-
''Μετά την πτώση της δυναστείας του Άρη, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να εγκαταστήσει την δική του αυτοκρατορία και να ψηφιστεί από την FIBA ως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης για τη δεκαετία του '90''
http://el.wikipedia.org/wiki/Κ�% ... F%83%CE%B7Ι REST MY CASE. Μετα απο αυτο δεν νομιζω οτι εχει νοημα να σου ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
''Μετά την πτώση της δυναστείας του Άρη, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να εγκαταστήσει την δική του αυτοκρατορία και να ψηφιστεί από την FIBA ως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης για τη δεκαετία του '90''
http://el.wikipedia.org/wiki/Κ�% ... F%83%CE%B7Ι REST MY CASE. Μετα απο αυτο δεν νομιζω οτι εχει νοημα να σου ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ααααααααα μάλιστα!!! Αυτό είναι το ...site το επίσημο της FIBA που δείχνει ότι ο γαύρος ψηφίστηκε από τη ΦΙΜΠΑ ως η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας;;; η WIKIPEDIA????
άσε τα σάπια και δώσε το site της ΦΙΜΠΑ
Σιγά μην υπάρχει ε;;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ααααααααα μάλιστα!!! Αυτό είναι το ...site το επίσημο της FIBA που δείχνει ότι ο γαύρος ψηφίστηκε από τη ΦΙΜΠΑ ως η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας;;; η WIKIPEDIA????
άσε τα σάπια και δώσε το site της ΦΙΜΠΑ
Σιγά μην υπάρχει ε;;;
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Η WIKIPEDIA δεν ειναι εγκυκλοπαιδεια που βγαζει ο Κοκκαλης ή ο Γιαννακοπουλος. Ειναι εγκυρη ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια.
Ωρες ωρες νομιζω οτι εισαι πιο καφρος απο τον Γιαννακοπουλο με αυτα που γραφεις. Γιατι δεν στελνεις ενα μυνηματακι στον Κοτζια ,στον Παπαδογιανη κτ.λ? Ο Κοτζιας εχει και εκπομπη στο ραδιοφωνο και ο Παπαδογιαννης mail
Δυστυχως για σενα αυτη ειναι η αληθεια. Ο Ολυμπιακος βγηκε η καλυτερη ομαδα την δεκαετια του 90 σε ολη την Ευρωπη και ηταν η αιτια της ανοδος του Ελληνικου μπασκετ. Θα ψαξω να βρω παντως και το σιτε της fiba για να τελειωσει ΚΑΘΕ αμφιβολια σου,γιατι εσυ εισαι ικανος να βγαλεις την WIKIPEDIA ,KOKKALOPEDIA
-
Η wikipedia τόσο έγκυρη, όσο έγκυρος είναι ο εκάστοτε συγγραφέας. Σε σοβαρά άρθρα βλέπεις δεκάδες πηγές και αναφορές σε τρίτες δημοσιεύσεις, κάτι που απουσιάζει παντελώς από το συγκεκριμένο άρθρο.
-
E , καλά τώρα κι εσύ...
Καλημέρες
-
Το μπασκετ στην Ελλαδα απογειωθηκε στα μεσα της δεκαετιας του 80 απο τον ΑΡΗ αρχικα(καθε Πεμπτη βλεπαμε ολοι μπασκετ κ την πορεια του ΑΡΗ στην Ευρωπη) και ηρθε το 87 που η εθνικη ομαδα τρελανε ολη την Ελλαδα κ απο εκει και περα καθε παιδακι ειχε μια μπαλα μπασκετ κ εριχνε σουτ...
Αν θελετε πιο συγκεκριμενα-Νικος Γκαλης οσο και να μειωνω τους υπολοιπους παικτες της τοτε εποχης
Χαρη στον Νικο Γκαλη εγινε η Ελλαδα υπερδυναμη στο παγκοσμιο μπασκετ,με συνεχομενους τελικους σε συλλογικο επιπεδο και εθνικο επιπεδο.
-
Βρε παιδιά, βρε παιδιά....γιατί ανοίγεται μία συζήτηση η οποίοα έχει κλείσει εν τη γεννέση της ???
