-
Πλάκα σας κάνουμε.
Αποσυρθείτε για να γλυτώσετε τα ξεφτιλίκια. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έλα ταύρε, φύγε από το τόπικ, πάλι σε πελάτωσα μέσα στο χανείο σου.Και εσύ τι δουλειά έχεις και ποστάρεις στο ποδόσφαιρο?
Και να μου μιλάς για μπάσκετ όταν έχεις δει τα μισά ματς απ' όσα έχω δει εγώ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δευτερατζικα αθληματα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω.
Όσο μεγάλος προπονητης είναι ο Ομπράντοβιτς, άλλο τόσο μεγάλο μ@#$@πανο είναι.
Μπορείτε να μου πείτε ποιος ο λόγος να πάρει time out με +20 πόντους?Είναι αυτό που λέμε, 'μεγάλος σε όλα του'
Δεν ήταν περίεργο αυτό που έκανε , το κάνουν πολλοί προπονητές.
Ο Πάνος γιατί δεν πέταξε λευκή πετσέτα;; Τι περίμενε στα 4 λεπτά και με τη διαφορά στους 20+ πόντους;; Να γυρίσει το ματς ;;
Nα χάσει με αξιοπρέπεια μήπως?
Συγκρίνουμε τα ασύγκριτα μήπως?
Και επειδή το κάνουν και άλλοι, είναι σωστό μήπως?
Δεν πας να χάσεις με αξιοπρέπεια. Πας να καλύψεις το -4 του ΟΑΚΑ. Και όταν στα τελευταία λεπτά έχει γίνει +20 και, λες 'έχασα' και τους αφήνεις να πάρουν καμια ανάσα , γιατί πας και Μαδρίτη μετά.
Ε και ο άλλος πήρε το time out για να κάνει το +20, +30.
Μη σου φαίνεται παράξενο, δεν προϋποθέτει κωλόπαιδα και αγίους. Απλώς συνηθίζεται
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
pasxoooooo.........
δεν ασχολείται με μπάσκετ......
το έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι από κάτω....... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα ταύρε, φύγε από το τόπικ, πάλι σε πελάτωσα μέσα στο χανείο σου.
Και εσύ τι δουλειά έχεις και ποστάρεις στο ποδόσφαιρο?
Και να μου μιλάς για μπάσκετ όταν έχεις δει τα μισά ματς απ' όσα έχω δει εγώ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Έλα, έλεος, επειδή πας γήπεδο με τον red army δεν σημαίνει ότι ξέρεις και μπάσκετ.
Μήπως πας και για το διπλό στην Μαδρίτη? -
Δεν ειδα το παιχνιδι(μονο λιγο στο τελος) ,αλλα απ'οτι καταλαβα μας εσφαξαν παλι τα κορακια ,γιατι σε ενα φαουλ του Γιδομπατιστ χειροκροτουσαμε ειρωνικα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
πάλι δεύτερος είσαι......
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν ειδα το παιχνιδι(μονο λιγο στο τελος) ,αλλα απ'οτι καταλαβα μας εσφαξαν παλι τα κορακια ,γιατι σε ενα φαουλ του Γιδομπατιστ χειροκροτουσαμε ειρωνικα+1, τα κοράκια φταίνε. Ευτυχώς που έπαιξε ο Γκριρ καλά και έσωσε τα προσχήματα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω.
Όσο μεγάλος προπονητης είναι ο Ομπράντοβιτς, άλλο τόσο μεγάλο μ@#$@πανο είναι.
Μπορείτε να μου πείτε ποιος ο λόγος να πάρει time out με +20 πόντους?Είναι αυτό που λέμε, 'μεγάλος σε όλα του'
Δεν ήταν περίεργο αυτό που έκανε , το κάνουν πολλοί προπονητές.
