-
Ο χρήστης XtremeRotary έγραψε:
Πραγματικά με αποστομώνει η ειλικρίνειά σου και η άνεση με την οποία παραδέχεσαι το πώς θα κοροϊδέψεις κάποιον άλλο, ώστε πληρώνει αυτός για τις μ@λ@κίες που ΕΣΥ έκανες. Μετά παραπονιόμαστε που οι μάντρες είναι γεμάτες αυτοκίνητα 'κολλημένα', καννιβαλισμένα ή με κατεβασμένα κοντέρ.
Μπροστά σου, οι γνωστοί 'αετονύχηδες' που κατεβάζουν τα κοντέρ, δεν είναι παρά απατεωνίσκοι της σειράς...
Δηλαδή όσοι έχουν βάλει το αυτοκίνητο τους στην πίστα και έχουν δεχτεί την μέγιστη καταπόνηση που μπορεί να δεχτεί ένα αυτοκίνητο και έχει δεχτεί τεράστιες δυνάμεις στρέβλωσης η καρότσα του , είναι στιγνοί απατεώνες όταν θα το πουλήσουν....
-
Διαβάζω με ενδιαφέρον τα ποστ των τελευταίων 2 ημερών. Κάποιοι λοιπόν σχολιάζετε τον 'μπαρμπα-Μήτσο tuning' που ασχολείται με αυτοκίνητα που δεν ξέρει, ενώ κι εσείς (ορισμένοι) κάνετε κάτι παρόμοιο. Σχολιάζετε ένα μοτέρ που ουδόλως γνωρίζετε, γράφετε περί αξιοπιστίας, αντοχής, περί ζημιών κλπ. Επίσης, διαβάζω πως στο ιντερνετ μετατροπές τύπου greddy δεν γίνονται ή είναι πολύ δύσκολες. Ποιος το δοκίμασε, ποιός το έκανε και έγραψε τα συμπεράσματά του?
Με αφορμή όλα αυτά, είπα να γράψω κι εγώ την άποψή μου. Αφού είμαι ο μόνος ο οποίος έβαλα greddy και το δουλεύω εδώ και 2 χρόνια, έχοντας κάνει 65.000χλμ. Το αυτοκίνητο είναι 4 ετών με 125.000χλμ συνολικά. Αναφέρθηκε η δυσκολία να φτάσουν τα μοτέρ της Laguna τα άλογα του RS. Το δικό μου αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής 269 άλογα, με πάνω από 40kgm ροπής. Και αναμένεται νεότερη δυναμομέτρηση, μιας και η πίεση έχει ανέβει λίγο. Υπόψιν, το μοτέρ δεν έχει τίποτα μη εργοστασιακό. Μπήκαν πιστόνια και φλάτζα κεφαλής από Megane RS. Επίσης, τα μπεκ του Megane RS και μια ανακατασκευή στη μαμά τουρμπίνα. Η διαχείριση γίνεται από το greddy e-manage ultimate. Και είμαι ο μόνος στην ευρώπη που το έχει δοκιμάσει σε μοτέρ της Ρενώ (μέχρι στιγμής).
Η εμπειρία δεν προκύπτει μόνο από την χρήση 2 ετών αλλά και από εξουθενωτικές μετρήσεις, δοκιμές και καταγραφές με διαγνωστικό, wideband λ (που έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο) και πυρόμετρο. Και πλέον έχει αποκτηθεί τεχνογνωσία και έχουν αποκαλυφθεί όλα τα ηλεκτρονικά μυστικά του (πολύ δύστροπου και περίεργου) Sagem. Η ρύθμιση του προγράμματος γίνεται από εμένα, με laptop. Η διαχείριση της πίεσης γίνεται επίσης από τον e-manage (κι αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, που ακόμη και η greddy δεν το αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εγκεφάλου). Το αυτοκίνητο έχει μπει και σε πίστα, καίγοντας πολύ λάστιχο, έχει δεχτεί εξουθενωτικές δοκιμές σε εθνικές οδούς με τέρμα γκάζι στην τελική ταχύτητα για αρκετό χρόνο (π.χ. σε όλη την ευθεία του Κάστρου) και δεν έχει βγάλει ΚΑΝΕΝΑ μηχανικό πρόβλημα.