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 20ου: ΑΡΗΣ
ή αν προτιμάται, όχι ολυμπιακός, όχι παναθηναικός, όχι παοκ, όχι αεκ, όχι εθνική ελλάδος (και όλοι οι προαναφερθέντες σε όλα τα αθλήματα).
Τόσα χρόνια περάσανε απο τότε, έπρεπε να το είχατε χωνέψει μέχρι τώρα.
Μία ομάδα ήταν είναι και θα είναι ικανή να στείλει ρίγος συγκίνησης στο μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού/κυπριακού πλυθυσμού, μόνο ο τουρκοφάγος ΑΡΗΣ.
Οι υπόλοιποι μπορείτε να παίξετε με τα εισητήρια, τα ευρώ σας και ότι άλλο χόμπι έχετε διότι και καλύτεροι να γίνεται τα σύνορα συμπάθειας της δικής σας ομάδας δεν πρόκειται να τα περάσετε ποτέ.
Μόνο ένας τα κατάφερε και ας μην έφερε τις επιτυχίες των άλλων !!!!Και φυσικά το ξέρετε και οι ίδιοι (όσοι ταιριάζουν ηλιακιακά βέβαια) διότι και εσείς τα ζήσατε και ας ήσασταν αντίπαλοι (πλην των παοκσήδων όπου εντάξει, όπως και να το κάνεις είναι λογικό όταν βλέπεις ό πρώτος να γίνεται είδωλο πανελληνίως και ο δεύτερος να λαμβάνει ένα χτύπημα στην πλάτη, να μην μπορείς να τον υποστηρίξης αλλά.....έτσι είναι η ζωή).
Τόσο απλά........ΑΡΗΣ
-
Red, έτσι όπως τα γράφουν είναι. Ίσως τότε ήσουν κάπως μικρός και δεν τα θυμάσαι, αλλά η Ελλάδα έμαθε το μπάσκετ χάρη στην Εθνική του 87 και τον Αρη του Ιωαννίδη με τον Γκάλη. Κάθε πιτσιρίκι φόραγε παπούτσια Pony ( ) κι έψαχνε για μια μπασκέτα. Τα παιχνίδια του Άρη με Ιταλούς και Ισπανούς καθήλωναν όλη την Ελλάδα στην τηλεόραση - ΚΑΙ τους Ολυμπιακούς. Η αποτυχία του Άρη στα φάιναλ-φορ ήταν εθνική τραγωδία.
Αργότερα ο Ολυμπιακός πάτησε πάνω στην ήδη μεγάλη λαοφιλία του αθλήματος, δεν τη δημιούργησε εκείνος. Άλλωστε είχε κι ένα μεγάλο αντίπαλο, τον ΠΑΟ, τον οποίο πάτησε στην Ευρώπη για να έχουμε τώρα αποκούμπι και να λέμε τα δικά μας. -
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Μόνο ένας τα κατάφερε και ας μην έφερε τις επιτυχίες των άλλων !!!!
Aυτό το λες εσύ και καλά κάνεις και το λες.
Τα μαθηματικούλια όμως λένε άλλα.Για ρίξε μια ματιά σε τίτλους σε εσωτερικό και εξωτερικό, ξανά.
Εάν εννοείς σε προσφορά θεάματος, που εκεί δε χωράνε μαθηματικά, είναι τουλάχιστο συζητήσιμο , διότι δεν είχες διάρκεια.
-
Μόνο ένας τα κατάφερε και ας μην έφερε τις επιτυχίες των άλλων !!!!
Aυτό το λες εσύ και καλά κάνεις και το λες.
Τα μαθηματικούλια όμως λένε άλλα.Για ρίξε μια ματιά σε τίτλους σε εσωτερικό και εξωτερικό, ξανά.
Εάν εννοείς σε προσφορά θεάματος, που εκεί δε χωράνε μαθηματικά, είναι τουλάχιστο συζητήσιμο , διότι δεν είχες διάρκεια.
Στα μαθηματικούλια μπορεί να είμαι καλός μπορεί και κακός....εσύ στο ψάξιμο στο ίντερνετ πως τα πας ???.....εάν είσαι καλός, που πιστεύω πως είσαι, για κάνε ένα μικρό search και βρες ποιά ομάδα ψηφίστηκε ως 'καλύτερη Ελληνική ομάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος, για τον 20ο αιώνα' , γιατί προφανώς ή έχεις επιλεκτική μνήμη ή απλά δεν το γωρίζεις διότι δεν είναι η ομάδα σου.
