-
Σωστα! Εσεις πορευεστε με το Θοδωρο και τη Γιαννα (οπως παντα ονειρευοσασταν) προς τη δοξα...
-
Σωστα! Εσεις πορευεστε με το Θοδωρο και τη Γιαννα (οπως παντα ονειρευοσασταν) προς τη δοξα...
???
-
Παντα θελατε να σας κανουν κουμαντο ο Θοδωρος και η Γιαννα.
Τωρα που αντι για Αγγελοπουλοι προεκυψαν Ζαγορακης - Λιλη εκει θα κολλησουμε; -
-
Thanix
εγώ πάντως θα περιμένω την αντίδραση διοίκησης Ζαγοράκη όταν ακουστεί (και) φέτος η λαϊκή κραυγή ΄΄κοπρόσκυλα΄΄ και σε περίπτωση επεισοδίων από τους κάφρους πως θα προστατευτεί η ομάδα και ο απλός φίλαθλος. Προχθές στην Ξάνθη πάντως την έβγαλαν με ένα ΄΄εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει΄΄. -
Ο Σαντος λεει πρωταθλημα σε 3 χρονια...
Βρε τον ατιμο μου φτιαξε τη μερα..Η Αεκ απο τη Ν.Φιλαδελφεια στα.....Ν.Λιοσια... Γηπεδαρα θα φτιαξουν διπλα στον ΟΔΔΥ...
-
Σάντος: «Πρωτιά ο ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια»
ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε ότι στόχος του είναι στα τρία χρόνια συμβολαίου που έχει με τον Δικέφαλο του Βορρά, να φτάσει η ομάδα στην 1η θέση....
Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, μια ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να δουλέψει....
Σχέδια να κάνουμε τον ΠΑΟΚ σε 2-3 χρόνια να φτάσει εκεί που θέλουμε. Πιστεύω στον πρόεδρο, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο που είμαι εδώ. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε, πιστεύουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με πολλή όρεξη. Οι παίκτες έχουν τις δυνατότητες....
Θα παίξουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εάν δεν μπορέσουμε να έρθουμε πρώτοι, θα προσπαθήσουμε για δεύτεροι. Βήμα-βήμα θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ να είναι εκεί που θέλουμε να είναι. Θα χτίσουμε μια ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Για μένα ποδόσφαιρο είναι να κερδίζουμε, όχι να χάνουμε....
http://www.metrosport.gr/more.php?id=768_0_1_0_CEΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!Αιντε να δουμε!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ! -
Ο χρήστης Santos έγραψε:
Για μένα ποδόσφαιρο είναι να κερδίζουμε, όχι να χάνουμε....και να κερδίζουμε και να χάνουμε ποδόσφαιρο είναι ΠΑΟΚ
αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ!
(και σε 3 χρόνια πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε τα ίδια )
-
Κι αν στη ζωη αλλαξαν ολα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!!!
Παιδια κατω η μπαλα...αλλα επιτελους ξερουμε οτι βαδιζουμε με στοχο ψηλα και οχι απλα να παιζουμε για να παιζουμε!Υπομονη και θα παμε ψηλα!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
(και σε 333 χρόνια πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε τα ίδια )
+1
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κι αν στη ζωη αλλαξαν ολα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!!!Παιδια κατω η μπαλα...αλλα επιτελους ξερουμε οτι βαδιζουμε με στοχο ψηλα και οχι απλα να παιζουμε για να παιζουμε!Υπομονη και θα παμε ψηλα!
Την ωρα πες μου... Κι επειδη εχετε στοχο (επειδη το ειπε ο...σαντος..σημαινει οτι πατε καλα.. )
-
Pasxo ποσο καφρος μπορει να εισαι ρε ???Ελεος πια!Ολοι μιλανε σοβαρα και με βαση το ποδοσφαιρο ...μονο εσεις οι γαυροι ειστε τοσο καφροι και σπαστικοι!Ελεος κοψτε την δεν εγινε ακομη ολυμπιακο αθλημα!
-
Ποιο καφροι οι γαυροι απ τα Μπαοκια; No way...
-
Ρωτα ολα τα παιδια που μιλανε στο συγκεκριμενο θεμα να σου πουν αν ειστε καφροι!
Εμεις οταν μιλαμε μιλαμε σοβαρα...δεν λεμε παπαριες σαν κι εσας!Αλλα ξεχασα οταν εχεις καθε μερα πλυση εγκεφαλου απο την εφημεριδα πρωταθλητης τι περιμενεις...αντε περαστικα σας!
-
Thanx,επισης..
Δεν αντεχω θα το πω:Να σου θυμισω κατι βοντεακια με τον ΟΡΙΣΜΟ της καφριλας=Μπαοκια σε Ομονοια κλπ κλπ...;Δεν τα ειχα βαλει εγω...αν αυτο ειναι σοβαρο...
-
Ετσι ετσι μπραβο...πετα κατι αοριστο γιατι μεσα απο κουβεντα δεν μπορεις!
-
Μιλατε σοβαρα; Δηλαδη αν ο Σαντος ελεγε οτι θα παρετε του χρονου το Τσαμπιονς Λιγκ θα τον πιστευατε;
Εδω δεν μπορεσε να παρει με ομαδα κατεστημενο στην χωρα του θα παρει σε 3 χρονια με τον ΠΑΟΚ και τα δανεια του Ορφανου. Και μετα μου λες οτι μιλατε σοβαρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιο καφροι οι γαυροι απ τα Μπαοκια; No way...να το 'λεγε κανας άλλος αυτό...
-
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι?
Ειπα οτι το πιστεψαμε???Ειπα οτι εχουμε στοχους...τωρα αν δεν τα πιανεται τα ελληνικα να τα γραψω στα σουαχιλι!
%^$&^$^%^%&%$&%$^%&%&*^-Το καταλαβες τωρα?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μιλατε σοβαρα; Δηλαδη αν ο Σαντος ελεγε οτι θα παρετε του χρονου το Τσαμπιονς Λιγκ θα τον πιστευατε;Εδω δεν μπορεσε να παρει με ομαδα κατεστημενο στην χωρα του θα παρει σε 3 χρονια με τον ΠΑΟΚ και τα δανεια του Ορφανου. Και μετα μου λες οτι μιλατε σοβαρα...
ποιο πρωτάθλημα ρε συ, κάτσε καλά...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]