-
Filos psaxnei na kleisei autokinito AMESA, diladi proti protereotita einai i paradosi! Ton endiaferoun oi epidoseis, ANESH gia kapoia sxetika taksidakia, xoroi na einai eparkeis, kai omorfo-plousio esoteriko. TO BUDGET EINAI APO 20-23000.
Oi pi8anoi stoxoi einai oi eksis
MEGANE GT
ASTRA 1.6T GTC
207 GT
C4 2.0 VTSEXETE NA PROTEINETE KATI ALLO? Na sxoliasete pano se auta? AUTO POU TON PROBLHMATIZEI,einai pos diavazontas periodika kai ligo net, vlepei simantikes diafores toso stis ropes ana test, oso kai stis epidoseis..opote den kserei ti na empisteftei
Episis paizei kai senario metxrsmeno apo antiprosopia omos, pou na einai idi stin egiisi fysika...
anamenw apantiseis..
eyxaristw.
-
Filos psaxnei na kleisei autokinito AMESA, diladi proti protereotita einai i paradosi! Ton endiaferoun oi epidoseis, ANESH gia kapoia sxetika taksidakia, xoroi na einai eparkeis, kai omorfo-plousio esoteriko. TO BUDGET EINAI APO 20-23000.
MEGANE GT
ASTRA 1.6T GTC
207 GT
C4 2.0 VTSEXETE NA PROTEINETE KATI ALLO? Na sxoliasete pano se auta? AUTO POU TON PROBLHMATIZEI,einai pos diavazontas periodika kai ligo net, vlepei simantikes diafores toso stis ropes ana test, oso kai stis epidoseis..opote den kserei ti na empisteftei
Episis paizei kai senario metxrsmeno apo antiprosopia omos, pou na einai idi stin egiisi fysika...
anamenw apantiseis..
eyxaristw.
-
MEGANE GT
ASTRA 1.6T GTC
207 GT
anamenw apantiseis..
eyxaristw.
-
Θεωρώ πως εάν μπορέσεις να πάρεις το Αstra turbo 1,6 θα έχεις κάνει την καλλίτερη επιλογή.
-
κόρσα ο-πι-σι (αν αντεχει να το κοιτάει)
-
akaliptosZR, ξερεις ότι πρέπει να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
akaliptosZR, ξερεις ότι πρέπει να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες!Nomizo ksereis pos den exo elliniko pc, ellinika windows ktl ktl ktl..
sygnomi pantos kai pali!!!
-
OK, το είχα ξεχάσει!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κόρσα ο-πι-σι (αν αντεχει να το κοιτάει)den ksero an antexei na to koitaei, sigoura oi xoroi tou den tou ftanoun!!
-
Δεν χρειάζεται ελληνικό PC ή ελληνικά Windows για να γράψεις ελληνικά... Πας απλά στο Control Panel/Regional Settings και εγκαθιστάς την ελληνική γλώσσα.
Στο θέμα μας τώρα: που είναι το....Golf TSI ο-ε-ο;
Δεν του αρέσει; Ή δεν το θεωρεί επαρκές από επιδόσεις; Εγώ αυτό θα έπαιρνα, βέβαια παίζει και το Leon 1.8 με τα 160 αλόγατα...
Αν θέλουμε να περιοριστούμε μεταξύ των τεσσάρων που αναφέρεις, τότε το Astra. Είναι το πιο γρήγορο, το πιο ευρύχωρο και νομίζω πλεονεκτεί παντού εκτός (ίσως...) από την ρυθμίσιμη οδική συμπεριφορά... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:offtopicviii:
Δεν χρειάζεται ελληνικό PC ή ελληνικά Windows για να γράψεις ελληνικά... Πας απλά στο Control Panel/Regional Settings και εγκαθιστάς την ελληνική γλώσσα.Στο θέμα μας τώρα: που είναι το....Golf TSI ο-ε-ο;
Δεν του αρέσει; Ή δεν το θεωρεί επαρκές από επιδόσεις; Εγώ αυτό θα έπαιρνα, βέβαια παίζει και το Leon 1.8 με τα 160 αλόγατα...
Αν θέλουμε να περιοριστούμε μεταξύ των τεσσάρων που αναφέρεις, τότε το Astra. Είναι το πιο γρήγορο, το πιο ευρύχωρο και νομίζω πλεονεκτεί παντού εκτός (ίσως...) από την ρυθμίσιμη οδική συμπεριφορά...+1
-
Ας εμπλεκώ κι εγώ στην κουβέντα ως ερωτών κυρίως : επίσης φίλος 35ρης, εργένης ψάχνει αυτοκίνητο στο ίδιο budget (σε γενικές γραμμές αλλά όχι αυστηρά) χωρίς ειδικές απαιτήσεις. Ένα καλό, γρήγορο, για όλες τις χρήσεις αυτοκίνητο θέλει...
Του έχω προτείνει βασικά τα
Leon 1.8 με τα 160 άτια
Golf TSI (ή μήπως και GT? )
Astra 1.6 T
Αυτά όμως είναι δικές μου προτάσεις, δεκτές και οποιεσδήποτε άλλες....(όπως ας πούμε η δίλιτρη C4)...Ό,τι πληροφορία σχετική χρήσιμη,πχ ποιό είναι το πιο άνετο από πλευράς ανάρτησης? Από χώρους επιβατών?
