-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Πριν από λίγο, είδα Ταξί VW Touran.
Υπαρχει, εχουμε και στη Θεσσαλονικη ενα. Σε ενα περιοδικο επαγγελματικου αυτοκινητου παντως πριν απο καιρο που κοιτουσα τις ταξινομησεις των ταξι ειδα καποια περιεργα (πχ. Stilo) με αποκορυφωμα το ταξι Nissan Terrano!!! Στη Θεσσαλονικη επισης εχουμε και μια S-Class (ΤΑΕ4343 για οποιον ενδιαφερεται...)
Σιγά! Τεράνο είναι και το ταξί στο χωριό μου. Ανεβασμένα πράγματα.
-
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 6, φθάνω σε διασταύρωση με κεντρικό δρόμο όπου έχουμε στοπ. Μπροστά μου άλλα 2 αυτοκίνητα σταματημένα.
Ο κάθετος δρόμος που έχει προτεραιότητα είναι διπλής κατεύθυνσης. Ξαφνικά παρατηρώ πως έχουν ακινητοποιηθεί και τα αυτοκίνητα στο ρεύμα καθόδου ΠΡΙΝ την διασταύρωση και ξαφνικά βλέπω ένα γκρί σκούρο Seat Cordoba να έρχεται με σπασμένη όπισθεν από τον κεντρικό δρόμο (φορά από δεξιά προς αριστερά) φρενάρισμα πανικού ακριβώς στη διαστάυρωση και με σπινιάρισμα να χώνεται στο δρόμο μπροστά ίδια φορά με εμάς που περιμένουμε στο στοπ! Όπως σταμάτησε παρατηρώ μέσα 3 τσογλανάκια (πιτσιρικάδες). Από την κάτω μεριά του κεντρικού δρόμου (που ήρθε με όπισθεν) έρχεται φουριόζο περιπολικό Xsara με σειρήνα και το καταδιώκει.Περνάνε οι 2 μπροστινοί που απέναντι, και μετά από λίγο που ήταν ελεύθερος ο δρόμος περνάω και εγώ (με περιέργεια του τι στα κομμάτια γίνεται μπροστά ).
Πιο μπροστά είχα δει ότι το Cordoba έστριψε δεξιά στο πρώτο στενό που βρήκε και το ακολούθησε το Xsara.
Ξαφνικά εκεί που πηγαίναμε όλοι με χαμηλή ταχύτητα (όχι πάνω από 40km/h) βλέπω λίγα μέτρα πιο μπροστά να διασχίζει κάθετα τον κεντρικό δρόμο (με φορά από δεξιά προς αριστερά) το Cordoba ΑΝΑΜΕΣΑ από το 1ο και 2ο αυτοκίνητο που κινιόντουσαν κανονικά επί κεντρικού δρόμου! Τα μλκισμένα δεν σταματούσαν ούτε σε στοπ! Χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν ή μετά θα είχαν χτυπήσει κάποιο από τα 2 οχήματα! Τσαρουχώνει φρένα ο μπροστινός μου, σταματάω και εγώ έγκαιρα και περιμένουμε να διασχίσει το δρόμο και το περιπολικό ,το οποίο περνάει με πολλή προσοχή και συνεχίζει τη καταδίωξη.
Ξαναξεκινάμε και παρατηρούσα πως κυνηγιόντουσαν στα από πάνω παράλληλα με εμάς στενά... Οφείλω να ομολογήσω δε πως το πλήρωμα του περιπολικού ήταν πολύ προσεκτικό στην οδήγηση και σε διασταυρώσεις κτλ και το ακολουθούσε από κοντά μεν αλλά από απόσταση ασφαλείας δε.
Εύχομαι να τα έπιασαν τα μπάσταρδα προτού κάνουν ζημιά σε κάποιον πεζό ή άλλο διερχόμενο οδηγό. Και εύχομαι να τα μάμησαν τα μλκισμένα!
-
Εχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευχομαι να καρφωθηκαν σε καποια κολωνα και να τσακιστηκαν μονα τους (ακουω την γνωμη σας τωρα )
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευχομαι να καρφωθηκαν σε καποια κολωνα και να τσακιστηκαν μονα τους (ακουω την γνωμη σας τωρα )+1
-
Συμφωνω.
-
Εγώ εύχομαι να μετάνιωσαν για την πράξη τους, να σταμάτησαν δεξιά με αλάρμ και να δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα τις συνέπειες του νόμου.