Πλέον, το greddy μπορεί να μπει plug&play με φύσσες, χωρίς να χρειαστεί να κοπεί ούτε ένα καλώδιο. Όσο αφορά την μεταπώληση: το ξεμπριζώνεις και το αμάξι γίνεται μαμά (εφόσον δεν έχεις κάνει άλλες μηχανικές αλλαγές), ενώ κρατάς και το greddy για να το χρησιμοποιήσεις στο επόμενο αυτοκίνητο...........
Πραγματικά με αποστομώνει η ειλικρίνειά σου και η άνεση με την οποία παραδέχεσαι το πώς θα κοροϊδέψεις κάποιον άλλο, ώστε πληρώνει αυτός για τις μ@λ@κίες που ΕΣΥ έκανες. Μετά παραπονιόμαστε που οι μάντρες είναι γεμάτες αυτοκίνητα 'κολλημένα', καννιβαλισμένα ή με κατεβασμένα κοντέρ.
Μπροστά σου, οι γνωστοί 'αετονύχηδες' που κατεβάζουν τα κοντέρ, δεν είναι παρά απατεωνίσκοι της σειράς...
Με ξέρεις κι από πέρσι μικρέ? Ξέρεις με τί ασχολούμαι?
Θα σου πρότεινα καταρχάς να αποβάλλεις την φαιδρότητα, και να αποκτήσεις τρόπους (που μάλλον δεν απέκτησες σε νεότερη ηλικία--τότε θα έπαιζες Atari ή Amiga). Δεν βλάπτει η αξιοπρέπεια, πίστεψέ με. Πρέπει να το ξέρεις κι εσύ αυτό, αν απέκτησες έστω και ελάχιστη παιδεία όταν ήσουν μικρότερος.
Δεν θα κουραστώ να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς γιατί με όσα γράφεις θα σε χαρακτηρίζουν όπως σου ταιριάζει και σου αξίζει όλοι όσοι τα διάβασαν.Η ειλικρίνεια καλό είναι να μας χαρακτηρίζει. Η βλακεία πρέπει να μας προβληματίζει, οπότε κάνε την αυτοκριτική σου ;)............
Για τους υπόλοιπους: η εργασία μου ουδεμία σχέση έχει με οτιδήποτε στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο dimman και οι υπόλοιποι από το Ρενώ κλαμπ μπορούν να το επιβεβαιώσουν μιας και με γνωρίζουν προσωπικά........
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Δηλαδή όσοι έχουν βάλει το αυτοκίνητο τους στην πίστα και έχουν δεχτεί την μέγιστη καταπόνηση που μπορεί να δεχτεί ένα αυτοκίνητο και έχει δεχτεί τεράστιες δυνάμεις στρέβλωσης η καρότσα του , είναι στιγνοί απατεώνες όταν θα το πουλήσουν....Δεν μιλάμε για πίστες αυτή τη στιγμή... όποιος σκίζει το μοτέρ του +100 άλογα από το εργοστασιακό για 2 χρόνια και μετά πάει να το πουλήσει για 'ΜΑΜΑ' τί είναι δηλαδή αν δεν είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
Εσένα πώς θα σου φαινόταν δηλαδή, αν αγόραζες ένα μεταχειρισμένο 'σε άριστη κατάσταση', και μάθαινες εκ των υστέρων ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε 'γαργαλήσει' και μάλιστα βαρβάτα;
Κοροϊδευόμαστε τώρα; -
Γι'αυτό εσύ φρόντισε να αγοράζεις πάντα καινούργιο αυτοκίνητο, και να το κρατάς πάντα μαμά ώστε να μπορείς να το πουλήσεις μετά.
Ότι νά'ναι...............
