-
Κάτι έχει κυκλοφορήσει η Opel ότι θα ξαναβγάλει το calibra σε παραγωγή, δεν ξέρω πότε, ίσως να είναι και μύχιοι πόθοι για να φτιάξει το image της στην κατηγορία αυτή. Για την ώρα το μόνο ισχυρό επιχείρημα είναι 'όταν βρίσκεις ελαφρά μεταχειρισμένο TT στις 30Κ, ποιος ο λόγος να πάρεις Πεζό'.
Πάντως και εμένα σαν χρήστης Ρενό μου αρέσει το RCZ πολύ, αλλά αν δεν πέσουν 5Κ και οι δύο εκδόσεις δεν θα το σκεφτόμουν καν. Το πρόβλημα με την Ρενό είναι ότι δεν έχει σοβαρό βενζινοκινητήρα στα 1.6. Εαν παρουσιάσει megane 1.6 ~160hp στα 25Κ δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο θα έπαιρνα το RCZ. -
Παντως αυτο που ειχα πει στα παιδια και δεν ξερω αν το θυμουνται ειναι οτι αναμεσα σε ενα ΤΤ ή ατο RCZ θα διαλεγα τον γαλλο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παντως αυτο που ειχα πει στα παιδια και δεν ξερω αν το θυμουνται ειναι οτι αναμεσα σε ενα ΤΤ ή ατο RCZ θα διαλεγα τον γαλλοναι την έχω καταγεγραμμένη στο φάκελό σου την κουβέντα αυτή
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παντως αυτο που ειχα πει στα παιδια και δεν ξερω αν το θυμουνται ειναι οτι αναμεσα σε ενα ΤΤ ή ατο RCZ θα διαλεγα τον γαλλο
ναι την έχω καταγεγραμμένη στο φάκελό σου την κουβέντα αυτή
Τωρα καταγραφηκε και δημοσια και οπως ειπε ενας γνωστος μου οτι γραφεται δεν ξεγραφεται
-
Πέρα από προτιμήσεις σε μάρκες ή γκρουπ ή και χώρες, για το RCZ έχει μιλήσει θετικά ο διεθνής τύπος. Εκτός κι αν η Πεζό τους έχει λαδώσει όλους, ίσως για αυτό να έχει και τσιμπημένη τιμή, θα έχουν ενσωματώσει το κόστος της μίζας
Πάντως περιμένω να δω όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα του EuroNCAP. Το 308 πάντως, σε όλες τις παραλλαγές του είναι πεντάστερο, ελπίζω και αυτό να τα πάει καλά. -
Σκεφτεσαι να το στουκαρεις σε κανα τοιχο?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Καλό αυτοκίνητο σύμφωνα με τον ευρωπαικό τύπο πάντα και με ψύγματα συμπεριφοράς από 205 λέει το βρετανικό car αλλά η τιμή του αδικαιολόγιτα ακριβή στη χώρα μας τα 25κ είναι το όριο που έπρεπε να κινηθεί η peugeot .
-
Μαλλον ξεχνατε που κυμαινονταν προ κρισης τα διαφορα cc
..Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Το πόσα θέλει η Πεζό ή μάλλον πόσα του λείπουν από την τσέπη του Ελληνα αντιπρόσωπου δεν πιστεύω πως μας αφορά. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που λέει κι ο λαός και θα το διαπιστώσουν κι αυτοί μέσα στο 11 οπότε θα αναγκαστούν να προσγειώσουν την τιμή εκεί που πρέπει. Για το EuroNCAP δεν τίθεται θέμα τοίχου, αλλά ενός γρήγορου αυτοκινήτου που μπορεί να σε παρασύρει κάποτε και να κάνεις καμιά ... οπότε πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται με το θέμα παθητική ασφάλεια.
-
Τα γαλλικα ειναι εγγυση σε αυτο το τομεα , μην ανησυχεις
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
ποιος θα αγορασει γαλλικο διθεσιο οταν μπορει να παρει ενα μεταχειρισμενο καλιμπρα στα 5 χηνάκια;για αυτο δεν τα βλεπω στους δρομους τα πεζο ττ. ολοι πηγαν και πηραν καλιμπρα.
σπινιαρω ειναι στους μαστορες και στους αγωνες, σπιναρω λενε οι μπουλκουμεδες
μπαγασάκο... καλίμπρα έχεις??
-
χρηστη δοκτορ,αν ειχε αστρο θα ηταν ουρανος.τζιαν φαντασου να ηταν φρεσκο το οπελ αλλα με τα παλια καλα οπελ. αν πουλαει το παλιο το καλιμπρα καλυτερα απο το πεζο ττ, που να γινει και καινουριο.
πότε έβγαζε η όπελ καλά αυτοκίνητα??
μια ζωή ουραγός των υπόλοιπων γερμανών είναι... -
Τι σχέση έχει το calibra με το rc z?
-
η τσόντα της πετρούλας πότε θα βγεί??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η τσόντα της πετρούλας πότε θα βγεί??true petrolhead...
-
ποιος θα αγορασει γαλλικο διθεσιο οταν μπορει να παρει ενα μεταχειρισμενο καλιμπρα στα 5 χηνάκια;για αυτο δεν τα βλεπω στους δρομους τα πεζο ττ. ολοι πηγαν και πηραν καλιμπρα.
3 προτασεις, 3 φαουλ..
-
Ποτε ειδες τελευταια φορα καλιμπρα ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η τσόντα της πετρούλας πότε θα βγεί??+1000
-
Προχθές στην εθνική ερχόμενος από καμένα ένα μισοδιαλυμένο με βουλγάρικα νούμερα .
-
οι βουλγαροι τωρα τα πηραν απο την υπολοιπη ευρωπη τα καλιμπρα. και πηραν τα καλα τα τετρακινητα.
μπιλ33 βλεπω τακτικα ειδικα στο συνεργειο που παω τα δικα μου. οχι οτι χαλανε αλλα το μηχανικο μου τον εχω παντρεψει εγω, πηρε μια γυναικα πολυ καλη και νοικοκυρα. την ειχα γνωρισει πρωτα εγω σε ενα φιλικο σπιτι και αφου δε μου καθοταν τη πασαρα.
ρεντμοντερ δεν εχω καλιμπρα ρε φιλε, κορσα πρωτης γενιας διπορτο εχω και το εβαλα ενα καλο μοτορι απο μεγαλο οπελ της εποχης (ποιοοοο;) . θα θελα ενα καλιμπρακι ομως και αν δεν ηταν τα 6 κατοσταρκα τελη θα παιρνα.
νονε, αν κανω αλλα δυο φαουλ βγαινω εξω; η πραγματικοτητα δυστυχως με δικαιωνει οπως και τοτε με το βουλινο που δε μου αρεζε απο την αρχη το μουτρο του. τα πεζο ττ δε θα πουλησουν αν δε φτηνυνουν πολυ. τριαντα χηνακια δε βγαζει κανεις απο τη τζεπη του για πεζο.
χρηστη ρενο και μενα μου αρεσει θα ηθελα να το εβγαζε καποια γερμανικη εταιρια για να ηταν και αμαξι να. αλλα οπως λες ειναι ακριβο.
δεν ειναι ψψ οπως εγραψε καποιο παλικαρι. κλειστο ειναι.
Peugeot RCZ