-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑ
Εμενα το μονο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ΔΕΝ συναντησε πουθενα ουτε τον Wagner ουτε τον kacey.Ηταν τρομερα φαρδοπρωκτος.
Μα σε παρακαλώ πατέρα πρόσεχε τι γράφεις. Δεν είδες ότι στη γωνία πάνω δεξιά υπάρχει το σήμα του περιοδικού που είχε γεμίσει τον τόπο αφίσες που προέτρεπαν να προσέχουν οι οδηγοί αυτοκινήτων τους οδηγούς μοτοσυκλετών, γιατί αν έχουν ατύχημα την επόμενη μέρα ένα ακόμη αυτοκίνητο θα βρεθεί ανάμεσά μας. Και να τους συναντούσε λοιπόν θα έφταιγαν αυτοί.
Όλοι οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν τους άλλους και να οδηγούν με ασφάλεια όχι μόνο οι οδηγοί των αυτοκινήτων.
Την επόμενη μέρα δεν ξεφυτρώνουν μόνο αμάξια στους δρόμους ξεφυτρώνουν και ταφόπλακες στα νεκροταφεία.
Ο συγκεκριμένος οδηγός σε ενδεχόμενο ατύχημα πιστεύεις ότι δεν θα έφταιγε ?
Μπορεί κανείς να πρόβλεψη τι θα κάνει το επόμενο δευτερόλεπτο ?
Άφησε σε κανέναν περιθώρια χρόνου για να αντιδράσει ?
Από Τέτοιους οδηγούς δεν φοβάμαι ότι θα ξεφυτρώσει ένα ακόμη αμάξι στους δρόμους, αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφυτρώσει μια ακόμη ταφόπλακα στο νεκροταφείο.
Ακόμα τέτοιοι οδηγοί δίνουν σε μας τροφή για συζητήσεις και διαπληκτισμούς στο Forum αλλά στο Τέλος δίνουν τροφή σε Κυπαρίσσια -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
.....
Φανταστειτε το παρακατω
Εχετε κανει οικογενεια και παιδια, και ο υιος σας εχει παρει ενα αμαξι ή ενα μηχανακι και ΣΑΝ 18ΧΡΟΝΟΣ κανει βλακειουλες....Εγω στα 16 μου κυκλοφορουσα με CR500 φιλου (παει αυτος...απο ΙΧ + παραβιαση ΣΤΟΠ...) που ηταν και γνωστη σκοτωστρα. Διπλωμα ουτε για πλακα προφανως, κρυφα απο γονεις κλπ. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν περασα κοκκινο, στοπ, αναποδα σε μονοδρομο, σε πεζοδρομο. Οχι γιατι μου το εμαθαν οι γονεις μου που δεν ηξεραν τιποτα, αλλα επειδη καταλαβαινα οτι μονο εγω θα βγω χαμενος στην παραμικρη μλκια (οπως και εγινε και για αυτο τα εκοψα τα μηχανακια, αλλα εφταιγε η βροχη τοτε).
Οπως καταλαβαινεις, για καποιον που εσκεμμενα περναει κοκκινο, ενω βλεπει οτι περνανε αυτοκινητα, απαιτωντας να κανουμε ακρη να περασει, ΔΕΝ θα νοιαστω.
ginosm
αλλο ενα επιχειρημα για το ποσο ακυρο ειναι αυτο το σκηνικο που περιγραφεις.
Μας λες οτι αυτος που ειχε ΣΤΟΠ, βγηκε επειδη ο δεξιαλωριδα τον αφησε, και αντι να μπει στην δεξια και να επιταχυνει, μπηκε κατ'ευθειαν στην μεσαια (τουλαχιστον) οπου εσκασε πανω του αυτος που προφανεστατα δεν σταματησε. Και οτι δικαστης του εδωσε δικιο ενω μπηκε κατ'ευθειαν στην μεσαια λωριδα. Ε δεν στεκει ρε μαστορα...
Ο εκ δεξιών παραχώρησε την προτεραιότητα ( σε δρόμος με δύο λωρίδες , δεν παίζει μεσαία ) για να διασχίσει ο κάθετος. Μίλησα με τον παθόντα και του καταδίκασαν πλήρη ευθύνη με σκεπτικό ότι ο εκ δεξιών παραχωρεί προτεραιότητα και ότι ο θείος μου δεν ήταν δίπλα στον δεξιό αλλά ήρθε από πίσω ( και καλά μειωμένη αντίληψη του χώρου κτλ ).
