-
Το πιό όμορφο αυτοκίνητο που έχω δεί στα λεφτά του (περίπου 23,000 € στη Γαλλία) και τρομερές επιδόσεις!
-
Προσωπικά πιστευω πως ειναι το ωραιοτερο και το πιο στυλατο coupe για την ελληνικη πραγματικοτητα.ειναι πολυ σύγχρονο και ανοιγει νεους δρομους για το ντιζαιν,κατι που εκανε το πρωτο ΤΤ. τωρα μην ακουω πολλα για το νεο tt γιατι δεν λεω καλο ειναι αλλα ειναι ενα απλο συγχρονο coupe που πιστψτε με σε 2 χρονια δεν θα εντυποσιαζει τις γκομενες πια-άλλωστε για αυτό το αγοράζουν, ας είμαστε ειλικρινείς. Λιγοι αγοραζουν τετοια αυτοκινητα για δικη τους ευχαριστηση και μονο.
(εχω μπει κ δει το ΣΟΥΠΕΡ ΤΤ τους με τετρακινηση σε στενα στροφιλικια να βγαζει τρελα μουτρα και για αυτο ευχαριστω δεν θα παρω) -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τωρα μην ακουω πολλα για το νεο tt γιατι δεν λεω καλο ειναι αλλα ειναι ενα απλο συγχρονο coupe που πιστψτε με σε 2 χρονια δεν θα εντυποσιαζει τις γκομενες πια-άλλωστε για αυτό το αγοράζουν, ας είμαστε ειλικρινείς. Λιγοι αγοραζουν τετοια αυτοκινητα για δικη τους ευχαριστηση και μονο.
(εχω μπει κ δει το ΣΟΥΠΕΡ ΤΤ τους με τετρακινηση σε στενα στροφιλικια να βγαζει τρελα μουτρα και για αυτο ευχαριστω δεν θα παρω)Ας περιμένουμε να δούμε καλύτερα αν το RCZ θα βγάζει ή όχι ακόμα περισσότερα μούτρα με το γκάζι στο πάτωμα σε στενά στροφιλίκια προτού πούμε μεγάλες κουβέντες.
-
Κουκλί ναι
Κίνηση μπροστά δε... -
ένα αυτοκίνητο που θέλει να λ'εγεται σπορ , δεν μπορεί νά έχει αυτό το ηλίθιο χαμόγελο για μάσκα...
-
μην το πάρεις
-
H 612 δεν είναι σπορ δηλαδή
-
είναι GT
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H 612 δεν είναι σπορ δηλαδήΤώρα συγκρίνεις τις βούρτσες με τις ...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μην το πάρειςΠροφανώς και δεν θα το πάρω, έχω το 207 έχω σιχαθεί να το βλέπω...
Μετά το πανέμορφο 206 το 207 (τα καινούργια peugeot) αισθητικά είναι πισωγυρισμα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μην το πάρεις
Προφανώς και δεν θα το πάρω, έχω το 207 έχω σιχαθεί να το βλέπω...
Μετά το πανέμορφο 206 το 207 (τα καινούργια peugeot) αισθητικά είναι πισωγυρισμαΤότε γιατί το πήρε βρε αδερφέ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
μην το πάρεις
Προφανώς και δεν θα το πάρω, έχω το 207 έχω σιχαθεί να το βλέπω...
Μετά το πανέμορφο 206 το 207 (τα καινούργια peugeot) αισθητικά είναι πισωγυρισμαΤότε γιατί το πήρε βρε αδερφέ;
Του πατέρα μου είναι και το χρησιμοποιώ οταν δεν κυκλοφορεί το δικό μου, απο μέσα καλό είναι , μόλις βγεις απ'εξω το κλειδώνεις χωρίς να το κοιτάξεις
-
Tην βασικη εκδοση εχετε?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Tην βασικη εκδοση εχετε?Ναι , είναι αυτόκινητο εργαλείο , καθαρα για τη δουλειά εργοτάξια κλπ
-
E γι'αυτο δεν σου αρεσει
Μην μου πεις οτι δεν σου αρεσει το 207 Rallye/GT/RC
-
E γι'αυτο δεν σου αρεσειΜην μου πεις οτι δεν σου αρεσει το 207 Rallye/GT/RC
Σαν εμφάνιση δεν έχουν κάτι το αξιόλογο...
mi_to
grande punto abarth
ibiza cupra -
Νταξει και εμενα μου αρεσουν λιγο πιο πολυ αυτα που παρεθεσες , εκτος απο το Cupra το οποιο οποιο ομως ειναι σε τιμη ευκαιριας με κινητηρα διαμαντι και DSG.Δεν μπορω να το αγνοησω με τιποτα και μαλλον αυτο θα επελεγα μεταξυ ολων των παραπανω...
-
Νταξει και εμενα μου αρεσουν λιγο πιο πολυ αυτα που παρεθεσες , εκτος απο το Cupra το οποιο οποιο ομως ειναι σε τιμη ευκαιριας με κινητηρα διαμαντι και DSG.Δεν μπορω να το αγνοησω με τιποτα και μαλλον αυτο θα επελεγα μεταξυ ολων των παραπανω...αχ αυτό το dsg , δεν το έχω δοκιμάσει αλλά εχω ακούσει τα καλύτερα και μερικες φορές στην μποτιλιρισμένη κατεχάκη το αυτόματο φαντάζει ονειρικό...
Επειδή ήμουν σε αναζήτηση μικρού πυραύλου πριν μερικούς μήνες κατέληξα στο οτι πρέπει να σε φτιάχνει και το σουλούπι πέρα από το μηχανικό σύνολο...
και κάπως έτσι ερωτευτηκα την μιλανέζα -
Peugeot RCZ