-
Νταξ ρε σεις μην τα παιρνετε τοις μετρητοις.. Πελατης του Παναθηναϊκου ειναι μονο η ελληνικη διαιτησια.. Οχι οτι φταιει αυτη για την 10ετη ανυπαρξια του οσφπ αλλα οπως και να το κανεις ενα φαουλακι (μαζι κι ενα πρωταθλημα) περσυ στο κεντρο του γηπεδου σε εναν αφροαμερικανο το κανε χαψια ο..πελατης.. Τεσπα,ο μπασκετικος οσφπ εχει ψωμι ακομα να φτασει τα επιπεδα του Βαο οπως κι ο ποδοσφαιρικος βαο εχει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ψωμι να φτασει τα επιπεδα του οσφπ.
-
Πάντως παίδες θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστικός. Η ομάδα είναι προβλέψιμη. Παίζει με τον ίδιο τρόπο 5 χρόνια τώρα. Και αυτά τα χρόνια παίζουν σχεδόν ίδιας κοψιάς παίχτες. Έπαιξες 2 ΦΦ, ε κάποια στιγμη θα σε παίρναν χαμπάρι. Όποιος πάει στο γήπεδο έστω και λίγες φορές βλέπει τον ίδιο μονότονο τρόπο επίθεσης και άμυνας. Και όσο λειτουργούσε όλα ωραία και καλά. Αλλά από την αρχή της σεζόν φαίνεται ότι αυτό το καταραμένο πικενρολ πνέει τα λοίσθια. Δε μπορούσε να προσθέσει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι; Κανά σκριν εκτός μπάλας ή προσπάθεια για αντιμετώπιση του αντίπαλου πικενρολ χωρίς να ανεβαίνει το κοντό 5άρι μας τόσο ψηλά. Αυτές οι παγίδες που στήνουμε μας σκοτώνουν μέσα στη ρακέτα. Προσφέρουν διπλές και τριπλές επιθέσεις. Και να χαμε κανά 4άρι με έφεση στα ριμπάουντ να λεγα μάλιστα. Αλλά με Ντικούδη ... . Ήμαρτον. Ας δοκίμαζε έστω και καμιά ζώνη. Φυσικά μπορούμε να επικαλεστούμε τους ατυχείς τραυματισμούς -όλοι στη φροντλάιν μας- αλλά και υγιείς να μασταν δε νομίζω ότι θα χτυπούσαμε CSKA.
Δεν ελπίζω σε τίποτα παρά σε ενίσχυση και ξεκαθάρισμα στη ρακέτα μας και αφύπνιση του Ομπράντοβιτς.
Και ένα τελευταίο για τη κριτική απέναντι στο Σάρας. Ναι δε μαρκάρει, μας μπερδεύει, κάνει λάθη αλλά χθες ήταν ο καλύτερος. Ο μοναδικός που στο τέλος σκόραρε. Όταν στο τελευταίο 2λεπτο είχε μυρίσει ΣΚΑΤΟ μέσα στο Χάλα Πιονίρ ήταν ο μοναδικός που έπαιρνε προσπάθειες. Και αμυντικά δεν ήταν κακός. Ούτε ο κορυφαίος αμυντικός Διαμαντίδης ούτε ο ΝΒΑερ Σπανούλης έπαιρναν προσπάθειες. Ειδικα στη τελευταία φάση όπου ακόμα διεκδικούσαμε το παιχνίδι ο Μήτσος κάνει ένα μπάσιμο από αριστερά, φτάνει στα 3 μέτρα, κάνει ένα καλαματιανοζεϊμπέκικο και δίνει μια σκοτωμένη πάσα στο μαρκαρισμένο Σάρας.
