-
Απο το καλοκαιρι ειδα αλλαγες στο βενζιναδικο που βαζω βενζινη. Πηγα την Παρασκευη πριν φυγω τα3ιδι να ελεγξω αερα στα λαστιχα κ ειχε μια στηλη που ρυ8μιζεις ηλεκτρονικα τα psi που η8ελες. Υστερα εβαζες το (πως το λενε?) σε κα8ε λαστιχο κ εβαζε η εβγαζε μονο του αερα. Οταν εφτανε την επι8υμητη ποσοτητα εκανε εναν ηχο. Πολυ βολικο. Χτες το βραδυ εβαλα κ βενζινη, κ ειχε αυτοματη ε3υπηρετηση. Εδωσα το 20αρικο, εβαλα τη μανικα, 3εκινησε κ σταματησε μονο του στα 20 ευρω.
Εχουν διαδο8ει αυτα?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Χτες το βραδυ εβαλα κ βενζινη, κ ειχε αυτοματη ε3υπηρετηση. Εδωσα το 20αρικο, εβαλα τη μανικα, 3εκινησε κ σταματησε μονο του στα 20 ευρω.Εχουν διαδο8ει αυτα?
Από αυτό έχουν αρχίσει να βάζουν αρκετά βενζινάδικα (εδώ γύρω τουλάχιστον). Τρομερά βολικό.
-
Το γραφω εδω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση.
Παραμονη Χριστ.
Ωρα 21.15 περιπου ξεκιναω απο βουλα κια φτανω κεντρο (οδος αχαρνων και Ιουλιανου) σε 25 λεπτα. Φευγω απο εκει 00.10 περιπου και φτανω Ραφηνα σε κατι λιγοτερο απο 30 λεπτα (Αγια παρασκευη ειχα φτασει σε 15 λεπτα) Φευγω απο ραφηνα κατα τις 1.20 και φτανω στην Αλσουπολη σε 20 λεπτα και απο εκει φευγω κατα τις 5.10 και φτανω βουλα σε 35 λεπτα.
Οι διαδρομες εγιναν με ενα κορσα 1200 χωρις να το σπαω και οχι με καποιο γρηγορο αμαξι. Οι δρομοι ηταν τραγικα αδειοι....απλα δεν το πιστευα.
Επισης συναντησα στον δρομο παρα πολυ αστυνομια.
-
Και στην σαλονίκη το ίδιο. Ελάχιστη κίνηση στους δρόμους από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 2-3 το πρωί.
-
Να προσθεσω οτι τα περισοτερα αμαξια τα ειδα στις 5 το πρωι, στις μετακινησεις μου απο τισ 12 το βραδυ, συναντησα πολυ λιγα αυτοκινητα
-
Ήταν όλοι κλεισμένοι σε σπίτια και καταγώγια και έτρωγαν-έπιναν μάλλον... Κι εδώ ελάχιστη κίνηση, αναλογικά με το τι θα περίμενα τέτοιες μέρες..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το γραφω εδω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση.Παραμονη Χριστ.
Ωρα 21.15 περιπου ξεκιναω απο βουλα κια φτανω κεντρο (οδος αχαρνων και Ιουλιανου) σε 25 λεπτα. Φευγω απο εκει 00.10 περιπου και φτανω Ραφηνα σε κατι λιγοτερο απο 30 λεπτα (Αγια παρασκευη ειχα φτασει σε 15 λεπτα) Φευγω απο ραφηνα κατα τις 1.20 και φτανω στην Αλσουπολη σε 20 λεπτα και απο εκει φευγω κατα τις 5.10 και φτανω βουλα σε 35 λεπτα.
Οι διαδρομες εγιναν με ενα κορσα 1200 χωρις να το σπαω και οχι με καποιο γρηγορο αμαξι. Οι δρομοι ηταν τραγικα αδειοι....απλα δεν το πιστευα.
