-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γυρίζοντας απ' τη δουλειά σήμερα, σε στενό δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, απ' την απέναντι ένα λευκό αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά να έρχεται κατά πάνω μου. Ο οδηγός του, δίχως ζώνη, μιλούσε στο τηλέφωνο που κρατούσε με το αριστερό και χειρονομούσε με το δεξί χέρι.
Άναψα φώτα και κόρναρα, μαζεύτηκε μεν αλλά με αγριοκοίταξε κιόλας και (δεν παίρνω όρκο αλλά μου φάνηκε σαν να) μου κατέβασε και κάτι καντήλια.
Το αυτοκίνητο ήταν σιτροέν, είχε ένα μπλε 'καρούμπαλο' κι ο οδηγός φορούσε στολή.Λογικό μου ακούγεται
Θα μπορούσες εσύ να οδηγήσεις στην ευθεία ένα φορώντας μία στολή σαν ; -
Γυρίζοντας απ' τη δουλειά σήμερα, σε στενό δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, απ' την απέναντι ένα λευκό αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά να έρχεται κατά πάνω μου. Ο οδηγός του, δίχως ζώνη, μιλούσε στο τηλέφωνο που κρατούσε με το αριστερό και χειρονομούσε με το δεξί χέρι.
Άναψα φώτα και κόρναρα, μαζεύτηκε μεν αλλά με αγριοκοίταξε κιόλας και (δεν παίρνω όρκο αλλά μου φάνηκε σαν να) μου κατέβασε και κάτι καντήλια.
Το αυτοκίνητο ήταν σιτροέν, είχε ένα μπλε 'καρούμπαλο' κι ο οδηγός φορούσε στολή.Και το απιθανο που ειναι;;;
-
Ότι δεν έπινε ταυτόχρονα και καφέ.
lokatzis
Αυτό που έβαλες δεν είναι σιτροέν. -
Ότι δεν έπινε ταυτόχρονα και καφέ.lokatzis
**Αυτό που έβαλες δεν είναι σιτροέν. **Μην φωνάζεις
Διορθώθηκε -
-
Το αυτοκίνητο ήταν σιτροέν, είχε ένα μπλε 'καρούμπαλο' κι ο οδηγός φορούσε στολή.Ο,τι πιο πίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!
-
Ότι δεν έπινε ταυτόχρονα και καφέ.lokatzis
Αυτό που έβαλες δεν είναι σιτροέν.στην ΗΠαμερική το λένε donut ...
-
Εκανα σημερα προσπεραση με ενα Seicento σε Merc CLS 320 CDI σε μια ευθεια στην εθνικη οπως πηγαινε για Ρεθυμνο!!!
To οτι τη Merc οδηγουσε γκομενα δεν πιανει. Ουτε μετραει οτι ηταν προφανως ξενη γιατι στις στροφες πατουσε φρενο κι εγω που την ακολουθουσα εστριβα χωρις φρενα.
-
Σήμερα στο Ρέθυμνο βλέπω να περνάει ένα Yaris, χωρίς οδηγό!!!
Δεν είναι δυνατόν λέω, δεν γίνεται, κοιτάω πιο προσεκτικά, και τι ήταν;
Αυτοκίνητο σχολής οδηγών που το ζώο να το πω, μλκ να το πω, πες τε το εσείς όπως θέλετε, οδηγούσε κανονικά από τη θέση του συνοδηγού! -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αυτοκίνητο σχολής οδηγών που το ζώο να το πω, μλκ να το πω, πες τε το εσείς όπως θέλετε, οδηγούσε κανονικά από τη θέση του συνοδηγού!Πρέπει να είναι η τρίτη-τέταρτη φορά που αναφέρεται στο φόρουμ κάτι ανάλογο! Τόσο κρετίνοι είναι πια που βαριούνται να αλλάξουν θέση; Από το δεξί κάθισμα φυσικά δεν φτάνουν πχ. το μοχλό των φλας αλλά δεν βαριέσαι.. Κολλάω κι εγώ σε κάτι λεπτομέρειες, ε;
-
-
Είχα διαβάσει για αυτόν πριν χρόνια... Δραμινός αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δραμινός αν δεν κάνω λάθος.Δε κανεις , απο Δραμα ειναι .
-
Νομίζω στο ίδιο topic πριν μερικούς μήνες είχαμε δεί και εκπαιδευτικό Impreza. Τώρα δεν θυμάμαι ποιά έκδοση ήταν.
-
Καλά θυμάμαι. WRX αμαλάχι ναούμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχα διαβάσει για αυτόν πριν χρόνια... Δραμινός αν δεν κάνω λάθος.Ειναι μελος του φορουμ memberlist.php?mode=viewprofile&u=6075
-
-
CHEVROLET SUV με πινακιδα ΡΙΟ 7***, δεν ειδα μοντελο γιατι προσπαθουσα να συνελθω απο το σοκ του πόσο απιστετυα υπερυψομενο ηταν. Οι τροχοι με τα ελαστικα θα ηταν πανω απο ενα μετρο υψος.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
cuore sportivoΤο παρκάρει κλασικά μπροστά στα πανεπιστήμια,λίγο πιο κάτω από την φιλοσοφική-. Τον είχα πετύχει 7.30 το πρωί να κολλάει τις αφίσες, φάση είχε! Έχει και ένα ανάλογο φορτηγάκι. Δεν ήξερα ότι τα κυκλοφορεί έτσι. Νόμιζα ότι τα είχε εκεί παρατημένα μόνο για διαφήμιση.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το παρκάρει κλασικά μπροστά στα πανεπιστήμια,λίγο πιο κάτω από την φιλοσοφική-. Τον είχα πετύχει 7.30 το πρωί να κολλάει τις αφίσες, φάση είχε! Έχει και ένα ανάλογο φορτηγάκι. Δεν ήξερα ότι τα κυκλοφορεί έτσι. Νόμιζα ότι τα είχε εκεί παρατημένα μόνο για διαφήμιση.
Εγώ νόμιζα ότι έτσι καλύπτει τις σκουριές!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]