Αν το καλοκαίρι γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές ψηλών νομίζω ότι έχει ρόλο στο νέο ΠΑΟ. Που πιστεύω ότι θα ναι απαλλαγμένος από αγκυλώσεις και ξεπερασμένες πλέον φόρμες. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Όταν στο τελευταίο 2λεπτο είχε μυρίσει ΣΚΑΤΟ μέσα στο Χάλα Πιονίρ ήταν ο μοναδικός που έπαιρνε προσπάθειες. Και αμυντικά δεν ήταν κακός. Ούτε ο κορυφαίος αμυντικός Διαμαντίδης ούτε ο ΝΒΑερ Σπανούλης έπαιρναν προσπάθειες. Ειδικα στη τελευταία φάση όπου ακόμα διεκδικούσαμε το παιχνίδι ο Μήτσος κάνει ένα μπάσιμο από αριστερά, φτάνει στα 3 μέτρα, κάνει ένα καλαματιανοζεϊμπέκικο και δίνει μια σκοτωμένη πάσα στο μαρκαρισμένο Σάρας.Στο τελευταίο δίλεπτο είχες καταφέρει(ένας Δίας ξέρει πώς)να ισορροπήσεις και ισοφαρίσεις το ματς.Χάρη στον τοπ σκόρερ και τις επιλογές του στην επίθεση(ακόμα και τρίποντο σε αιφνιδιασμό θαύμασα,άστοχο φυσικά)το τίναξες στον αέρα.Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν ήθελε και πολύ ο Μπίλης να δει ότι το παιχνίδι παίζεται με προσωπικές εμπνεύσεις του ενός και του άλλου και άρχισε και αυτός τα δικά του.
Όποιος στέκεται στους 16 χθεσινούς πόντους του Σάρας βλέπει τη γλάστρα και χάνει τον Αμαζόνιο.
Όσο για τις μυρωδιές που λες, δεν νομίζω ότι παίκτες του επιπέδου και των εμπειριών του Παναθηναικού είχαν ανάγκη να αφοδεύσουν μπασκετικά και περίμεναν τον Σαρας για να τους ξεσκατίσει.
Επαναλαμβάνω, με 'το έτσι θέλω' ξηγήθηκε ο Λιθουανός σε όλη τη διάρκεια του ματς.Απόδειξη και οι μηδέν,zero,0 διαστημικές του ασίστ,.Όσο για το σύστημα, σωστό ότι το έχουν μάθει ακόμα και οι κοπέλες που χορεύουν στην ανα-καυλα του παιχνιδιού, διαφωνώ στο ότι θα μπορούσε να εφαρμόσει κάτι διαφορετικό με τους παίκτες ρακέτας που ΔΕΝ έχει. Δυστυχώς.
-
Και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση.
Σε κάθε επιθετικό ριμπάουντ των Γιούγκων ο Μπατίστ(είναι πραγματικά κρίμα να τον βλέπεις σε κάθε ματς να κρεμιέται σαν το πιτσιρίκι που προσπαθεί να φτάσει το βάζο με το γλυκό στο πάνω ράφι της κουζίνας)τράβαγε τα tits του εξαγριωμένος και απογοητευμένος με τα ανύπαρκτα blocks και βοήθειες των συντρόφων του.
Που σημαίνει ότι χθες οι γιούγκοι πατούσαν σε παρκέ κι οι δικοί μας κολυμπούσαν σε πέλαγος.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν το ήξερα αυτό. Από ποιούς έγινε;; Εγινε εντάντια στη θέληση του Ομπράντοβιτς;; Εάν ναι, ένας λόγος παραπάνω ότι δε ρωτηθηκε για το ΛιθουανόΕναντια εγινε αλλα το πηραν πισω... Το ιδιο θα συνεβαινε και το καλοκαιρι, ΑΝ ειχε εναντιωθει' που ΔΕΝ....
Ε βλέπεις τώρα ;; Όταν χάσαμε από την Ταού και μείναμε έξω από την Πράγα και σου είπα ότι η Ταού είναι καλύτερη από μας κατά ένα καλάθι, μου απάντησες (και μάλλον σωστα) ότι σε αυτό το επίπεδο εκεί παίζουν οι διαφορές των ομάδων. Άλλο λες τώρα.