Α, και για να σε προλάβω, δεν είναι ψηφοφορία φιλάθλων έτσι ?
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Στα μαθηματικούλια μπορεί να είμαι καλός μπορεί και κακός....εσύ στο ψάξιμο στο ίντερνετ πως τα πας ???.....εάν είσαι καλός, που πιστεύω πως είσαι, για κάνε ένα μικρό search και βρες ποιά ομάδα ψηφίστηκε ως 'καλύτερη Ελληνική ομάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος, για τον 20ο αιώνα' , γιατί προφανώς ή έχεις επιλεκτική μνήμη ή απλά δεν το γωρίζεις διότι δεν είναι η ομάδα σου.
Α, και για να σε προλάβω, δεν είναι ψηφοφορία φιλάθλων έτσι ?
Όταν τελειώσεις με τα ...σφυρίγματα βάλε τα 'αποδεικτικά στοιχεία', διότι εγώ μόλις γύρισα από τη δουλειά και είμαι λιώμα.
Δεν το γνωρίζω, εάν το γνώριζα θα το θυμόμουν, δεν υπήρχε περίπτωση.
Αντίθετα ,θυμάμαι πολύ καλά κανά τεσσάρι ευρωλίγκες , έναντι καμιάς, καμια 30αριά πρωταθλήματα με τον 2ο να κοιτάει με το κυάλι και να είναι περίπου 20 πίσω και δυο κύπελλα παραπάνω.
Επίσης θυμάμαι και μια Κέρκυρα την εποχή της παντοκρατορίας σου , πράγμα που εσύ δεν έχεις να θυμάσαι, εκτός από κάτι 20άρες και βάλε μέσα στο Αλεξάνδρειο και μερικά sweep.
Τε σπα , για βάλε το link , και βλέπουμε.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να δω πώς 'ψήφισαν' οι επαϊοντες (αφού δεν είναι φίλαθλοι).Μόνο να χαρείς, μη βάλεις καμια wikipedia , σαν τον red.
Kι επίσης μη μου αρχίσεις και μου αραδιάζεις τίποτα τέτοια:* '...Προπολεμικό Ρεκόρ με 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης ...'*
Εγώ πάντως αυτή τη φράση τη γκούγκλισα και μου έβγαλε αυτό σαν πρώτο αποτέλεσμα :
http://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=archive&PageID=86 αλλά βέβαια όπως σου είπα δεν έχω καιρό για καλύτερο ψάξιμο.Για δώσε link.
-
Δεν το γνωρίζω, εάν το γνώριζα θα το θυμόμουν, δεν υπήρχε περίπτωση.Αντίθετα ,θυμάμαι πολύ καλά κανά τεσσάρι ευρωλίγκες , έναντι καμιάς, καμια 30αριά πρωταθλήματα με τον 2ο να κοιτάει με το κυάλι και να είναι περίπου 20 πίσω και δυο κύπελλα παραπάνω.
Επίσης θυμάμαι και μια Κέρκυρα την εποχή της παντοκρατορίας σου , πράγμα που εσύ δεν έχεις να θυμάσαι, εκτός από κάτι 20άρες και βάλε μέσα στο Αλεξάνδρειο και μερικά sweep.
...Εάν εννοείς σε προσφορά θεάματος, που εκεί δε χωράνε μαθηματικά, είναι τουλάχιστο συζητήσιμο , διότι δεν είχες διάρκεια...
Τε σπα , για βάλε το link , και βλέπουμε.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να δω πώς 'ψήφισαν' οι επαϊοντες (αφού δεν είναι φίλαθλοι).Link η οποιουδήποτε είδους στοιχείο δεν έχω, αλλά αυτό που λέει ο teo_3 το έχω ακούσει περίπου χίλιες φορές. Ότι δηλαδή έγινε ψηφοφορία μεταξύ των δημοσιογράφων για την κορυφαία ομάδα του 20ου αιώνα ανεξαρτήτως αθλήματος, και ψηφίστηκε ο μπασκετικός Άρης της δεκαετίας του 80.
