-
MAΥΡΗ Μ6 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΩΤΗ... ΠΟΡΩΣΗ
-
Χτες το βράδυ στην Πατησίων άσπρη Pontiac Grand Am με πινακίδες Quebec
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Απ όλο αυτό που βλέπεις αυτό σε πείραξε;
Φυσικά και με πείραξε, είναι 'υπεράνω' ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου ;;;
Αν σε ενόχλησε το θέμα της πινακίδας, μπορείς κάλλιστα να το συζητήσεις σε κάποια άλλο thread!
Eδώ και άστοχο είναι, αλλά και παντελώς εκτός θέματος!Εξ ου και σου τα σχόλια...
Α, και για να μην το ξεχάσω, κι εγώ κυκλοφορούσα χωρίς πινακίδα μπροστά με το 111R:iconcool: . Άλλωστε αυτή που αφορά τα ραντάρ και τα προσωπικά δεδομένα είναι η πίσω
-
-
-
καγκουρα...
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Περνούσα από εκεί και σταμάτησα να το δω...
Μπλε σκούρο χρώμα με ένα απίστευτο μπεζ δερμάτινο σαλόνι...τέλειος συνδιασμός...Ποιος τυχερός άραγε? -
Ferrari 360 Spider με πινακίδα κάτι με άσσους στην Τούμπα το απόγευμα. Προσωπικά ο ήχος της μου θύμισε κάτι από μηχανή μεγάλου κυβισμού, και το πήγαινε και σιγά σιγά ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καγκουρα...+Abarth...
-
ας το συγκεκριμενο και ας ημουν καγκουρας, ειναι απιστευτο το αμαξι αυτο πολυ δυναμη και πολυ καλα φτιαγμενο, παρκαρει αρκετες φορες διπλα στο σπιτι μου. και το εχω δει πολλες φορες
καγκουρικο δεν θα το ελεγα
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το αυτοκολητο. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δανεισμένες από άλλον user αλλά δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα που τα postάρω....από Ποσείδι Χαλκιδικής....enjoy!6 μέρες εκεί και δεν την πέτυχα!
Πάντως το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο αλλά απίστευτα άσχημο για τα γούστα μου!Βέβαια στο Ξενία στο παλιούρι είδα ένα Carrera Cabrio ΚΙΤΡΙΝΟ! Αηδία!
Ευτυχώς είχε και κάποια πιπίνια στο beach bar και δεν έμεινα με την άσχημη εικόνα όλη την μέρα!Το κλού ήταν ένα Μ3 στην εθνική που έκανε πλάκα στο Yaris 1000cc που οδηγούσα . Ένιωθα ότι το Yaris πατούσε τσίχλα και κόλαγε στα... repriz
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δανεισμένες από άλλον user αλλά δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα που τα postάρω....από Ποσείδι Χαλκιδικής....enjoy!
Σε 2,5 μήνες έρχεται στην παρέα και μιά κίτρινη...
Πάω στοίχημα ο ιδιοκτήτης μετράει τις μέρες ανάποδα, 74 και σήμερα
-
ποσο καιρο το εχει παραγγειλει?
-
Στην Αραχωβα χρυσαφι Cadillac Escalade EXT.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Στην Αραχωβα χρυσαφι Cadillac Escalade EXT. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-
ειχε παει για χορτα.
(οποιος ξαναρθει στα μερη μου κερναω καφε)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μέσα πάντως είναι καταπληκτικό
... όσο ένα καλά εξοπλισμένο σαλόνι σπιτιού με δερμάτινους καναπέδες. Αν καθόμουν συνήθως πίσω δεξιά στα αυτοκίνητα, ίσως το εκτιμούσα. Σαν οδηγός, δεν.
-
και εγω που εχω οδηγησει το commander δεν μπορω αυτο το καναπε με τιμονι
-
Κάτι πρέπει να παίχτηκε...ξαφνικά βλέπω κουπέ Ε92 παντού. Χθές είδα 6(!), σήμερα βγήκα μισή ώρα και είδα 3!
335 κανένα.
Carspotting [#3]