-
Δηλαδή όσοι έχουν βάλει το αυτοκίνητο τους στην πίστα και έχουν δεχτεί την μέγιστη καταπόνηση που μπορεί να δεχτεί ένα αυτοκίνητο και έχει δεχτεί τεράστιες δυνάμεις στρέβλωσης η καρότσα του , είναι στιγνοί απατεώνες όταν θα το πουλήσουν....
Δεν μιλάμε για πίστες αυτή τη στιγμή... όποιος σκίζει το μοτέρ του +100 άλογα από το εργοστασιακό για 2 χρόνια και μετά πάει να το πουλίσει για 'ΜΑΜΑ' τί είναι δηλαδή αν δεν είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
Εσένα πώς θα σου φαινόταν δηλαδή, αν αγόραζες ένα μεταχειρισμένο 'σε άριστη κατάσταση', και μάθαινες εκ των υστέρων ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε 'γαργαλήσει' και μάλιστα βαρβάτα;
Κοροϊδευόμαστε τώρα;Θα ήμουν επιεικώς άσχετος (για να μην πω τίποτα χειρότερο) αν πήγαινα να αγόραζα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 3 ετών με 125.000χλμ και να περίμενα να είναι σε καλή κατάσταση.
Όπως όλοι ξέρουμε όμως ένα αυτοκίνητο δεν αποτελείται μόνο από το μοτέρ.Έχει και ανάρτηση και πλαίσιο.Αυτά στην πίστα καταπονούνται περισσότερο με 10 γύρους στην πίστα απ'ότι σε 30.000χλμ στον δρόμο.Αυτοί που θα το πουλήσουν πως τους χαρακτηρίζεις;
-
Ο χρήστης Dr Laguna Turbo έγραψε:
Διαβάζω με ενδιαφέρον τα ποστ των τελευταίων 2 ημερών. Κάποιοι λοιπόν σχολιάζετε τον 'μπαρμπα-Μήτσο tuning' που ασχολείται με αυτοκίνητα που δεν ξέρει, ενώ κι εσείς (ορισμένοι) κάνετε κάτι παρόμοιο. Σχολιάζετε ένα μοτέρ που ουδόλως γνωρίζετε, γράφετε περί αξιοπιστίας, αντοχής, περί ζημιών κλπ. Επίσης, διαβάζω πως στο ιντερνετ μετατροπές τύπου greddy δεν γίνονται ή είναι πολύ δύσκολες. Ποιος το δοκίμασε, ποιός το έκανε και έγραψε τα συμπεράσματά του?
Με αφορμή όλα αυτά, είπα να γράψω κι εγώ την άποψή μου. Αφού είμαι ο μόνος ο οποίος έβαλα greddy και το δουλεύω εδώ και 2 χρόνια, έχοντας κάνει 65.000χλμ. Το αυτοκίνητο είναι 4 ετών με 125.000χλμ συνολικά. Αναφέρθηκε η δυσκολία να φτάσουν τα μοτέρ της Laguna τα άλογα του RS. Το δικό μου αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής 269 άλογα, με πάνω από 40kgm ροπής. Και αναμένεται νεότερη δυναμομέτρηση, μιας και η πίεση έχει ανέβει λίγο. Υπόψιν, το μοτέρ δεν έχει τίποτα μη εργοστασιακό. Μπήκαν πιστόνια και φλάτζα κεφαλής από Megane RS. Επίσης, τα μπεκ του Megane RS και μια ανακατασκευή στη μαμά τουρμπίνα. Η διαχείριση γίνεται από το greddy e-manage ultimate. Και είμαι ο μόνος στην ευρώπη που το έχει δοκιμάσει σε μοτέρ της Ρενώ (μέχρι στιγμής).
