-
Δώρο 340€ (επέκταση εγγύησης); Αρ γιου σίριους; Ποιός και έφυγα! Οι σένσορες παρκαρίσματος έχουν 25€ συν εργατικά.....Συγκρίνονται τα 25€ με το 340€;
Οδική βοήθεια έχεις; Προτείνεις κάποια συγκεκριμένα; -
Για την επέκταση δεν πλήρωσα τπτ στο δικό μου (GTI) και πήρα και άλλα 'δώρα'. Άκουσα και από άλλους ότι την πήραν ως δώρο όταν το ζήτησαν. Συμφωνώ μαζί σου για τους αισθητήρες παρκαρίσματος, καθώς δεν είναι εργοστασιακοί και τους αγοράζουν σε εξευτελιστική τιμή ενώ σου τους πασάρουν ως δώρο αξίας 200 €+...
Οδική βοήθεια σου παρέχει δωρεάν η αντιπροσωπεία για τα πρώτα χρόνια. Για να πω την αλήθεια δεν έχω τσεκάρει πλήρως τι παίζει και με τι όρους (θα το ψάξω όμως). Αλλά κάποιος είχε αναφέρει πως έμεινε σε επαρχία και δεν τον μετέφεραν σε άλλη πόλη (παρά μόνο στο πιο κοντινό συνεργείο)! Τέτοια οδική τι να την κάνεις? Χαίρω πολύ...
Αν ψάχνεσαι πάντως για αγορά νέου VW-Audi ίσως να μπορώ να σε βοήθησω.
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
[Η τιμή που αναφέρεσαι δεν ξέρω τι εξοπλισμό προσφέρει.Στην ουσία, έρχονται σχεδόν στα ίδια χρήματα οι 5θυρες εκδόσεις Golf-Civic
Άρα το Golf 140ps δεν κοστίζει πολύ ακριβότερα όπως προείπεςΕπίσης, στα 3θυρα, οι διαφορές είναι χαώδεις, στα 3Κ.
ΥΓ. Το 20,510 αφορά το 3θυρο στην έκδοση GTsport
-
Πάντως στην Καρέντα παιδιά (πέραν του οτι σε κοιτούν λες και είσαι από την Μπασκλας-Μπανανία) δεν φαίνεται να χαρίζονται. Vasgti με τέτοιο υπεραυτοκίνητο που πήρες δεν μου κάνει έκπληξη που σου έδωσε δωρεάν την επέκταση εγγύησης. Technik ξέρω οτι είσαι εγκάθετος ως προς τα Civic. Παρόλα αυτά το 3θυρο είναι όντως ασύμφορο μακράν....(έστω κι αν έχει αλκαντάρα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό)
-
Πάντως στην Καρέντα παιδιά (πέραν του οτι σε κοιτούν λες και είσαι από την Μπασκλας-Μπανανία) δεν φαίνεται να χαρίζονται. Vasgti με τέτοιο υπεραυτοκίνητο που πήρες δεν μου κάνει έκπληξη που σου έδωσε δωρεάν την επέκταση εγγύησης. Technik ξέρω οτι είσαι εγκάθετος ως προς τα Civic. Παρόλα αυτά το 3θυρο είναι όντως ασύμφορο μακράν....(έστω κι αν έχει αλκαντάρα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό)Δεν πήρα και κανένα υπεραυτοκίνητο... Μια πιο γρήγορη και ακριβή έκδοση του ιδίου μοντέλου πήρα (άντε και καλύτερα εξοπλισμένη ας πούμε). Όταν τους το πρότεινα το δέχτηκαν άνετα χωρίς καμία αντίρρηση, ενώ εγκαταστάθηκε δωρεάν και συναγερμός στο κλειδί (γνωστή μάρκα) και κάποια άλλα μικροαξεσουάρ που πήρα ως δώρο. Δεν ήταν πάντως η Karenta.Και το αυτοκίνητο το βρήκα ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα και με τα extra που ήθελα (dsg-xenon-ηλιοροφή-υποβραχιόνιο και κάποια άλλα), τη στιγμή που δεν το είχε κανείς άλλος με αυτά τα εξτρά. Αν ενδιαφέρεσαι πολύ ευχαρίστως να σε συστήσω (περισσότερα μέσω pm) να ρωτήσεις οτιδήποτε θες.
