-
'taurus' εάν είχε αποδεχθεί το πασιφανές ο Πάνος, δε θα έπαιρνε time out ο Ζέλιμιρ.
Πλάκα κα΄νω ρε, μη παρεξηγιέσαι!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
taurus
Φίλε άλλο παιχνίδι βλέπαμε. Πιο πιθανό είναι να πάει στους ...40 παρά να πέσει η διαφορά.
Χειρότερο γαύρο έχω καιρό να δω.Όταν χάνεις εκεί που χάνεις και με τόσο που χάνεις, πετάς λευκή πετσέτα και αναγνωρίζεις την ανωτερότητά του.
Εάν δεν το κάνεις ο άλλος έχει δικαίωμα να σε ξεφτιλίσει πιο πολύ.
Απλό είναι.
Μάιστα... άλλο παιχνίδι έβλεπα...
Δικαίωμα δηλαδή να παλέψει δεν έχει ο ηττημένος?
Μπράβο αθλητικά ιδεώδη? Να χαρω ανωτερότητα πρωταθλητών Ευρώπης και (υποτίθεται) συνειδητοποιημένων φιλάθλων!
Σοβαρά, έχεις καταλάβει οτι τώρα δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα ταύρε, φύγε από το τόπικ, πάλι σε πελάτωσα μέσα στο χανείο σου.
Και εσύ τι δουλειά έχεις και ποστάρεις στο ποδόσφαιρο?
Και να μου μιλάς για μπάσκετ όταν έχεις δει τα μισά ματς απ' όσα έχω δει εγώ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
πάλι δεύτερος είσαι......
Κάτι ουσιαστικό?
Ή είδες φως και μπήκες?
νόμιζες ότι επειδή πήρες τον Γιαννάκη προπονητή θα πάρεις και το πρωτάθλημα ?
βάλτετο καλά στο μυαλό σας ....
όσο είναι ο Ομπράντοβιτς προπονητής και οι Γιαννακοπουλέοι, στο μπάσκετ πάντα δεύτεροι θα είστε......... -
Tωρα ειδα και τα στατιστικα. Τι κωλο εχετε ρε. Αυτο το γιδι ο Γουινστον που στην Εφες τον εκανε γιο-γιο ο Νικολας ειχε 7/8 τριποντα. Αι σιχτιρ ρε
-
Ο νικητής δεν έχει δικαίωμα να παλέψει?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Tωρα ειδα και τα στατιστικα. Τι κωλο εχετε ρε. Αυτο το γιδι ο Γουινστον που στην Εφες τον εκανε γιο-γιο ο Νικολας ειχε 7/8 τριποντα. Αι σιχτιρ ρεΡε, η παιχτούρα ο Γκριρ τι έπαθε?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Και να μου μιλάς για μπάσκετ όταν έχεις δει τα μισά ματς απ' όσα έχω δει εγώ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Κάτι ουσιαστικό?
Ή είδες φως και μπήκες?
όσο είναι ο Ομπράντοβιτς προπονητής και οι Γιαννακοπουλέοι, στο μπάσκετ πάνατ δεύτεροι θα είστε.........Γιατί κάτι μου λέει οτι ξεκίνησες να βλέπεις μπάσκετ από τι στιγμή που πήρατε το πρώτο ευρωπαϊκό και μετά?
-
taurus
είπα άλλο παιχνίδι** βλέπαμε**, δεν έκανα κάποια μομφη εναντίον σου.Είσαι φουρκισμένος, άστο καλύτερα, μην πάμε στους συνειδητοποιημένους και μη
-
Tωρα ειδα και τα στατιστικα. Τι κωλο εχετε ρε. Αυτο το γιδι ο Γουινστον που στην Εφες τον εκανε γιο-γιο ο Νικολας ειχε 7/8 τριποντα. Αι σιχτιρ ρεΠΙΕΣ ΞΥΔΙ......
-
Eγω δεν φοβαμαι. Δεν κριθηκε τιτλος σημερα. Στον τελικο κυπελλου θα εχω Ματσας(που βαζει τριποντα και δεν τα χανει σαν καποια αλλα γιδια) και Τσακαλιδη. Επισης ο γιδοΓουινστον δεν προκειται να ξαναεχει 7/8 τριποντα. Μια στα 100 χρονια γινεται αυτο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάτι ουσιαστικό?
Ή είδες φως και μπήκες?
όσο είναι ο Ομπράντοβιτς προπονητής και οι Γιαννακοπουλέοι, στο μπάσκετ πάνατ δεύτεροι θα είστε.........Γιατί κάτι μου λέει οτι ξεκίνησες να βλέπεις μπάσκετ από τι στιγμή που πήρατε το πρώτο ευρωπαϊκό και μετά?