Το ιδιο ακριβως σου λεω. Ησουν καλυτερος (τοσο καλυτερος, οσο χρειαζεται στο υψηλο αυτο επιπεδο) και κερδισες. Αλλο αυτο και αλλο το 'διαστημικο μπασκετ'... Τετοιο ειχε παιξει η Μακαμπι του... Μπλατ και εριξε τη σαρανταρα στον τελικο, για να κανουμε τη σχετικη συγκριση
Tον Γιασάιτις των 4,5 πόντων και του 1,7 ριμπαουντ;;
Ναι, αυτον. Της πολυεπιπεδης προσφορας σε σχεση με τον μονοδιαστατο και για μικρες ομαδες Ουινστον... Και αλλους φυσικα που θα τους αναφερω οταν κανουμε εναν απολογισμο....
Δεν ξέρω τις θες να πεις εδώ
Οτι δεν εχω πειστει οτι θα ειναι αυτος η λυση στο πρόβλημά σας.
Για σημερα. Δεν ειναι πολυ γνωστο αλλα ο Ολυμπιακος μολις τελειωσε την.... προετοιμασια Εγινε απο αναγκη, καθως τα τεστ ηταν απογοητευτικα και τα τεχνικα κενα τεραστια. Αφου καταφεραμε να φτασουμε ως εδω με αυτες τις συνθηκες (παιζοντας εν μεσω προετοιμασιας, αντι για φιλικα, επισημα) και τις απιστευτες ελλειψεις, παλι καλα... Αν περασουμε, βεβαια (50-50), και σε συνδυασμο με τις επιστροφες, μπορουμε να αισιοδοξουμε για κατι καλο φετος
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όταν στο τελευταίο 2λεπτο είχε μυρίσει ΣΚΑΤΟ μέσα στο Χάλα Πιονίρ ήταν ο μοναδικός που έπαιρνε προσπάθειες. Και αμυντικά δεν ήταν κακός. Ούτε ο κορυφαίος αμυντικός Διαμαντίδης ούτε ο ΝΒΑερ Σπανούλης έπαιρναν προσπάθειες. Ειδικα στη τελευταία φάση όπου ακόμα διεκδικούσαμε το παιχνίδι ο Μήτσος κάνει ένα μπάσιμο από αριστερά, φτάνει στα 3 μέτρα, κάνει ένα καλαματιανοζεϊμπέκικο και δίνει μια σκοτωμένη πάσα στο μαρκαρισμένο Σάρας.
... .................................
Όσο για το σύστημα, σωστό ότι το έχουν μάθει ακόμα και οι κοπέλες που χορεύουν στην ανα-καυλα του παιχνιδιού, διαφωνώ στο ότι θα μπορούσε να εφαρμόσει κάτι διαφορετικό με τους παίκτες ρακέτας που ΔΕΝ έχει. Δυστυχώς.Ναι οκ αλλά δε μου πες ποιοι το φτάσαν στην ισοπαλία. Όσο για τις ασιστ έβγαλε κανας άλλος; Και στο τέλος είδες καναν άλλον να παίρνει πρόσπάθειες; Γι' αυτό και αναφέρω τη φάση με το Μήτσο.
Εκεί που επιμένω κυρίως είναι το τι γίνεται στην άμυνά μας. Αφού αυτό με τη παγίδα που επιχειρούμε στην άμυνα δε μας βγαίνει. Μας αφήνει εντελώς γυμνούς στη ρακέτα. -
Εχει αρχισει η πριονοκορδελα απο τα κορακια. Ο Ολυμπιακος δεν εχει εκτελεσει ακομα βολες και οι αλλοι εχουν εκτελεσει 10 βολες. Ευτυχως που ειναι στοκοι και ναυαγοι και τις χανουν. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΙΞΤΕ 50-50 ΓΑΜΩ
-
Παρτίζαν-Παναθηναϊκός: 82-73
http://www.sport24.gr/html/ent/069/ent.226069.asp -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχει αρχισει η πριονοκορδελα απο τα κορακια. Ο Ολυμπιακος δεν εχει εκτελεσει ακομα βολες και οι αλλοι εχουν εκτελεσει 10 βολες. Ευτυχως που ειναι στοκοι και ναυαγοι και τις χανουν. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΙΞΤΕ 50-50 ΓΑΜΩΑΧαχαχαχαΧΑχααχαχαΧΧΑ
Ναυαγοι.......αχαχαχαχ!