Ωραία, γιατί ανεβαίνω Αθήνα μεθαύριο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το γραφω εδω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση.
Παραμονη Χριστ.
Ωραία, γιατί ανεβαίνω Αθήνα μεθαύριο
Εγώ δεν συνάντησα ΟΥΤΕ αστυνομία, ούτε κίνηση, ούτε τίποτα. Μόνο ψιλόβροχο. Ε, σε άδειους δρόμους με ξύλινα λάστιχα, ξάπλα παντού η γριά
-
Όντως έχουν αδειάσει οι δρόμοι...!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όντως έχουν αδειάσει οι δρόμοι...!!!Όντως...
Νέος-Βουτζάς -> Νέα Σμύρνη σε 30 λεπτά
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όντως έχουν αδειάσει οι δρόμοι...!!!Ε όχι και τόσο!! Χτες βράδυ η Μεσογείων είχε την κινησούλα της! Και το Χαλάνδρι επίσης!
Καλά να μην πω για το Κολωνάκι που περασαμε ένα Χριστουγεννιατικο φρακαρισμα μούρλια!!
-
Περίεργο. Για τι ώρα μιλάς?
-
Κολωνάκι κατά τις 11.30 (χαμός ) και Χαλάνδρι πιο μετά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...
Εγώ δεν συνάντησα ΟΥΤΕ αστυνομία, ούτε κίνηση, ούτε τίποτα. Μόνο ψιλόβροχο. Ε, σε άδειους δρόμους με ξύλινα λάστιχα, ξάπλα παντού η γριάΟυουου κοντράκια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Εγώ δεν συνάντησα ΟΥΤΕ αστυνομία, ούτε κίνηση, ούτε τίποτα. Μόνο ψιλόβροχο. Ε, σε άδειους δρόμους με ξύλινα λάστιχα, ξάπλα παντού η γριάΟυουου κοντράκια.
Ντροπή!
-
Ραφηνα-Καλλιθεα περιπου 20-25 λεπτακια προχθες ξημερωματα...
Καλλιθεα-Λουτρακι 50 λεπτακια χαλαρα,χωρις να βρω πουθενα κινηση(κ αστυνομια)
Τι καλα να ειχαμε παντα εορτες στην Αθηνα....
-
Οι αστυνομικοι λένε οτι τα θανατηφορα ατυχηματα μεσα στις πολεις γινονται αυτες τις μερες που δεν εχει κίνηση
φυσιολογικο αφου πολλοι γινονται ραλακηδες και οδηγούν με δικους τους κανόνες -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όντως έχουν αδειάσει οι δρόμοι...!!!
Ε όχι και τόσο!! Χτες βράδυ η Μεσογείων είχε την κινησούλα της! Και το Χαλάνδρι επίσης!
Καλά να μην πω για το Κολωνάκι που περασαμε ένα Χριστουγεννιατικο φρακαρισμα μούρλια!!
Νταξ ρε συ μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους οχι για τον συνεχιστη του Μητσοτακη σε θεματα γκαντεμιας και βασκανιας επι της γης!
-
'Αναβαση' στο οροπεδιο του Ψηλοριτη χθες.
Πολυ λιγο χιονι δυστυχως. Αν ειναι δυνατον στη καρδια του χειμωνα.
Απιστετυτη ομιχλη ομως. Το αποτελεσμα της ομιχλης ηταν μια τρακα 1-2 χιλιομετρα πριν το οροπεδιο πανω σε μια πολυ αποτομη στροφη. Οχι κατι σοβαρο αλλα θα πρεπει να ειναι το ψηλοτερο σημειο που εχει γινει τρακα στην Ελλαδα.
Ειχε πολυ γελιο να βλεπω τους ανθρωπους να αλλαζουν στοιχεια σε χρονο dt μεσα στο κρυο και να ξαναμπαινουν στα αμαξια τους αρον αρον να μην αρπαξουν καμια πνευμονια. -
JESUS!!!!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]