-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Γ*μώτο, το ρώτησες πρώτοςΚανένα πρόβλήμα, σου παραχωρώ την πρωτιά της ερώτησης και απαντώ εγώ λοιπόν σαν να είχες ρωτήσει εσύ πρώτος (αφού εσύ απαξιείς να απαντήσεις, μάλλον επειδή δεν ρώτησες πρώτος).
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες εσύ. Εσύ λες 2 πράγματα....
α) πως το λογικό συμπέρασμα αποτελεί απόδειξη (έλα όμως που δεν αποτελεί πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο)
β) πως η δοκιμή ισοδυναμεί με εφαρμογή (έλα όμως που 'δοκιμή' κι 'εφαρμογή' δεν είναι συνώνυμα σε καμία γλώσσα του κόσμου)
Σειρά σου (ελπίζω, αν και δεν το βλέπω).
-
Re paidia apofasiste se poio thread 8a syzhtame gia ayto... Giati einai koyrastiko na kanw c/p ta idia pragmata se 2 thread.....
Pame pali loipon ena pros ena.....
1)“Hi Mike, do you know the Red Car’s Weight Distribution? It would be
important for us to know so that we could try it in the simulator. Thanks in
advance, Pedro.
p.s. I will be in the simulator tomorrow.”“It would be important for us to know so that we could try it in the
simulator”Leei ' we could try it in the simulator....' Den deixnei kanena mail oti telika ta dokimasane....
2)Mr. de la Rosa states that tests
had been carried out on a flexible rear wing which Mr. de la Rosa says is “a copy
of the system we think Ferrari uses”.Leei 'we THINK Ferrari uses' kai oxi we KNOW that Ferrari is using....
3)“we’ll have to try it, it’s easy!”.
Nomizeis oti den to hkseran pio htan apo thn arxh ths xronias? Leei poy8ena oti otan mia omada xrhshmopoiei ena aerio den mporei na to xrhshmopoihsei mia allh? Sthn telikh moyfa htan... Opws eipe kai o Xarhs nomizw, des toys xronoys....
4)Mr Alonso replied at 12.31 that it is “very important” that McLaren test the gas
that Ferrari uses in its tyres as “they have something different from the rest”, and
“not only this year. there is something else and this may be the key; let’s hope
we can test it during this test, and that we can make it a priority!”.Soy panthsa pio panw gia ayto....
5)On 12 April 2007 at 12.25 Mr. de la Rosa wrote to Mr. Coughlan and asked “ can
you explain me as much as you can, Ferrari’s braking system with the [reference
to detailed technical information]? Are they adjusting from inside the cockpit…?”Ferrari have confirmed that
the description given is an accurate (though incomplete) description of the
principles of its braking system. Coughlan concludes with a statement that “we
are looking at something similar”.Pame sto pio juicy part....
Zhtaei plhrofories an to systhma frenwn ths Ferrari ry8mizetai apo mesa apo to cockpit.... Apanthsh den phre pote....
H apanthsh poy phre einai oti nai men exoyn leptomereies, alla einai ateles.... Kai erwtw egw.... Ena dossier me ola ta mystika ths ferrari, kai exei mesa ateles to sxediasmo twn frenwn... Den soy fainetai ligo periergo?
Leei meta oti “we are looking at something similar”. Dld hdh koitagane kati to opoio moiazei se ayto ths ferrari, alla oxi ayto poy xrhshmopoiei h Ferrari, ka8ws opws eipe pio panw einai ateles....Ara..... Poy8ena den leei oti dokimasane, h oti xrhshmopoihsan h...h... h...
Deixnei mono syzhthseis poy exoyn mesa eikasies klp klp....Kai ksanarwtaw....Nomizeis oti oles oi omades den exoyn kataskopoys, kai hdh den antigrafoyn kommatia apo alla mono8esia akoma kai apo fwtografies?
-
Mc Laren is guilty. case closed.
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Mc Laren is guilty. case closed.Ευχαριστουμε για την ενημέρωση.
-
Κι εσύ λες ότι αυτά είναι λογικά συμπεράσματα και όχι αποδείξεις. Εγώ λέω το αντίθετο. Ξέρεις πόσες μάχες έχουν δωθεί στα δικαστήρια πάνω στο αν κάποιο στοιχείο είναι 'συμπέρασμα' ή 'απόδειξη'? Αυτά δεν ορίζονται από κάποια εξωτερική θεία δύναμη, είναι τί πείθει και τί όχι για απόδειξη.
Δεν γνωρίζω αν το μονοθέσιο της McLaren έχει αυτούσια στοιχεία από αυτές τις δοκιμές ή όχι. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το αν το ξέρω εγώ ή εσύ δε σημαίνει τίποτα, φυσικά.
