-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Στην Αμερική θα πουληθεί με τα σήματα της Chrysler;
Ναι.
Mετά το caso 500..... μάλλον όχι.Μπαρκάρουν όμως για το νέο κόσμο τα 500L και doblo..
-
Καλησπέρα και απο μένα
Τώρα δε ξέρω αν ορθώς απαντώ σε αυτό το τοπικ αλλά είναι το μόνο για το νέο Ypsilon. Είμαι σε ένα σχετικό προβληματισμό λοιπόν. Για να μη μακρηγορώ έχω ένα i10 1.2 2010 με 22.000 χλμ και μόλις είδα αυτό το κόσμημα κάτι έπαθα . Ε μόλις ήρθε Αθηνά κλασσικά το είδα το εξεργάστηκα μου άρεσε το οδήγησα σε πολύ μικρή διαδρομή με τον πωλητή μέσα όντας ανίκανος να εξάγω κάποια συμπεράσματα όμως… Η έκδοση η οποία με ενδιαφέρει είναι πραγματικό στολίδι 1.3 πετρέλαιο PLATINUM με τα έξτρα του αγγίζει τις 19 χιλιάδες. Πολλά λεφτά για το κουβαράκι το ξέρω, δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα για αυτό αλλά αν μου λυθούν οι παρακάτω απορίες θα το τσιμπήσω μάλλον. Δεν μπόρεσα λοιπόν να καταλάβω πόσο θορυβώδες είναι. Τόσο στην πόλη από λακκούβες και καμαράκια τι παίρνει στην καμπίνα από τριγμούς και αναρτήσεις όσο και στην εθνική πόσο ο κινητήρας ακούγεται λογά της 5ης και ανυπαρξίας 6ης όσο και από δρόμο κύλιση αέρα. Αν σε αυτά τα 2 έχουμε έναν ικανοποιητικό βαθμό νομίζω πως τα έχω λύσει τα κυρίως δεματάκια μου. Τα αλλά που προκύπτουν είναι μικρότερης σημασίας ( τι αντοχή θα έχουν τα πλαστικά στο χρόνο ας πούμε κ πόσο καλή είναι η συναρμογή του … αλλά αυτά λύνονται με λίγη προσοχή ) . το έχει οδηγήσει κάποιος η το έχει κάποιος για να με βοηθήσει? Δεν με νοιάζουν τόσο οι χώροι όσο το σχέδιο η άνεση και δύναμη . Συγγνώμη αν κούρασα κάποιους αλλά ακόμα αντικειμενική κριτική στην Ελλάδα δεν έχω βρει άλλοι το βγάζουν θορυβώδες κ πλαστικουρα και άλλοι με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής και δύναμη που το καθίστα ήσυχο στον ανοιχτό δρόμο.
Ευχαριστώ ! -
Η νεα Ypsilon, το πλαίσιο ποιου μοντέλου της Fiat φοράει? Του νέου Panda? Η παλιά Ypsilon σε ποιο μοντέλο βασιζόταν?
-
Ναι.
Στο Punto mk2. -
Αρα να γιατι το καινουργιο μου φαινεται κουβαδακι μπροστα στο παλιο..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αρα να γιατι το καινουργιο μου φαινεται κουβαδακι μπροστα στο παλιο..το καινούργιο βασίζεται στο 500αράκι...
εμένα μου αρέσει πολύ , αν αγόραζα σήμερα το χτύπαγα άνετα με την ντιζελιά... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αρα να γιατι το καινουργιο μου φαινεται κουβαδακι μπροστα στο παλιο..
το καινούργιο βασίζεται στο 500αράκι...
εμένα μου αρέσει πολύ , αν αγόραζα σήμερα το χτύπαγα άνετα με την ντιζελιά...+1
Και όσα έχω δει από κοντά είναι πολύ όμορφα τελικά.
Καμμία σχέση με τις πρώτες φώτο. -
was ist das?
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 106211.aspκάτι λέγαμε στις 'ταξινομήσεις... ' για απροσδόκητα πολλά Υ.
τι έπαιξε? μήπως το παραπάνω έχει σχέση? -
Μόλις μπήκα σε ένα εκθεσιακό , οι χώροι πίσω είναι αστείοι , με ύψος 1,88 το κεφάλι μου βρίσκει αρκετά και δε χωράω. Βέβαια μπροστά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το 14 ετών matiz μου έχει καλύτερους χώρους πίσω με το κάθισμα του οδηγού ρυθμισμένο στα μέτρα μου . Ά ρε Τζουτζάρο αρχηγέ...