Ελιωσα, τρελη ατακα.
-
Νταξ,καλα σταθηκε κι η ρεαλ..ο εποοοομενος...
-
Αφιερωμενο:
Τί να σου πω κι εγώ σε σκέφτομαι
μπαίνεις στο νου μου σαν το φύσημα του ανέμου
είναι τρελό μα κάπου εύχομαι
να μη σε γνώριζα καλύτερα ποτέ μουΜπορεί και να΄φτανα μαζί σου ως τ΄αστέρια
αν την καρδιά μου δεν ζεσταίναν άλλα χέριαΑν είχες έρθει πιο νωρίς
δεν θα μας χώριζε κανείς
εγώ θα σ΄άφηνα να κλέψεις τη ψυχή μου
θα΄μασταν ένα τώρα εμείς
και θα σ΄αγκάλιαζα χωρίς να με διχάζουν
η καρδιά κι η λογική μου
Αν είχες έρθει πιο νωρίς
μεσ΄τη ζωή μουΤί να σου πω το παραδέχομαι
μεσ΄το μυαλό μου με φιλιά σ΄αιχμαλωτίζω
κι έτσι τολμώ να σ΄ονειρεύομαι
αλλά αποφεύγω από κοντά να σ΄αντικρύζωΘα΄χαμε τόσα εμείς οι δυο να μοιραστούμε
αν δεν αργούσαμε στο δρόμο να βρεθούμεΑν είχες έρθει πιο νωρίς
δεν θα μας χώριζε κανείς
εγώ θα σ΄άφηνα να κλέψεις τη ψυχή μου
θα΄μασταν ένα τώρα εμείς
και θα σ΄αγκάλιαζα χωρίς να με διχάζουν
η καρδιά κι η λογική μου
Αν είχες έρθει πιο νωρίς
μεσ΄τη ζωή μουhttp://www.youtube.com/watch?v=XmDB-3wtmbc' target='_blank
-
Eτάξει, σήμερα ο Θρύλος έπαιξε πολύ καλά.
Η ομάδα έχει μεταμορφωθεί.
Το κακό είναι ότι τώρα παίζουμε με ΤΣΣΚΑ.... -
Το λέγαμε με τον πεθερό μου ότι η διαιτησία θα παίξει Ρεάλ αλλά ο Ολυμπιακός είχε ΔΡΑΚΟ στη μηχανή του....
Ωραία πάντως που δύο ημέρες δεν είχαμε δελτία ειδήσεων....
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ναι οκ αλλά δε μου πες ποιοι το φτάσαν στην ισοπαλία. Όσο για τις ασιστ έβγαλε κανας άλλος; Και στο τέλος είδες καναν άλλον να παίρνει πρόσπάθειες; Γι' αυτό και αναφέρω τη φάση με το Μήτσο.
Εκεί που επιμένω κυρίως είναι το τι γίνεται στην άμυνά μας. Αφού αυτό με τη παγίδα που επιχειρούμε στην άμυνα δε μας βγαίνει. Μας αφήνει εντελώς γυμνούς στη ρακέτα.3 ασιστ ο Μήτσος και 3 ο Σπανούλης. Ας μην μένουμε όμως στα νούμερα. Ο Σάρας με την εν γένει παρουσία του περισσότερο αποδιοργανώνει την ομάδα παρά την βοηθάει.
Όσο για το come back μάλλον προήλθε από την απειρία των εξαιρετικά ταλαντούχων και διψασμένων Γιούγκων.Ας τα αφήσουμε όμως αυτά προς το παρόν, γιατί σήμερα έχουμε γιορτή. Του Λαζάρου.
Dimou
Η συγκεκριμένη Ρεάλ δεν ήθελε μόνο τα 3 κοράκια της uleb για να κερδίσει. Χρειαζόταν και το κοράκι του Αισώπου μαζί με όλα τα κοράκια από 'τα πουλιά' του Χίτσκοκ. Και πάλι δύσκολα...Πραγματικό μεγαθήριο.
