-
Για μια και μοναδικη φορα
-
Ένας από τους προπονητές μου στα παιδικά, μας έλεγε ότι 'όποιος χάνει την πρώτη βολή αλλά χάνει και τη δεύτερη, είναι βλάκας'.
-
Kid,balo,buj και λοιπα τριφυλλακια σας εχω νεα. Ο Σοφο ειναι 165 κιλα(3 λιγοτερα απ'οτι στο mudobasket της Ιαπωνιας) και πιο γυμνασμενος απο ποτε. Το λιπος εχει φυγει εντελως. Βγαζει σε 15 λεπτα ανετα 3.5 χμ τρεξιματος.
ΩΡΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΕΣ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΑΙ ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΒΑΛΕ ΠΑΝΟΥΛΕΣ ΝΤΑΝΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ NBA ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
-
Εμένα γιατί εξακολουθούν να μου φαίνονται πολλά αυτά τα κιλά?
edit: Αν ΕΠΕΣΕ στα 165 κιλά, πόσα ήταν δηλαδή?
Christos M
Αυτά να τα πει ο προπονητής σου σε κρίσιμες βολές του τελευταίου δευτερόλεπτου με 10000 άτομα κρεμασμενα πάνω από το κεφάλι του. -
Oταν τελειωσε το πρωταθλημα ηταν 200 κιλα και ειχε ΠΟΛΥ λιπος σε ολο του το σωμα και δεν μπορουσε να τρεξει 100 μετρα
-
Το λιπος εχει φυγει εντελως
Θα φαίνεται και το 6 pack;
Κατα τ' άλλα εξακολουθείς να είσαι γραφικός με μονότονο τρόπο. -
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kid,balo,buj και λοιπα τριφυλλακια σας εχω νεα. Ο Σοφο ειναι 165 κιλα(3 λιγοτερα απ'οτι στο mudobasket της Ιαπωνιας) και πιο γυμνασμενος απο ποτε. Το λιπος εχει φυγει εντελως. Βγαζει σε 15 λεπτα ανετα 3.5 χμ τρεξιματος.ΩΡΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΕΣ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΑΙ ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΒΑΛΕ ΠΑΝΟΥΛΕΣ ΝΤΑΝΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ NBA ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
Α ρε μεγάλε Ρεντάρμυ! Να δω σε ποιά τρύπα θα κρυφτείς ή τι στολή θα προβάρεις ( ) αν η ομάδα σου χάσει πάλι το Πρωτάθλημα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
edit: Αν ΕΠΕΣΕ στα 165 κιλά, πόσα ήταν δηλαδή?
190+
Παντως ο ρεντ εχει δικιο. Στην Ιαπωνια ηταν περιπου 160... Νομιζω οτι αν χασει καμια 15αρια ακομα θα ερθει σε πολυ καλη κατασταση (τα 150 για καποιον 2.06 ακουγονται και ειναι πολλα, αλλα ο Σοφο εχει πολλες ιδαιτεροτητες με προεξαρχουσα την απιστευτη μυικη του μαζα). Παντως φαινεται σε καλο δρομο και καπου ακουσα οτι θα διατηρησει τον ιδιο προσωπικο γυμναστη για ολη τη σεζον. Για να ενταχθει εξαλλου στην προετοιμασια, θα πει οτι τον μετρησανε και τον βρηκαν ενταξει....
-
Φανταζομαι οτι η μετρηση εγινε στη γεφυροπλαστιγγα για τις νταλικες
-
Όχι. Το ένα πόδι στη μια ζυγαριά και το άλλο στην άλλη.
Σαν τον Κολοσσό της Ρόδου θα ήταν. -
Oταν τελειωσε το πρωταθλημα ηταν 200 κιλα και ειχε ΠΟΛΥ λιπος σε ολο του το σωμα και δεν μπορουσε να τρεξει 100 μετρακαλα μωρε περσι σε ολο το πρωταθλημα δε μας ελεγες οτι ηταν μια χαρα κτλ κτλ?
-
Ήτανε baby fat που το πήρε σε μπόι. Οπότε όλα καλά...
-
Kid,balo,buj και λοιπα τριφυλλακια σας εχω νεα. Ο Σοφο ειναι 165 κιλα(3 λιγοτερα απ'οτι στο mudobasket της Ιαπωνιας) και πιο γυμνασμενος απο ποτε. Το λιπος εχει φυγει εντελως. Βγαζει σε 15 λεπτα ανετα 3.5 χμ τρεξιματος.Εγω ακουσα για 3.2 μην κλεβεις και μας τρομαζεις!
Αχ βρε red δεν βαρεθηκες;;; Καθε χρονο τα ιδια που θα παει, καποια στιγμη θα το πετυχεις.
-
Red παλι ανοιγεσαι και εκτιθεσαι...