Το έχω ακούσει τόσες φορές που το θεωρούσα δεδομένο, λες να είναι μούφα;Ανεξαρτήτως ψηφοφορίας πάντως (ψηφίστηκε-δεν ψηφίστηκε λίγη σημασία έχει ΙΜΗΟ) κάποιες επισημάνσεις:
-Το να παραθέτεις τους τίτλους δεν λέει τίποτα επι του θέματος. Οι πάντες γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟ έχει πολύ περισσότερους τίτλους από οποιονδήποτε άλλο, αλλά δεν μιλάμε για την πιο επιτυχημένη ομάδα διαχρονικά. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα κάποιας περιόδου. Δηλαδή όχι ο Άρης, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ, αλλά ο Άρης του 80, ο ΠΑΟ του 60, ο Πανδραμαϊκός του 47-48 κτλ.
-Η Κέρκυρα δεν ήταν την εποχή της παντοκρατορίας μου.
Ήταν πριν ακριβώς ξεκινήσει η παντοκρατορία. Την εποχή της παντοκρατορίας μου έχεις επίσης να θυμάσαι 20άρες, 30ρες, sweep και άλλα πολλά.-Τι εννοείς δεν είχε διάρκεια;
7 συνεχόμενα πρωταθλήματα δεν είναι διάρκεια;Το μόνο ψεγάδι εκείνης της ομάδας είναι ότι δεν κατόρθωσε τελικά να κατακτήσει τον κορυφαίο τίτλο. Με πολύ διαφορετικές συνθήκες από ότι τώρα όμως.
Εν κατακλείδι το ερώτημα είναι πια ομάδα ήταν συνολικά καλύτερη.
Ο Άρης του 80 ή ο τωρινός ΠΑΟ;
Ερώτημα σαφώς υποκειμενικό στο οποίο δεν νομίζω να ελπίζετε να καταλήξετε σε συμπέρασμα. -
Κάθε Πέμπτη ερήμωναν οι δρόμοι και στρωνόμασταν μπροστά στην τηλεόραση για να δούμε τον Άρη.Και στην οικογένειά μου δεν ήταν κανένας οπαδός του Άρη.Μου έχουν μείνει στη μνήμη οι αγώνες του Άρη με την Τρέισερ Μιλάνου του Μπομπ Μακαντού,την Μπαρτσελόνα του Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο,την φοβερή και τρομερή Γιουγκοπλάστικα του Τόνι Κούκοτς και είναι κρίμα που εκείνη η ομάδα δεν κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Άλλο μπάσκετ τότε. -
Τωρα ripper βρηκες ανθρωπο να σου απαντησει..
O traveller θα σου πει οτι ο Παο ειναι η καλυτερη ομαδα,γιατι ο γκαστονε εχει φτιαξει ομαδα που προσφερει θεαμα
ΑΧ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΤΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ 30ΑΡΕΣ Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΛΦΟΝΣΟ ΦΟΡΝΤ. ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
Ο γκαστονε κανει το εξης. Βαζει μεσα Διαμαντιδη ,Χατζηδιγιετα να παιζουν ξυλο ,εχει και τον Μπατιστ να βαζει κανα καλαθακι κ.τ.λ. Αν αυτη η ομαδα ειναι ομαδαρα τοτε εγω ειμαι πυρηνικος φυσικος
Μην ξεγιελεστε απο τα περιβοητα pick and roll ή το περιβοητο passing game που βγαζει ελευθερους παικτες. Δυστυχως το Ευρωπαικο επιπεδο του μπασκετ ειναι πολυ χαμηλο πλεον. Παλια ο Ιωαννιδης θα του εκανε πλακιτσα του Γκαστονε ακομα και με τον Μπακατσια
-
Τωρα ripper βρηκες ανθρωπο να σου απαντησει..O traveller θα σου πει οτι ο Παο ειναι η καλυτερη ομαδα,γιατι ο γκαστονε εχει φτιαξει ομαδα που προσφερει θεαμα
ΑΧ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΤΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ 30ΑΡΕΣ Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΛΦΟΝΣΟ ΦΟΡΝΤ. ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
Ο γκαστονε κανει το εξης. Βαζει μεσα Διαμαντιδη ,Χατζηδιγιετα να παιζουν ξυλο ,εχει και τον Μπατιστ να βαζει κανα καλαθακι κ.τ.λ. Αν αυτη η ομαδα ειναι ομαδαρα τοτε εγω ειμαι πυρηνικος φυσικος
Μην ξεγιελεστε απο τα περιβοητα pick and roll ή το περιβοητο passing game που βγαζει ελευθερους παικτες. Δυστυχως το Ευρωπαικο επιπεδο του μπασκετ ειναι πολυ χαμηλο πλεον. Παλια ο Ιωαννιδης θα του εκανε πλακιτσα του Γκαστονε ακομα και με τον Μπακατσια
Σαφώς κάνεις πλάκα... Αλλιώς καλό είναι και εσύ και πολλοί άλλοι να βγάλουν τα χρωματιστά γυαλιά που βλέπουν τα πράγματα...