-
Eυχαριστώ ειλικρινά. Αν σε είχα γνωρίσει νωρίτερα θα με δελέαζε η πρότασή σου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (για TSI DSG όμως). Το αυτοκίνητό σου είναι (μαζί με το type-r) τα κορυφαία της κατηγορίας τους και για τα λεφτά τους. Νομίζω οτι δεν μπορεί να είναι αλλιώς...
-
Technik ξέρω οτι είσαι εγκάθετοςΕγώ δεν είπα τίποτα...
-
Για να επιστρεψουμε λιγο στο θεμα μας....Κατα την διαρκεια ψαξιματος για τον φιλο, που τελικα καταληγει στο λεον (παναγια μου ) , αποφασισα να προχωρησω ΚΑΙ εγω στην αγορα του MEGANE GT. Η τιμη ειναι παραπανω απο δελεαστικη (20.800) συμπεριλαμβανομενου μεταλλικου+ΕSP+συναγερμου+αισθητηρες παρκινγκ.
Σαν σουλουπι , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το MEGANE GT ειναι αρκετα εμφανισιμο (αποψη μου). Σαν μοτερ 2.0Τ με 170 αλογα και 27+ κιλα ροπη απο ενα σχεδον ατμοσφαιρικο συνολο, νομιζω πως ειναι πολυ καλα..Εξοπλισμος ΦΟΥΛ, ηλεκτρονικος κλιματισμος, 6 αεροσακοι, μπακετ καθισματα, 17αρες, αισθητηρες φωτων και παρμπριζ, MP3 με 6 ηχεια, ψυχωμενο ντουλαπακι κτλ κτλ..
Ειναι ολα ΤΟΣΟ ροδινα, η απλα εγω τα βλεπω ετσι ?
To αυτοκινητο το θελω για καθημερινες μετακινησεις μεσα στην πολη, και για ταξιδια ΣΚ. Απο καταναλωση ειναι παρα πολυ καλο... Τελικα μηπως ειναι φοβερη ευκαιρια ???
-
Τα 'προβλήματα' του Megane GT για τους περισσότερους, είναι:
- Η εμφάνιση
- Τα τέλη για δίλιτρο
Αν αυτά δεν σε απασχολούν, τότε όντως είναι τεφαρίκι και πάρτο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τα 'προβλήματα' του Megane GT για τους περισσότερους, είναι:- Η εμφάνιση
- Τα τέλη για δίλιτρο
1.H εμφανιση δεν με προβληματιζει ΚΑΘΟΛΟΥ
2. Μια απο τα ιδιαΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΦΑΡΙΚΙ!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ειναι ολα ΤΟΣΟ ροδινα, η απλα εγω τα βλεπω ετσι ?Απλά εσύ τα βλέπεις έτσι
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το ξανασυζητάς, από τη στιγμή που ήταν προφανές εξαρχής ότι το megane σού κάνει 'κλικ'. Τα έχουμε ξαναπεί, πέρα από συγκριτικά πινακάκια, επιδόσεις, καταναλώσεις κ.λπ., η επιλογή αυτοκινήτου είναι βαθύτατα συναισθηματική διεργασία. Μπορεί να μην αγοράσεις το καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά θα αγοράσεις το αυτοκίνητο που θα κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα - που είναι και το σημαντικότερο.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ειναι ολα ΤΟΣΟ ροδινα, η απλα εγω τα βλεπω ετσι ?
