-
συμφωνω...το 95 μονο δεν ειχε καλυτερο μονοθεσιο και κερδισε πανυγυρικα!!!!
Εκει του βγαλα το καπελο..το 94 95 ηταν benetton pininfarina
Θες να πεις οτι το 95 η Williams ηταν ξεκαθαρα καλυτερη της Benetton? Μα πρωτα απ'ολα η Williams δεν ηταν τοσο αξιοπιστη!
Για το Ferrari γραψε λαθος...
Με αυτό θέλεις να πείς ότι με τσαμπουκά κέρδιζε ο Σούμι;
Φαντάζομαι ότι αυτό θα εννοείς αφου τότε δεν είχε το μόνο κορυφαίο μονοθέσιο.
Με δυσκολια, τσαμπουκα, οπως το βλεπει κανεις...Κατι αναλογο με του Mika το 99 και του Alonso το 06.
-
Και τα μισά πρωταθλήματα να βάλεις του Σουμάχερ που τα πήρε με το @κατο στην κάλτσα, έχει απο ακόμα ένα που τα πήρε με την κάλτσα ουτε καν ιδρωμένη...
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Ποιες χρονιες απο τις: 94, 95, 99, 00, 01, 02, 03, 04, 06 η Ferrari δεν ηταν κορυφαιο μονοθεσιο, ειτε με διαφορα ειτε περιπου** ισοδυναμο **με τον καλυτερο αντιπαλο?
Σχεδόν πάντα δύο ομάδες είναι στην κορυφή ,σπανιότερα μία. Όλες τις παραπάνω χρονιές η Φερράρι ήταν μια από τις δύο.
1ον αν ισχυει αυτο δεν ισχυει μονο για το Schumi. 2ον, το 2001, 2002 και 2004 ηταν μονο Ferrari στην κορυφη.
-
ωχ ωχ χαμός γίνεται
εγω ηθελα να πω οτι για μενα πιο πολύ μετραει το θεαμα παρα τα πρωταθληματα...
και ο Gilles Villeneuve πέτυχε μόνο 5 νίκες και είναι μεσα στους 10 κορυφαίους όλων των εποχων. Ολοι τον θυμούνται
Τον γιο του όμως που πήρε και ένα πρωταθλημα? Οι πιο πολλοί τον εχουν ήδη ξεχάσει -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
...και ο Gilles Villeneuve πέτυχε μόνο 5 νίκες...6 νικες
-
Ψήφισα τον Μαυρούλη από συνάισθημα και μόνο παρά τίποτε άλλο.
Η λόγική λεει Αλόνσο
Οι οπαδοί της Ferrari πάλι λένε Scumacher γιατι οι FM & KR δεν έχουν καμιά ελίδα... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ωχ ωχ χαμός γίνεταιΤον γιο του όμως που πήρε και ένα πρωταθλημα? Οι πιο πολλοί τον εχουν ήδη ξεχάσει
Ti λες;;; Εγώ τον θυμάμαι ακόμη για να μη σου πω ότι μου λείπει κιόλας
-
RXristos αστο καλυτερα...Νιωσε λιγο πρωτα κ μετα ποσταρε...Το 99 ο Χακινεν ειχε το καλυτερο μονοθεσιο??? Τα νουμερα που γραφεις κ ξαναγραφεις δεν μου λενε τπτ...Κ μονο που εγραψες οτι ο Senna ειναι recordman αστο το θεμα...Μονο στις pole ειχε ρεκορ...Αν αυτο το θεωρεις ρεκορντμαν οκ...Το 95 με ποιο σκεπτικο μπορει να πει καποιος οτι η Williams Ηταν ανωτερη της Benetton?? Aπορω πραγματικα με καποιους...
-
...δεν διαβαζεται λεω εγω το θεμα του τοπικ .... για ονομα ...
-
Οντως εχει ξεφυγει το θεμα μαυτα που λεγονται..
-
Σε ένα άλλο φόρουμ που υπάρχει η ιδια ψηφοφορία τα αποτελέσματα είναι ως εξής.
Kimi Raikkonen
23 30.7%Fernando Alonso
20 26.7%Lewis Hamilton
17 22.7%Felipe Massa
15 20% -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Σε ένα άλλο φόρουμ που υπάρχει η ιδια ψηφοφορία τα αποτελέσματα είναι ως εξής.Kimi Raikkonen
23 30.7%Fernando Alonso
20 26.7%Lewis Hamilton
17 22.7%Felipe Massa
15 20%μηπως το αλλο φόρουμ ειναι Ιταλικό?
παντως περίμενα περισσότερους ψήφους για τον Χάμιλτον δεν εχει κανει κανενα λάθος ως τωρα, η εγκατάληψη του οφείλεται σε μηχανικό λαθος στα δοκιμαστικά στον προηγούμενο αγωνα
-
Ελληνικό.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ελληνικό.Ε, τότε αυτοί παρακολουθούν άλλο πρωτάθλημα ακούς εκει Raikkonen;;;
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Ελληνικό.
Ε, τότε αυτοί παρακολουθούν άλλο πρωτάθλημα ακούς εκει Raikkonen;;;
Έχει δρόμο ακόμα......
-
Hakkinen πάλι καλά που βρέθηκες εσύ να μου πεις με τι θέματα πρέπει να ασχοληθώ. Τον Senna τον έβαλα μεταξύ των άλλων σαν θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για να εξηγούμαι. Για το ποιος την είχε 'μεγαλύτερη' εκείνη την περίοδο δεν θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ γιατί δεν θα βγει τίποτα.
Λέω να αλλάξω το username μου σε Schumi94-95-00-01-02-03-04 αλλά...να...γίνεται πολύ μεγάλο, δεν θα χωράει...
Τελευταίο off topic .-
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Λέω να αλλάξω το username μου σε Schumi94-95-00-01-02-03-04 αλλά...να...γίνεται πολύ μεγάλο, δεν θα χωράει...
Ε αφαιρεσε το κλεμμενο του 94 και αυτα που ειχε 4 κλασεις καλυτερο μονοθεσιο απο τους υπολοιπους και θα χωρεσει ανετα.Αν δε τα καταφερεις παλι ,φερε το Barrichello και το Ιrvine.Ειναι υποχρεωμενοι να σε βοηθησουν βαση συμβολαιου...
-
RXristos apla milise o iceman angel k gia mena...me tetious team mate k eidika ton loser rubens k tetoio monothesio pios apla kalos pilotos den tha ta eperne...Giati thimisou ligo poses nikes k se parataksi malista pire o DC apo ton MIKA mono to 2000...Oson afora ton senna apopsi sou oti tin eixe megaliteri ekini tin epoxi...Giati poli apla ego leo prost...(sorry gia ta greeklish...problem pali)
-
Η κρυστάλινη σφαίρα μου λέει ότι ο δις θα γίνει τρις.
Και ότι θα επέμβουν οι mods στο θέμα γιατί τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η κρυστάλινη σφαίρα μου λέει ότι ο δις θα γίνει τρις.
Και ότι θα επέμβουν οι mods στο θέμα γιατί τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.+1
Ποιός πιστεύετε οτι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα???