-
Ναι, για πλάκα....
-
Γιατί δεν γράφεις το σημείο? Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους που περνούν από εκεί.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Γιατί δεν γράφεις το σημείο? Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους που περνούν από εκεί.Για Χανιά μιλάω, για την έξοδο προς Εθνική από Μουρνιές.
-
Τεραστιων διαστασεων χιονανθρωπος πανω σε καπω αυτοκινητου οπου ο εξυπνος οδηγος τον ειχε στερεωσει με τον ...υαλοκαθαριστηρα.
-
-
Πάλι καλά που δεν είναι BUZUKI ή SUTZUKI...
Σήμερα το μεσημέρι στη Τσιμισκή, ασημί E-Class με πινακίδα Ν**6666 στην αριστερή λωρίδα με 20 και έναν σκύλο στα πόδια του οδηγού να έχει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο...
-
εγώ είδα γερανό να μεταφέρει 2 περιπολικά
-
Λες να τους τα μαζέψανε για παράνομο παρκάρισμα?
-
Χάλασαν.
-
Μια σκηνη που μου αρεσε.
Ακολουθω καλοσυντηρημενο Suzuki Samurai. Ο τυπος εχει φτιαξει μια δικια του κατασκευη/σχαρα στο πισω μερος του αυτοκινητου η οποια στηριζεται πανω σε δυο κομματια σιδερο που εχουν κολληθει με 'οξυγονοκολληση'στο κατω μερος του σασι. Τί εχει πανω η σχαρα; Ενα μεγαλουτσικο ξυλινο κουτι στο οποιο παρατηρησα να εχει στο πανω μερος μικρες μικρες στρογγυλες τρυπουλες.
Καθως τον προσπερασα ειδα και τα ωραια ζαντολαστιχα - πιθανον οχι απο τα ακριβα - που πραγματικα το εκαναν πολυ πολυ ομορφο. (Αυτο το τελευταιο σχολιο το ειπα εγω που ακουω ζαντολαστιχα και κανω εμετο)Αυτο ειναι!!!
Ικανοποιει το παθος του με σχετικα μικρο κοστος. -
Σήμερα το μεσημέρι ταξίδεψα με το ΚΤΕΛ από Αθήνα Πάτρα. Στα διόδια της Ελευσίνας μας σταμάτησαν σε ένα μπλόκο της αστυνομίας με τζιπ, αλεξίσφαιρα, αυτόματα, κτλ
Μπήκε ένα ντερέκι μέσα (έχοντας αφήσει το αυτόματό του σε ένα συνάδερφό του) και άρχισε να κόβει φάτσες. Όταν πέρασε τη σειρά μου στάθηκε σε έναν αλλοδαπό (έκανε μπαμ) και του ζήτησε ευγενικά την ταυτότητά του. Αυτός έβγαλε κάτι χαρτιά τα οποία και μελέτησε για κάποια ώρα ο αστυνομικός και ύστερα του ζήτησε να τον ακολουθήσει έξω. Το ΚΤΕΛ παρέμεινε ακινητοποιημένο 10-15 λεπτά, οπότε και βλέπαμε από τα παράθυρα ότι έλεγχαν τα στοιχεία του αλλοδαπού. Τελικά, οι αστυνομικοί έδωσαν εντολή στον οδηγό του ΚΤΕΛ να ανοίξει να πάρουν τα πράγματα του αλλοδαπού και τον κράτησαν, ενώ εμείς αναχωρήσαμε. Μπροστά μας ήταν σταματημένο και άλλο ΚΤΕΛ, ενώ φεύγοντας είδα ότι έκαναν σήμα και σε 3ο. Τι να πω... έψαχναν κάποιον συγκεκριμένα, έκαναν έλεγχο γενικά για παράνομους μετανάστες, δε ξέρω...'Αλλη μια περίεργη διαδρομή προστέθηκε στο ενεργητικό μου
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ακολουθω καλοσυντηρημενο Suzuki Samurai. Ο τυπος εχει φτιαξει μια δικια του κατασκευη/σχαρα στο πισω μερος του αυτοκινητου η οποια στηριζεται πανω σε δυο κομματια σιδερο που εχουν κολληθει με 'οξυγονοκολληση'στο κατω μερος του σασι. Τί εχει πανω η σχαρα; Ενα μεγαλουτσικο ξυλινο κουτι στο οποιο παρατηρησα να εχει στο πανω μερος μικρες μικρες στρογγυλες τρυπουλες.
Σκυλόκουτο είναι, για κυνηγούς.
Σήμερα το μεσημέρι ταξίδεψα με το ΚΤΕΛ από Αθήνα Πάτρα. Στα διόδια της Ελευσίνας μας σταμάτησαν σε ένα μπλόκο της αστυνομίας με τζιπ, αλεξίσφαιρα, αυτόματα, κτλ
Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές, όταν έκανα παλιότερα το Γιάννενα-Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ.
Σήμερα στη πλ. Συντριβανίου εθεάθη ο Michelin αυτοπροσώπως!
(δουλεύει σε γνωστό μοτολαστιχάδικο της πόλης).
-
-
-
'Χιλιομετρα 33???'
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
'Χιλιομετρα 33???'Το 'Τσιτροέν' που το πας;
-
Κανεις απο εδω μεσα(και εγω μαζι) δεν ξερει πραγματικα τι ανθρωπους εχουμε διπλα μας και δεν το ξερουμε
Υποτιμαμε τα ζωα αν τους πουμε ετσι -
Έλεος και πάλι έλεος η σημερινή μέρα!
Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει εδώ ή στα ζώα.
Καθώς κάθομαι στο pc ακούω ένα δυνατό χτύπο από έξω. Βγαίνω στο μπαλκόνι, τπτ περίεργο. Λέω ρε γμτ μπας και... ας κατέβω να δω.
Κοιτάζω το Golf, όλα οκ. Πάλι καλά σκέφτομαι.
Πάω και στο αμάξι του πατέρα μου και τι να δωΑυγό Και με το θόρυβο που έκανε προφανώς έσκασε από πολυκατοικία... και μπορεί να μη φαίνεται στη φωτό αλλά όταν το καθάρισα φάνηκε βαθούλωμα και σπάσιμο του χρώματος ΗΜΑΡΤΟΝ[/img]
-
Eγώ ένα βράδυ το 97,ενώ καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση άκουσα ξαφνικά ένα θόρυβο έξω στο δρόμο σαν να έσπαγαν τζάμια.Βγήκαμε με τον αδερφό μου στο μπαλκόνι να δούμε τι είχε γίνει.
Από κάτω ήταν παρκαρισμένο ένα Αudi 80 πάνω στο οποίο είχε πέσει ένα σίδερο(για ρούχα) και του είχε κάνει κάνει το παρμπρίζ κομάτια.Το σίδερο το είχε πετάξει ένα κοριτσάκι που έπαιζε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.
Εννοείται ότι ο πατέρας της πλήρωσε για να μπει καινούργιο παρμπρίζ.(το Αudi ήταν ενός γείτονα απέναντι).
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Το σίδερο το είχε πετάξει ένα κοριτσάκι που έπαιζε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]