Ο Πάνος γιατί δεν πέταξε λευκή πετσέτα;; Τι περίμενε στα 4 λεπτά και με τη διαφορά στους 20+ πόντους;; Να γυρίσει το ματς ;;
Nα χάσει με αξιοπρέπεια μήπως?
Συγκρίνουμε τα ασύγκριτα μήπως?
Και επειδή το κάνουν και άλλοι, είναι σωστό μήπως?
Δεν πας να χάσεις με αξιοπρέπεια. Πας να καλύψεις το -4 του ΟΑΚΑ. Και όταν στα τελευταία λεπτά έχει γίνει +20 και, λες 'έχασα' και τους αφήνεις να πάρουν καμια ανάσα , γιατί πας και Μαδρίτη μετά.
Ε και ο άλλος πήρε το time out για να κάνει το +20, +30.
Μη σου φαίνεται παράξενο, δεν προϋποθέτει κωλόπαιδα και αγίους. Απλώς συνηθίζεται
Α, μάλιστα... είναι φυσιολογικότατο δηλαδή να παίρνει t/o ο προπονητής που κερδίζει με 20 πόντους, για να τους κάνει 30 και όχι να παλέψει ο προπονητής που χάνει με 20, να τους κάνει 10.
Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε...
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
( α ρε red )
Άστον τον ρεντ. Ξενέρωσε και χαζεύει στον ΑΝΤ1 sat το αγαπημένο του σήριαλ
Καλά o red τα σπάει Περιμένω κριτική του για Βασιλόπουλο
-
Τσοντα στο ΣΕΦ εε ?
Τσοντα ομως κ στο ΟΑΚΑ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν ειδα το παιχνιδι(μονο λιγο στο τελος) ,αλλα απ'οτι καταλαβα **μας εσφαξαν παλι τα κορακια ,γιατι σε ενα φαουλ του Γιδομπατιστ **χειροκροτουσαμε ειρωνικαέχω λιώσει μιλάμε
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τσοντα στο ΣΕΦ εε ?Τσοντα ομως κ στο ΟΑΚΑ
ήταν ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ στο ΣΕΦ.........
-
Δεν ειδα το παιχνιδι(μονο λιγο στο τελος) ,αλλα απ'οτι καταλαβα **μας εσφαξαν παλι τα κορακια ,γιατι σε ενα φαουλ του Γιδομπατιστ **χειροκροτουσαμε ειρωνικα
έχω λιώσει μιλάμε
Καντε ΕΝΣΤΑΣΗ!!!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τσοντα στο ΣΕΦ εε ?
Τσοντα ομως κ στο ΟΑΚΑ
ήταν ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ στο ΣΕΦ.........
Ε οχι ρε σεις... Γραφει ο Bagus στο Μπασκετ;;;;;;;;;
Νταξ μετα απο αυτο πιστευω οτι ο κυκλος μπορει να τετραγωνιστει...
-
Δεν ειδα το παιχνιδι(μονο λιγο στο τελος) ,αλλα απ'οτι καταλαβα **μας εσφαξαν παλι τα κορακια ,γιατι σε ενα φαουλ του Γιδομπατιστ **χειροκροτουσαμε ειρωνικα
έχω λιώσει μιλάμε
άστον, έχει πάθει μπλακ-άουτ το μυαλό του από την παγωνιά........
-
taurus
Φίλε άλλο παιχνίδι βλέπαμε. Πιο πιθανό είναι να πάει στους ...40 παρά να πέσει η διαφορά.
Χειρότερο γαύρο έχω καιρό να δω.Όταν χάνεις εκεί που χάνεις και με τόσο που χάνεις, πετάς λευκή πετσέτα και αναγνωρίζεις την ανωτερότητά του.
Εάν δεν το κάνεις ο άλλος έχει δικαίωμα να σε ξεφτιλίσει πιο πολύ.
Απλό είναι.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
πάλι δεύτερος είσαι......
Κάτι ουσιαστικό?
Ή είδες φως και μπήκες?
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)