-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Nαι, η πολιτική ορθότητα μας μάρανε, όχι ότι υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα, πολλές φορές μάλιστα επικίνδυνα, που τα παράτησαν οι πολιτικά ορθοί ιδιοκτήτες τους...
Δεν ειναι καθολου θεμα πολιτικης ορθοτητας,τουλαχιστον απο τη μερια μου,καθως λατρευω τα σκυλια,θα ηθελα να ξερω που ειναι αυτα τα επικινδυνα σκυλια παντως,επικινδυνο ειναι μονο ενα σκυλι φυλακας που εχει 'εκπαιδευτει' γιαυτο(ξερεις χχτυπημα με αλυσιδες,ωμο κρεας κλπ),το οτι καποιοι τα παραταν δεν εχει καμμια σχεση με τα σκυλακια
αυτα καθε αυτα,τεσπα οφτοπικΡε συ, και γω λατρεύω τα σκυλιά, έχω μεγαλώσει με σκυλιά, αλλά δεν έχει σχέση αυτό με το πρόβλημα με τα αδέσποτα.
Και φυσικά τα λυπάμαι όταν τα χτυπάμε στο δρόμο.. γι' αυτό λέω ότι είναι επικίνδυνα, γιατί μπορεί κυριολεκτικά να σε σκοτώσει αν πεταχτεί μπροστά σου και έχεις μεγάλη ταχύτητα (πόσο μάλλον με μηχανή). Μερικά από αυτά είναι επικίνδυνα και για τους πεζούς αφού στο δρόμο 'αγριεύουν' (με έχει δαγκώσει αδέσποτο, όχι τίποτα σοβαρό και χωρίς να τα φοβάμαι ή να προκαλέσω).
Καλά αυτά που 'εκπαιδεύουν' διάφοροι ανεγκέφαλοι, το αφήνω ασχολίαστο...
Και φυσικά για όλα αυτά δε φταίνε τα σκυλιά, αλλά η πολιτεία που για μια ακόμη φορά είναι ανύπαρκτη (έχει καταντήσει αηδία, σχεδόν σε κάθε θέμα κολλάει το συγκεκριμένο). -
-
Greek people wake up!
Τι είναι αυτό γιατί δεν το έπιασα..?
-
Στην επιστροφη απο Χαλκιδικη την Κυριακη, ενα μεγαλο βεσποειδες με 2 επιβατες παει δεξια (στη βοηθητικη λωριδα) με καμια 80 χλμ. Ο 'οδηγος' εχει σταυρωσει τα χερια στο κεντρο του τιμονιου και αραζει σκυφτος και ο συνεπιβατης οδηγει απο πισω (ευτυχως ειχε μακρια χερια...) και βλεπει πανω απο τον ωμο του μπροστινου.
-
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@σβηστο καλυτερα αυτο,ατυχια το καταλαβαινω οπως και την οργη σου καταλαβαινω αλλα καποιοι απο μας εχουμε σκυλο η ειμαστε γενικοτερα φιλοζωοι
Και εγώ φιλόζωος είμαι αλλά τα δύο αδέσποτα που μου βούτηξαν το παντελόνι στο ύψος της γάμπας όταν ήμουν επάνω στην μηχανή και κόντεψαν να με ρίξουν κάτω ( τελικά σκίστηκε το παντελόνι από το γόνατο σχεδόν και κάτω ) και ενώ σε 30 λεπτά είχα ραντεβού τα λύσσαξα στην κλωτσιά και ευχήθηκα το ίδιο.
-
edit....
-
Κάποιοι άνθρωποι αδυνατούν να καταλάβουν ότι το γεγονός πως βρίσκεται ένα αδέσποτο στο δρόμο ή πετάγεται απότομα και μας αναγκάζει να κάνουμε ελιγμό δεν είναι υπαιτιότητα του ίδιου αλλά δικιά μας και του εκάστοτε δήμου. Πρίν εκφραστούμε λοιπόν έτσι..
