Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ πάντως από την αρχή για φαβορί είχα τον ΠΑΟ. Έπεζε και στην έδρα του μην το ξεχνάμε.
Δεν εννοούσα εσένα, εννοούσα την πλειοψηφία των εντύπων και του κόσμου γενικώς. Ο Ομπράντοβιτς κατάφερε να αποφορτίσει πολύ ωραία όλη αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που φόρτωνε τους παίκτες με άγχος
Καμία σχέση η περσινή ΤΣΣΚΑ με την φετινή. Είναι πολύ καλύτερη.
Έχει τον καλύτερο πλέιμεικερ, το καλύτερο τριάρι, το καλύτερο τεσσάρι.
Μην ξεχνάς όμως ότι στο σύγχρονο μπάσκετ δεν παίζουν 6-7 παίκτες, αλλά περισσότεροι. Δηλαδή όντως ο Παπαλουκάς είναι ο καλύτερος -οργανωτικά, γιατι συνολικά νομίζω είναι ισάξιος με το ΔΔ- PG, αλλά μην ξεχνάμε πως κι αυτός είναι πολύ καταπονημένος και έχει πατήσει για τα καλά τα 30.
Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει τη μεγάλη πολυτέλεια να ρίξει το Μ.Ο συμμετοχής του Διαμαντίδη κατά τουλάχιστον 4-5 λεπτά, και γενικότερα να μη ΛΙΩΝΕΙ στο παρκέ με πολλές ευθύνες.
Επίσης, η προσθήκη του Ζίζιτς στους ψηλούς είναι πολύ σημαντική και θα μας βοηθήσει, ενώ κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη μπορεί να έχουν οι Ουϊνστον-Περπέρογλου(ποιός φανταζόταν σε τι απίστευτο παίκτη θα εξελισσόταν ο Διαμαντίδης στα 23 του;).
Τέλος, μπορεί να έφυγε μια εκπληκτικής αξίας μονάδα από τη θέση '3', αλλά οι νέοι παίκτες μπορούν να δώσουν ποικιλία συστημάτων που ενδεχομένως να καλύψουν την έλλειψη.
Δε μου αρέσει να θριαμβολογώ εκ των προτέρων(πιστεύω είναι σαφές αυτό), αλλά ούτε και να μοιρολατρώ. Μου αρέσει το μπάσκετ, και με δεδομένο ότι πέρσι έγινε το τριπλ κράουν και δεν υπάρχει άγχος για φέτος, προσδοκώ απλά και μόνο να δψ πολύ ωραίο θέαμα.