**Απλά εσύ τα βλέπεις έτσι **
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το ξανασυζητάς, από τη στιγμή που ήταν προφανές εξαρχής ότι το megane σού κάνει 'κλικ'. Τα έχουμε ξαναπεί, πέρα από συγκριτικά πινακάκια, επιδόσεις, καταναλώσεις κ.λπ., η επιλογή αυτοκινήτου είναι βαθύτατα συναισθηματική διεργασία. Μπορεί να μην αγοράσεις το καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά θα αγοράσεις το αυτοκίνητο που θα κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα - που είναι και το σημαντικότερο.
Μα γιαυτο και παρεθεσα την γνωμη μου, ωστε να δω πως τα βλεπει και καποιος αλλος!!
Αληθεια, ποια αρνητικα σημεια βρισκεις εσυ προσωπικα, και πες μου αν διαφωνεις καπου με τα γραφομενα μου..
-
Αληθεια, ποια αρνητικα σημεια βρισκεις εσυ προσωπικα, και πες μου αν διαφωνεις καπου με τα γραφομενα μου..
Κοίτα, η προτίμησή μου στη συγκεκριμένη κατηγορία (τουρμπάτα μικρομεσαία warm hatches) είναι το Leon TSI, για λόγους που έχω αναλύσει πιο πάνω. Στην ίδια τιμή με το megane, έχει ακόμα καλύτερο εξοπλισμό (πραγματικά δεν του λείπει απολύτως τίποτα), από πάτημα και τιμόνι είναι απλώς αλλού σε σχέση με το megane, και έχω την αίσθηση ότι όταν έρθει η ώρα της μεταπώλησης (πάντα έρχεται, αργά ή γρήγορα) θα το δώσεις πιο εύκολα και σε πιο συμφέρουσα τιμή. Όπως έγραψε και ο στρατισίνο, με 20 χιλιάρικα, σου δίνουν αυτοκίνητο των 30.
Από τη στιγμή, όμως, που δε σου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αν θες, πάντως, διάβασε τους τελευταίους 4Τ. Σε 6ωρη δοκιμή αντοχής, το megane ήταν το μοναδικό από τα τέσσερα αυτοκίνητα που συμμετείχαν που δεν κατάφερε να τερματίσει
-
- Η εμφάνιση
- Τα τέλη για δίλιτρο
Δεν ρωτάς την αντιπροσωπεία πόσο θα σου κοστίσει η πλήρης συντήρηση στην πενταετία; Γιατί θα δώσεις επιπλέον 1020 ευρώ για τα τέλη (στην 5ετία) και όταν ακούσεις κάτι 500άρικα για την προγραμματισμένη συντήρηση θα βγάλεις σπυριά. Το θέμα της αξιοπιστίας ας μην το πιάσουμε καλύτερα - ΔΕΝ έχει καλό όνομα η renault τα τελευταία χρόνια.
-
Φιλε ταζζ.. εχο ηδη διαβασει το τευχος, παρολο που δεν ειμαι αναγνωστης του περιοδικου...το μεγκαν δεν καταφερε να τερματισει διοτι παρουσιασε προβλημα ο δισκος στο φρενο, και δεν ειχαν ανταλλακτικο. Αυτο ειναι 8εμα νομιζω του support της εταιρειας στην συγκεκριμενη δοκιμη...Η και το πως προμοταρεται-λανσαρεται μια εταιρεια στην ελλαδα και πως μια αλλη..Το ιδιο 8α μπορουσε νομιζω να συμβει στο καθενα αυτοκινητο.
Εχοντας αρκετη πειρα στην συγκεκριμενη πιστα, εχω δει αρκετα αυτοκινητα να παθαινουν μια μικρη βλαβη και δυστηχως να πρεπει να σταματησουν το γυρολογιο τους σχετικα νωρις. Δεν νομιζω πως αυτο κανει ενα αυτοκινητο καλυτερο η χειροτερο. Αλλωστε μια τοσο μικρη πιστα, δεν εξαγει και τοσο ασφαλη συμπερασματα..Δηλαδη επειδη ενα 106 ελαφρωμενο και στημενο κανει καλυτερο χρονο απο ενα s3, σημαινει πως ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο ??