ΑΡΗΣ είμαι αλλά αυτά που γράφεις για τον παο δεν στεκουν... Όπως και πολλά από αυτά που γράφουν οι οπαδοί του..
Κερδίσαμε τον παο με μόνο 7 πόντους διαφορά λόγο διαιτησίας. Το έβλεπες και δεν το πίστευες απλό φάουλ στη μία, αντίστοιχα όμως αντιαθλητικό στην άλλη.. Ξύλο στο 3ο δεκάλεπτο κλπ. Στο στανιό να κερδίσουν. Καλά που έκανε το μεγάλύτερο παλτο(βάση απόδοσης και συμβολαίου), τη λαλακία στο τελος με το τρίποντο στο γάμο του καραγκιόζη.
Όπως στο στανιό με τη διαιτησία κέρδισες 2 φόρες την προηγούμενη εβδομάδα εσύ. Βέβαια δεν γινόταν να χαλάσει η πρεμιέρα του δράκου.
7 τεχνικές ποινές στον ύπνο μας(Χέρμπερτ).
Ξέρω τι θα γραφτεί μετά από αυτό.... Οι παναθηναϊκοί θα συμφωνούν ότι ο ολυμπιακός με κέρδισε με διαιτησία και οι ολυμπιακοίο ότι ο ΑΡΗΣ κέρδισε παρά τη σφαγή του στο ματς με τον παο. Ο καθένας βλέπει του άλλου...
Anyway. Να λέμε ότι ο παο δεν παίζει ποιοτικό μπάσκετ, δεν στέκει. Είναι η μόνη ομάδα σοβαρά δουλεμένη, με αυτοματισμούς, με άμυνα βέβαια που αν την έπαιζε άλλη ομάδα θα έφευγαν όλοι με φάουλ. Και εννοείται πολύ καλύτερο μπάσκετ από αυτό που έπαιζε ο ΑΡΗΣ το 80. Τότε ο Γκάλης έπαιζε ένας με έναν από τη σέντρα του γηπέδου και οι άλλοι ήταν σαν δορυφόροι δίπλα του. Έχω άπειρες βιντεοκασέτες από εκείνη την έποχή. Αλήθεια πως γίνεται να είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε πτώση σε σχέση με τότε; Τότε τρώγαν όλες οι ευρωπαϊκέςομάδες κάτι πενηντάρες με τον τρόπο που παίζανε τους Αμερικάνους. Ενώ είδαμε τι έκανε πρόπερυσι η Ελλάδα την Αμερική στο παγκόσμιο. Αυτό είναι και το στυλ που έχει ο παο. Μόνο η ΤΣΣΚ τον παίζει στα ίσια.
Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμιά σχέση με το ποια είναι στο μυαλό του έλληνα η καλύτερη ομάδα μπάσκετ που περασε ποτέ.. Πλήν των κολλημένων οπαδών, η πλειοψηφία των υπολοίπων θα πούνε ένα όνομα...... ΑΡΗΣ -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Link η οποιουδήποτε είδους στοιχείο δεν έχω, αλλά αυτό που λέει ο teo_3 το έχω ακούσει περίπου χίλιες φορές. Ότι δηλαδή έγινε ψηφοφορία μεταξύ των δημοσιογράφων για την κορυφαία ομάδα του 20ου αιώνα ανεξαρτήτως αθλήματος, και ψηφίστηκε ο μπασκετικός Άρης της δεκαετίας του 80.
