-
-
ζωο τρελο ο 65αρης με xsara μπλε που πηγαινε στο σχιστο(εκει στα νταμαρια που εχουν βαλει φαναρια με led και αντιστροφη μετρηση.)
ο δρομος κανει ζιγκ ζαγκ εγω απο πισω του τον φτανω και επειδη πηγαινε με 30 ειπα να προσπερασω.βγαζω παωφλας αριστερα με κλεινει.με κλεινει ομως τοσο πολυ που αυτος θα ακουμπαγε το κρασπεδο.
κοιταω καλυτερα και βλεπω οτι ασχολειται με το ραδιοcd.πωωω ρε λεω δεν εχω και κορνα γιατι την εκαψα με ενα μαλακα ζωο επειδη την παταγα συνεχεια.
παω απο πισω του για να μην πεσει πανω μου μπενει δεξια χωρις καν εγω να προσπερασω παει παλι αριστερα μετα δεξια,τα νευρα μου τσαταλια εμενα.ισιωνει ο δρομος τον προσπερναω και βγαζω εξω το χερι.σταματαω στο φαναρι και βλεπω εναν 65αρι και μου λεει τι εγινε??του λεω ΠΩς ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ?μου απανταει με υφος κοιμισμενου:τι εγινε?
ρε ανθρωπε του θεου πας μια αριστερα μια δεξια πας καλα?
και μου απανταει!!!! τι εγινε??με υφακι αποριας και μαγκιας...με εκλεινες ρε ολη την ωρα? μου λεει........ τι εγινε?ε τα περνω κρανιο και του λεω μπας και ξυπνησει.ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ?για ελα μου λεει.οχι εδω για παμε πιο κατω και ελα.βιαζομουν ομως να παω πειραια να παρω την κοπελα μου και εφυγα.ειχα ορεξη για τρελο τσαμπουκα παντως...
-
Τσαμπουκα στον 65άρη ;
-
Σουπερ μαρκετ. Έχει πάρκινγκ για 300 αυτοκίνητα και δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή παραπάνω από 30.
Ο φίλος όμως θέλει να παρκάρει ακριβώς απ’έξω...
Κλασσικό 3κάβαλο με το παιδί στη μέση. Ε, δεν τρέχει και τίποτα αφού φοράνε.....κράνη
Κι αλλος ελληνάρας που παίρνει τα 2 παιδιά του από το σχολείο μαζί με το παπάκι του....Δε βαριέσαι, είναι μικρή η απόσταση
Ακόμη χειρότερος πιτσιρικάς με τον μικρότερο πιτσιρικά μπροστά του (με κράνος της κακιάς ώρας) και κανιβαλισμένο παπί. H μαγκιά του είναι τόση που περιμένει κάθετα στο φανάρι
ΥΓ Όπως πολύ καλά καταλάβατε άδειασα το κινητό μου
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τσαμπουκα στον 65άρη ;ναι, εκτός αν προτιμάς να παίξει ξύλο ο βοηθός του ιατροδικαστή με το πτώμα σου 65ρης δεν είναι παππούλης, έχουν δύναμη, για μυαλό δε ξέρω
-
Νομίζω ότι ανήκει εδώ αυτό.
Οδηγούσα στην κάθοδο της Συγγρού, και μετά το φανάρι του Φίξ παρατηρώ θηρίο-**Bentley **μαύρη, με συνοδεία δύο φουσκωτών σε μοτοσυκλέτες να με πλησιάζει απειλητικά.
Η Συγγρού ήταν ψιλο-γεμάτη στις 5.30 και εγώ στην αριστερή είχα συνεχώς αυτοκίνητα δεξιά μου. Παρατηρώ οτι η Bentley πλέον ήταν 'στον πόντο' πάνω μου κα όχι μόνο αυτό, ξαφνικά βλέπω φώτα να αναβοσβήνουν.
ΟΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που λαμάκας νομίζει ότι του ανήκει η αριστερή λωρίδα - ιδίως στην φτωχο-Ελλάδα όπου χρήμα και θράσος πάνε μαζί.
Αυτό που με τρέλανε ήταν η χαρακτηριστική **κόρνα περιπολικού **που άρχισε να ακούγεται απο την Bentley! Μάλιστα! Τα πήρα λίγο και επιτάχυνα ( ) αλλά μετά αποφάσισα οτι η ζωή είναι ωραία για να τσαντίζομαι με τέτοια και την έκανα δεξιά...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Νομίζω ότι ανήκει εδώ αυτό.