-
Φιλε ταζζ.. εχο ηδη διαβασει το τευχος, παρολο που δεν ειμαι αναγνωστης του περιοδικου...το μεγκαν δεν καταφερε να τερματισει διοτι παρουσιασε προβλημα ο δισκος στο φρενο, και δεν ειχαν ανταλλακτικο. Αυτο ειναι 8εμα νομιζω του support της εταιρειας στην συγκεκριμενη δοκιμη...Η και το πως προμοταρεται-λανσαρεται μια εταιρεια στην ελλαδα και πως μια αλλη..Το ιδιο 8α μπορουσε νομιζω να συμβει στο καθενα αυτοκινητο.Εχοντας αρκετη πειρα στην συγκεκριμενη πιστα, εχω δει αρκετα αυτοκινητα να παθαινουν μια μικρη βλαβη και δυστηχως να πρεπει να σταματησουν το γυρολογιο τους σχετικα νωρις. Δεν νομιζω πως αυτο κανει ενα αυτοκινητο καλυτερο η χειροτερο. Αλλωστε μια τοσο μικρη πιστα, δεν εξαγει και τοσο ασφαλη συμπερασματα..Δηλαδη επειδη ενα 106 ελαφρωμενο και στημενο κανει καλυτερο χρονο απο ενα s3, σημαινει πως ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο ??
το να φθειρει σε τετοιο βαθμο το δισκο του δεν ειναι αστοχια υλικου αλλα ααποτελεσμα στησιματος γενικοτερα ή επιλογης υλικών τριβης.
σε δημοσιο δρομο βεβαια δεν θα αντιμετωπισει κανεις προβλημα...οσο για τα 106..πιο ολοκληρωμενα σιγουρα δεν ειναι,αλλα σιγουρα ειναι πιο διασκεδαστικα και κανουν τους ιδιοκτητες τους να χαμογελουν περισσοτερο
-
Φιλε ταζζ.. εχο ηδη διαβασει το τευχος, παρολο που δεν ειμαι αναγνωστης του περιοδικου...το μεγκαν δεν καταφερε να τερματισει διοτι παρουσιασε προβλημα ο δισκος στο φρενο, και δεν ειχαν ανταλλακτικο. Αυτο ειναι 8εμα νομιζω του support της εταιρειας στην συγκεκριμενη δοκιμη...Η και το πως προμοταρεται-λανσαρεται μια εταιρεια στην ελλαδα και πως μια αλλη..Το ιδιο 8α μπορουσε νομιζω να συμβει στο καθενα αυτοκινητο.Εχοντας αρκετη πειρα στην συγκεκριμενη πιστα, εχω δει αρκετα αυτοκινητα να παθαινουν μια μικρη βλαβη και δυστηχως να πρεπει να σταματησουν το γυρολογιο τους σχετικα νωρις. Δεν νομιζω πως αυτο κανει ενα αυτοκινητο καλυτερο η χειροτερο. Αλλωστε μια τοσο μικρη πιστα, δεν εξαγει και τοσο ασφαλη συμπερασματα..Δηλαδη επειδη ενα 106 ελαφρωμενο και στημενο κανει καλυτερο χρονο απο ενα s3, σημαινει πως ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο ??
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχει ενδιαφέρον να διαβάσεις και τα οδηγικά σχόλια, ασχέτως εγκατάλειψης.