Πόσο αξίζει (με την προσωπική κρίση του καθενός φυσικά ) να πάρει το GT με το επιπλέον κόστος του? Δηλ που βρίσκονται οι διαφορές πλην του προφανούς? (δηλ του κινητήρα)Thx
-
Μία είναι η επιλογή στην κατηγορία και σε αυτά τα χρήματα λέμε, και έρχεται από ισπανία μεριά
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μία είναι η επιλογή στην κατηγορία και σε αυτά τα χρήματα λέμε, και έρχεται από ισπανία μεριάden antilegw pos einai kalo amaksi, alla re paidia...den einai liigo australeziko....??
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μία είναι η επιλογή στην κατηγορία και σε αυτά τα χρήματα λέμε, και έρχεται από ισπανία μεριά
den antilegw pos einai kalo amaksi, alla re paidia...den einai liigo australeziko....??
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Θεωρώ πάντως ότι όποιος ψάχνει αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα πρέπει τουλάχιστον να το συμπεριλάβει στη λίστα με τα υποψήφια. Εξαιρετικό πάτημα, πολύ καλές επιδόσεις, τέ-λει-α θέση οδήγησης, εξοπλιστικά υπερπλήρες, σωστή τιμή.
-
Astra GTC 1.6T Cosmo. Αν βάλεις και Skyroof απλά δεν παίζεται! Και από τιμή είναι σχεδόν ευκαιρία!
Εναλλακτικά θα έπαιρνα το Golf GT DSG γιατί είναι το μοναδικό στην κατηγορία με υπέροχο αυτόματο κιβώτιο!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ας εμπλεκώ κι εγώ στην κουβέντα ως ερωτών κυρίως : επίσης φίλος 35ρης, εργένης ψάχνει αυτοκίνητο στο ίδιο budget (σε γενικές γραμμές αλλά όχι αυστηρά) χωρίς ειδικές απαιτήσεις. Ένα καλό, γρήγορο, για όλες τις χρήσεις αυτοκίνητο θέλει...
Leon 1.8 με τα 160 άτια
Astra 1.6 T
Αυτά όμως είναι δικές μου προτάσεις, δεκτές και οποιεσδήποτε άλλες....(όπως ας πούμε η δίλιτρη C4)...Ό,τι πληροφορία σχετική χρήσιμη,πχ ποιό είναι το πιο άνετο από πλευράς ανάρτησης? Από χώρους επιβατών?
Πόσο αξίζει (με την προσωπική κρίση του καθενός φυσικά ) να πάρει το GT με το επιπλέον κόστος του? Δηλ που βρίσκονται οι διαφορές πλην του προφανούς? (δηλ του κινητήρα)Thx
Μιας και έχει βγει η νέα έκδοση GT140 μάλλον αυτή είναι που αξίζει τα λεφτά της, και όχι το GT170... Βάλε και το DSG και πας λίγο πάνω από τα 23Κ, αλλά η άνεση του DSG δεν συγκρίνεται, ειδικά μέσα στην πόλη. Εγώ ακριβώς αυτό θα αγόραζα, αν είχα παραπάνω, ΟΚ θα έπαιρνα αυτό με τα 170...
Το Leon καλό χρυσό, αλλά δεν αντέχω να το βλέπω μέσα έξω... Επιπλέον, δεν θ' άντεχα το...κατάντημα που θα του κάνουν οι γνωστοί κάγκουροι, που βρήκαν πάλι φτηνό γκάζι με στάνταρ το...βόδι κιτ... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Leon 1.8 με τα 160 άτια
Astra 1.6 T
Μιας και έχει βγει η νέα έκδοση GT140 μάλλον αυτή είναι που αξίζει τα λεφτά της, και όχι το GT170... Βάλε και το DSG και πας λίγο πάνω από τα 23Κ, αλλά η άνεση του DSG δεν συγκρίνεται, ειδικά μέσα στην πόλη. Εγώ ακριβώς αυτό θα αγόραζα, αν είχα παραπάνω, ΟΚ θα έπαιρνα αυτό με τα 170...
Το Leon καλό χρυσό, αλλά δεν αντέχω να το βλέπω μέσα έξω... Επιπλέον, δεν θ' άντεχα το...κατάντημα που θα του κάνουν οι γνωστοί κάγκουροι, που βρήκαν πάλι φτηνό γκάζι με στάνταρ το...βόδι κιτ...Poso kostizei i GT140? Re paidia to 207GT den leei kati? to moter einai idio me RC-cooperS kai fysika me ena programma paei aneta kai ftina 175 aloga..Kai exei kai xorous, kai 24kila ropoula...apo eksoplismo YPER plires...
OSO GIA TO LEON... +1000000000000
-
207 RC από μένα!
-
λεον ή γκολφ, αν δεν ειναι προβλημα η χρηματοδοτηση.
πιο οδηγοκεντρικα και ρυθμισιμα αυτοκινητα απο τα αλλα που αναφερεις.
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]