-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μια ίδια κόκκινη με πινακίδα ΙΗΤ-8**0**** πριν από 4 ώρες περίπου στην Παραλιακή. Το κακό είναι ότι ο οδηγός της ήταν ατζαμής μιας και έκανε όλο σφήνες χωρίς νόημα και κινδύνεψε πολλές φορές να ακουμπήσει με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Πηγαίναμε μαζί από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Βούλα και εμείς δεν κάναμε ούτε μία σφήνα...
Το δεύτερο ψηφίο δεν είναι 0.
Χαχαχα
Έχεις δίκιο κατά το ήμισυ
0 είναι το δεύτερο ψηφίο, απλά τα γράμματα ήταν ΙΗΕ και όχι ΙΗΤ.
Την τράβηξα φωτο, απλά δεν έχω καλώδιο για να την περάσω αυτή τη στιγμή.Ιδού και η επίμαχη φωτογραφία
Και μια carrera 4 για το καλό...
-
Γυρνώντας απο το εκλογικο μου κεντρο ειδα MG-B GT & Triumph TR6 με πλαστικους προφυλακτηρες.
-
Μία βόλτα προς παραλιακή προσφέρει πάντα μπόλικο υλικό για το θέμα αυτό:
- BMW M6 παρκαρισμένη στη Γλυφάδα
- Κόκκινη Ferrari F430 Spider εν κινήσει στα στενά της Γλυφάδας
- Πορτοκαλί Lotus (μάλλον Exige S) εν κινήσει στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας
- Ασημί Porsche 997 Turbo εν κινήσει στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας
-
Κι εγώ πέτυχα μια 'γνωστή' Carrera χθες το βράδυ με πολύ όμορφο ήχο να το δίνει πολλές φορές!
-
-
Στον κάμπο αρμενίζω...
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ασημί Xsara PicassoΚι εγώ πέτυχα μια 'γνωστή' Carrera χθες το βράδυ με πολύ όμορφο ήχο να το δίνει πολλές φορές!
Μήπως ήταν αυτή και γυρνούσε σήμερα από Κοζάνη? Ετεροδημότης!
Έλα ρε ετεροδημότη! Όχι, εγώ λέω μια μαύρη που πρέπει να έχει αλλαγμένες εξατμίσεις γιατί βγάζει τρομερό ήχο και έχει πινακίδες Αθήνας. Αυτή που έχεις στη φωτό έχει πινακίδες Κοζάνης? Μήπως είναι αυτή:
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κι εγώ πέτυχα μια 'γνωστή' Carrera χθες το βράδυ με πολύ όμορφο ήχο να το δίνει πολλές φορές!
Μήπως ήταν αυτή και γυρνούσε σήμερα από Κοζάνη? Ετεροδημότης!
Έλα ρε ετεροδημότη! Όχι, εγώ λέω μια μαύρη που πρέπει να έχει αλλαγμένες εξατμίσεις γιατί βγάζει τρομερό ήχο και έχει πινακίδες Αθήνας[/quote]
Aυτή που λες εσύ είναι μαύρη cabrio κοζανίτικη ,φτιαγμένη full και αυτήν την στιγμή είναι προς πώληση γιατί ο ιδιοκτήτης πάει για την turbo
-
Ναι, αυτή λέω, που οι ζάντες της είναι περίπου ίδιες με τις δικές μου (της φωτογραφίας απο το Corolla-Γουστο που έχουμε εεε?? ). Πάει για turbo ε?? Ωραίος!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Έλα ρε ετεροδημότη! Όχι, εγώ λέω μια μαύρη που πρέπει να έχει αλλαγμένες εξατμίσεις γιατί βγάζει τρομερό ήχο και έχει πινακίδες Αθήνας. Αυτή που έχεις στη φωτό έχει πινακίδες Κοζάνης?
Αυτή που ανέβασα εγώ είναι Turbo (αν δε κάνω λάθος) και είχε πινακίδες Θεσσαλονίκης
-
Πριν 1,5 ώρα στη Δεριγνύ απέναντι από την ΑΣΟΕΕ παρκαρισμένη μια μαύρη 612 Scaglietti...
Γι' αυτό δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε στην Κυψέλη... Άμα πλακώσαν και τα V12...
-
Όχι που δε θα ήξερες τον ιδιοκτήτη
-
-
Βασικά έψαχνα το 'φτωχολογιά' αλλά δεν το βρήκα.
No offense πάντα. Ελπίζω να πιάνεις το σκεπτικό μου...edit:για να πνίξω τον καημό μου που γύρισα σπίτι με 147 και όχι 612...
http://www.youtube.com/watch?v=vC_OXBHX_ps part 1
http://www.youtube.com/watch?v=98xD1zWC ... ed&search= part 2
-
Σήμερα, με το φίλο Καπαπή, είδαμε (πέρα από κατι περίεργα mercedes adenauer, 2x alfa giulietta spyder κλπ κλπ) ένα Anadol....
Εδώ σας θέλω, μάγκες! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι που δε θα ήξερες τον ιδιοκτήτη
Δεν είναι τόσο απλό...
Ο δεύτερος μου ξάδερφος είναι επιχειρηματίας και κάνει παρέα με γνωστούς τραπεζίτες, βιομηχάνους, εφοπλιστές, υπουργούς, βουλευτές, κτλ Ε δε ξέρει τι οδηγούν όλοι οι πλούσιοι της Ελλάδας... Αμφιβάλλω αν ξέρει τι οδηγούν και οι περισσότεροι φίλοι του (μιας και οι περισσότεροι θα έχουν σίγουρα πολλάαααα αυτοκίνητα)Ίσως βέβαια είναι και θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το αντικείμενο, μιας και παρότι θα μπορούσε να έχει ό,τι αμάξι ήθελε 'αρκείται' σε ένα X5, ένα Land Cruiser και ένα Mini Cooper S.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ίσως βέβαια είναι και θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το αντικείμενο, μιας και παρότι θα μπορούσε να έχει ό,τι αμάξι ήθελε 'αρκείται' σε ένα X5, ένα Land Cruiser και ένα Mini Cooper S.Ναι μωρέ κι εμείς δεν το κατέχουμε το άθλημα γι' αυτό άλλωστε «αρκούμαστε» στα φιατάκια μας...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ίσως βέβαια είναι και θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το αντικείμενο, μιας και παρότι θα μπορούσε να έχει ό,τι αμάξι ήθελε 'αρκείται' σε ένα X5, ένα Land Cruiser και ένα Mini Cooper S.
Ναι μωρέ κι εμείς δεν το κατέχουμε το άθλημα γι' αυτό άλλωστε «αρκούμαστε» στα φιατάκια μας...
Μιλάω για ΠΟΛΛΑ λεφτά, όχι για καλά λεφτά, αλλά για ΠΟΛΛΑ λεφτά.
Όταν λοιπόν μπορείς να έχεις άνετα στο γκαράζ σου αυτοκίνητα τύπου Ferrari, κτλ και δεν έχεις μάλλον δε σε ενδιαφέρει το αντικείμενο.
-
Carspotting [#3]