Η δοκιμή και μόνο όλων αυτών των στοιχείων έχει τεράστια επίδραση στο πώς τελικά φτιάχνεται/στήνεται το μονοθέσιο. Η FIA η ίδια δεν είπε 'το McLaren είναι αντίγραφο Ferrari'. Έγραψε ότι η επιρροή αυτών των πληροφοριών καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και μετά είναι από μόνη της ικανή να καταστήσει ένοχη την ομάδα.
Η παρανομία δεν έγκειται στην 'εφαρμογή'. Έγκειται στη 'χρήση'. Η 'χρήση' έχει χίλιες δυο επιδράσεις, από την 'πλήρη εφαρμογή', την 'απόρριψη', την 'παραλλαγή-προσαρμογή'.
-
Για του λόγου το αληθές:
- Coughlan’s role within McLaren (as now understood by the WMSC) put him
in a position in which his knowledge of the secret Ferrari information would
have influenced him in the performance of his duties.
Όπως θεώρησα κι εγώ πριν, αυτό θεωρείται το πρόβλημα και όχι αν η McLaren έχει τελικά αεροτομές και φρένα σαν της Ferrari. Είναι αδύνατο μετά από τόσο καιρό εξέλιξης να προσδιορίσεις τις ακριβείς επιρροές των δοκιμών αυτών πάνω στο μονοθέσιο.
-
To olo gelio einai oti lene ta 50 ekatomria 8a moiraston, stis omospondies around the globe, kai mallon 8a er8oyn kai se mas gia enisxysh twn talentwn..... Arage se mas 8a dwsoyn tpt apo thn ellhjikh omospondia(poy den exoyme omospondia alla leme)?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
To olo gelio einai oti lene ta 50 ekatomria 8a moiraston, stis omospondies around the globe, kai mallon 8a er8oyn kai se mas gia enisxysh twn talentwn..... Arage se mas 8a dwsoyn tpt apo thn ellhjikh omospondia(poy den exoyme omospondia alla leme)?Πρέπει να ήταν στις διαπραγματεύσεις των κομμάτων εν όψει της νέας τετραετίας...
'το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 50% από τη Vodafone McLaren-Mercedes F1 Team'
-
το 50% των χρηματων(για μαντεψτε ιδιοφυιες μου ποσο κανει) θα δωθει αναλογικα στις μικροτερες ομαδες που δεν εχουν πολλους πορους οπως η Williams( )Tο υπολοιπο 50% θα το διαχειριστει η Φια οπως αυτη νομιζει σε φιλανθρωπικους σκοπους...
ΥΓ:Καντε ενα break για 2 ωριτσες να απολαυσουμε τον αγωνα και συνεχιζετε την κοκορομαχια αργοτερα...
-
αν και off-topic,επειδή αναφέρθηκε, πρέπει να πω ότι η Ferrari φέτος εκτός ίσως από 3-4 αγώνες (Καναδάς, Μονακό Μόντσα) στους υπόλοιπους είχε ισάξιο ή και καλύτερο μονοθέσιο.
Και αν δεν υπήρχε η κλοπή των σχεδίων ίσως (δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα) να ήταν ακόμα πιο γρήγορη από την Maclaren.
Αυτά φαίνονται και από τις νίκες που είναι 7-6 δλδ ισσοροπία στην ικανότητα των μονοθεσίων.
Ο λόγος που ακολουθεί η Ferrari είναι η αξιοπιστία της και όχι το ότι δεν έχει ταχύτερο μονοθέσιο.
Και αν αναλογιστούμε ότι η Mclaren πέρσυ ήταν σημαντικά πιο αργή από την Ferrari και άλλαξε και ελαστικά φέτος, θα περίμενε φέτος ότι δεν θα ήταν τόσο ανταγωνιστηκή! Εφόσον ήταν, και εφόσον είχε στην διάθεσή της τα τεχνικά στοιχεία της Ferarri, και εφόσον παραδέχτηκαν τις δοκιμές , τότε μπορεί και ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει για την επίδραση των σχεδίων στην απόδοση της Maclaren!
Tελικά μετά από όλα αυτά, θα πάρει (όπως το πάρει) το πρωτάθλημα οδηγών που είναι και το σημαντικότερο, θα συμμετάσχει κανονικά του χρόνου και φωνάζου και από πάνω για αδικία!
Δλδ εκέι που μας χρωστούσανε, θα μας πάρουν και τον γάιδαρο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
....της φετινής Φεράρι που στις πίστες βλέπει την πλάτη της ΜακΛάρεν με το κυάλι και κερδίζει τον τίτλο με 'δικαστική' απόφαση είναι ικανά για μονοθέσιο τίτλου του χρόνου.