απλούστατο....
οι Γιαννακοπουλέοι χαλάνε λεφτά για την ομάδα ενώ εσείς όχι......ότι θέλουν το παίρνουν (από παίκτες εννοώ)......
δεν φταίω εγώ........ -
Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου...
-
xaxa τωρα το ειδα. Ρε 3/20 τριποντα ειχαμε και εσεις 16/32 . Ε πως να νικησεις μετα οταν ο αλλος οτι σουταρει παει μεσα
-
Eγω δεν φοβαμαι. Δεν κριθηκε τιτλος σημερα. Στον τελικο κυπελλου θα εχω Ματσας(που βαζει τριποντα και δεν τα χανει σαν καποια αλλα γιδια) και Τσακαλιδη. Επισης ο γιδοΓουινστον δεν προκειται να ξαναεχει 7/8 τριποντα. Μια στα 100 χρονια γινεται αυτο.Kαλα το κυπελλακι μπορει,μπορει λεω και να σας το δωσουμε
Εξαρταται απο το ποσο καταναλωση κανατε σημερα σε...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
απλούστατο....
οι Γιαννακοπουλέοι χαλάνε λεφτά για την ομάδα ενώ εσείς όχι......ότι θέλουν το παίρνουν (από παίκτες εννοώ)......
δεν φταίω εγώ........Ρε Θοδωρα, ο,τι σου λεω στη μπαλα μην το αντιστρεφεις και το γραφεις στο μπασκετ,δεν ειναι το ιδιο..
Κωστα εμενα μου το χει πει,ξεκινησε να βλεπει μπασκετ εκεινη την αλησμονητη βραδυα που εληξε με τριποντο του τζονσον στα ξενα..
-
Eγω δεν φοβαμαι. Δεν κριθηκε τιτλος σημερα. Στον τελικο κυπελλου θα εχω Ματσας(που βαζει τριποντα και δεν τα χανει σαν καποια αλλα γιδια) και Τσακαλιδη. Επισης ο γιδοΓουινστον δεν προκειται να ξαναεχει 7/8 τριποντα. Μια στα 100 χρονια γινεται αυτο.Καλά εσύ έχεις τον απάλευτο, δεν το συζητάμε
εκείνο το 41-17 στους τίτλους συνολικά το άκουσες στην αρχή;;
Αλλά ξέχασα, δεν είδες το μάτς!!
τελικά είχες καταλάβει ότι δε θα γ*** και πήγες για ψάρεμα;;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου...δεν κατάλαβες τι είπα.....
κάποτε ο Αρης είχε την μεγάλη ομάδα επί Γκάλη, μετά εσείς με τον Ιωαννίδη προπονητή (μπράβο σας), αλλά τώρα εμείς.......
πρέπει κάποτε να βλέπουμε την αλήθεια και να την παραδεχόμαστε...... -
Eγω δεν φοβαμαι
-
Να πω εγώ κάτι άσχετο;
Μου φαίνεται εντελώς ηλίθια η άποψη: 'Τι δουλειά έχουν οι βάζελοι/γαύροι/χανούμια' στο XYZ θέμα; Το θεωρώ εντελώς ανόητο και ελιτίστικο, και όπως έχει ήδη επισημανθεί, δυστυχώς τα αθλητικά θέματα διολισθαίνουν σε διαλόγους επιπέδου δημοτικού, ποιός θα την πει σε ποιόν.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Να πω εγώ κάτι άσχετο;Μου φαίνεται εντελώς ηλίθια η άποψη: 'Τι δουλειά έχουν οι βάζελοι/γαύροι/χανούμια' στο XYZ θέμα; Το θεωρώ εντελώς ανόητο και ελιτίστικο, και όπως έχει ήδη επισημανθεί, δυστυχώς τα αθλητικά θέματα διολισθαίνουν σε διαλόγους επιπέδου δημοτικού, ποιός θα την πει σε ποιόν.
1ον) Κάνουμε πλάκα. Αλλά είμαστε ειλικρινείς. Λέμε κάνουμε πλάκα και το εννοούμε. Όχι κάνουμε πλάκα επειδή δε μας παίρνει να κάνουμε αλλιώς.
Τότε ναι έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις.2ον) Δεν κάνουμε πλάκα αλλά μιλάμε σοβαρά. Τότε κρατάμε ένα μινιμουμ σοβαρότητας και δεν ξεφτλιζόμαστε και πάμε και κανένα πάσο όταν δε μας παίρνει. Δεν πάμε ντε και καλά να επιβληθούμε στον άλλο γράφοντας πίπες και το όλο πράγμα δε γίνεται προέκταση της *****ας μας
Απλό είναι νομίζω
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)