-
-
Χαιρετίζω...
πριν απο λιγο καιρο μου μπηκε η ιδεα να δωσω πεζω/γκολφ και να παρω ενα s2000..
το σκεφτομαι, ισως γιατι το γκολφ παρ' ολο που ειναι λευκο, μου φαινεται ... γκριζο...
ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο κινειται πολυ γρηγορα, κανεις ταξιδια ατσαλακωτος (σημαντικο), αλλα απο εκει και περα, τουλαχιστον εμενα δεν με προκαλει να το οδηγησω... μου φαινεται απλα ενα μεταφορικο μεσον.. θα με παει οπου θελω, γρηγορα και ανετα... απο εκει και περα, δε μου κανει αισθηση να κανω τιποτε περισσοτερο..
στον αντιποδα το s2000 φαινεται να ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο μπορει να προσφερει χαρα και να σε προκαλει να το οδηγησεις..να χαιρεσαι να το οδηγεις!
ολα καλα μεχρι εδω... φαινεται καλη κινηση/σωστη επιλογη...
το θεμα, ειναι, ομως, οτι το αυτοκινητο το χρησιμοποιω και σε ταξιδια και θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ανεκτο σε αυτον τον τομεα.. δεν περιμενω επιπεδο ανεσης γκολφ, ας πουμε, αλλα δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση και να κοπαναει και να βγαινω με ενα κεφαλι καζανι..
τα πραγματα σοβαρευουν ιδιαιτερα, λογω και του οτι τα χρηματα ανεβαινουν.. δεν ειναι κατασταση δεν κανει, παμε γι αλλα.... το οτι μπορω να παρω ενα καινουριο με ανακατανομη εξοδων, δε σημαινει οτι μπορει κατι τετοιο να γινει αβιαστα!(εγω ο αμοιρος, ενα mr2 ηθελα..)
θα ηθελα τις σκεψεις σας/αποψεις σας, πανω σε μια τετοια κινηση... -
Χαιρετίζω...
πριν απο λιγο καιρο μου μπηκε η ιδεα να δωσω πεζω/γκολφ και να παρω ενα s2000..
το σκεφτομαι, ισως γιατι το γκολφ παρ' ολο που ειναι λευκο, μου φαινεται ... γκριζο...
ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο κινειται πολυ γρηγορα, κανεις ταξιδια ατσαλακωτος (σημαντικο), αλλα απο εκει και περα, τουλαχιστον εμενα δεν με προκαλει να το οδηγησω... μου φαινεται απλα ενα μεταφορικο μεσον.. θα με παει οπου θελω, γρηγορα και ανετα... απο εκει και περα, δε μου κανει αισθηση να κανω τιποτε περισσοτερο..
στον αντιποδα το s2000 φαινεται να ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο μπορει να προσφερει χαρα και να σε προκαλει να το οδηγησεις..να χαιρεσαι να το οδηγεις!
ολα καλα μεχρι εδω... φαινεται καλη κινηση/σωστη επιλογη...
το θεμα, ειναι, ομως, οτι το αυτοκινητο το χρησιμοποιω και σε ταξιδια και θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ανεκτο σε αυτον τον τομεα.. δεν περιμενω επιπεδο ανεσης γκολφ, ας πουμε, αλλα δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση και να κοπαναει και να βγαινω με ενα κεφαλι καζανι..
τα πραγματα σοβαρευουν ιδιαιτερα, λογω και του οτι τα χρηματα ανεβαινουν.. δεν ειναι κατασταση δεν κανει, παμε γι αλλα.... το οτι μπορω να παρω ενα καινουριο με ανακατανομη εξοδων, δε σημαινει οτι μπορει κατι τετοιο να γινει αβιαστα!(εγω ο αμοιρος, ενα mr2 ηθελα..)
θα ηθελα τις σκεψεις σας/αποψεις σας, πανω σε μια τετοια κινηση... -
Άν δεν σε 'γεμίζει' το αυτοκίνητο....μη χάνεις χρόνο.
Ξέρω οτι η απάντηση μου είναι Λακωνική....αλλά νομίζω οτι δεν θέλει και πολύ σκέψη.