-
Μη σου πω ότι μπορεί να αυτομαστιγώθηκαν κιόλας!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευχομαι να καρφωθηκαν σε καποια κολωνα και να τσακιστηκαν μονα τους (ακουω την γνωμη σας τωρα )Και η κολονα τι φταιει ΡΕ?
Να τους κολησει το μοτερ στη μεση του δρομου και να τους πιασουν οι μπλε....
-
Είδα ταξιτζή με Mercedes E270CDI να φοράει ζώνη.
Απλά συγκλονιστικό! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν από λίγο, είδα Ταξί VW Touran.
Υπαρχει, εχουμε και στη Θεσσαλονικη ενα. Σε ενα περιοδικο επαγγελματικου αυτοκινητου παντως πριν απο καιρο που κοιτουσα τις ταξινομησεις των ταξι ειδα καποια περιεργα (πχ. Stilo) με αποκορυφωμα το ταξι Nissan Terrano!!! Στη Θεσσαλονικη επισης εχουμε και μια S-Class (ΤΑΕ4343 για οποιον ενδιαφερεται...)
Σιγά! Τεράνο είναι και το ταξί στο χωριό μου. Ανεβασμένα πράγματα.
Υπαρχει φωτογραφια?
-
Nope.
-
Σήμερα καθώς περνούσα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ με τα πόδια ακούω πολλές σειρήνες. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν καμιά πυροσβεστική, ή καμιά συνοδεία υπουργού λόγω ΔΕΘ. Καθώς συνεχίζω βλέπω να περνάν από δίπλα μου 4-5 περιπολικά (της ασφάλειας και απλά), 2 Ζητάδες βολίδα. Το ένα αυτοκίνητο κιόλας είχε σκασμένο μπροστινό λάστιχο. Περιμένοντας στην στάση η ίδια διαδικασία με λιγότερα περιπολικά αυτή την φορά. Κατεβαίνω προς κέντρο και στην Ν.Εγνατία κοντά στο 424 συναντάμε μποτιλιάρισμα και πάλι αστυνομία. Τελικά έφταιγε αυτό...
Ο γερανός με κατεύθυνση αντίθετη στην κυκλοφορία και το Skoda καρφωμένο πάνω του. Άκουσα ότι μέχρι να το σταμάτησουν χτύπησε τουλάχιστον άλλα 15 αυτοκίνητα. Σικάγο έχουμε γίνει!!!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 007_203166(για την ποιότητα της φωτογραφίας φταίει ο ΟΑΣΘ που δεν πλένει τα λεωφορεία του )
-
Το άκουγα στο ράδιο θεσσαλονίκη αυτό, σαν να μου περιέγραφαν χολυγουντιανη υπερπαραγωγη ήταν!
-
Το είδα κι'εγώ και σκεφτόμουν τι να έκανε ο γερανός στο αντίθετο ρεύμα...
-
Το είδα κι'εγώ και σκεφτόμουν τι να έκανε ο γερανός στο αντίθετο ρεύμα...
-
Ο γερανός είναι της αστυνομίας και είπαν ότι έπεσε επίτηδες πάνω στο Octavia, μιας και το κυνηγούσαν οι μπάτσοι και δεν μπορούσαν να το πιάσουν!
-
Και φυσικα οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσης ο οδηγος του Οκταβια δεν ηταν καποιος δολοφονος, απλα δεν ειχε διπλωμα. Φανταστειτε να ειχαμε τιποτα τρυαματιες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και φυσικα οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσης ο οδηγος του Οκταβια δεν ηταν καποιος δολοφονος, απλα δεν ειχε διπλωμα. Φανταστειτε να ειχαμε τιποτα τρυαματιες.Τελικά δεν είχε δίπλωμα ή ήταν κλεμμένο το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και φυσικα οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσης ο οδηγος του Οκταβια δεν ηταν καποιος δολοφονος, απλα δεν ειχε διπλωμα. Φανταστειτε να ειχαμε τιποτα τρυαματιες.Πιστεύεις ότι θα ξεσηκώνονταν τόση αστυνομική δύναμη, να πηγαίνει αέρα πατέρα μεσημεριάτικα μέσα στην Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσουν κάποιον χωρίς δίπλωμα? Το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και επέβαιναν σε αυτό 3 άτομα. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν χτύπησαν τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα. Άκουσα για πυροβολισμούς αλλά δεν γνωρίζω αν προέρχονταν από τους αστυνομικούς ή από τους επιβάτες του Octavia.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]