-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Τα αλλα σας στα ειπα? Το σαββατο βαζω προγραμμα...Δεν φταιω εγω...εκεινο δεν κρατιεται να ξεπερασει τα 200 αλογακια και τα 30 κιλα ροπουλα...
Αν προλαβω και τοποθετησω το προγραμμα αυτο το σαββατο, θα ανεβασω δυναμομετρησεις και τα συναφη..Πρεπει ομως πρωτα να βρω λιγο χρονο να με μετρησει με το διαγνωστικο ο φιλος Δημητρης με την δυνατη Λαγκουνα..
Χμμμ....Για να δουμε!!
Ακόμα περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο ...
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Τα αλλα σας στα ειπα? Το σαββατο βαζω προγραμμα...Δεν φταιω εγω...εκεινο δεν κρατιεται να ξεπερασει τα 200 αλογακια και τα 30 κιλα ροπουλα...
Αν προλαβω και τοποθετησω το προγραμμα αυτο το σαββατο, θα ανεβασω δυναμομετρησεις και τα συναφη..Πρεπει ομως πρωτα να βρω λιγο χρονο να με μετρησει με το διαγνωστικο ο φιλος Δημητρης με την δυνατη Λαγκουνα..
Χμμμ....Για να δουμε!!
Ακόμα περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο ...
Dημήτρη δεν σε πηρα διότι τελείωσα χθες κατα τη 1, και δεν ηθελα να ενοχλησω
Ασε που αν βρεθουμε και ανοιξουμε θα σε περασω απο πανω, και δεν λεει να στεναχωρηθεις
-
Ασε που αν βρεθουμε και ανοιξουμε θα σε περασω απο πανω, και δεν λεει να στεναχωρηθεις
Άσε τις κόντρες και τα ανοίγματα για όταν βάλεις πρόγραμμα.Τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος ...
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Άσε τις κόντρες και τα ανοίγματα για όταν βάλεις πρόγραμμα.Τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος ...
xa xa xa....Μα ξερω ποσα απιδια παιρνει και τωρα και μετα...Οχι πολλα...
-
Φέρτε μου ένα Megane GT ρε να το κάνω 'άρχοντα της νύχτας' ....
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Φέρτε μου ένα Megane GT ρε να το κάνω 'άρχοντα της νύχτας' ....Eγω θα στο φερω...αυριο βραδυ ελπιζω...
Προτιμω αρχοντας της αξιοπιστιας, παρα αρχοντας της νυχτας...
-
H αξιοπιστία έχει ελεγχθεί εδώ και 2+ χρόνια, και 72.000χλμ......
-
Ειναι το μοτέρ αξιόπιστο απο 'γεννησιμιού του'...
Είτε με φτωχό μείγμα,είτε με αβάνς στο Θεό,είτε με μπέκ να ρετάρουν δεν καταλαβαίνει τίποτε.
Ηθελα να'ξερα κάτι Σουμπαρού και VAG που κατα καιρούς ακούω να σπάνε,απο τι τα έχουν φτιαγμένα;Απο κερί;;;
Εκτός βέβαια κι αν τα οδηγούν βάρβαροι... -
Xαιρομαι που το λετε αρκετοι...
Αυριο ειναι μερα κρισης...να δουμε πως θα προσαρμοστει το μοτερακι στα νεα δεδομενα..Ευτυχως θα εχω μαζι μου φιλους γνωστες του αντικειμενου, διοτι εγω απο προγραμματα
-
Αντε κανε την αρχη...
-
Θεωρώντας ότι το πρόγραμμα θα είναι σωστό και ασφαλές, πόσα άλογα και ροπή θεωρείτε ότι πρέπει να προκύψουν από αυτό το μοτέρ με παρέμβαση μόνο στην ηλεκτρονική διαχείριση?
Ποιό θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα κατά τη γνώμη σας? -
Τι γινεται εδω ρε παιδια εχουμε παρτυ; Προγραμματα,τουρμπο κλπ ακουω...ποτε εχουμε συναντηση;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι γινεται εδω ρε παιδια εχουμε παρτυ; Προγραμματα,τουρμπο κλπ ακουω...ποτε εχουμε συναντηση;XAXAXA...Tην τριτη μολις βγω απο τον ΝΑΟ με την προκριση στα χερια, θα παμε για καφε!!