-
tazz
δε μας κανεις μια συνοψη για εμας που δεν εχουμε διαβασει το αρθρο? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Η εμφάνιση
- Τα τέλη για δίλιτρο
Δεν ρωτάς την αντιπροσωπεία πόσο θα σου κοστίσει η πλήρης συντήρηση στην πενταετία; Γιατί θα δώσεις επιπλέον 1020 ευρώ για τα τέλη (στην 5ετία) και όταν ακούσεις κάτι 500άρικα για την προγραμματισμένη συντήρηση θα βγάλεις σπυριά. Το θέμα της αξιοπιστίας ας μην το πιάσουμε καλύτερα - ΔΕΝ έχει καλό όνομα η renault τα τελευταία χρόνια.
Χαιρομαι που με βαζεις σε σκεψεις...αλλα εχω μερικες ενστασεις..
ΓΙΑΤΙ 5ετια με το ζορι ? Εχεις σκεφτει πως οτι παραπανω θα δωσω στα τελη, θα το εδινα σε βενζινη με ενα μικροτερο μοτερ πολυ περισσοτερο πουσαρισμενο.....
Σερβις αποτι εχο ακουσει ειναι καθε 30.000χλμ...αλλα επειδη ειμαι στον χωρο, ξερω ΗΔΗ που θα το πηγαινω συστημενος
Οσο για την αξιοπιστια...ειλικρινα τι να πω εδω..σε αυτο το φορουμ ισοπεδωνουμε σχεδον τα παντα...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ για εμας,δεν στριβουν,ειναι αναξιοπιστα, καινε σχεδον τον πατο τους, και γενικα καλο αμαξι δεν υπαρχει.
Αληθεια, με τι κυκλοφορουν οι περισσοτεροι εδω μεσα και εχουν τοσο μηδενιστικες (ακραιο αλλα καταλαβαινεις τι εννοω) αποψεις...
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ειναι σχολιο επιθετικο απεναντι σου, απλα ηθελα καιρο τωρα να εκφρασω αυτη την αποψη...και απλα βρηκα την αφορμη..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Φιλε ταζζ.. εχο ηδη διαβασει το τευχος, παρολο που δεν ειμαι αναγνωστης του περιοδικου...το μεγκαν δεν καταφερε να τερματισει διοτι παρουσιασε προβλημα ο δισκος στο φρενο, και δεν ειχαν ανταλλακτικο. Αυτο ειναι 8εμα νομιζω του support της εταιρειας στην συγκεκριμενη δοκιμη...Η και το πως προμοταρεται-λανσαρεται μια εταιρεια στην ελλαδα και πως μια αλλη..Το ιδιο 8α μπορουσε νομιζω να συμβει στο καθενα αυτοκινητο.
Εχοντας αρκετη πειρα στην συγκεκριμενη πιστα, εχω δει αρκετα αυτοκινητα να παθαινουν μια μικρη βλαβη και δυστηχως να πρεπει να σταματησουν το γυρολογιο τους σχετικα νωρις. Δεν νομιζω πως αυτο κανει ενα αυτοκινητο καλυτερο η χειροτερο. Αλλωστε μια τοσο μικρη πιστα, δεν εξαγει και τοσο ασφαλη συμπερασματα..Δηλαδη επειδη ενα 106 ελαφρωμενο και στημενο κανει καλυτερο χρονο απο ενα s3, σημαινει πως ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο ??
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχει ενδιαφέρον να διαβάσεις και τα οδηγικά σχόλια, ασχέτως εγκατάλειψης.
Χαιρομαι που συμφωνουμε!! Οσο για τα οδηγικα σχολια, επέτρεψε μου να διατηρω αρκετες επιφυλαξεις...Ο καθε οδηγος, εχει διαφορετικο στυλ, διαφορετικη αντιληψη του αυτοκινητου και της πιστας, και φυσικα διαφορετικο επιπεδο οδηγησης.
ΠΑΝΩ απο ολα ομως, εχοντας περασει (νομιζω) την φαση της πιστας, το μεγκαν δεν νομιζω να πιεστει εκτος πιστας(και ειδικα των Μεγαρων ΠΟΤΕ τοσο πολυ....
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]