Συμπαθητικούλης ο γαβράκος σήμερα.Το πράγμα φάνηκε από το τρίποντο με ταμπλό(αν θυμάμαι καλά) του Μπουρούση.Έπιασαν τόπο τα βουντού του ρεντ. -
Στα σοβαρα, τωρα.
Αν η προσληψη του Γιαννακη ειχε γινει νωριτερα (φθινοπωρο), τωρα θα συζητουσαμε για το απολυτο φαβορι για τον τιτλο (κι ενδεχομενως να ειχαμε ηδη στο παρκε τον Σοφο).
Απο ταλεντο αυτη η ομαδα ειναι μακραν του δευτερου. Απο μελλον επισης. Τωρα πια χτυπησε κορυφη και οσον αφορα τον προπονητη. Ο Γκριρ στο 2 ειναι ενας σπουδαιος σκορερ (ενω στο ασο ηταν ενας απαραδεκτος παικτης), ο Ματσε υγιης ειναι ο... Ματσε (ανατριχιλα στο καλαθι που εβαλε με το που μπηκε και το χαμο που εγινε...), ο Βασιλοπουλος εχει ολο το μελλον μπροστα του (ειδικα με τον Γιαννακη προπονητη), ο Γουντς με σωστη καθοδηγηση μπορει να ειναι dominant τριαρι στην Ευρωπη, ενω η frontline με υγιη Σοφο, θα μπορουσε να ειναι ομαδας ΝΒΑ... Αλλα και οι λοιποι της 12αδας ειναι ενας κι ενας και κυριως με πολλα ακομα χρονια καλου μπασκετ. Μια ματια στο ποσοι (και ποιοι) ηταν εκτος 12αδας δειχνει το βαθος της ομαδας. Με εναν καλο PG το καλοκαιρι θα κυριαρχησει στο ευρωπαικο μπασκετ για χρονια...
Την ΤΣΣΚΑ δεν τη φοβαμαι πια. Ειναι μια σπουδαια ομαδα, αλλα νομιζω οτι οι πιθανοτητες ειναι οριακα υπερ της. Δυστυχως ημασταν ατυχοι (στον ομιλο και) στο ζευγαρωμα και ενω θα προκριθει μια εκ των (πολυ κατωτερων μας) Σιενα/Φενερμπαχτσε, ενω εχει πιθανοτητες κι η απλως συμπαθητικη Παρτιζαν, εμεις θα πρεπει να σφαχτουμε με τους Ρωσους. Ο Παπαλουκας, μαθαινω, κανει παπαδες αυτην την περιοδο....
Τι να πει, βεβαια, κι η Ρεαλ...... -
To βλέπετε καλά το φόρουμ;; εμένα είναι σαν ...πεταμένο στην οθόνη!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στα σοβαρα, τωρα.
Αν η προσληψη του Γιαννακη ειχε γινει νωριτερα (φθινοπωρο), τωρα θα συζητουσαμε για το απολυτο φαβορι για τον τιτλο (κι ενδεχομενως να ειχαμε ηδη στο παρκε τον Σοφο).
Απο ταλεντο αυτη η ομαδα ειναι μακραν του δευτερου. Απο μελλον επισης. Τωρα πια χτυπησε κορυφη και οσον αφορα τον προπονητη. Ο Γκριρ στο 2 ειναι ενας σπουδαιος σκορερ (ενω στο ασο ηταν ενας απαραδεκτος παικτης), ο Ματσε υγιης ειναι ο... Ματσε (ανατριχιλα στο καλαθι που εβαλε με το που μπηκε και το χαμο που εγινε...), ο Βασιλοπουλος εχει ολο το μελλον μπροστα του (ειδικα με τον Γιαννακη προπονητη), ο Γουντς με σωστη καθοδηγηση μπορει να ειναι dominant τριαρι στην Ευρωπη, ενω η frontline με υγιη Σοφο, θα μπορουσε να ειναι ομαδας ΝΒΑ... Αλλα και οι λοιποι της 12αδας ειναι ενας κι ενας και κυριως με πολλα ακομα χρονια καλου μπασκετ. Μια ματια στο ποσοι (και ποιοι) ηταν εκτος 12αδας δειχνει το βαθος της ομαδας. Με εναν καλο PG το καλοκαιρι θα κυριαρχησει στο ευρωπαικο μπασκετ για χρονια...