Το περσινο δε σου μαθε τιποτα; Στην καλυτερη να κερδισεις δυο ματσακια οταν ειμαστε αδιαφοροι. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ κατι καλυτερο για σενα ρε αδερφε...Ειναι καπαρωμενοι οι τιτλοι για αλλα 15 χρονια. Τα παιδια σου θα δουν πρωταθλημα οσφπ στο μπασκετ οταν θα ναι στο γυμνασιο. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Το περσινο δε σου μαθε τιποτα; Στην καλυτερη να κερδισεις δυο ματσακια οταν ειμαστε αδιαφοροι. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ κατι καλυτερο για σενα ρε αδερφε...Ειναι καπαρωμενοι οι τιτλοι για αλλα 15 χρονια. Τα παιδια σου θα δουν πρωταθλημα οσφπ στο μπασκετ οταν θα ναι στο γυμνασιο.Eγω παντα μεσα πεφτω. Και περυσυ μεσα επεσα. Το πρωταθλημα το πηρε ο Ολυμπιακος(με τα κορακια το πηρε ο Παο). Αν επαιζε η διαιτησια 50-50 περυσυ τοτε δεν θα κανατε ουτε μια νικη απεναντι μας. Δεν φταιω εγω που ο Παο παιζει με 8 παικτες και ο Ολυμπιακος με 5.
Το μελλον ανηκει στον Ολυμπιακο. Πηρε τον καλυτερο νεο παικτη της Ευρωπης(Τεο), εχει τον καλυτερο αμυντικο της Ευρωπης(Βασιλοπουλο),εχει τον καλυτερο σεντερ της Ευρωπης(Σοφο),εχει το καλυτερο 3αρι της Ευρωπης(Γουντς) και εχει το καλυτερο 2αρι της Ευρωπης(Ματσε) και εχει για αλλαγες Μαυροκεφαλιδη,Βασιλειαδη,Τσακαλιδη κ.τ.λ.
ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΩΤΗ ΑΡAXΝΗ ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΙΓΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ MISTAKE MACHINE KILL BILL
-
Το περσινο δε σου μαθε τιποτα; Στην καλυτερη να κερδισεις δυο ματσακια οταν ειμαστε αδιαφοροι. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ κατι καλυτερο για σενα ρε αδερφε...Ειναι καπαρωμενοι οι τιτλοι για αλλα 15 χρονια. Τα παιδια σου θα δουν πρωταθλημα οσφπ στο μπασκετ οταν θα ναι στο γυμνασιο.Eγω παντα μεσα πεφτω. Και περυσυ μεσα επεσα. Το πρωταθλημα το πηρε ο Ολυμπιακος(με τα κορακια το πηρε ο Παο). Αν επαιζε η διαιτησια 50-50 περυσυ τοτε δεν θα κανατε ουτε μια νικη απεναντι μας. Δεν φταιω εγω που ο Παο παιζει με 8 παικτες και ο Ολυμπιακος με 5.
Το μελλον ανηκει στον Ολυμπιακο. Πηρε τον καλυτερο νεο παικτη της Ευρωπης(Τεο), εχει τον καλυτερο αμυντικο της Ευρωπης(Βασιλοπουλο),εχει τον καλυτερο σεντερ της Ευρωπης(Σοφο),εχει το καλυτερο 3αρι της Ευρωπης(Γουντς) και εχει το καλυτερο 2αρι της Ευρωπης(Ματσε) και εχει για αλλαγες Μαυροκεφαλιδη,Βασιλειαδη,Τσακαλιδη κ.τ.λ.
ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΩΤΗ ΑΡAXΝΗ ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΙΓΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ MISTAKE MACHINE KILL BILL
αυτοι μου δινουν πρωταθληματα και triple crown
Eιναι κατι σαν τη διαφιμηση που λεει....Αυτην ξερω αυτην εμπιστευομαι -
μερικές μικρές διορθώσεις!
Το μελλον ανηκει στον Ολυμπιακο.
Ναι ... Κάπου στο 2424 μ.χ. σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά....
Πηρε τον καλυτερο νεο παικτη της Ευρωπης(Τεο),
Μόνο που οι άλλοι πέρνουν τον καλυτερο παίκτη της Ευρώπης -> Σάρας
εχει τον καλυτερο αμυντικο της Ευρωπης(Βασιλοπουλο)
,
Μόνο που ο καλύτερος λέγεται Διαμαντίδης
εχει τον καλυτερο σεντερ της Ευρωπης(Σοφο)
,
Μόνο που ο Τομάσεβιτς είναι καλύτερο και ο Βούισιτς είανι ο καλύτερος
εχει το καλυτερο 3αρι της Ευρωπης(Γουντς)
Μήπως να είναι ο Σισκάουσκας;;;
και εχει το καλυτερο 2αρι της Ευρωπης(Ματσε)
Χμ.. Ναι.. Διαμαντίδης-Σπανούλης-Σάρας είναι μακράν χειρότεροι
και εχει για αλλαγες Μαυροκεφαλιδη,Βασιλειαδη,Τσακαλιδη κ.τ.λ.
Εντάξυ και ο άλλος έχει Τσαρτσαρή, Βούγιανιτς, Ζίζιτς, Περπέρογλου κτλ
Αυτά τα ολίγα.
Ά υπάρχει και ένας προπονητάκος επιπέδου Τ.Λεμονή, που λέγεται Ζελικο εάν θυμάμαι καλα...
-
Πολλαπλά quotes Σώτ; Η εκδίκηση του ρεντάρμη θα είναι μανιασμένη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολλαπλά quotes Σώτ; Η εκδίκηση του ρεντάρμη θα είναι μανιασμένη
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)