-
maxmara έγραψε:
Παρατημένη 7-series BMW (κλεμμένη???) στην άνοδο Συγγρού, μετά το China's.
Ακόμα εκεί...πρόσεξα ότι έχει Βρετανικές πινακίδες?Εχει κλείσει δύο μήνες πλέον εκεί. Η ΒΜW έχει γερμανικές πινακίδες και φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μιλάμε για αυτοκίνητο ε100.000+.
-
Ναι, την είδαμε εγώ και ο μιράζ όταν κατεβήκαμε Αθήνα.... Τι να παίζει με αυτήν άραγε;
-
BMW 730i με γερμανικές πινακίδες σήμερα στις Σέρρες
-
-
σκάει ξερογκαζιά
να φανταστω οτι για ολους σας μια ξερογκαζια ενος ιδιοκτητη φεραρι ειναι μαγκια και ωραια ενω ενος με ενα συμβατικο αυτοκινητο ειναι βλακεια και λαλακια???
-
Μαγκιά δεν είναι, ωραία είναι. Εξάλλου δεν μπορώ να φανταστώ τι ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει σε κάποιον η ξερογκαζιά του 4κυλινδρού μου σε σχέση με τον 12κύλινδρο της 599.
-
ο καθενας με οτι εχει...ειναι απλα τα πραματα!
Επισης αν εχεις φεραρι η πορσε μετραει η γνωμη σου παντα...οτι και να πεις!Αδικο εχω???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ο καθενας με οτι εχει...ειναι απλα τα πραματα!Επισης αν εχεις φεραρι η πορσε μετραει η γνωμη σου παντα...οτι και να πεις!Αδικο εχω???
-
Κοίτα, σαφώς και το 'ο καθένας ό,τι έχει' ακούγεται πολύ όμορφο, αλλά στην πράξη, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που θα θέλει να ακούσει το 307 μου να γκαζώνει και όχι την 599. Ούτε μπορώ να φανταστώ κάποιον να την βρίσκει με το δικό μου, ούτε καν εγώ δεν την βρίσκω τόσο ώστε να ξερογκαζώνω.
Από κει και πέρα, πού εννοείς ότι μετράει πάντα η γνώμη τους; Γιατί να ΜΗΝ μετράει η γνώμη τους; Εμένα μου έχω 307 θα έπρεπε να μετράει περισσότερο ή λιγότερο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από κει και πέρα, πού εννοείς ότι μετράει πάντα η γνώμη τους; Γιατί να ΜΗΝ μετράει η γνώμη τους; Εμένα μου έχω 307 θα έπρεπε να μετράει περισσότερο ή λιγότερο;
Δε σου λέει τι θα έπρεπε να γίνεται αλλά τι γίνεται.
-
+1
αλλα παμε παμπ αν θες -
fiat bravo (το καινούργιο εννοείται) κοντά στο Κάστρο Κυλλήνης
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε τι γίνεται; Η γνώμη ενός με υπεραυτοκίνητο έχει περισσότερο βάρος που; Εδώ στο φόρουμ;
-
Σε (πολύ) στενό μονόδρομο της Kηφισιάς Hummer με πινακίδες 'JESUS'.
Aυτό αναφώνησα και εγώ. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Aυτό αναφώνησα και εγώ.Ερχεται η ωρα της αποκάλυψης!!Μετανοείτε αμαρτωλοι!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aυτό αναφώνησα και εγώ.Ερχεται η ωρα της αποκάλυψης!!Μετανοείτε αμαρτωλοι!!!
Κάντε ότι νομίζεται εγώ είμαι από άλλη ενορία!!!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Aυτό αναφώνησα και εγώ.Μάλλον 'MORON' ήθελε να γράψει, αλλά θα άκουσε λάθος την παραγγελία ο υπάλληλος στο πινακιδάδικο
-
-
-
που να δειτε το σημειο που παρκαρει...(αν ειναι αυτη σε ενα στενο της δελφων)
Carspotting [#3]