Το έχω ακούσει τόσες φορές που το θεωρούσα δεδομένο, λες να είναι μούφα;Σαφώς και είναι μούφα!!! Κατ' αρχήν σαν ερώτημα δε στέκει με την καμια!!! 'Η καλύτερη ομάδα σε συλλογικό επίπεδο ανεξαρτήτως αθλήματος';; ΜΑ και να το σκεφθείς είναι μαλακία!!!
Καλύτερη σε τι;; Αφού δεν υπάρχει κάποιο μετρήσιμο στοιχείο, σε τι να είναι;; Στο θέαμα;; Σχετικό είναι αυτό!
Ο red επαίρεται για την άμυνα του Ιωαννίδη, εσύ για την 30άρα στην Ολύμπια, εγώ για την 4ετία του Ντέγιαν και ο adis4gr για τον Πέτζα!!
Είναι δυνατό να μαζευτούν άνθρωποι του χώρου, αφού δεν είναι φίλαθλοι άνθρωποι του χώρου θα είναι άλλη περίπτωση δεν υπάρχει, και να ψηφίσουν παίρνοντας υπόψη τους τι;;-Το να παραθέτεις τους τίτλους δεν λέει τίποτα επι του θέματος. Οι πάντες γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟ έχει πολύ περισσότερους τίτλους από οποιονδήποτε άλλο, αλλά δεν μιλάμε για την πιο επιτυχημένη ομάδα διαχρονικά. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα κάποιας περιόδου. Δηλαδή όχι ο Άρης, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ, αλλά ο Άρης του 80, ο ΠΑΟ του 60, ο Πανδραμαϊκός του 47-48 κτλ.
Εμένα μου λέει φίλε ripper.Εάν δε μου λέει η πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα με τις 4 κούπες και τα 8 ΦΦ τι να μου λέει; (ώστε να χαρακτηριστεί ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο άθλημα)
Στα άλλα εντάξει, δεν έχω κάποια αντίρρηση, μια και μιλάς για συγκεκριμένες περιόδους.-Η Κέρκυρα δεν ήταν την εποχή της παντοκρατορίας μου.
Ήταν πριν ακριβώς ξεκινήσει η παντοκρατορία. Την εποχή της παντοκρατορίας μου έχεις επίσης να θυμάσαι 20άρες, 30ρες, sweep και άλλα πολλά.Εντάξει τώρα, μην παίζουμε με τις λέξεις. Το 84 ήταν η Κέρκυρα και το 85 άρχισες το σερί. Την ίδια ομάδα είχατε μέσες άκρες. Με το Σκροπολίθα παίζαμε και το Μισέλ είχαμε προπονητή...
20άρες δε θα βρεις πολλές διότι και στα χάλια μας , με τον Αρη την ψιλοπαλεύαμε.Μυστηριο μεν, αληθνό δε. Ο Παναθηναϊκός πάντα ή σχεδόν πάντα 'στεκόταν' απέναντι στον Αρη.-Τι εννοείς δεν είχε διάρκεια;
7 συνεχόμενα πρωταθλήματα δεν είναι διάρκεια;Εδώ είναι δικό μου λάθος!
Και βέβαια είναι διάρκεια. Απλώς μετά ήρθε η πτώση με πάταγο και η εξαφάνιση από το προσκήνιο για 20 σχεδόν χρόνια. Εννοώ ότι δεν έμεινε σε ένα αξιοπρεπες επίπεδο, αξιοπρεπές σαν ομάδα που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα , διότι σε αξιοπρεπές έμεινε, δεν έγινε Περιστέρι (παράδειγμα φέρνω, μην τα πάρεις!)Το μόνο ψεγάδι εκείνης της ομάδας είναι ότι δεν κατόρθωσε τελικά να κατακτήσει τον κορυφαίο τίτλο. Με πολύ διαφορετικές συνθήκες από ότι τώρα όμως.
Εν κατακλείδι το ερώτημα είναι πια ομάδα ήταν συνολικά καλύτερη.
