-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Έχει κάτι γυναικείο?
Με δουλευεις?
Όχι. Αναρωτιέμαι ή μάλλον ρωτάω.
Τι το γυναικείο έχει αυτό το Υ?
Σαν μικρογραφία της Delta είναι. Είναι και η μεγαλύτερη Delta για ... 'νταρντάνες' (=μεγαλόσωμες γυναίκες)? -
Απευθυνεται κατα κυριο λογο σε γυναικες, ωστοσο πολλα αυτοκινητα του ειδους αγοραζονται απο αντρες και δεν τιθεται κανενα θεμα. Και εμενα μου αρεσει (απλα δεν θα το αγοραζα για μενα)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ημουν γυναικα θα το αγοραζα
Έχει κάτι γυναικείο?
Η μάσκα πάντως έχει κάτι που το χαλάει αλλά δεν ξέρω τι.
Το στυλ του προσιδιάζει στον γυναικείο πληθυσμό,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα το οδηγούσε άνδρας, όμως το εσωτερικό δεν μου άρεσε καθόλου. Πολυμορφικίζει και με χαλάει!
Η μάσκα και γενικά μεχρι την κολώνα, θυμίζει λίγο Κράισλερ (ΠΤ κρούζερ;;;; εκτός αν είμαι επηρεασμένος από την γενικότερη συνεργασία) και θα την έλεγα αμφιλεγόμενη, σε αντίθεση με το πίσω μέρος, που ακολουθεί την μεγαλύτερη αδελφή και αποπνέει μια αρχοντιά!
Σε γενικές γραμμές αποτελεί ένα χαριτωμένο μικρό και σίγουρα πιο εμπνευσμένο από διάφορα Κόρσα,Πόλο,Φάμπια και λοιπές ......βαρεμάρες!!!! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Έχει κάτι γυναικείο?
Η μάσκα και γενικά μεχρι την κολώνα, θυμίζει λίγο Κράισλερ (ΠΤ κρούζερ;;;; εκτός αν είμαι επηρεασμένος από την γενικότερη συνεργασία) και θα την έλεγα αμφιλεγόμενη, σε αντίθεση με το πίσω μέρος, που ακολουθεί την μεγαλύτερη αδελφή και αποπνέει μια αρχοντιά!
Πέρα από τη μάσκα, αναγκάστηκαν να ανασχεδιάσουν το καπώ, το οποίο μέχρι τότε είχε έναν χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο σχεδιασμό (το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο εδώ και δύο χρόνια....αφού σκόπευαν να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2009),προκειμένου το μπροστά μέρος να εντάσσεται ευκολότερα στη λογική της συγχώνευσης των δύο brands.
-
alba σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Έχει κάτι γυναικείο?
Πέρα από τη μάσκα, αναγκάστηκαν να ανασχεδιάσουν το καπώ, το οποίο μέχρι τότε είχε έναν χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο σχεδιασμό (το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο εδώ και δύο χρόνια....αφού σκόπευαν να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2009),προκειμένου το μπροστά μέρος να εντάσσεται ευκολότερα στη λογική της συγχώνευσης των δύο brands.
Κάπου εκεί πρέπει νά 'κοψε η σούπα......κρίμα!!!!
Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη κατηγορία μπορούσαν να πουλήσουν περισσότερο (αν το κρατούσαν αυστηρά 'ιταλικο') και ας μπαστάρδευαν μόνο τα υπόλοιπα (Thesis κ.α.) για τον 'γάμο' τους! -
εκ πρώτης όψεως, μου αρέσει πολύ το νέο σχέδιο εξωτερικά
μέσα δεν μου αρέσει ο πίνακας στο κέντρο...
-
-
Αν δίνουν δώρο και τις κοπελιές την αγόραζα χτές!
-
ομορφο και ιδιαιτερο ειναι..σε ποια κατηγορια θα εντασσεται.?και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ΑΛΛΑ βασιζεται σε νεο πατωμα ή σε καποιο απο τα πολλα του ομιλου.?
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
ομορφο και ιδιαιτερο ειναι..σε ποια κατηγορια θα εντασσεται.?και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ΑΛΛΑ βασιζεται σε νεο πατωμα ή σε καποιο απο τα πολλα του ομιλου.?Στο 500/Panda
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
ομορφο και ιδιαιτερο ειναι..σε ποια κατηγορια θα εντασσεται.?και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ΑΛΛΑ βασιζεται σε νεο πατωμα ή σε καποιο απο τα πολλα του ομιλου.?
Στο 500/Panda
Το ypsilon ανέκαθεν δεν είναι στην μινι κατηγορια (500,Panda), είναι στα σουπερμινι (polo, clio, punto evo...)
-
Ναι αλλα το πάτωμα είναι του 500/Panda επιμηκυμένο.
-
Κονφιγκιουράτορας και στα εξτρα του το κλειδί με Swarovsky!
-
384 cm of style and technology.
http://www.lancianewypsilon.com/
DOWNLOAD CATALOGUE:
http://www.lancianewypsilon.com/staticl ... eaflet.pdf -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Το ypsilon ανέκαθεν δεν είναι στην μινι κατηγορια (500,Panda), είναι στα σουπερμινι (polo, clio, punto evo...)Εξαρτάται τι εννοείς 'ανέκαθεν'. Το Υ10 βασιζόταν στο Panda και είχε ίδιες περίπου διαστάσεις.
Άσε που και το τελευταίο ναι μεν ήταν σουπερμίνι βασισμένο στο Punto 2 αλλά στα 3,7 μέτρα παρέμενε αρκετά μικρότερο από τα σχεδόν τετράμετρα clio, polo, grande punto, corsa κτλ -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κονφιγκιουράτορας και στα εξτρα του το κλειδί με Swarovsky!
Καλά αυτό το κλειδί από το 500 στην αρχή είπαν ότι θα είναι μοναδικό για το μοντέλο και τελικά το έκαναν κοινόχρηστο ... τουλάχιστον θα βρίσκουμε μάλλον μεγαλύτερη ποικιλία στα καπάκια
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Καλά αυτό το κλειδί από το 500 στην αρχή είπαν ότι θα είναι μοναδικό για το μοντέλο και τελικά το έκαναν κοινόχρηστο ... τουλάχιστον θα βρίσκουμε μάλλον μεγαλύτερη ποικιλία στα καπάκιαΒασίζονται στο ίδιο πάτωμα, απλά είναι επιμηκυνμένο και το κλειδί
-
shocking news!
http://carscoop.blogspot.com/2011/04/la ... ARSCOOP%29
προβλέπω η 'διάσημη' Υ να θυσιάζεται στο βωμό της απόσυρσης για τη νέα 5θ (family friendly γκουχ γκουχ) εκδοχή.
twin air + semiautomatic διαβάζω. mon dieu! -
E?
Lancia Ypsilon