Είχα έρθει στην ίδια θέση πριν μερικούς μήνες και δεν το πολυσκέφτηκα......το πούλησα αμέσως. -
πες μου οταν ειναι να το πουλησεις...
Τα εχουμε πει. Πρωτα πρεπει να οδηγησεις το S2000. Αν περασει το τεστ, ξεκινα να ψαχνεις...
Αν δεν περασει το τεστ, εδω ειμαστε να προτεινουμε αλλα.
-
για test drive περιμενω βοηθεια απο τον .. λαζαρο.. αλλα εχει χαθει τωρα τελευταια...
-
κάτσε στ΄αυγά ς
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
για test drive περιμενω βοηθεια απο τον .. λαζαρο.. αλλα εχει χαθει τωρα τελευταια...το σίγουρο είναι ότι το γκολφ καλύπτει μεγαλύτερο φάσμα αναγκών από το s2000. Το συγκεκριμένοχόντα θα το έπαιρνα μόνο ως δεύτερο αυτοκίνητο...για βόλτα, για να το λιώσω...
Δεν μπορώ να το θεωρήσω καθημερινό αυτοκίνητο... -
Είσαι 'βαρεμένος' πάει και τελείωσε!
Δώσε τα γρήγορα,και θα βρούμε σχεδόν καινούργιο με κάτω από 38000...
Αν θέλεις να οδηγήσεις,δεν έχεις παρά να πας σε μια μάντρα μεταχειρισμένων και να οδηγήσεις το προς πώληση αυτοκίνητο..
Αν θέλεις σου στέλνω πμ από αυτόν που είχα αγοράσει το δικό μου,και έχω καλές εντυπώσεις,ο οποίος αυτή την εποχή πουλά ένα πολύ ελκυστικό S2000 (αν είναι ατρακάριστο φυσικά,πράγμα το οποίο έχουμε τους φίλους να μας βοηθήσουν... )
Εκεί θα μπορέσεις να το οδηγήσεις,ώστε να βγάλεις κάποια πολύ πρώιμα συμπεράσματα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
για test drive περιμενω βοηθεια απο τον .. λαζαρο.. αλλα εχει χαθει τωρα τελευταια...
το σίγουρο είναι ότι το γκολφ καλύπτει μεγαλύτερο φάσμα αναγκών από το s2000. Το συγκεκριμένοχόντα θα το έπαιρνα μόνο ως δεύτερο αυτοκίνητο...για βόλτα, για να το λιώσω...
Δεν μπορώ να το θεωρήσω καθημερινό αυτοκίνητο...ο ορος 'καθημερινο' αυτοκινητο, τι αναγκες καλυπτει και πως θα πρεπει να ειναι?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είσαι 'βαρεμένος' πάει και τελείωσε!Δώσε τα γρήγορα,και θα βρούμε σχεδόν καινούργιο με κάτω από 38000...
Αν θέλεις να οδηγήσεις,δεν έχεις παρά να πας σε μια μάντρα μεταχειρισμένων και να οδηγήσεις το προς πώληση αυτοκίνητο..
Αν θέλεις σου στέλνω πμ από αυτόν που είχα αγοράσει το δικό μου,και έχω καλές εντυπώσεις,ο οποίος αυτή την εποχή πουλά ένα πολύ ελκυστικό S2000 (αν είναι ατρακάριστο φυσικά,πράγμα το οποίο έχουμε τους φίλους να μας βοηθήσουν... )
Εκεί θα μπορέσεις να το οδηγήσεις,ώστε να βγάλεις κάποια πολύ πρώιμα συμπεράσματα...
γιατρε, τελικα για τον νικολα λεγαμε, εγω τα ακουγα... Μπορει και να ειμαι βαρεμενος τελικα!
εχω ηδη κανει ερευνα αγορας και καπου σε αυτα τα λεφτα ερχεται και εισαγωγη γερμανια. Η αγορα του σα μεταχειρισμενο ειναι σαν δευτερη σκεψη.. Οπως ειπες υπαρχουν ανθρωποι να δουν αν υπαρχει εστω και βαμμενος προφυλακτηρας και λογικα (παντα) ενα σχεδον καινουριο θα ειναι ο.κ., αλλα θα ειναι μονο 'λυση αναγκης'.. στοχος μου ειναι να προσπαθησω για καινουριο.. αξιζει καινουριο? αληθεια απο μεταπωληση πως παει? θα το παντρευτω?