Σωστος?
-
Οχι και καφε ρε συ,tea....
-
Ο χρήστης Dr Laguna Turbo έγραψε:
Θεωρώντας ότι το πρόγραμμα θα είναι σωστό και ασφαλές, πόσα άλογα και ροπή θεωρείτε ότι πρέπει να προκύψουν από αυτό το μοτέρ με παρέμβαση μόνο στην ηλεκτρονική διαχείριση?
Ποιό θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα κατά τη γνώμη σας?Xωρις να γνωριζω απο προγραμματα και τουρμπινες πολλα πραγματα, εμαθα πως το μοτερ μου δουλευει 0.6 πιεση εργοστασιακα. Με το προγραμμα θα φτασει 0.85, οπότε θεωρητικα μιλωντας παντα, δεν θα πρεπει να εχουμε μια αυξηση της ταξεως του +20 αλογα και 3-4 κιλα ροπη?
Εσενα ποια ειναι η γνώμη σου?
-
Πράγματι, η εργοστασιακή πίεση είναι στο 0,6-0,65bar. Όχι σταθερό βέβαια, μόνο στις μεσαίες στροφές, πιο ψηλά πέφτει.
Στην πράξη (και πέρα από την θεωρία), το ίδιο μοτέρ στον dimman με πίεση 0,95bar στις μεσαίες και με μια ελεύθερη (αθόρυβη) εξάτμιση έδωσε 8 κιλά παραπάνω ροπή, και 60 άλογα. Η συμμετοχή της εξάτμισης είναι περίπου 7 άλογα και 1 κιλό ροπής (αν βοηθάει σε αύξηση της ροπής).Θα έλεγα λοιπόν ότι το μοτέρ έχει τη δυνατότητα να φτάσει τα 215-220 άλογα και τα 33 κιλά ροπής άνετα, ακόμη και χωρίς εξάτμιση!! Είναι θέμα ηλεκτρονικής διαχείρισης........
Αν βέβαια σε κάποιον φτάνουν τα 20 άλογα, μπορεί να μείνει εκεί. Πάντως η αύξηση της απόδοσης στα τουρμπάτα δεν έχει καμία σχέση με την αύξηση (και την δυσκολία που υπάρχει) στα ατμοσφαιρικά........ -
Xαιρομαι που το λετε αρκετοι...Αυριο ειναι μερα κρισης...να δουμε πως θα προσαρμοστει το μοτερακι στα νεα δεδομενα..Ευτυχως θα εχω μαζι μου φιλους γνωστες του αντικειμενου, διοτι εγω απο προγραμματα
Στέλιο τι έγινε τελικά;
-
Δημήτρη ειχα καποια προβληματα αλλου περιεχομενου, και δεν πηγα για το προγραμμα...
Ελπιζω αυτη τη βδομαδα!! Ι will keep you in touch my friend!!
-
Τελικα κανατε τιποτα με αυτο το θεμα??
-
Δυστυχως δεν εχω προλαβει ακομα να παω να τοποθετησω το προγραμμα στο αυτοκινητο...Την μοναδικη μετατροπη¨ που προλαβα να κανω, ηταν να βαλω τις μπαρες ωστε να μεταφερω τα σανιδια του snowboard..
Θα ηθελα να αλλαξω καπως τις πισω μπουκες διοτι δεν μου αρεσουν εμφανισιακα..Αλλα απο Photoshop δεν κατεχω και πολλα, ειναι εφικτο καποιος να μπορεσει να μου φτιαξει μερικες προτασεις με διαφορετικες αποληξεις?
Στα του αυτοκινητου τωρα, ειμαι 100% ευχαριστημενος, με περιπου 6.000 χλμ στο κοντερ, χωρις τριγμους, αρχιζω και το μαθαινω και το τοποθετω στις στροφες. Το τιμονι συνεχιζει να ειναι ΑΘΛΙΟ, και να μην εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη, αλλα προσπαθω να το υπερκερασω...
Επειτα απο σχεδον 2μιση(νομιζω) μηνες με το GT, πιστευω πως εκανα την καλυτερη επιλογη βαση τιμης-αποδοσης.
υ.γ καμια 50αρια αλογα παραπανω θελω μονο μετα τις 4.500 σαλ
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]