-
Στην περιοχή μου κυκλοφορούν 3 Crosspolo! Και πρέπει να είναι αγορασμένα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Με μια 4τρακινηση και τον κινητηρα με τα 100 θα ηταν λουκουμι...αλλα την επιασε κριση βλακειας την VW!Λουκούμι για ποιον Θάνο?
@funky
Κάτι πρέπει να σας ρίχνουν στο νερό, δεν δικαιολογείται.. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στην περιοχή μου κυκλοφορούν 3 Crosspolo! Και πρέπει να είναι αγορασμένα!ε ρε τι κάνει η ανάγκη να νιώσεις και εσύ Τζιπάτος ε? Δε βρίσκω άλλο λόγο αγοράς ενός τέτοιου μοντέλου στη χώρα μας
-
Sorry για την ποιότητα αλλα είμαι... Πρωτάρης!!!
-
Μαύρο Honda Integra Type R στη Βουλιαγμένης.
Πήγαινε χαλαρά και είχε τις καινούργιες πινακίδες. -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Sorry για την ποιότητα αλλα είμαι... Πρωτάρης!!!E, εντάξει, η αλήθεια είναι ότι σκούριαζαν και ότι έτριζαν από την 2η μέρα χρήσης, αλλά δεν καταλαβαίνω η εμπειρία σου (and here's to you, Mrs. Robinson...) τι ρόλο παίζει!
Υ.Γ. Μια χαρά είναι η φωτό! Και το τουτού!
@kid + AΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Η περιοχή μου όντας ορεινή και με δύσβατα ρέματα και δάση, πραγματικά χρειάζεται τέτοιου είδους κακοτράχαλα σουπερμίνι! Η μαύρο/ασημί Astra θα βλέπεις ή κάτι κουφά στυλ CrossPolo, Prius πρώτης γενιάς κλπ. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Με μια 4τρακινηση και τον κινητηρα με τα 100 θα ηταν λουκουμι...... ξεραμένο λουκούμι, για να μη σου πω σκουμπρί. Το Πόλο έχει γεράσει ΠΟΛΥ πλέον και το δείχνει, μέσα-έξω και οδηγικά.
Sorry για την ποιότητα αλλα είμαι... Πρωτάρης!!!
http://img146.imageshack.us/img146/7605 ... 721df9.jpg
mama!
-
Λουκούμι για ποιον Θάνο?
Γιαυτους που θελουν ενα μικρο 4Χ4!
μέσα-έξω
Δεν νομιζω να εχει γερασει στο εξωτερικο!Μονο οδηγικα θα ελεγα!
-
Ηταν ποτε νεο οδηγικα ?
-
Γιατί ήταν ποτέ νέο εξωτερικά
-
Είναι υπερστροφικό όμως.
-
το εξωτερικα νεανικο πως το εννοειτε?σαν το κολτ και το κορσα το απλο?η σαν το τζαζ και το μικρα?
-
Εγώ το εννοώ οτι ποτέ δεν είπα ααααα να το νέο Polo όπως είπα για το 206. Πάντα ίδια μου φαινότανε. Βαρετάαααα
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
360 Modena στο Ριο! (δις μαλιστα)Τι ηχος ...ο τυπος παντως μαλλον ειχε ενα μικρο προβλημα με το συμπλεκτη απο οτι ακουγα(δεν το ειχε μαθει ακομη? ) καθως πηγαιναμε με αρκετα μικρη ταχυτητα και ειχε επιλεγμενη την 1η(προφανως λογω μακρας κλιμακωσης) και ακουγοταν λες και περναει σχολη οδηγων!
ανοιξαμε μετα!
O τυπος ειναι οντως κουλος και εχει ακομα μια 430 και περιμενει μια 599..
Υ.Γ δεν κανω πλακα ειναι θειος μου(και κουλος για να μην ξεχνιομαστε,εχει σακατεψει αλλη μια 360)
μενει Ριο και ειμαι σιγουρος οτι μονο αυτος την παει με πρωτη. -
κοκκινη 430 πριν κανα 3ωρο στριβει απο λαγκαδα προς ξηροκρινη,με ξανθια συνοδηγο,sv2 εσυ?
Δε πιστευω να σε καψα αμα εισαι εσυ -
πινακιδα 1111 αν σου λεει κατι...
-
-
Ρε μη λέτε για συνοδηγούς κλπ! Ποτέ δεν ξέρεις!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε μη λέτε για συνοδηγούς κλπ! Ποτέ δεν ξέρεις!sv2 διαβάζει και η γυναίκα σου το forum;
-
κοκκινη 430 εκανε βολτες χθες εξω απο τον αστερα βουλιαγμενης ψαχνοντας να παρκαρει.....πρεπει να εψαχνε τουλαχιστον 20 λεπτα
Carspotting [#3]