Οδηγούσα στην κάθοδο της Συγγρού, και μετά το φανάρι του Φίξ παρατηρώ θηρίο-**Bentley **μαύρη, με συνοδεία δύο φουσκωτών σε μοτοσυκλέτες να με πλησιάζει απειλητικά.
Η Συγγρού ήταν ψιλο-γεμάτη στις 5.30 και εγώ στην αριστερή είχα συνεχώς αυτοκίνητα δεξιά μου. Παρατηρώ οτι η Bentley πλέον ήταν 'στον πόντο' πάνω μου κα όχι μόνο αυτό, ξαφνικά βλέπω φώτα να αναβοσβήνουν.
ΟΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που λαμάκας νομίζει ότι του ανήκει η αριστερή λωρίδα - ιδίως στην φτωχο-Ελλάδα όπου χρήμα και θράσος πάνε μαζί.
Αυτό που με τρέλανε ήταν η χαρακτηριστική **κόρνα περιπολικού **που άρχισε να ακούγεται απο την Bentley! Μάλιστα! Τα πήρα λίγο και επιτάχυνα ( ) αλλά μετά αποφάσισα οτι η ζωή είναι ωραία για να τσαντίζομαι με τέτοια και την έκανα δεξιά...Ακριβώς όπως θα γινόταν στο αντίστοιχο 'αστικό' δίκτυο, ανάλογα τριτοκοσμικής χώρας με κάποιον 'μεγαλέμπορο' ή εμίρη. Α ρε ελεεινοί, με κανένα τέτοιο να γκαζώσεις μπροστά του ή με κανένα τέτοιο να φρενάρεις ????
-
-
Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι κατα τις 10 και το βραδυ και παω απο βαρης κοροπίου προς το αεροδρομιο, ειμαι βασικα 2-3 χλμ πριν μπω ΑΟ, και ειναι ενα λιμουζινε αμαξι μπροστα, ενα χαμερ πισω τεζα διμε και τα 2 και πισω τους μηχανοβιος με τρανσαλπ αν θυμαμαι καλα με φαρο ιδιο με αυτο που εχουν οι στρατονομοι στις δικες τους τρανσαλπ, παω να προσπερασω (ηταν στην δεξια λωριδα....οχι τελειως) με κληνει....η μηχανη!!!!!!!! Μα καλα ποσο τρομπας μπορει να ειναι λεω? μεχρι εκεινη την στιγμη νομιζα οτι ηταν στρατονομος αφου με εκλεισε αρχισα να σκεφτομαι τι κανει τετοια ωρα εδω κατω...και προσεξα και τα δυο αμαξια μπροστα του....καταλαβα λοιπον οτι για να μην χαλασω την ζαχαρενια ή για να μην με τραβανε στα δικαστηρια αν τον σκοτωσω π[ανω στην προσπάθεια του να με κλήσει πρεπει να περιμενο να με πάει καροτσάκι 60-70χλμ/ω. Στο τελευταιο φαναρι που ξεκιναει η ΑΟ μπροστα σου μου 'επετρεψε' και εκατσα διπλα τους, φυσικα μολις αναψε πρασσινο εξαφανιστηκα μαστιγ΄βνοντας και τα 100τοσα αλογατα μου!
Στα διαλα ζωα....νομιζουν οτι οι δρομοι τους ανηκουν!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι κατα τις 10 και το βραδυ και παω απο βαρης κοροπίου προς το αεροδρομιο, ειμαι βασικα 2-3 χλμ πριν μπω ΑΟ, και ειναι ενα λιμουζινε αμαξι μπροστα, ενα χαμερ πισω τεζα διμε και τα 2 και πισω τους μηχανοβιος με τρανσαλπ αν θυμαμαι καλα με φαρο ιδιο με αυτο που εχουν οι στρατονομοι στις δικες τους τρανσαλπ, παω να προσπερασω (ηταν στην δεξια λωριδα....οχι τελειως) με κληνει....η μηχανη!!!!!!!! Μα καλα ποσο τρομπας μπορει να ειναι λεω? μεχρι εκεινη την στιγμη νομιζα οτι ηταν στρατονομος αφου με εκλεισε αρχισα να σκεφτομαι τι κανει τετοια ωρα εδω κατω...και προσεξα και τα δυο αμαξια μπροστα του....καταλαβα λοιπον οτι για να μην χαλασω την ζαχαρενια ή για να μην με τραβανε στα δικαστηρια αν τον σκοτωσω π[ανω στην προσπάθεια του να με κλήσει πρεπει να περιμενο να με πάει καροτσάκι 60-70χλμ/ω. Στο τελευταιο φαναρι που ξεκιναει η ΑΟ μπροστα σου μου 'επετρεψε' και εκατσα διπλα τους, φυσικα μολις αναψε πρασσινο εξαφανιστηκα μαστιγ΄βνοντας και τα 100τοσα αλογατα μου!Στα διαλα ζωα....νομιζουν οτι οι δρομοι τους ανηκουν!
