Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τωρα ripper βρηκες ανθρωπο να σου απαντησει..O traveller θα σου πει οτι ο Παο ειναι η καλυτερη ομαδα,γιατι ο γκαστονε εχει φτιαξει ομαδα που προσφερει θεαμα
ΑΧ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΤΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ 30ΑΡΕΣ Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΛΦΟΝΣΟ ΦΟΡΝΤ. ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
Ο γκαστονε κανει το εξης. Βαζει μεσα Διαμαντιδη ,Χατζηδιγιετα να παιζουν ξυλο ,εχει και τον Μπατιστ να βαζει κανα καλαθακι κ.τ.λ. Αν αυτη η ομαδα ειναι ομαδαρα τοτε εγω ειμαι πυρηνικος φυσικος
Μην ξεγιελεστε απο τα περιβοητα pick and roll ή το περιβοητο passing game που βγαζει ελευθερους παικτες. Δυστυχως το Ευρωπαικο επιπεδο του μπασκετ ειναι πολυ χαμηλο πλεον. Παλια ο Ιωαννιδης θα του εκανε πλακιτσα του Γκαστονε ακομα και με τον Μπακατσια
Σαφώς κάνεις πλάκα... Αλλιώς καλό είναι και εσύ και πολλοί άλλοι να βγάλουν τα χρωματιστά γυαλιά που βλέπουν τα πράγματα...
ΑΡΗΣ είμαι αλλά αυτά που γράφεις για τον παο δεν στεκουν... Όπως και πολλά από αυτά που γράφουν οι οπαδοί του..
Κερδίσαμε τον παο με μόνο 7 πόντους διαφορά λόγο διαιτησίας. Το έβλεπες και δεν το πίστευες απλό φάουλ στη μία, αντίστοιχα όμως αντιαθλητικό στην άλλη.. Ξύλο στο 3ο δεκάλεπτο κλπ. Στο στανιό να κερδίσουν. Καλά που έκανε το μεγάλύτερο παλτο(βάση απόδοσης και συμβολαίου), τη λαλακία στο τελος με το τρίποντο στο γάμο του καραγκιόζη.
Όπως στο στανιό με τη διαιτησία κέρδισες 2 φόρες την προηγούμενη εβδομάδα εσύ. Βέβαια δεν γινόταν να χαλάσει η πρεμιέρα του δράκου.
7 τεχνικές ποινές στον ύπνο μας(Χέρμπερτ).
Ξέρω τι θα γραφτεί μετά από αυτό.... Οι παναθηναϊκοί θα συμφωνούν ότι ο ολυμπιακός με κέρδισε με διαιτησία και οι ολυμπιακοίο ότι ο ΑΡΗΣ κέρδισε παρά τη σφαγή του στο ματς με τον παο. Ο καθένας βλέπει του άλλου...
Anyway. Να λέμε ότι ο παο δεν παίζει ποιοτικό μπάσκετ, δεν στέκει. Είναι η μόνη ομάδα σοβαρά δουλεμένη, με αυτοματισμούς, με άμυνα βέβαια που αν την έπαιζε άλλη ομάδα θα έφευγαν όλοι με φάουλ. Και εννοείται πολύ καλύτερο μπάσκετ από αυτό που έπαιζε ο ΑΡΗΣ το 80. Τότε ο Γκάλης έπαιζε ένας με έναν από τη σέντρα του γηπέδου και οι άλλοι ήταν σαν δορυφόροι δίπλα του. Έχω άπειρες βιντεοκασέτες από εκείνη την έποχή. Αλήθεια πως γίνεται να είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε πτώση σε σχέση με τότε; Τότε τρώγαν όλες οι ευρωπαϊκέςομάδες κάτι πενηντάρες με τον τρόπο που παίζανε τους Αμερικάνους. Ενώ είδαμε τι έκανε πρόπερυσι η Ελλάδα την Αμερική στο παγκόσμιο. Αυτό είναι και το στυλ που έχει ο παο. Μόνο η ΤΣΣΚ τον παίζει στα ίσια.
Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμιά σχέση με το ποια είναι στο μυαλό του έλληνα η καλύτερη ομάδα μπάσκετ που περασε ποτέ.. Πλήν των κολλημένων οπαδών, η πλειοψηφία των υπολοίπων θα πούνε ένα όνομα...... ΑΡΗΣ