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@..καλό θα ήταν μιας και αυτό μας ξεχωρίζει από τα ζώα να σκεφτόμαστε πρώτα.
Λυπάμαι για τις γρατσουνιές στον προφυλακτήρα σου.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@σβηστο καλυτερα αυτο,ατυχια το καταλαβαινω οπως και την οργη σου καταλαβαινω αλλα καποιοι απο μας εχουμε σκυλο η ειμαστε γενικοτερα φιλοζωοι
Και εγώ φιλόζωος είμαι αλλά τα δύο αδέσποτα που μου βούτηξαν το παντελόνι στο ύψος της γάμπας όταν ήμουν επάνω στην μηχανή και κόντεψαν να με ρίξουν κάτω ( τελικά σκίστηκε το παντελόνι από το γόνατο σχεδόν και κάτω ) και ενώ σε 30 λεπτά είχα ραντεβού τα λύσσαξα στην κλωτσιά και ευχήθηκα το ίδιο.
Νομιζω εχει μια διαφορα μια γρατζουνια στον προφυλακτηρα ή τελος παντως μια υλικη ζημια, απο το να χτυπησεις-πεσεις ή παραλιγο να χτυπησει πεσεις στον τροπο που θα αντιμετοπισεις κατι.
Και εμενα 3 τα ξημερωματα εχουν σκασει στο κεντρο της γλυφαδας 5-6 σκυλια ολοκληρα γουρουνια, και μου κανανε γρατζουνιες στον μπροστα προφυλακτηρα και μου σκασανε το λαστιχο.....αλλα οκ, δεν θα ηθελα να πεθανουν και τα 5 για αυτο. Αν παλι εβλεπα αυτα τα 5 σκυλια να την πεφτουν σε μια μαμα με ενα μωρο σε καροτσακι, χωρις κανεναν ενδιασμο θα τα περνουσα απο πανω με το αμαξι. και πιστεψε με τα λατρευω τα σκυλια.
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
4και κάτι τα χαράματα, γυρνάω απ το διάβασμα και σε άδειο δρόμο μέσα στην πόλη πετίουνται 2 σκυλιά. Σταματάω τελείως (με 30 πήγαινα), σταματάνε κι αυτά. Ξαναξεκινάω για να φύγω και ακούγω ένα γκντουπ από πίσω! Το ένα το ηλίθιο με χτύπησε!
Απολογισμός: γρατσουνιές στο πίσω φτερό και τον προφυλακτήρα + στράβωμα του φτερού με αποτέλεσμα να έχει φύγει η ακριανή βάση του προφυλακτήρα!Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@
ίσως να δάγκωσε με τα δόντια του το αυτοκίνητο. το συνηθίζουν τα σκυλιά αυτό.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Νομιζω εχει μια διαφορα μια γρατζουνια στον προφυλακτηρα ή τελος παντως μια υλικη ζημια, απο το να χτυπησεις-πεσεις ή παραλιγο να χτυπησει πεσεις στον τροπο που θα αντιμετοπισεις κατι.
Και εμενα 3 τα ξημερωματα εχουν σκασει στο κεντρο της γλυφαδας 5-6 σκυλια ολοκληρα γουρουνια, και μου κανανε γρατζουνιες στον μπροστα προφυλακτηρα και μου σκασανε το λαστιχο.....αλλα οκ, δεν θα ηθελα να πεθανουν και τα 5 για αυτο. Αν παλι εβλεπα αυτα τα 5 σκυλια να την πεφτουν σε μια μαμα με ενα μωρο σε καροτσακι, χωρις κανεναν ενδιασμο θα τα περνουσα απο πανω με το αμαξι. και πιστεψε με τα λατρευω τα σκυλια.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να σε στείλουν όχι 5 αλλά ένα σκυλί. Είτε με ελιγμό αποφυγής είτε εάν σκάσει μπροστά σου , το χτυπήσεις ή το πατήσεις και χάσεις τον έλεγχο. Καλά με μηχανή δεν συζητάμε. Και επιπλέον μία υλική ζημία τύπου γρατζουνιάς στον προφυλακτήρα ( που κοστίζει από 80 έως 300 ευρώ ανάλογα με τη ζημιά ) μπορεί εύκολα να γίνει ψυγείο , μπροστινός προφυλακτήρας , ζάντα και πολλά άλλα.
