζω κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Από αντικειμενικότητα σκίζετε πάντως!!!
Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, είμαστε καλύτερη ομάδα. Όταν κερδίζουν οι άλλοι, φταίνε εξωαγωνιστικοί παράγοντες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:lol:
Από αντικειμενικότητα σκίζετε πάντως!!!
Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, είμαστε καλύτερη ομάδα. Όταν κερδίζουν οι άλλοι, φταίνε εξωαγωνιστικοί παράγοντες.
Σωστά!
-
Δεν είναι θέμα αντικειμενικότητας.
Ούτε δικαιολογίες ψάχνω για την ανικανότητα της ομάδας μου (βλ. ποδόσφαιρο ΠΑΟ-ΑΕΚ).
Όταν τρως 20άρες δε φταίει κανείς άλλος από σένα.
Όταν όμως ένα ματς κρίνεται στον πόντο και έχεις και 5-6 πολυ κρίσιμα φαλτσοσφυρίγματα, τότε έχει επηρεαστεί το αποτέλεσμα.
Φίλε kouk το είδες το ματς;
Έχει άδικο πχ ο Βασιλόπουλος για τα φάουλ που δεν του έδωσαν; -
Το είδα (με διαλείμματα)
Ναι, θεωρώ ότι είχε δίκιο. Και λοιπόν? Αν το έδινε, θα κερδίζατε?
Όπως λέω πάντα, αν μπορείς, μπες και κέρδισε το ματς!
-
Μια δεκαετία δικαιολογίες .... φταίει ο Κόκαλης που δεν δίνει λεφτά, φταίει ο ταβερνιάρης, τα κοράκια, οι νάνοι, οι γίγαντες, φταίει ο ανάδρομος ερμής, φταέι ο χατζηπετρής ..... στο χωριό μου λένε ..... τις κοντής ψ..λης της φταίνε οι τρίχες !!!
Απλά ο γάυρος ΕΧΑΣΕ ... δύσκολη προς πέψη η λέξη .... υπάρχει και σόδα και για τα νευράκια ξυδάκι.
Όταν αρχίσουμε να βλέπουμε το μπασκετάκι/ποδόσφαιρο/κλπ κλπ κλπ σαν φίλαθλοι και όχι ωσ οπαδοί ίσως τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.
-
Είναι κρίμα που ο RA έκανε σχολή...
Οι Ολυμπιακοί στο μπάσκετ έχουν αρχίσει να θυμίζουν Παναθηναικούς στο ποδόσφαιρο! -
δεν είναι οτι σοκάρομαι ή θίγομαι ή κάτι τέτοιο αλλά όταν βλέπω τέτοια πρωτοσέλιδα
αναρωτιέμαι, αυτός που το σκέφτηκε και το κυκλοφόρησε σκέφτηκε 'πόσο μάγκας είμαι';
Πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει κάποιος πατώντας πάνω σε κατορθώματα άλλων; -
...ή ότι ξέρει καλά ποιοί αγοράζουν την φυλλάδα του, και τι περιμένουν να διαβάσουν, Χρήστο
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)