Επειδη εχω φιλο, που ειναι στην ασφαλεια υψηλων προσωπων(με μοτοσυκλετα), σε πληροφορω οτι ειναι πολυ σκατα δουλεια
Μεσα εκει υπηρχε καποιος ξενος πολιτικος standardΔεν γουσταρουν καθολου να κλεινουν αλλα οχηματα, αλλα αν δεν το κανουν θα τους στειλουν πριν την ωρα τους
Γενικα η θεση τους ειναι να ειναι διπλα στο οχημα που προστατευουν, οτι κι αν γινει
Δεν επιτρεπεται η καταδιωξη -
ΜΑ δεν τα εβαλα με τον μηχανοβιο, ειναι σιγουρο οτι εκανε την δουλεια του....αν και η δουλεια του ειναι να μου κληνει το δρομο αλλα τεσπα, με τη μαλακια των λεφταδων-βουλευτων κλπ που κανουν οτι γουσταρουν τα εβαλα.
-
Ασε μας ρε ρανταπλαν που σε πειραξε κιολας!
-
Εισαι λεφτας ή γιος βουλευτη ή απλα φλωρος?
-
Το και τα τρια σου κανει???
-
Εχει παει να με ριξει στην κηφισιας(ημουν 19 χρονων με ενα εντουρακι) ενα αναλογο jeep, μονο και μονο επειδη πηγα να περασω απο διπλα, απο αποσταση κιολας, δεν εκανα διηθηση
Με εκλεισε κανονικοτατα ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο, και για λιγο δεν σαβουριαστηκα
Στο φαναρι τα ειχα παρει τοσο πολυ, που καθησα διπλα του και τον αρχισα στα βρισιδια
Δεν εκαναν τιποτα φυσικα, δεν ειχαν καν το δικαιωμα
Ακομα το μετανιωνω που δεν εσκασα κανα κλοτσιδι
Θα με εστελνε πανω στην κολωνα ο δολοφονος -
Καλα προφανως επεσες σε συνοδεια υπουργου και οχι κανενος Ελληνα φραγκατου, γιατι το λιγοτερο θα ειχες μαζεψει πολλες φαπες...για τα χειροτερα σεναρια δεν καθομαι να γραψω καταλαβαινεις πιστευω!
-
Καλα προφανως επεσες σε συνοδεια υπουργου και οχι κανενος Ελληνα φραγκατου, γιατι το λιγοτερο θα ειχες μαζεψει πολλες φαπες...για τα χειροτερα σεναρια δεν καθομαι να γραψω καταλαβαινεις πιστευω!για κατσε ψαξε το σκηνικο το δικο μου με ελληνα φραγκατο...search για 'πυγολαμπιδα' και θα το βρεις (εκ του 'θα σου βαλω τον φαρο στον κωλο και θα κανεις την πυγολαμπιδα καριολη'...).
-
Συνοδεία Πρωθυπουργού, άντε και των περισσοτέρων υπουργών, Γιωργάκη και μερικών ξένων διπλωματών το καταλαβαίνω.
Να είμαι φραγκάτος και να κλείνω λωρίδα για πάρτη μου, απ'όσο ξέρωμ δεν συμβαίνει πουθενά.
Χμμμ...ψέματα, συμβαίνει σε πολλές **τριτοκοσμικές **χώρες.
-
Καλα προφανως επεσες σε συνοδεια υπουργου και οχι κανενος Ελληνα φραγκατου, γιατι το λιγοτερο θα ειχες μαζεψει πολλες φαπες...για τα χειροτερα σεναρια δεν καθομαι να γραψω καταλαβαινεις πιστευω!2 bentley μισθωσε προσφατα η ΦΑΓΕ
-
**ΦΑΓΕ ΤΟΥΤΗ, ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! **
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]