Δεν φταίνε τα σκυλιά , δεκτό.
-
-
Άσε και ήταν πολλά.....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να σε στείλουν όχι 5 αλλά ένα σκυλί. Είτε με ελιγμό αποφυγής είτε εάν σκάσει μπροστά σου , το χτυπήσεις ή το πατήσεις και χάσεις τον έλεγχο. Καλά με μηχανή δεν συζητάμε. Και επιπλέον μία υλική ζημία τύπου γρατζουνιάς στον προφυλακτήρα ( που κοστίζει από 80 έως 300 ευρώ ανάλογα με τη ζημιά ) μπορεί εύκολα να γίνει ψυγείο , μπροστινός προφυλακτήρας , ζάντα και πολλά άλλα.
Δεν φταίνε τα σκυλιά , δεκτό.
Σιγουρα μον οτα σκυλια δεν φταινε (βεβαια δεν φταιει και ο κακομοιρης ο μηχανοβιος ή ο αυτοκινητακιας) αλλα το να σακατευτει ο μηχανοβιος ειναι σοβαρο. Το να παθω 100-200 € ζημια στο αμαξι (καλα αν το χτηπησεις μπορει η ζημια να εινα ικαι πολυ μεγαλητερη) ενταξει εγινε, δεν ειμα ιΩνασης αλλα δεν θα πεθανω για μερικα €.
Πριν 15-20 χρονια οικογενειακος φιλος, προσπαθοντας να αποφυγει με την μηχανη του σκυλο που του πεταχτηκε, επεσε και επαθε ριξη σπληνας....ειναι μην σου τυχει.
-
-
Ελπίζω να προσγειώθηκε ομαλά.
-
Πέρυσι το καλοκαίρι 1+ τη νύχτα πήγαιναν cabrio βόλτα με Tigra ένας φίλος μου με την κοπέλα του. Κάπου στην Κερατέα και ενώ πηγαίνουν με πάνω από 100 (όλο ευθείες είναι εκεί) πετάγεται ένας σκύλος στη μέση του δρόμου σε ελάχιστη απόσταση. Η κοπελιά λέει άρχιζε να ουρλιάζει μην στρίψεις θα σκοτωθούμε πάτα το δεν πειράζει Τελικά ο φίλος μου έκανε τιμονιά να το αποφύγει (θα λυπόταν το αμάξι ο άνθρωπος ) και κατάλαβε τι σημαίνει να έχεις την οροφή αποθηκευμένη στο πορτ παγκάζ Λέει ένιωθε σαν ένα τεράστιο βάρος να τραβάει το πίσω μέρος και να μην επαναφέρεται με τίποτα, ευτυχώς που είναι τέζα υποστροφικά τα Opel και μπόρεσε να κρατήσει την πορεία ώστε να μη βγει (πολύ) από το δρόμο. Μετά από αυτό όταν είναι με το Tigra ανοιχτό πιάνει δεξιά λωρίδα και πάει σε ρυθμούς τελείως χαλαρούς.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μετά από αυτό όταν είναι με το Tigra ανοιχτό πιάνει δεξιά λωρίδα και πάει σε ρυθμούς τελείως χαλαρούς.Ενώ όταν είναι κλειστά τα Tigra πατάνε καλύτερα στο δρόμο!
Lokatzis: αυτή η αεροτομή στα Carina δεν είναι εργοστασιακή;
-
Είναι, μάλλον για το σπασμένο το έβαλε...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]