Μου έκανε εντύπωση (κακή) και το έψαξα, πράγματι το πλαίσιο βασίζεται σε αυτό του 500 και του panda. Κρίμα , κι έλεγα να χτυπήσω ένα ντιζελάκι αλλά με προβλημάτισε.
Δίπλα είχε μια delta και σε αυτή χώρεσα οριακά πίσω ! Τι να το κάνω το μεγάλο μεταξόνιο αν έχει κλίση χαμηλά η οροφή στο τελείωμα.. . Υπέρ οι μεγάλοι χώροι σου λέει μετά , ανάθεμα τα περιοδικά σας. -
πόσο βγαίνει το dieselακι ρώτησες?
-
Όχι δε ρώτησα , δεν ήταν κανείς γύρω.Η έκθεση ήταν στην παραλία της Αλεξ/πολης μαζί με άλλες μάρκες.
Τιμές εδώ:
http://www.lancia-jeep.gr/ckfinder/user ... 284%29.pdf
Αυτή η στήλη με την εμπορική πολιτική μάλλον είναι κάποια προσφορά και ήθελα να το ρωτήσω αλλά.... -
Δίπλα είχε μια delta και σε αυτή χώρεσα οριακά πίσω !
Νομίζω ότι στην περίπτωση της delta τουλάχιστον δεν ρύθμισες σωστά το κάθισμα (γιατί παίρνει ρύθμιση και το πίσω).
-
Σωστά ,το ξέχασα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δίπλα είχε μια delta και σε αυτή χώρεσα οριακά πίσω !
Νομίζω ότι στην περίπτωση της delta τουλάχιστον δεν ρύθμισες σωστά το κάθισμα (γιατί παίρνει ρύθμιση και το πίσω).
Και για του λόγου το αληθές στο 1'10'
Πάντως mousate το Lancia άμα το γουστάρεις πολύ το παίρνεις ακόμα και τίποτα να μην χωράει πίσω.
Εγώ τώρα βλέπω αυτό που πήρε η δικιά μου και το λιγουρεύομαι άγρια... -
Αυτό που με 'τράβηξε' είναι συν τοις άλλοις και η Ιταλική οδική συμπεριφορά:
http://www.auto-internet.gr/generaltests.php
'Στο δρόμο το Ypsilon εμφανίζει μια πολύ καλή ποιότητα κύλισης με τα μέτρα της κατηγορίας. Η οδική συμπεριφορά είναι γενικά προβλέψιμη, το κράτημα είναι καλό και η υποστροφή εμφανίζεται αρκετά προοδευτικά στην πίεσης. Οι μηχανικοί της εταιρείας, όμως, φαίνεται πως θυμήθηκαν τη σπορ παράδοση της μάρκας και ρύθμισαν το αυτοκίνητο έτσι ώστε να επιτρέπει την εμφάνιση υπερστροφής (όχι εύκολα) αν ο οδηγός αφήσει απότομα το γκάζι πάνω σε μία πιεσμένη στροφή.'Έχω μάθει οδήγηση σε Ιταλικό και αυτή η συμπεριφορά μου έχει λείψει, είναι ιδανική για στροφές.
-
Και μετα απο ενα αναλυτικο test drive ερχεται και ενα εντυπωσιακο crash test.....
-
Αυτό θα ήταν ωραίο τροπετάκι για το 500αρακι μου!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Και μετα απο ενα αναλυτικο test drive ερχεται και ενα εντυπωσιακο crash test.....'το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε μόνο 4 μέρες'
Σαν την πρώην μου που μέσα σε 3 χρόνια έχει κάνει ζημιά 5.000 € στη Musa της...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και μετα απο ενα αναλυτικο test drive ερχεται και ενα εντυπωσιακο crash test.....
'το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε μόνο 4 μέρες'
Σαν την πρώην μου που μέσα σε 3 χρόνια έχει κάνει ζημιά 5.000 € στη Musa της...
Και μέσα σε 4 ημέρες πρόλαβε να κάνει 3500 χλμ και να το κάνει ακορντεόν! Άξιος!
-
Σιδεροφάγος....με τα όλα του...
Lancia Ypsilon