Η εμπειρία δεν προκύπτει μόνο από την χρήση 2 ετών αλλά και από εξουθενωτικές μετρήσεις, δοκιμές και καταγραφές με διαγνωστικό, wideband λ (που έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο) και πυρόμετρο. Και πλέον έχει αποκτηθεί τεχνογνωσία και έχουν αποκαλυφθεί όλα τα ηλεκτρονικά μυστικά του (πολύ δύστροπου και περίεργου) Sagem. Η ρύθμιση του προγράμματος γίνεται από εμένα, με laptop. Η διαχείριση της πίεσης γίνεται επίσης από τον e-manage (κι αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, που ακόμη και η greddy δεν το αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εγκεφάλου). Το αυτοκίνητο έχει μπει και σε πίστα, καίγοντας πολύ λάστιχο, έχει δεχτεί εξουθενωτικές δοκιμές σε εθνικές οδούς με τέρμα γκάζι στην τελική ταχύτητα για αρκετό χρόνο (π.χ. σε όλη την ευθεία του Κάστρου) και δεν έχει βγάλει ΚΑΝΕΝΑ μηχανικό πρόβλημα.
Πλέον, το greddy μπορεί να μπει plug&play με φύσσες, χωρίς να χρειαστεί να κοπεί ούτε ένα καλώδιο. Όσο αφορά την μεταπώληση: το ξεμπριζώνεις και το αμάξι γίνεται μαμά (εφόσον δεν έχεις κάνει άλλες μηχανικές αλλαγές), ενώ κρατάς και το greddy για να το χρησιμοποιήσεις στο επόμενο αυτοκίνητο...........
Με ξέρεις κι από πέρσι μικρέ? Ξέρεις με τί ασχολούμαι?
Θα σου πρότεινα καταρχάς να αποβάλλεις την φαιδρότητα, και να αποκτήσεις τρόπους (που μάλλον δεν απέκτησες σε νεότερη ηλικία--τότε θα έπαιζες Atari ή Amiga). Δεν βλάπτει η αξιοπρέπεια, πίστεψέ με. Πρέπει να το ξέρεις κι εσύ αυτό, αν απέκτησες έστω και ελάχιστη παιδεία όταν ήσουν μικρότερος.
Δεν θα κουραστώ να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς γιατί με όσα γράφεις θα σε χαρακτηρίζουν όπως σου ταιριάζει και σου αξίζει όλοι όσοι τα διάβασαν.Η ειλικρίνεια καλό είναι να μας χαρακτηρίζει. Η βλακεία πρέπει να μας προβληματίζει, οπότε κάνε την αυτοκριτική σου ;)............
Για τους υπόλοιπους: η εργασία μου ουδεμία σχέση έχει με οτιδήποτε στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο dimman και οι υπόλοιποι από το Ρενώ κλαμπ μπορούν να το επιβεβαιώσουν μιας και με γνωρίζουν προσωπικά........
Η ευγένια και οι καλοί τρόποι είναι κάτι που για απατεώνες και κομπιναδόρους δεν μου περισσεύει. Και ειλικρινά απορώ, που θα βρίσκονται οι δικοί σου καλοί τρόποι όταν θα πουλάς το 'μαμά' αυτοκίνητό σου στον κακόμοιρο οικογενειάρχη που τα οικονομικά του δεν του επέτρεπαν να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο.
Λέγε ότι θέλεις για την παιδεία μου, και συνέχισε να ασχολείσαι με το πώς θα κάνεις τη Laguna σου να βγάζει 600 άλογα, μιας και η δική σου παιδεία σε τέτοιες δραστηριότητες περιορίζεται. Τουλάχιστον εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι τελείωσα και ένα πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη, και όποιος θέλει ας κρίνει πόσο τίμιο είναι αυτό που λες, και πόσο υπερβολικός είμαι εγώ που εξοργίζομαι. -
Μήπως πιστεύεις πως εγώ ντρέπομαι να πω πού δουλεύω και τί κάνω? Κι αν έχω σπουδάσει, και τί υπηρεσίες προσφέρω?
Είσαι μακρυά νυχτωμένος...............Και φυσικά, δεν σε αφορά αν θα κάνω τη Laguna 400 ή 600 άλογα κι αν θα την πουλήσω. Εκτός αν πιστεύεις πως θα πρέπει να σε ρωτήσω κιόλας πριν κάνω αυτό που θέλω. Οι σπουδές σου στο πολυτεχνείο σου έδωσαν αυτό το δικαίωμα?