Βρε Χαρη μηπως εχεις χασει λιγο το τοπι; Ποια πλατη βλεπει η Φερραρι; Τις ιδιες νικες εχουμε.. Και χτες στα δοκιμαστικα εγινε το 1-2..Ακομη και στην Ουγγαρια ο Μικι ηταβ κολλημενος σε ολο τον αγωνα..Ελεος..Μπορει να μην κερδισουν σημερα αλλα αν μη τι αλλο μη λεμε ο,τι μας βολευει και θελουμε..Ακου βλεπει την πλατη της..
Εγώ έχω χάσει το τόπι Πασχάλη ή εσύ που αρνείσαι πεισματικά να αποδεχτείς ότι α) στο πρωτάθλημα μετράνε οι βαθμοί και όχι οι νίκες (χρόοοοοοονια τώρα) και β) ότι η Φεράρι απέχει από τη ΜακΛάρεν 38 ολόκληρους πόντους; Δηλαδή 25% παραπάνω από όσους έχει η Φεράρι;
Nαι το διαβασα κι απ τον ριππερ.. Με 7 νικες εστω αντι 6,θεωρειται οτι βλεπω την πλατη της Μακλαρεν; Ωσον αφορα τι;Την ταχυτητα; ΜΜΜΜ δε νομιζω,τις περισσοτερες φορες φετος η Φερραρι ειναι ταχυτερη...Ως προς την αξιπιστια;Ναι,τη βλεπω.Γενικα;Σαφως και δεν βλεπω την πλατη της..Τεσπα,προφανως ο καθενας το βλεπει απ τη δικη του πλευρα και ειμαι περιεργος να δω σε ποια σελιδα θα σταματησει το τοπικ.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κι εσύ λες ότι αυτά είναι λογικά συμπεράσματα και όχι αποδείξεις. Εγώ λέω το αντίθετο. Ξέρεις πόσες μάχες έχουν δωθεί στα δικαστήρια πάνω στο αν κάποιο στοιχείο είναι 'συμπέρασμα' ή 'απόδειξη'? Αυτά δεν ορίζονται από κάποια εξωτερική θεία δύναμη, είναι τί πείθει και τί όχι για απόδειξη.Δεν γνωρίζω αν το μονοθέσιο της McLaren έχει αυτούσια στοιχεία από αυτές τις δοκιμές ή όχι. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το αν το ξέρω εγώ ή εσύ δε σημαίνει τίποτα, φυσικά.
Η δοκιμή και μόνο όλων αυτών των στοιχείων έχει τεράστια επίδραση στο πώς τελικά φτιάχνεται/στήνεται το μονοθέσιο. Η FIA η ίδια δεν είπε 'το McLaren είναι αντίγραφο Ferrari'. Έγραψε ότι η επιρροή αυτών των πληροφοριών καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και μετά είναι από μόνη της ικανή να καταστήσει ένοχη την ομάδα.
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψε η ΦΙΑ, έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά την αναοκοίνωσή της πολλές φορές. Δεν παρέχει αποδείξεις χρήσης/εφαρμογής (ίδιες έννοιες έχουν αυτές οι δυο λέξεις)! Ακόμα και για τις περίφημες που επιρροές τις οποίες επικαλείσαι κι εσύ, της προτάθηκε από τη ΜακΛάρεν να κάνει φύλλο & φτερό το μονοθέσιο για να αποδείξει έστω μία από τις ΕΙΚΑΖΟΥΣΕΣ επιρροές και η ΦΙΑ αρνήθηκε!!!
Η παρανομία δεν έγκειται στην 'εφαρμογή'. Έγκειται στη 'χρήση'. Η 'χρήση' έχει χίλιες δυο επιδράσεις, από την 'πλήρη εφαρμογή', την 'απόρριψη', την 'παραλλαγή-προσαρμογή'.
Στην περίπτωσή μας ως χρήση θεωρώ (κα ιχρησιοποιώ ως τέτοια από την αρχή) την πλήρη εφρμογή (στις πίστες δηλαδή).
Για του λόγου το αληθές:
in a position in which his knowledge of the secret Ferrari information would
have influenced him in the performance of his duties.
Όπως θεώρησα κι εγώ πριν, αυτό θεωρείται το πρόβλημα και όχι αν η McLaren έχει τελικά αεροτομές και φρένα σαν της Ferrari. Είναι αδύνατο μετά από τόσο καιρό εξέλιξης να προσδιορίσεις τις ακριβείς επιρροές των δοκιμών αυτών πάνω στο μονοθέσιο.
