-
Ρε παιδια μπορειτε να ξεχωρησετε το παω αργα μπλα μπλα μπλα, απο το δημιουργω κινηση?
Αν δεν μπορει να οδηγησει να κατσει συνοδηγος κυριακη μερα εκλογών και να βγαίνει με τον αντρα της διπλα μερες που δεν εχει κινηση! -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΟΣ!
πριτς.....δεν σου λέω!
-
Δεν πειραζει, θα κανεις μπαμ απο μακρυα και θα σε καταλαβουμε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν πειραζει, θα κανεις μπαμ απο μακρυα και θα σε καταλαβουμε... -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
πριτς.....δεν σου λέω!
Καλα κανεις μετα μπορει να σε ρωταγε αν εισαι και ατριχος!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
η κυράτσα με το Jetta σταματούσε σε όλες τις διασταυρώσεις (το κοκκάλωνε) ενώ είχε προτεραιότητα και ακολουθούσε και το λεωφορείο.
καλά έκανε και σταματούσε στις διασταυρώσεις σε μικροστενα κι ας είχε προτεραιότητα. Οι απο πίσω όφειλαν να κρατάνε απόσταση ασφαλείας.
να ερθω να σου κανω ακριβως το ιδιο...να δω πως θα φερθεις στην πραξη και οχι σταλογια μιας και απο αυτα εχουμε χωρτασει
Δίκιο έχει ο Μαντμάξ παίδες. Φανταστείτε όλοι να σταματούσαν να ελέγξουν, ΕΧΟΝΤΑΣ προτεραιότητα. Εκτός του οτι είναι σπαστικό για τον πίσω, ακόμα και ΕΝΑΣ αν το κάνει σε 4-5 απανωτές διασταυρώσεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΗΣΗ. Οι δρόμοι με προτεραιότητα έχουν προτεραιότητα για κάποιο λόγο, όχι για πλάκα.
-
μου την είπε προχθές ο πατέρας μου γιατί δεν έκοψα πολύ σε δρόμο που είχα προτεραιότητα, εγώ έχω παλιό αμάξι του λέω κ να μου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δίκιο έχει ο Μαντμάξ παίδες. Φανταστείτε όλοι να σταματούσαν να ελέγξουν, ΕΧΟΝΤΑΣ προτεραιότητα. Εκτός του οτι είναι σπαστικό για τον πίσω, ακόμα και ΕΝΑΣ αν το κάνει σε 4-5 απανωτές διασταυρώσεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΗΣΗ. Οι δρόμοι με προτεραιότητα έχουν προτεραιότητα για κάποιο λόγο, όχι για πλάκα.
+1.
Η προτεραιότητα δεν είναι δική μας για να την παραχωρούμε όποτε γουστάρουμε. Ανήκει στον δρόμο και οφείλουμε να σεβόμαστε την σήμανση που την καθορίζει.
-
Καλά, μην γίνεστε και υπερβολικοί ρε παιδιά.
-
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα υπερβολής, αλλά απλή λογική. Από την άλλη, μέσα σε δύσκολα στενά εγώ πάντα κόβω, ακόμα και εκεί που ξέρω ότι έχω προτεραιότητα. Με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές από 'στραβές'. Σημείωσε όμως ότι λέω κόβω, όχι σταματάω.
-
Α, ωραία. Να διαχωρίσουμε το κόψιμο (ταχύτητας ) από το σταμάτημα.
Και όποιος έχει αντίρρηση, ας έρθει μια βόλτα στα στενά της Καλαμαριάς.
-
Πλέον και λόγω οδήγησης scooter σχεδόν πάντα κόβω ακόμα και όταν έχω προτεραιότητα. Στα στενά δε της Καλαμαριάς, όπως είπε και ο Ντίνος, σταμάτημα για να έχουμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α, ωραία. **Να διαχωρίσουμε το κόψιμο (ταχύτητας ) από το σταμάτημα.
**
Και όποιος έχει αντίρρηση, ας έρθει μια βόλτα στα στενά της Καλαμαριάς.Φυσικά.
Κάποιος πρέπει να στο εξηγήσει μου φαίνεται.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 123#225123
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, ωραία. **Να διαχωρίσουμε το κόψιμο (ταχύτητας ) από το σταμάτημα.
**
Και όποιος έχει αντίρρηση, ας έρθει μια βόλτα στα στενά της Καλαμαριάς.Φυσικά.
Κάποιος πρέπει να στο εξηγήσει μου φαίνεται.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 123#225123
αυτά είναι!!
-
Βασικα κοιτα για το κοψιμο δεν εχουμε να πουμε πολλα, αν σε πιασει απλα δεν σταματας πουθενα!
Απο το παλιο ανεκδοτο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
'Υπάρχουν τρεις τρόποι να καταστραφεις. Οι γυναικες ειναι ο πιο γλυκος. Τα χαρτια ο πιο γρηγορος. Και η Νεα Δημοκρατια ο πιο σιγουρος!'=
-
Χθες στις 21:30 τύπος με PEUGEOT 406 με αναμένους τους προβολείς ομίχλης και τη μικρή σκάλα στα φώτα ο κάγκουρας...
Το θέμα είναι ότι δεν ήτανε σε καμμιά πλατεία αλλά σε επαρχιακό δρόμο...
Μεχρι που έβλεπε??? -
Το πιο εγκληματικό: Πολλοί από τους κάγκουρες ρυθμίζουν πολύ ψηλά τους προβολείς ομίχλης για να βλέπουν οδηγώντας χωρίς τα φώτα πορείας. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να στραβώνουν τους πάντες.
-
Oπότε του ανάβεις τους προβολείς για ''αντίποινα''!
-
delete please
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]