Αγαπητέ φίλε, εγώ είμαι γιατρός, με 7 χρόνια κλινικής εμπειρίας. Αλλά αυτό δεν μου δίνει παραπάνω δικαιώματα από οποιονδήποτε άλλον να κρίνω, να κατακρίνω, να σχολιάζω και να μιλάω αναξιοπρεπώς και με φαιδρότητα. Εκτός αν νομίζεις πως όποιος έχει σπουδάσει το οτιδήποτε είναι ανώτερος των υπολοίπων (ή πιο 'ίσος' από τους άλλους).......... Με λίγα λόγια, μήπως πιστεύεις πως όποιος τελείωσε ένα πανεπιστήμιο έπιασε τον παππά από τα γνωστά μέρη των γεννητικών οργάνων?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν τα πήγαιναν στον φρεσκοστρωμένο Μερκούρη, αντί για Μέγαρα, θα υπήρχαν λιγότερες αντιδράσεις;Από ποιόν συντελεστή πρόσφυσης και κάτω θα ήταν το 'σωστό' για το Megane να συγκριθεί με τα υπόλοιπα;
τι, ριξανε φρεσκο πραγμα?
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Το θέμα δεν είναι να βγει συμπέρασμα για την συμπεριφορά τους στην πίστα (εγώ θα πω γιατί όχι;) αλλά η αξιοπιστία του συνόλου κάτω από (πολύ) πίεση.
Ε τότε ας έκαναν ότι θα κάνει ένας ιδιοκτήτης megane GT και να έβαζαν έναν διακόπτη να το θέσουν εκτός και να το έσκιζαν για 6 συνεχόμενες ώρες και 240 γύρους.
Ωραίο συμπέρασμα βγήκε τώρα.
Εγω πάντως την συγκεκριμένη δοκιμή την κρίνω εκ του πονηρού και παραθέτω λόγια ενός συναδέλφου από άλλο φόρουμ:Τώρα για την δοκιμή του Megane GT με τον τρόπο που έγινε θα πώ την γνώμη μου και ας είναι λάθος, ή έγινε πατάτα, ή επείκειτε να γίνει η ανακοίνωση της αλλαγής της αντιπροσωπείας πολύ σύντομα ( μετά ίσως από τις εκλογές για να μην ξεχνάμε και την εκκρεμότητα της MAVA με το υπουργείο ανάπτυξης ότι και να σημαίνει αυτό ) και η συγκεκριμένη δοκιμή έγινε επί τούτου με τον τρόπο που έγινε για να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό, ίσως για δυσφήμηση του προϊόντος, λέω ΙΣΩΣ.
τι εννοεις συναδελφου?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν τα πήγαιναν στον φρεσκοστρωμένο Μερκούρη, αντί για Μέγαρα, θα υπήρχαν λιγότερες αντιδράσεις;
Από ποιόν συντελεστή πρόσφυσης και κάτω θα ήταν το 'σωστό' για το Megane να συγκριθεί με τα υπόλοιπα;
Α εχεις να πας καιρο ε; Λογικο μου ακουγεται.. και ειναι αρκετα καλο στα περισσοτερα σημεια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εννοεις συναδελφου?
Συνάδελφος = Συνφορουμίτης
-
Aπο απλη περιεργια... δεν μας λες και τι αμαξι εχεις και τι του εχεις κανει?
...και μην μου πεις οτι ειναι μαμα ή οτι δεν εχεις περασει ποτε την μεγιστη ροπη του -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν τα πήγαιναν στον φρεσκοστρωμένο Μερκούρη, αντί για Μέγαρα, θα υπήρχαν λιγότερες αντιδράσεις;
Από ποιόν συντελεστή πρόσφυσης και κάτω θα ήταν το 'σωστό' για το Megane να συγκριθεί με τα υπόλοιπα;
Α εχεις να πας καιρο ε; Λογικο μου ακουγεται.. και ειναι αρκετα καλο στα περισσοτερα σημεια...