Δεν ζήτησε κανείς να προσδιορίσει η ΦΙΑ όλες τις αριβείς επιρροές. Ας προδιόριζε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έστω ΜΙΑ και χωρίς να είναι ακριβής. Αυτή αρνήθηκε να ψάξει καν για επιρροές.
Και σε ρωτάω, πού είναι γραμμένη η (υποτιθέτεται προβλεπόμενη) επιβάλλόμενη ποινή;
-
(Δωρεά)ν ενημέρωση πρός babbis και pasxos: το πρωτάθλημα της F1 δεν το καθορίζουν οι νίκες αλλά οι βαθμοί!
@babbis: αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τις φήμες γιατί 'την βρίσκετε' να τις παρουσιάζετε ως γεγονότα δεν ξέρω.
Ο Alonso πήγε εκνευρισμένος στον Dennis για αυτό που έκανε ο Hamilton.
ΟΧΙ για να τον αποδεσμεύσει. Που το έχετε διαβάσει αυτό να το δούμε κι εμείς;
Δεμένο τον έχουν τον Alonso; Αν θέλει τόσο πολύ να φύγει οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Ο μάνατζέρ του και ο ίδιος δηλώνουν ότι θέλει να μείνει ναι ή όχι;
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ.Ενω οι υπολοιποι σχολιαζετε τα γεγονοτα βαση των επισημων δελτιων τυπου που λαμβανετε καθημερινα στο fax σας ?
Αληθεια εσυ τι λες θα μεινει ?? -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
(Δωρεά)ν ενημέρωση πρός babbis και pasxos: το πρωτάθλημα της F1 δεν το καθορίζουν οι νίκες αλλά οι βαθμοί!@babbis: αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι.
Οκ..thanx..
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@babbis: αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι.
αρκεί να μην είναι κλεμμένες οι ρόδες!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τις ιδιες νικες εχουμε..
Άρα 7=6.
Και 181Γιατί την τελευταία φορά που με ενημέρωσαν, δεν μετρούσαν οι νίκες, αλλά οι βαθμοί.
Άρα όντως δεν βλέπεις πλάτη! Χ 1.000Βλεπεις λοιπον φιλε της Μακλαρεν; Μη βιαζεσαι γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σκονταψεις...Περιμενε λιγες ωριτσες...Σημερα μου απαντησες και σημερα εκανες λαθος..Ακομα και στο 7=6 κανεις λαθος γιατι 7=7.Κι αμα συνεχιζεις να πιστευεις οτι βλεπω την πλατη σου,λυπαμαι αλλα πορευεσαι με την λογικη του παραλογου...Με τις υγειες σας...
-
Βλεπεις λοιπον φιλε της Μακλαρεν; Μη βιαζεσαι γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σκονταψεις...Περιμενε λιγες ωριτσες...Σημερα μου απαντησες και σημερα εκανες λαθος..Ακομα και στο 7=6 κανεις λαθος γιατι 7=7.Κι αμα συνεχιζεις να πιστευεις οτι βλεπω την πλατη σου,λυπαμαι αλλα πορευεσαι με την λογικη του παραλογου...Με τις υγειες σας..
Γιατι προκαλεις τωρα???Κατσε απολαυσε το ''πρωταθλημα'' και ασε τα πολλα!
-
Από το Βελγικό GP
Αν μια εικόνα είναι 1000 λέξεις, τότε εδώ έχουμε 3000 λέξεις - όσο ένα μικρό μυθιστόρημα - για το 'φόνο' (της McLaren), ειδικά στη 2η φωτό που το σακκάκι του Max είναι ολίγον κόκκινο
Ευγενική χορηγία της Ferrari International Assistance
-
Προς τον migf1..:Βαριεμαι να ψαξω 20 σελιδες πισω...ξερεις,εκει που ελεγες οτι 'Τι να δω τον αγωνα;Για να δω τη Μακλαρεν να κανει το 1-2 και να παιρνει 0 βαθμους;'Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα επειδη ξερω οτι δεν τον ειδες τον αγωνα,να σε ενημερωσω οτι το αποτελεσμα ηταν λιγο διαφορετικο.. Οποτε μερικες φορες να βλεπουμε περα απ τη μυτη μας και λιγο..Ελεος με το οτι αξιζει η Μακλαρεν το πρωταθλημα επειδη ειναι και καλα τι;Ταχυτερη; 7-7 στις νικες...ΞΑΝΑΛΕΩ... Τεσπα,νομιζω πρεπει να κλειδωθει κι αυτο γιατι αργα η γρηγορα θα ξεφυγουμε..
Υγ:1 δευτερολεπτο στο γυρο σημερα η Φερραρι ή μηπως παραπανω;
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate