-
MDK!!! Που το ξεθαψατε αυτο!! Απιστευτο παιχνιδι ...
Τα μεγαλυτερα σκαλωματα μου ηταν Red Alert (εκει πρωτοασχοληθηκα με το online με μοντεμ 56κ και ping 300+.... )
Μετα απο 2 χρονια καψιματος στο Westwood Online καταφερα και εβγαινα στην 1η δεκαδα.... Η χρονοχρεωση ομως αρχιζε να τσουζει οποτε ιντερνετ ΣΤΟΠ...All time classics> Doom I k II, Wolfenstein 3d (αυτο ειναι το 1ο fps κατα την γνωμη μου και οχι το Ντουμ), Warcraft II, Diablo I k II..
Τους τελευταιους 6 μηνες εχω σκαλωσει με Quake III Excessive Plus σε Railgun only servers...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Εμπρος για νεο πολεμο βορειων-νοτιων στα χαρτια
Άσε 2-3 χρόνια τσκαωνόμουν με φίλους Γιαννιώτες στο ΕΜΠ, για το αν 'μετράει η πρώτη' στη δηλωτή ή όχι
τσουκου
Βόρειος δεν είσαι, τι να περιμένω...
Κάτι ακόμα: τα φύλλα τα παίρνεις ΟΛΑ υποχρεωτικά ή μόνο τις φιγούρες;
μονο τις φιγουρες σπυρο.κ στη κερκυρα ετσι παιζουμε.
Τι παιζετε και δηλωτη εδω στο βορρα;; Γιατι εχω βαρεθει να την μαθαινω σε ολη την παρεα..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
3) DesktopTD (Desktop Tower Defense), Flash Game.Ειναι εξαιρετικα εθιστικο. Για το θεο, μην κανετε κλικ!
[/quote]
μεγάλο κακό μας έκανες φίλε...
-
Καλα να παθετε! Μονο εγω θα την παταω;
-
Ρε σταματηστε να ξαναβαζεται το λινκ, προσπαθω να αντισταθω και να μην το πατησω!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
- DesktopTD (Desktop Tower Defense), Flash Game.
Ειναι εξαιρετικα εθιστικο. Για το θεο, μην κανετε κλικ!
Έκανα κλικ ο μλκς, έκανα κλικ ο μλκς!
Eγώ με τον φαρμακοποιό έχουμε εθιστεί εδώ και κάτι μήνες...
Απεξαρτηθηκα!!
Γενικα ΜΗΝ κανετε κλικ σε οποιαδηποτε site εχουν πληθρωρα flash game...
Και οσο περναει ανακαλυπτεις και καινουρια...Edit : Μην τολμησει να πει οτι εφτασε κανενας πανω απο το 74 level γιατι με βλεπω να καθομαι στο PC για μερες παλι..
Edit 2: Βασικα εγω επαιζα αλλη εκδοχη.. http://www.onemorelevel.com/games.php?game=415 -
Ειναι κολλημα....μεχρι να το τερματισεις...
R u a gamer ? Yes i am .... :)