Την ΤΣΣΚΑ δεν τη φοβαμαι πια. Ειναι μια σπουδαια ομαδα, αλλα νομιζω οτι οι πιθανοτητες ειναι οριακα υπερ της. Δυστυχως ημασταν ατυχοι (στον ομιλο και) στο ζευγαρωμα και ενω θα προκριθει μια εκ των (πολυ κατωτερων μας) Σιενα/Φενερμπαχτσε, ενω εχει πιθανοτητες κι η απλως συμπαθητικη Παρτιζαν, εμεις θα πρεπει να σφαχτουμε με τους Ρωσους. Ο Παπαλουκας, μαθαινω, κανει παπαδες αυτην την περιοδο....
Τι να πει, βεβαια, κι η Ρεαλ......Πολυ σωστα...ανατριχιλα χθες μολις μπηκε ο Ματσας...
Καλυτερα που παιζουμε με την ΤΣΣΚΑ..ετσι δεν θα πετανε στα συννεφα..
Ο σοβαρος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και με τις επιστροφες 2 κορυφαιων παικτων (ματσας+σοφο) ειναι ΠΡΩΤΟ φαβορι για την ελλαδα..
Βεβαια τον ρολο τους θα παιξουν και οι επισκεψεις των κοντων στο παρκε μολις η ομαδα τους χάνει τον μπουσουλα..Αλλα με τον δρακο στον παγκο, ελπιζω να μην ζησουμε τα περσινα καραγκιοζιλικια τους...
Και παλι ΜΟΝΟ ΕΣΥ θρυλε...οι αλλοι σπιτι τους..
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ .-
-
Καλή επιτυχία στο γαύρο για τους αγώνες με τους Ρώσους. Φυσικά και θέλω να κερδίσετε!
Εμείς ακόμα πενθούμε...
Με τέτοια ψυχολογία δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τον γαύρο στο κύπελλο...πλέον όλα είναι πιθανά.
Ο καλός Παναθηναϊκός βέβαια δεν έχει αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά πλέον κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα τον ξαναδούμε...
Μας καλομάθανε τόσα χρόνια ρε γαμώτο και πονάει... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Καλή επιτυχία στο γαύρο για τους αγώνες με τους Ρώσους. Φυσικά και θέλω να κερδίσετε!
Εμείς ακόμα πενθούμε...
Με τέτοια ψυχολογία δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τον γαύρο στο κύπελλο...πλέον όλα είναι πιθανά.
Ο καλός Παναθηναϊκός βέβαια δεν έχει αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά πλέον κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα τον ξαναδούμε...
Μας καλομάθανε τόσα χρόνια ρε γαμώτο και πονάει...Πλεον δεν ειναι θεμα καλου παναθηναικου, μην ξεχνας πως εχει αποδυναμωθει αρκετα, μαθανε το παιχνιδι του, ενισχυθηκε ο ΟΣΦΠ τρομερα, και ολα αρχιζουν ξανα απο την αρχη..
Απλα κανατε τον κυκλο (τρομερα επιτυχημενο) σας θεωρω..Παντως φετος τα πλει οφ θα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ...
Α ρε σοφο.....οδοστρωτηρα.....
-
Υπερβολές εκατέρωθεν..
Άχρηστοι Σάρας & Μπατίστ από την μία, υπερομάδα που είναι πρώτο φαβορί στην Ελλάδα (και αν είχει έρθει νωρίτερα ο Γιαννάκης θα ταν και στην Ευρώπη) από την άλλη..
Σοβαρευτείτε ρε.. Η σεζόν κρίνεται ήδη αποτυχημένη για μας αφού ο κύριος στόχος ήταν το Ευρωπαικό.. Πάμε δυνατά για του χρόνου...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)