αυτο που το φυσας και δεν κρυωνει ειναι η ασφαλεια του! -
Μπράβο ρε Νταφυλε!!!
Στείλε τη γρια αγελάδα στη λήθη (κρατα κάπου την 'τσικίτα' ρε ) και ορμα για κατι που θα σου ανεβασει τη λίμπιντο.
-
η τσικιτα ανδρεα εχει κλεισει και θα την 'παρει' η αδερφη μου, ωστε να την εχουμε απο κοντα..
αν και να σου πω κατι?
στους 8 μηνες που μπαινει τωρα το γκολφ, ζητημα να οδηγησα την τσικιτα 3-4 φορες...
στο γκαραζ κλεισμενη ηταν..
αν δεν το εχεις κατω απο το σπιτι σου... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το σίγουρο είναι ότι το γκολφ καλύπτει μεγαλύτερο φάσμα αναγκών από το s2000. Το συγκεκριμένοχόντα θα το έπαιρνα μόνο ως δεύτερο αυτοκίνητο...για βόλτα, για να το λιώσω...
Δεν μπορώ να το θεωρήσω καθημερινό αυτοκίνητο...ο ορος 'καθημερινο' αυτοκινητο, τι αναγκες καλυπτει και πως θα πρεπει να ειναι?
καταλαβαίνεις τι λέω...all around...να τα κάνει ...όλα.
Το γκολφ gti μπορεί. Το σ2000 είναι ερωτεύσιμο αλλά δεν κάνει για να πας για ψώνια ή με την παρέα σου ολιγοήμερες διακοπές -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι ότι πιο άνετο στις μανούβρες, στερείται χώρων και άνεσης, πρόβλημα με ανωμαλίες του οδοστρώματος (βλέπε λακούβες-σαμαράκια και μικρή απόστασή του από το έδαφος), γενικά πιστεύω πως μέσα στην πόλη και στην κίνηση ένα τέτοιο αυτοκίνητο περισσότερο σε αγχώνει παρά ξενοιάζεις και ευχαριστιέσαι οδήγηση.
Έπειτα σε ταξίδι σε σχέση με την άνεση του GTI θα είναι η μέρα με τη νύχτα.
Συμφωνώ και εγώ πως είναι ωραίο αυτοκίνητο να το οδηγείς να ξεδίνεις αλλά σε χαλαρές και ξέγνοιαστες ώρες και όχι για κύρια καθημερινή χρήση. Αν σκέφτεσαι να έχεις και 2ο εφεδρικό αυτοκίνητο πόλης, χτύπα το.
Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα και εγώ όταν για ένα διάστημα οδηγούσα και καθημερινές την Slk. Χώρια την βενζίνη που την έκαιγε αέρα, μέσα στην πόλη και στην καθημερινή χρήση με κούραζε. Αντίθετα, απογευματάκι προς βραδάκι σε χαλαρή βολτούλα ήταν απόλαυση. Αν κρατήσεις ένα αυτοκίνητο σαν αυτό ως κύριο μέσο μεταφοράς (ενώ έχεις συνηθίσει σε τύπου GTI οχήματα) σύντομα θα νιώσεις περιορισμούς και ότι σου λείπουν ανέσεις...
-
γιατι δεν πας για ενα ρχ8?καιει βεβαια αλλα ειναι καπου στην μεση.
-
οπως ειπε ο vasqti αν εχεις αμαξι να κινεισαι σε αστικες διαδρομες δωστο οσο ειναι καιρος να κανεις το γουστο σου...
-
δεν θα υπαρχει 2ο αυτοκινητο, δικο μου, δηλαδη..
πραγμα που σημαινει πως θα ειναι και για καθε μερα και για τα σ/κ..
στην οικογενεια θα υπαρχουν αλλα αυτοκινητα (το auris της μαμας, π.χ. ή το justy του μπαμπα), αλλα δε μπορω να βασιζομαι σε αυτα!