εφτασα κοντα σημερα πηγαινοντας χαλαρη βολτα αλλα δε συνεχισα.
επρεπε να το ψιλιαστω, εκλογες ερχονται...
-
Σου έυχομαι λοιπόν να τα χιλιάσεις(τα άλογα), αλλά να έχεις τουλάχιστον το θάρρος να υποστείς και τις συνέπειες μετά, και όχι να τις φορτώσεις στον κάθε ανυποψίαστο κακομοίρη.
Κάθε άνθρωπος που ζει σε μια οργανωμένη κοινωνία, είτε τελείωσε το δημοτικό είτε, το Stanford, έχει το δικαίωμα, όταν βλέπει το άδικο, να το κατακρίνει. Όχι να κάνει τα στραβά μάτια και να αδιαφορεί για λόγους 'καλαισθησίας'. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις άλλους ανθρώπους και να το βρίσκεις φυσιολογικό. Αυτά σου υπέδειξε η σταδιοδρομία σου στην Ιατρική; Δεν έχω να πω τίποτα άλλο... -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Τώρα για την δοκιμή του Megane GT με τον τρόπο που έγινε θα πώ την γνώμη μου και ας είναι λάθος, ή έγινε πατάτα, ή επείκειτε να γίνει η ανακοίνωση της αλλαγής της αντιπροσωπείας πολύ σύντομα ( μετά ίσως από τις εκλογές για να μην ξεχνάμε και την εκκρεμότητα της MAVA με το υπουργείο ανάπτυξης ότι και να σημαίνει αυτό ) και η συγκεκριμένη δοκιμή έγινε επί τούτου με τον τρόπο που έγινε για να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό, ίσως για δυσφήμηση του προϊόντος, λέω ΙΣΩΣ.
Δηλαδή, ο 'συνάδελφος' κι εσύ ισχυρίζεστε ότι οι 4Τ έστησαν ολόκληρη εξάωρη δοκιμή, δέσμευσαν δεκάδες τετράδες λάστιχα, οδηγούς, μηχανικούς, έκλεισαν την πίστα, κ.λπ. κ.λπ. με απώτερο στόχο τον εξευτελισμό του αυτοκινήτου από τους ανταγωνιστές... Μπορείς να σκεφτείς κάποιο λόγο για να γίνει κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τώρα για την δοκιμή του Megane GT με τον τρόπο που έγινε θα πώ την γνώμη μου και ας είναι λάθος, ή έγινε πατάτα, ή επείκειτε να γίνει η ανακοίνωση της αλλαγής της αντιπροσωπείας πολύ σύντομα ( μετά ίσως από τις εκλογές για να μην ξεχνάμε και την εκκρεμότητα της MAVA με το υπουργείο ανάπτυξης ότι και να σημαίνει αυτό ) και η συγκεκριμένη δοκιμή έγινε επί τούτου με τον τρόπο που έγινε για να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό, ίσως για δυσφήμηση του προϊόντος, λέω ΙΣΩΣ.
Δηλαδή, ο 'συνάδελφος' κι εσύ ισχυρίζεστε ότι οι 4Τ έστησαν ολόκληρη εξάωρη δοκιμή, δέσμευσαν δεκάδες τετράδες λάστιχα, οδηγούς, μηχανικούς, έκλεισαν την πίστα, κ.λπ. κ.λπ. με απώτερο στόχο τον εξευτελισμό του αυτοκινήτου από τους ανταγωνιστές... Μπορείς να σκεφτείς κάποιο λόγο για να γίνει κάτι τέτοιο;
Για να κανεις μια τετοια δοκιμη θες χρηματα και μαλιστα αρκετα.... νομιζεις οτι βγαινουν αυτα τα εξοδα με την πωληση των περιοδικων και μονο? οχι... υπαρχουν και διαφημησεις εταιριων που απαιτουν μια καλυτερη προβολη του προιοντος τους (αυτοκινητο) και πως θα το προβαλεις αν δεν εχει τα κοτσια το αμαξι να σταθει σε μια πιστα? με τον να υποβιβασεις φυσικα τον αντιπαλο
-
Βλέπεις να κοροιδεύω κανέναν? Πλάκα κάνεις ή βρίσκεσαι σε σύγχυση? Στην αρχή θέτεις θέματα αξιοπιστίας και ζημιών, μετά το αλλάζεις το τροπάριο.......