Τι να σου πω ρε φιλε, δεν στεκει. Μα με τιποτα λεμε...Σιγουρα δεν ηταν ΠΙΣΩ απο αυτον που σταματησε για να παραχωρησει προτεραιοτητα και δεν προσπερασε οταν αυτος σταματαγε με αποτελεσμα να σκασει πανω στον αλλο? Αλλιως ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.
Δρόμος με δυο λωρίδες(διαχωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμίσεις),
επιτρέπεται η κίνηση και στις δύο σύμφωνα με τον Κώδικα.
Ο ένας κινείται στην μια, δεξιά, και ο άλλος στην άλλη, αριστερή.
Η εκ δεξιών προτεραιότητα λέει ότι όταν δυο αμάξια συναντηθούν
για παράδειγμα σε μια διασταύρωση και δεν υπάρχει σήμανση ή φανάρι
που να καθορίζει την προτεραιότητα, τότε ο οδηγός που έχει τον άλλον
στα δεξιά του πρέπει να του παραχωρήσει προτεραιότητα
με εξαίρεση τα παρακάτω (bold)Άρθρo 26
Iσόπεδoι oδικoί κόμβoι και υπoχρέωση παραχώρησης πρoτεραιότητας- O oδηγός πoυ πλησιάζει σε ισόπεδo oδικό κόμβo υπoχρεoύται να κατα-
βάλλει ιδιαίτερη πρoσoχή για να μην πρoκαλέσει επί τoυ κόμβoυ κίνδυνo ή
παρακώλυση της κυκλoφoρίας, ρυθμίζoντας την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ,
ώστε να μπoρεί να διακόψει την πoρεία αυτoύ, για να διέλθoυν τα oχήματα
πoυ έχoυν πρoτεραιότητα. - O oδηγός απαγoρεύεται να εισέρχεται στoν κόμβo, έστω και αν oι τυ-
χόν υπάρχoντες φωτεινoί σηματoδότες τo επιτρέπoυν, όταν η πυκνότητα της
κυκλoφoρίας είναι τέτoια ώστε να υπoχρεωθεί ενδεχoμένως να παραμείνει
στη διασταύρωση. - O oδηγός πoυ έχει εισέλθει στoν κόμβo όπoυ η κυκλoφoρία ρυθμίζεται
με φωτεινoύς σηματoδότες, μπoρεί να εξέλθει αυτoύ και πριν δoθεί τo σήμα
ελεύθερης κυκλoφoρίας πρoς την κατεύθυνση την oπoία θα ακoλoυθήσει,
αν δεν θα παρεμπoδιστεί εκ τoύτoυ η διέλευση των λoιπών oχημάτων πoυ
χρησιμoπoιoύν την oδό και κινoύνται πρoς την ανoικτή κατεύθυνση. - Στoυς κόμβoυς η πρoτεραιότητα oρίζεται με κατάλληλη σήμανση.
5. Στoυς κόμβoυς χωρίς τέτoια σήμανση η πρoτεραιότητα ανήκει σε αυτόν
πoυ έρχεται από τα δεξιά. Kατ’ εξαίρεση:
α) Aυτoί πoυ κυκλoφoρoύν στoυς αυτoκινητόδρoμoυς, εθνικές οδούς και
oδoύς ταχείας κυκλoφoρίας έχoυν πρoτεραιότητα.
β) Aυτoί πoυ εισέρχoνται σε oδό από χωματόδρoμo, μoνoπάτια, παρόδιo
ιδιoκτησία, χώρo στάθμευσης και σταθμoύς ανεφoδιασμoύ και εξυπηρέτησης
oφείλoυν να παραχωρoύν πρoτεραιότητα σε αυτoύς πoυ κινoύνται στην oδό.
γ) Aυτoί πoυ εκκινoύν ή κινoύνται πρoς τα πίσω, όπoυ αυτό επιτρέπεται,
oφείλoυν να παραχωρoύν πρoτεραιότητα.
δ) Tα σιδηρoδρoμικά ή τρoχιoδρoμικά oχήματα έχoυν πρoτεραιότητα. - Oι ενδείξεις των φωτεινών σηματoδoτών κυκλoφoρίας υπερισχύoυν των
ενδείξεων των πινακίδων σήμανσης, oι oπoίες καθoρίζoυν την πρoτεραιό-
τητα. - Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με
διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ.
Υπάρχει Δρόμος με δυο λωρίδες που διασταυρώνεται με άλλο δρόμο και δεν υπάρχει σήμανση ?
όπου μπορεί κάποιος να τον διασχίσει κάθετα και να έχει προτεραιότητα ?
και στις δυο λωρίδες ?Επειδή κάποιος του παραχώρησε προτεραιότητα που δεν είχε αυτή η προτεραιότητα ισχύει και μπορεί να διασχίσει κάθετα τις λωρίδες ?
Χωρίς σαφή περιγραφή του κόμβου και τη θέση των οχημάτων στο οδόστρωμα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
- O oδηγός πoυ πλησιάζει σε ισόπεδo oδικό κόμβo υπoχρεoύται να κατα-
-
Παραλιακή χτες βράδυ/ξημερώματα.
Αρκετή κίνηση στο δρόμο, οδηγοί αναμένονται να είναι μάλλον μειωμένων αντανακλαστικών.
Κινούμαι δεξιά λωρίδα καθότι κλασσικά κινείται πιο γρήγορα από όλες.ξαφνικά πετάγεται παρέα στο πεζοδρόμιο και κάνει σήμα στο μπροστινό ταξί να σταματήσει, ο οποίος φυσικά το κοκκαλώνει στη δεξιά, ακριβώς πριν το σημείο που ξεκινά διαπλάτυνση με εσοχή μήκους τουλ. 15-20 μέτρων για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού
Ζώα και οι πεζοί που δεν περίμεναν 1 μέτρο παρακάτω, υπερζώο και ο ταρίφας που δεν έκανε 2 μέτρα παραπάνω να πάει μέσα αλλά το κοκκάλωσε ενώ πίσω του υπήρχε κίνηση και ενώ ξέρει ότι Σάββατο ξημερώματα δεν θα βρει και τα τέρατα αντανακλαστικών.Σταματάω και φυσικά αρχίζω να ακούω τον συρριστικό ήχο προσέγγισης των υπολοίπων Ευτυχώς μόνο τα καμμένα λάστιχα μύρισα και δεν έγινε τπτ χειρότερο. Ευτυχώς επίσης στο 'μα καλά, πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι' απάντησε συγγνώμη.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Παραλιακή χτες βράδυ/ξημερώματα.Αρκετή κίνηση στο δρόμο, οδηγοί αναμένονται να είναι μάλλον μειωμένων αντανακλαστικών.
Κινούμαι δεξιά λωρίδα καθότι κλασσικά κινείται πιο γρήγορα από όλες.ξαφνικά πετάγεται παρέα στο πεζοδρόμιο και κάνει σήμα στο μπροστινό ταξί να σταματήσει, ο οποίος φυσικά το κοκκαλώνει στη δεξιά, ακριβώς πριν το σημείο που ξεκινά διαπλάτυνση με εσοχή μήκους τουλ. 15-20 μέτρων για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού
Ζώα και οι πεζοί που δεν περίμεναν 1 μέτρο παρακάτω, υπερζώο και ο ταρίφας που δεν έκανε 2 μέτρα παραπάνω να πάει μέσα αλλά το κοκκάλωσε ενώ πίσω του υπήρχε κίνηση και ενώ ξέρει ότι Σάββατο ξημερώματα δεν θα βρει και τα τέρατα αντανακλαστικών.Σταματάω και φυσικά αρχίζω να ακούω τον συρριστικό ήχο προσέγγισης των υπολοίπων Ευτυχώς μόνο τα καμμένα λάστιχα μύρισα και δεν έγινε τπτ χειρότερο. Ευτυχώς επίσης στο 'μα καλά, πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι' απάντησε συγγνώμη.
Δεν θα κοιτάξουμε αν είχε ή όχι δικαίωμα να σταματήσει συμφωνά με τον κώδικα γιατί θα μας πουν Κωδικόπληκτους.
Είχες την απαιτούμενη απόσταση ασφαλείας και φρέναρες έγκαιρα και συ προφανώς και οι υπόλοιποι.
Επειδή δεν τηρούν όλοι τις αποστάσεις ασφαλείας καλό θα είναι να προσπαθείς να τις τηρείς εσύ για αυτούς (για τους από πίσω μιλάω).
Άμα τον χτυπούσες θα είχες και εσύ μερίδιο ευθύνης λόγω μη τηρούμενης απόστασης ασφαλείας ή μειωμένων αντανακλαστικών ή και τα δύο.Αλλά όπως έχω πει και σε προηγούμενο Post επειδή ζουν ανάμεσα μας ή καλύτερα κυκλοφορούν ανάμεσά μας καλό θα είναι να προσαρμόζουμε την κίνησή μας σύμφωνα με την ασφάλειά μας και την δική μας και των άλλων και όχι μόνο σύμφωνα με των Κώδικα.