Ο Άρης του 80 ή ο τωρινός ΠΑΟ;
Ερώτημα σαφώς υποκειμενικό στο οποίο δεν νομίζω να ελπίζετε να καταλήξετε σε συμπέρασμα.Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ομάδες από τους τίτλους κρίνονται και τη διάρκεια βεβαίως. Το να πάρεις μια κούπα δεν έγινε και τίποτα, και η ΛΙμόζ πήρε. Ε και;; και ο γαύρος πήρε
Το να πάρεις την πρώτη το 96 και την τέταρτη το 2007 , σαφώς και λέει όμως. Για να το πω καλύτερα: Φωνάζει!Για το ποιος ήταν καλύτερος δεν ξέρω (σαν θέαμα και ποιότητα εννοείς μάλλον για το άλλο το λύσαμε νομίζω).
Συγκρίνουμε ομάδες με μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους και ομάδες που έπαιζαν διαφορετκό μπάσκετ.
Ο Αρης έχει παγιωθεί σαν ομάδα των 'Γκάλη-Γιαννάκη' ο Παναθηναϊκός είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι 'ενας'. Ηταν των Ράτζα Σκοτ, του Ντέγιαν, των τωρινών .
Η γνώμη μου είναι ότι ο Γκάλης δε θα ήταν ο τότε στον τωρινό Παναθηναϊκό αλλά ο Μήτσος θα ήταν ο τωρινός στον τότε Αρη.
Είναι λίγο στρογγυλεμένο το παράδειγμα και μπορεί να μη λέει και πολλά. -
Τωρα ripper βρηκες ανθρωπο να σου απαντησει..O traveller θα σου πει οτι ο Παο ειναι η καλυτερη ομαδα,γιατι ο γκαστονε εχει φτιαξει ομαδα που προσφερει θεαμα
Αχ ρε γαμώτο έτσι και είχα κερδίσει το τζόκερ θα είχα την F430 και θα την είχα αράξει στο Μont Blanc και θα ατένιζα τη Valle Blanche και δε θα ήμουν 'αναγκασμένος' να διαβάζω τις πίπες σου.
Πόσο παλιά;; στο Ισραήλ ας πούμε;;;
Σου θυμίζει τίποτα ο ευτραφής κύριος;;
Φιλάκια
-
Μην ξεγιελεστε απο τα περιβοητα pick and roll ή **το περιβοητο passing game **που βγαζει ελευθερους παικτες. Δυστυχως το Ευρωπαικο επιπεδο του μπασκετ ειναι πολυ χαμηλο πλεον.
Το περιβόητο passing game άφηνε παίχτη παραπάνω στο ΣΕΦ kai σου κόλλησε 7 τριποντα. Πόσα θες για να στανιάρεις;;
Ναι μωρε είναι χαμηλό το επίπεδο τωρα, ενώ τότε που ήταν υψηλό έπαιρνες τη μια κούπα μετά την άλλη
Με τον καλυτερο PG του δικού μας ηλιακού συστήματος δεν κάνουμε πλάκα (ρώτα και τον Ακερ) με όλους τους άλλους ναι αλλά όχι με αυτόν
Υ.Γ ...κοίτα τι σου βρήκα, όχι τίποτα άλλο, για να μη λες ότι δε σε προσέχω.
Κοίτα χρονόμετρο κάτω δεξιά. Σου θυμίζει κάτι;;;
-
Σαφώς και είναι μούφα!!! Κατ' αρχήν σαν ερώτημα δε στέκει με την καμια!!! 'Η καλύτερη ομάδα σε συλλογικό επίπεδο ανεξαρτήτως αθλήματος';; ΜΑ και να το σκεφθείς είναι μαλακία!!!
Καλύτερη σε τι;; Αφού δεν υπάρχει κάποιο μετρήσιμο στοιχείο, σε τι να είναι;; Στο θέαμα;; Σχετικό είναι αυτό!
Ο red επαίρεται για την άμυνα του Ιωαννίδη, εσύ για την 30άρα στην Ολύμπια, εγώ για την 4ετία του Ντέγιαν και ο adis4gr για τον Πέτζα!!
Είναι δυνατό να μαζευτούν άνθρωποι του χώρου, αφού δεν είναι φίλαθλοι άνθρωποι του χώρου θα είναι άλλη περίπτωση δεν υπάρχει, και να ψηφίσουν παίρνοντας υπόψη τους τι;Μην είσαι κατηγορηματικός ρε!