ειναι και λιγο καπως, να παρω ενα τετοιο αυτοκινητο και οταν θελω να παω να το παρκαρω στο γκαραζ και να τους λεω 'μη το αγγιξετε, θα επιστρεψω..α! και στο μεταξυ θα χρειαστω και τα κλειδια σας'
θα φαμε ξυλο, δε λεει!!!κατανοω, οτι δεν θα εχει την ιδια ανεση με το γκολφ.. λογικο, αλλωστε, δεν ειναι αυτοκινητο για να παρεχει ανεσεις..
ομολογω πως τοσα χρονια που εχω αυτοκινητο, οι πισω θεσεις χρησιμευαν για να πεταω τα πραγματα μου (την τσαντα μου, π.χ.) ενω οι αποσκευες μου πηγαιναν στο πορτ μπαγκαζ.
Για καθημερινο αυτοκινητο που εγραψε ο σπυρος, ψωνια κλπ, οσο επισης σκεφτομαι τον εαυτο μου με αυτοκινητο, δεν ειμαι ο τυπος που θα παει σουπερ μαρκετ μια φορα τον μηνα.. ακολουθω το γαλλικο προτυπο.. παω σχεδον καθε μερα για να παρω τα πραγματα της ημερας.. επειδη ειμαι εργενης που μενει μονος, αν παρω περισσοτερα πραγματα και τα βαλω στο ψυγειο, ξεχναω τι εχω και συνηθως χαλανε...
για συντομες διακοπες, το καταλαβαινω, αλλα γιατι πρεπει να πηγαινω (αν ειναι) με την παρεα μου, με το δικο μου αυτοκινητο? γιατι να μην παρουμε μια φορα και της παρεας?
τοσα χρονια εχω μεταφερει παρα πολυ κοσμο και το εκανα/κανω με ευχαριστηση, αλλα η μεταφορα δεν ηταν ουτε ειναι στις προτεραιοτητες μου..
αν η παρεα μου δεν εχει αυτοκινητο, θα συμβιβαστει με αυτο που εχω
(ολα αυτα τωρα ειναι 'αμονταριστα πλανα' της σκεψης μου)
ροχι8 δεν μου αρεσει, οπως επισης αποκλεισαμε και φτερουγες ή το 'αδερφο' s3 που παιζει στα ιδια χρηματα...
ονειρο: πισω κινηση, διασκεδαση και πολυ + το ανοιχτο... (μη ξεχναμε πως ημουν ερωτευμενος με το mr2, αλλα δεν το προλαβα..)
Vasgti η τελευταια προταση, ειναι και ο προβληματισμος μου.. αυτο που με 'κραταει' και το ψαχνω τοσο πολυ.. καλομαθαινεις γρηγορα στις ανεσεις, στην ροπη και ολα αυτα.. οταν ειναι να παρεις κατι, ομως, που θα σε ευχαριστει σχεδον καθε φορα που το καβαλας, ισως να εισαι διατεθημενος να συμβιβαστεις.. το προβλημα ειναι, οτι δυστυχως ολα αυτα τα καταλαβαινεις μολις περασει ο ερωτας και μεινει η αγαπη... -
γιατι δεν κοιτας τοτε για μτχ mr2?ως κατοχος ενος εδω κ 10 μηνες θα σου προσφερει απλοχερα οδηγικη ευχαριστηση που σπανια βρισκεις πλεον ειδικα σε τοσο προσιτη τιμη + το πολυ μικρο κοστος χρησης κ συντηρησης.δεν θα πιστευεις ποσο λιγο καιει σε σχεση με τις πολυ καλες του επιδοσεις κ δεν ζηταει σχεδον τιποτα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
γιατι δεν κοιτας τοτε για μτχ mr2?ως κατοχος ενος εδω κ 10 μηνες θα σου προσφερει απλοχερα οδηγικη ευχαριστηση που σπανια βρισκεις πλεον ειδικα σε τοσο προσιτη τιμη + το πολυ μικρο κοστος χρησης κ συντηρησης.δεν θα πιστευεις ποσο λιγο καιει σε σχεση με τις πολυ καλες του επιδοσεις κ δεν ζηταει σχεδον τιποταΤο MR2 δεν έχει καθόλου!!! χώρο αποσκευών.
Το MG που δίνει κάποιος με αγγελία ίσως ςίναι καλή πρόταση αλλα κι αυτό στο σέρβις θα σε γονατίσει.
Μπάς και να κοίταζες κάνα μιάτα?
Σκεψη - Προβληματισμος