Σε ένα ατύχημα ακόμα και άμα δεν φταίμε σύμφωνα με τον Κώδικα, υφιστάμεθα μια ταλαιπωρία μέχρι να επισκευαστεί το όχημα, μέχρι να πάρουμε τα λεφτά της αποζημίωσης, επειδή δεν κάλυψε όλη την ζημιά η ασφαλιστική και την καλύψαμε από την τσέπη μας ή πάμε δικαστικός, ταλαιπωρία γιατί χρησιμοποιούμε προσωρινά αλλά μέσα για τις μετακινήσεις που δεν είναι σε πρώτη ζήτηση και μας τρώει η ζέστη, το κρύο ή η βροχή περιμένοντας το λεωφορείο ή ποιος ταξιτζής θα φιλοτιμηθεί να μας πάει στον προορισμό μας, κλπ. -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑ
Εμενα το μονο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ΔΕΝ συναντησε πουθενα ουτε τον Wagner ουτε τον kacey.Ηταν τρομερα φαρδοπρωκτος.
Μα σε παρακαλώ πατέρα πρόσεχε τι γράφεις. Δεν είδες ότι στη γωνία πάνω δεξιά υπάρχει το σήμα του περιοδικού που είχε γεμίσει τον τόπο αφίσες που προέτρεπαν να προσέχουν οι οδηγοί αυτοκινήτων τους οδηγούς μοτοσυκλετών, γιατί αν έχουν ατύχημα την επόμενη μέρα ένα ακόμη αυτοκίνητο θα βρεθεί ανάμεσά μας. Και να τους συναντούσε λοιπόν θα έφταιγαν αυτοί.
Όλοι οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν τους άλλους και να οδηγούν με ασφάλεια όχι μόνο οι οδηγοί των αυτοκινήτων.
Την επόμενη μέρα δεν ξεφυτρώνουν μόνο αμάξια στους δρόμους ξεφυτρώνουν και ταφόπλακες στα νεκροταφεία.
Από Τέτοιους οδηγούς δεν φοβάμαι ότι θα ξεφυτρώσει ένα ακόμη αμάξι στους δρόμους, αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφυτρώσει μια ακόμη ταφόπλακα στο νεκροταφείο.
Ακόμα τέτοιοι οδηγοί δίνουν σε μας τροφή για συζητήσεις και διαπληκτισμούς στο Forum αλλά στο Τέλος δίνουν τροφή σε ΚυπαρίσσιαΧμ....
Καινουρια ατακα....
Ε...φιλαρακο.... Εσυ με το παπι.... Την επωμενη φορα θα σε κανω τροφη για τα Κυπαρισσια...
Thanx τα μαλα... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χμ....
Καινουρια ατακα....
Ε...φιλαρακο.... Εσυ με το παπι.... Την επωμενη φορα θα σε κανω τροφη για τα Κυπαρισσια...
Thanx τα μαλα...Εναλλακτικά και πιό ρεαλιστικά: 'λίπασμα για κυπαρίσσια'...
-
^Μαύρο Χιούμορ Wagner669, τα νεκροταφεία είναι γεμάτα με κυπαρίσσια.
-
Μετά την αποχώρηση του After από την συζήτηση μου’χει κοπεί και η έμπνευση .....
Ατάκα ίσως να είναι ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΠΛΗΚΤΟΙ
Αυτοι που ασχολουνται-σχολιαζουν τον Κ.Ο.Κ. -
τελικα ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ πρεπει να τους αφανισουμε τους μηχανακηδες !!απο αυριο θα κυκλοφορω και γω στο κεντρο με το αμαξ μου σιγα να μην ξαναπαρω το 1000.ασε που μετα αυτα που διαβασα λεω να το πουλησω!!!
βεβαια θα μενω στο δρομο 1-2 ωρες παραπανω αλλα ποιος νιαζετε...
και θα κλεινω και τα μηχανακια αμα πανε να μου χωθουνε!!!
σιγα να μην αφηνω τους φτωχομπινεδες να εξυπηρετηθουνε τι ταδωσε τα φραγα ο μπαμπας μου να περιμενω και να φθειρετε το LASER στο cd player τσαμπα?ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΠΕιΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ @..δια απο σας και καβαλανε τα 1000ρια οι ΑΛΗΤΕΣ!!!
-
E;
-
EVO2
αυτα που λες, δε τα εχει πει κανενας εδω μεσα. -
ΕΓΩ ΑΛΛΑ καταλαβα...μα ειναι δυνατον να σκεφτοντε ετσι μερικοι απο σας?
ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι λιγοι.και πιτσιρικαδες!!!
χθες που γυρναγα απο καλαματα ευχαριστουσα ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕκΑΝΑΝ ΔΕΞιΑ
ΣΤΗΝ Ε.Ο. οταν περναγα ακομα και το μαγκα με το F430...
και ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛιΘιΟ ΜΕ ΤΟ SUBARU που ανοιξε οταν τον προσπερναγα για να δει αν ο κουβας του μπορει να δυσκολεψη το 1000...αλλα δεν τουκανα τη χαρη να γνω αυτοκολητο στην νταλικα που ερχοτανε!!!μηπως ηταν κανενας απο δω μεσα??? -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
τελικα ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ πρεπει να τους αφανισουμε τους μηχανακηδες !!απο αυριο θα κυκλοφορω και γω στο κεντρο με το αμαξ μου σιγα να μην ξαναπαρω το 1000.ασε που μετα αυτα που διαβασα λεω να το πουλησω!!!
σιγα να μην αφηνω τους φτωχομπινεδες να εξυπηρετηθουνε τι ταδωσε τα φραγα ο μπαμπας μου να περιμενω και να φθειρετε το LASER στο cd player τσαμπα?ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΠΕιΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ @..δια απο σας και καβαλανε τα 1000ρια οι ΑΛΗΤΕΣ!!!
Μα δεν ειπαμε να τους αφανησουμε.
Εκει ειναι ο καλος που εχουν στον εγκεφαλο οι μηχανακιδες.
Οι ΙΧιδες δεν θελουμε τον αφανησμο σας.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
μηπως ηταν κανενας απο δω μεσα???Αυτος με τη ferrari?
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
και ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛιΘιΟ ΜΕ ΤΟ SUBARU που ανοιξε οταν τον προσπερναγα για να δει αν ο κουβας του μπορει να δυσκολεψη το 1000...αλλα δεν τουκανα τη χαρη να γνω αυτοκολητο στην νταλικα που ερχοτανε!!!μηπως ηταν κανενας απο δω μεσα???αλλα καταλαβες γιατι αλλα ηθελες να καταλαβεις...
ξαναλεω, κανενας δεν ειπε αυτα που ισχυριζεσαι.-
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Εχεις διαβασει την επιχειρηματολογεια που εχουμε αναπτυξει στις προηγουμενες σελιδες η απλα μπικες μα καυλες για καυγα;;;;
μηπως ηταν κανενας απο δω μεσα???
Αυτος με τη ferrari?
Η μηπως αυτος με την νταλικα;
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
και ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛιΘιΟ ΜΕ ΤΟ SUBARU που ανοιξε οταν τον προσπερναγα για να δει αν ο κουβας του μπορει να δυσκολεψη το 1000...αλλα δεν τουκανα τη χαρη να γνω αυτοκολητο στην νταλικα που ερχοτανε!!!μηπως ηταν κανενας απο δω μεσα???Το τι κατάλαβες είναι δικό σου πρόβλημα, για την ακρίβεια είναι πρόβλημα του καθενός εδώ μέσα.
Άμα ένα post σε ενοχλεί ή δεν το έχεις καταλάβει ή είναι ασαφές κάνε παράθεση το post, πάτα το κουμπάκι πάνω δεξιά του Post που λέει [quote] και σχολίασε το, ζήτα διευκρινίσεις και ότι άλλο εσύ νομίζεις.
Έτσι νομίζω γίνεται Ο Διάλογος και όχι να λες ότι θέλουμε να αφανίσουμε τους μηχανακηδες έτσι γενικά και αόριστα είναι τελείως λάθος. -
Ελπίζω αυτοί που έκαναν Δεξιά δεν το έκαναν επειδή τρομοκρατηθήκαν με αυτά που είδαν στους καθρέπτες τους.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑ
Ακόμα τέτοιοι οδηγοί δίνουν σε μας τροφή για συζητήσεις και διαπληκτισμούς στο Forum αλλά στο Τέλος δίνουν τροφή σε ΚυπαρίσσιαΕίναι οδηγάρα και γράφει σε έγκριτο ( ; ) περιοδικό ειδικού τύπου.
Αυτά τα δυο σε συνδυασμό με το ότι οι μοτοσυκλέτες δε φταίνε ποτέ (με βάση ότι γράφεται από ορισμένους εδώ μέσα) δίνουν τη βεβαιότητα ότι δεν θα έφταιγε. -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Αυτά κατάλαβες;
Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις και θα δεις ότι δεν είναι έτσι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]