-
Μαλιστα.... ευχαριστώ πολύ παιδιά....
Πάω να προλάβω και τα μαγαζιά! -
Και δεν χρειάζονται ντροπές...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα περισσότερα μπλουζάκια είναι εφαρμοστά και είναι one size.
Αν περιγράψεις στην κοπέλα που είναι στο κατάστημα πως είναι η φίλη σου (σε ρωτάνε μέχρι και αν είναι ξανθιά ή μελαχρινή κτλ) και σου προτείνει μόνη της τα χρώματα που θα της πηγαίνουν και τι μπλουζάκι θα της αρέσει. Έχει πολύ γέλιο να αγοράζεις δώρο σε γυναικείο μαγαζί. Άσε που κάνεις και παιχνίδι...
Άλλωστε αν δεν της κάνει, εφόσον είναι γνωστή αλυσίδα με γυναικεία ρούχα στάνταρ θα βρει κάτι να της αρέσει και να το αλλάξει.
Ευχαριστώ, Vasgti....Λες,ε;
Αν από ότι κατάλαβα είναι νέα γνωριμία και δεν την ξέρεις τόσο καλά, ένα ρουχαλάκι είναι η ιδανικότερη επιλογή. Και θα το εκτιμήσει (ποτέ δεν λένε όχι σε αυτά ) και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν την γνωρίσεις λίγο καλύτερα και μάθεις τις προτιμήσεις της κτλ μετά θα μπορέσεις να της πάρεις και κάτι πιο προσωπικό.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας σε κατάστημα τύπου BSB κτλ που και έχει πολλά καταστήματα σε όλη την αττική (αν χρειαστεί να το αλλάξει), αλλά και έχουν και τα τελευταία σχέδια που τους αρέσουν.
Τυχαίνει να έχω πολλές φίλες, και τα λούζομαι χρόνια τώρα όλα αυτά...
πού είναι?
-
Επιτέλους compatibility manual!
-
Tο καλυτερο δωρο ειναι ενας δονητης σπασμενος.-
-
Μονόπετρο...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μονόπετρο...Κώστα, η μόνη πέτρα που παίζει είναι βότσαλο με τις οικονομικές μου δυνατότητες αυτό τον καιρό!
-
Bότσαλο ζωγραφισμένο!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tο καλυτερο δωρο ειναι ενας δονητης σπασμενος.-Γιατί;
-
για να χρησιμοποιει το πραμα που σαλευει υποθετω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί;
για να το βλέπει,
να το θέλει πολύ,
να είναι άχρηστο,
κ να τρελαίνεται επειδή δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει!2η εκδοχή... αν είναι σπασμένο, οι προεξοχές προκαλούν μεγαλύτερη τριβή...
-
Ωραία που τα λέτε!!!
Και αμα ρε αδερφια,βρει αλλο 'πραμα που σαλεύει' πάνω στην απελπισία της
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί;
Τς τς τς τς τς..... Γιατι θα σε ρωτησει μολις τον δει. 'Γιατι ειναι σπασμενος μακη μου;' 'Μα για να μην το χρειαστεις ποτε μιας κι εχεις την 400αρα τη δικια μου να παιζεις με τις ωρες...' απανταει ο γυφτο μακης..
Αυτη η νεολαια σημερα δεν ξερει τιποτα...Μονο αυτο το καλο παιδι ο Αδης ξεφευγει και μπραβο του..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωραία που τα λέτε!!!Και αμα ρε αδερφια,βρει αλλο 'πραμα που σαλεύει' πάνω στην απελπισία της
αφου γιαυτο λεμε θα της παρει σπασμενο δονητη...προυποθετει και τη φυσικη παρουσια του ιδιου διπλα της..
οι υπολοιπες θεωριες ειναι αιρετικες και θα διωκονται...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτη η νεολαια σημερα δεν ξερει τιποτα...Μονο αυτο το καλο παιδι ο Αδης ξεφευγει και μπραβο του..
η αληθεια ειναι οτι στο γιαπι της ζωης εχω γαλουχηθει με αξιες και του σχοινιου και του παλουκιου... απο το μετεριζι μου κανω οτι μπορω...
υγ.ειχε δεν ειχε το πεταξε το μπραβο μεσα στη κουβεντα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ.ειχε δεν ειχε το πεταξε το μπραβο μεσα στη κουβεντα...Μα υπαρχει και ειδικο θεμα στο οποιο εγραψες κατι για οδηγο Φορντ οδικης Βοηθειας....Παλι ετρεχες με την πλατφορμα;
-
εισαι σε συγχυση...
καλα τα πηγε ο λεοντας χθες..αμα δεν εχει στροφες μια χαρα ειμαστε!
πεσμου ο ντινος γιατι δεν επιασε το υπονοουμενο...?ειλικρινα ομως...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εισαι σε συγχυση...καλα τα πηγε ο λεοντας χθες..αμα δεν εχει στροφες μια χαρα ειμαστε!
πεσμου ο ντινος γιατι δεν επιασε το υπονοουμενο...?ειλικρινα ομως...
έλα μου ντε... μάλλον γιατί δεν έχω συνηθίσει καν στην ιδέα του δονητή για αντικαταστάτη, σε αντίθεση με σας τους δυό...
-
εισαι αισχρος και αιρετικος...σε αφηνω στον πασχο να σε αδειασει...αλλα παλι με το μπραβο του θα ασχοληθει..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]