Κάθε χρόνο ψηφίζεται η καλύτερη ομάδα, ο καλύτερος αθλητής και τα λοιπα. Τις αντιρήσεις σου πες τες σ΄αυτούς να σταματήσουν να ψηφίζουν.
Όπως ψηφίζεται αυτό στο τέλος του αιώνα ψηφίστηκε και η καλύτερη ομάδα του αιώνα. Είναι σχεδόν σίγουρο, αλλά δεν παίρνω και όρκο αφού δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία.Εμένα μου λέει φίλε ripper.Εάν δε μου λέει η πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα με τις 4 κούπες και τα 8 ΦΦ τι να μου λέει; (ώστε να χαρακτηριστεί ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο άθλημα)
Δεν με καταλαβαίνεις. Δεν ισχυρίστηκα ότι συνολικά στο μπάσκετ η μεγαλύτερη ομάδα δεν είναι ο ΠΑΟ. Δεν είμαι τόσο στόκος!
Το ότι πήρε την Ευρωλίγκα το 96 και το 2007, για ομάδα συγκεκριμένης περιόδου δεν λέει τίποτα. Συνολικά φυσικά και λέει. Αλίμονο.20άρες δε θα βρεις πολλές διότι και στα χάλια μας , με τον Αρη την ψιλοπαλεύαμε.Μυστηριο μεν, αληθνό δε. Ο Παναθηναϊκός πάντα ή σχεδόν πάντα 'στεκόταν' απέναντι στον Αρη.
Και εγώ 'στέκομαι' ρε.
Τέσσερις φορές έχει κατέβει ο Γιανακόπουλος για να με κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Πόσες 20άρες έχω φάει;Και βέβαια είναι διάρκεια. Απλώς μετά ήρθε η πτώση με πάταγο και η εξαφάνιση από το προσκήνιο για 20 σχεδόν χρόνια. Εννοώ ότι δεν έμεινε σε ένα αξιοπρεπες επίπεδο, αξιοπρεπές σαν ομάδα που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα , διότι σε αξιοπρεπές έμεινε, δεν έγινε Περιστέρι (παράδειγμα φέρνω, μην τα πάρεις!)
Συμφωνούμε.
Γιατί να τα πάρω; Περιστέρι έγινα!
Απλά είχα πολύ βαριά φανέλα και πολύ κόσμο και δεν διαλύθηκα.
Έπαιζα με Μίλωνα και είχα ρεκόρ 1-11. Δεν τα ξεχνάω.Συγκρίνουμε ομάδες με μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους και ομάδες που έπαιζαν διαφορετκό μπάσκετ.
Ο Αρης έχει παγιωθεί σαν ομάδα των 'Γκάλη-Γιαννάκη' ο Παναθηναϊκός είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι 'ενας'. Ηταν των Ράτζα Σκοτ, του Ντέγιαν, των τωρινών .Ακριβώς!
Τότε ήταν το μπάσκετ των σταρ.
Τώρα είναι πολύ πιο ομαδικό.Αν θέλεις να συγκρίνεις ομάδες διαφορετικών εποχών μπορείς να συγκρίνεις μόνο νούμερα και ρεκόρ.
Η σύγκριση ποτέ δεν θα είναι 'δίκαιη'.
Είναι καθαρά υποκειμενικό.Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών!
ΥΓ: Ποιος είναι ο χοντρός;
-
Η καλυτερη μπασκετικη **ομαδα **ολων των εποχων ειναι προφανως ο ΠΑΟ. Απο οποια μερια και να το δεις, αυτο το συμπερασμα βγαζεις.
Ο Αρης ομως ειχε τον καλυτερο (με τεραστια, χαωδη διαφορα απο τον δευτερο) **παικτη **ολων των εποχων.Για μενα ο Γκαλης ηταν υπευθυνος για το φαινομενο να αδειαζουν οι δρομοι οταν επαιζε ο Αρης. Ο Γκαλης ειναι υπευθυνος για το 87. Ο Γκαλης ειναι υπευθυνος για το ολο οικοδομημα του ελληνικου μπασκετ. Respect λοιπον στον Νικ.
(και μην ακουσω για Γιαννακη και τ'αλλα παιδια...)
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)