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κρίνει, εσύ δεν έχεις παραπάνω δικαίωμα από τους άλλους. Αυτό είπα, και αν θες να απαντάς πρώτα να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφονται........
Τις συνέπειες (αν υπάρχουν) να τις υποστώ διότι μόνος μου το φτιάχνω άρα μόνος μου είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα που λες είναι απλά δείγμα εμπάθειας, ψάξε μόνος σου να βρεις το λόγο που σε κάνει να εκφράζεσαι έτσι.........
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
@XtremeRotaryAπο απλη περιεργια... δεν μας λες και τι αμαξι εχεις και τι του εχεις κανει?
...και μην μου πεις οτι ειναι μαμα ή οτι δεν εχεις περασει ποτε την μεγιστη ροπη τουΘα μου επιτρέψεις να μην σου πώ τι αυτοκίνητο έχω, τουλάχιστον όχι εδώ και τώρα σε αυτό το thread. Αυτό που θα σου πω όμως, είναι ότι ποτέ μου δεν έχω κάνει μετατροπές σε κανένα από τα αυτοκίνητα που έχω αγοράσει στη ζωή μου.
Δεν έχω κακή γνώμη για τις μετατροπές. Πιστεύω όμως, ότι ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όχι μόνο στο θέμα των μετατροπών, αλλά σε κάθε χώρο. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το ότι αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΜΑΒΑ και το αφεντικό της και οι δεσμοί του με τους 4Τ και την πίστα των Μεγάρων ,σου λένε κάτι;
-
ο λογος που ανεφερα το συγκριτικο στην πιστα ειναι οτι ο akalyptoszr ανεφερε οτι μπαινει στην πιστα και οτι θα μπει και με το καινουριο του gt(καλοταξιδο btw)
το πιο σημαντικο στοιχειο αυτης της δοκιμης ειναι πιστευω οτι υπηρχε τεχνικο team απο καθε εταιρεια για να υποστηριξει το αμαξι της.
αυτο ,οπως και να το κανουμε δινει καποιο κυρος στην διαδικασια.
η διαψευση λαθος στοιχειων θα ηταν αμεση!το 1,5'' στον γυρο δεν ειναι μικρη διαφορα.
οι αντιπαλοι του ειναι μαλλον καλυτεροι και δεν χρειαζονται την υποβιβαση του μεγκαν,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικη αποψη.
οι 4τροχοι οφειλαν να δοκιμασουν τα αυτοκινητα οπως πουλιουνται,η ρενω αφου εμπιστευεται το προιον της γιατι δεν δινει την δυνατοτητα?ολοι οι ανταγωνιστες της το κανουν
εκτος της καταστροφης του δισκου,χαρακτηριζεται ως πιο μαλακα στημενο κλπ.αφου ο φιλος θα μπει στην πιστα δεν εχει παρα να γραψει καλυτερο χρονο απο αυτο των 4τ,να ανεβασει το γυρο του στο youtube και αποδειξει τα περι συνομωσιας κατα της ρενω.
οσον αφορα τους χρονους ολων γενικοτερα,αξιζει να αναφερθει οτι ''μαμα'' σαξοραλλα γραφουν αρκετα πιο κατω...
οσον αφορα την εν λογω λαγκουνα...εδω δεν πουλησε ως καινουρια,θα βρεθει καποιος να την παρει μτχ?
η μονη ελπιδα ειναι να βρει κανα ''αρρωστο'' να την παρει οπως εχει.
(κανουμε και λιγη πλακα ε)
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]