-
Mε θεωρεις καφρο δηλαδη???
-
Ποια ειναι τα σχετικα;
Και γιατι να μη μιλαμε; Ισα-ισα. Εσεις θα επρεπε οταν βλεπετε να υπαρχουν στην κουβεντα και αλλοι σαλονικιοι να κανετε ελαφρως μωκο
-
-
Ρε εγω μαζι σας ειμαι... με τους ηρακλειδης αλλα βλεπεις οτι εχει ανοιχτει μετωπο και κραζεις εμενα!ειμαι μονος και κραζουν 5 απο τιν αλλη!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mε θεωρεις καφρο δηλαδη???Aν σε θεωρούσα κάφρο δεν θα μιλούσα μαζί σου.
Δεν θεωρώ ότι όλοι οι Παοκτζήδες είναι κάφροι. Απλά υπάρχουν μόνιμα κάποιοι που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, πολύ πιο συχνά από ότι γίνεται με άλλες ομάδες. Αυτό λέω.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε εγω μαζι σας ειμαι... με τους ηρακλειδης αλλα βλεπεις οτι εχει ανοιχτει μετωπο και κραζεις εμενα!ειμαι μονος και κραζουν 5 απο τιν αλλη!Παντως ο πειρασμος να κραξεις τον παοκ ειναι τεραστιος! Eιδικα οταν σου λεει οτι θελει και πρωταθλημα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε εγω μαζι σας ειμαι... με τους ηρακλειδης αλλα βλεπεις οτι εχει ανοιχτει μετωπο και κραζεις εμενα!ειμαι μονος και κραζουν 5 απο τιν αλλη!'Η άλλη' ποια είναι??? Το μέτωπο/κατεστημένο των Αθηνώνε???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πραγματικά...ολυμπιακοί και παοκτσίδες πιστεύω ότι βρίσκονται μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου!
δεν ξέρω ποιος απο τους 2 είναι σε χειρότερη κατάσταση...
Oι Παοκτσήδες φυσικά. Τουλάχιστον οι Ολυμπιακοί πέφτουμε στη φάκα που έχει τυράκι μέσα (ελληνικό πρωτάθλημα). Οι Παοκτσήδες πέφτουν σε άδεια φάκα.
Σαν το Θανίξ ας πούμε, που πριν λίγο καιρό έγραφε
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!
Να πάρεις διαρκείας γιατί ρε Θανίξ; Για να γεμίσεις την τσέπη αυτών που σε κοροϊδεύουν; Δεν βγάζω την ομάδα μου απέξω φυσικά, ούτε τον εαυτό μου. Από φέτος σταμάτησα να πληρώνω και συνδρομή μέλους. Δεν θα περιμένω το θείο να φτιάξει ΟΜΑΔΑ με τα λεφτά ΜΟΥ. Πρώτα θα φτιάξει ομάδα, και μετά ΙΣΩΣ ξαναδει τα λεφτά μου.
... και όποια μ@λ#$@$#νη με ξαναπάρει στο κινητό για να αποκτήσω... δωρεάν την 'Οlympiacos Mastercard Visa', θα την πάρει κάνας διάολος
Πάντως η συνδρομή του μέλους πάει σε όλα τα άλλα εκτός από το ποδόσφαιρο.
-
Απλά υπάρχουν μόνιμα κάποιοι που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, πολύ πιο συχνά από ότι γίνεται με άλλες ομάδες. Αυτό λέω.
Aυτοι υπαρχουν και σε σας και σε μας και παντου!
-
'Η άλλη' ποια είναι??? Το μέτωπο/κατεστημένο των Αθηνώνε???
Μονοι σας τα λετε και χαιρεστε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε εγω μαζι σας ειμαι... με τους ηρακλειδης αλλα βλεπεις οτι εχει ανοιχτει μετωπο και κραζεις εμενα!ειμαι μονος και κραζουν 5 απο τιν αλλη!
'Η άλλη' ποια είναι??? Το μέτωπο/κατεστημένο των Αθηνώνε???
Το παραμικρό δεν μπορεί να παρουσιάζεται ούτε σαν κατάρα προς το κράτος των Αθηνών ούτε προσπάθεια απόσχισης της Μακεδονίας.
Για ΄΄άλλους΄΄ μιλάνε και στη Θεσνίκη και στην Αθήνα.
Η καφρίλα πάει παντού. Σωστά; -
Η καφρίλα πάει παντού. Σωστά;
Σωστα
Αλλα ελεος με την αντιπαθεια σας προς τον παοκ!Το ψωμι σας τρωμε?
-
Υπεγράφει η παραχώρηση της έκτασης του ΟΔΔΥ στην ΑΕΚ.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100347Πέρναγε από εκεί ο Αλογοσκούφης , είδε την έκταση και είπε : Δική μου είναι , δεν την δίνω χωρίς να πάρω μία. Και την έδωσε.
-
Thanix
εμένα λες ρε; Εγώ παοκτσής είμαι. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σωστα
Ένα μεγάλο κομμάτι από το ψωμί μας.
-
εμένα λες ρε; Εγώ παοκτσής είμαι
δεν λεω εσενα ρε!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σωστα
Ρε συ,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΠΛΑΚΑ Μ**Ε** ΚΑΝΕΙΣ;;;; Απο που κι ως που θα ασχοληθω εγω με τον 4ο,ενιοτε 5ο και αλλοτε 6ο κλπ του πρωταθληματος; Μιλαω αγωνιστικα παντα... Τεσπα,μεγαλη κουβεντα που ειπε πριν ο insane (?) οτι δυστυχως βλεπετε παντου εχθρους του Παοκ που...ειναι ανυπαρκτοι.. Τεσπα,για τα βιντεακια που σε ειπα,πως εβγαλες το συμπερασμα οτι μιλαω αοριστα...; Και σου απαντησε βεβαια μια χαρα κι ο Σπυρος,οταν ελεγες:ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...!!!Και βαζεις βιντεακια με πορειες μπαοκτζηδων,φωτοβολιδες συνθηματα κι ετσι (λες και μονο εκει πανω ακουγονται)... Κι ολα αυτα μετα λες ειναι σοβαρα;
Τεσπα,να θυμισω για την καφριλα ενα Βιντεακι των Αμαν,για ενα αυτοκινητο με Αθηναϊκες πινακιδες..
Ή ακομα και τον φιλαθλο με το ντουμπλ δας μπουφαν και την αρβυλα,που ειχε το κασκολ του...ΜΠΑΟΚ..
Τεσπα,αυτα..προφανως και δεν προκειται να συμφωνησουμε καπου.. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Υπεγράφει η παραχώρηση της έκτασης του ΟΔΔΥ στην ΑΕΚ.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100347Πέρναγε από εκεί ο Αλογοσκούφης , είδε την έκταση και είπε : Δική μου είναι , δεν την δίνω χωρίς να πάρω μία. Και την έδωσε.
γιατί 50.000 θέσεις; 35 δεν του φτάνουν;
νομίζω είναι πολλές ...ανεβάζει τσάμπα το κόστος.
-
Και τι τον νοιαζει τον Ντεμη;
-
Γιατι με 26000 και κατι ψιλα διαρκειας φετος με προοπτικη να γινουν 30 του χρονου,δεν μπορεις να εχεις γηπεδο 30-35000 θεσεων....
Παντως το 50αρι κ εμενα μου φαινεται μεγαλουτσικο.Ισως ενα 40αρι θα ηταν καλυτερο....
Φυσικα αν δεν δω τα πρωτα τουβλα δεν θα σπευσω να χαρω ομως.....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]