-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
According to the International Agency for Research on Cancer (IARC), beryllium and beryllium compounds are Category 1 carcinogens; they are carcinogenic to both animals and humansΚάτω από τη προϋποθέσεις;
@νδρέας
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ορίστε...κάτι τέτοια διαβάζω...και πιστεύω πραγματικά ότι ΚΑΝΕΙΣ McLarenikos δε διάβασε την απόφαση της FIA...λοιπόν...παιδιά...διαβάστε λίγο εδώ...Ο καθένας, καλώς ή κακώς, δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει...
Γιατί δε μηδενίστηκε ο Alonso και γιατί δεν τιμωρήθηκε ο De la Rosa θα μου πει κάποιος;
@νδρέας
-
migf1 έγραψε...
Σε ότι αφορά τον V10, ξέχασες να 'θυμηθείς' πως ο Εντσο εκβίαζε τη ΦΙΑ να επιβάλλει τους V12 (επειδή είχε φτιάξει V12) με αποχώρηση από τη Φ1.*
Ξεχνάς βέβαια το γεγονός ότι με τη πίεση που άσκησε ο Enzo τελικά επιτράπηκαν τόσο οι V12 όσο και οι V10. Με αυτούς τους V10 λοιπόν (που ποτέ δεν θα είχαν κατασκευαστεί αν το 1986 ο νόμος επέτρεπε μόνον τους V8 ) η McLaren απέκτησε την παντοδυναμία της.
-
@ mika_hakkinen
Το BeO είναι καρκινογόνο με βεβαιότητα. (για αυτό είναι στην κατηγορία 1). Το ίδιο όμως ισχύει και για το καθαρό Be εφόσον αυτό θρυματιστεί. Στα δόντια σου ίσως αν έχεις άξονες (για να στηρίζουν θήκες) σε δύσκολα σημεία να έχεις κάποιο κράμα από Be.
Oι FA & PdR δεν τιμωρήθηκαν καθώς συνεργάστηκαν με τις αρχές.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Σας ερχεται ενα πρωταθλημα δωρο απο το πουθενα και μιλατε για στοιχεια τα οποια δεν αποδειχτηκε οτι χρησιμοποιηθηκαν πουθενα και απο κανεναν.
Teodor, κάποιος έχει βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι σου και μου δίνει τον εξοπλισμό να παίρνω μάτι την γυναίκα σου όταν ξεβρακώνεται.
Τελικά όμως η γυναίκα σου είναι πατσαβούρα και χοντρή και δεν γουστάρω να την βλέπω, αλλά κρατάω τον εξοπλισμό.Είμαι παράνομος ή όχι?
Αν και δεν μ αρεσε καθολου το παραδειγμα... αν το αναλυσω θα σου πω οτι μια χαρα το παρουσιαζεις οπως σε βολευει λεγοντας οτι καποιος βαζει κρυφη καμερα. Σαν να λεμε καποιος απο εξω, μονο που στην περιπτωση μας μεσα απο την ferrari ηταν ο καποιος. Και αν γινοταν αυτο και την καμερα την εβαζε η γυναικα μου θα την επαιρνε ο διαολος. Και αν ο εξοπλισμος βρισκοταν στο σπιτι σου στο δωματιο του γιου σου του ματακια χωρις εσυ να το ξερεις τι θα εκανες??
-
christos.dimou αν εσυ θελεις να λες οτι ειστε μπουρδελο καλα να κανετε και να ειστε οσο θελετε.
Εμας μη μας βαζεις στο ιδιο καλουπι. Και αν ειχατε @@ οπως λες δεν θα εισαταν μπουρδελο και θα παιζατε στα ισια! (δεν θελω να πω οτι εμεις παντα παιζουμε στα ισια, μην μεινεις σε αυτο).
Οσο για τους χαρακτηρισμους σου του στυλ κακομαθημενους κ.τ.λ. δεν θα κατσω να παιξω σαν τα παιδακια του δημοτικου.
Εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε οτι ναι κλεβουμε αλλα ειμαστε μαγκιες που το παραδεχομαστε αρα καλα κανουμε.
Οπως οταν σχολιαζε το παρκαρισμα στο μονακο του MS ο Jeremy Clarkson και ειρωνικα ελεγε μπραβο του γιατι ηταν πανεξυπνο και αν τον βαθμολογουσα εγω θα του εδινα και παραπανω ποντους απο την νικη. -
@ christos.dimou
Α. Αντιπαρέρχομαι
Β. Συνήθως η ΦΙΑ ορίζει τους κανονισμούς, ελέγχει και εγκρίνει ή απορρίπτει τις υλοποιήσεις των ομάδων και όχι οι ομάδες. Δεν θα μας τρελλάνεις. Το 3ο πεντάλ ΔΕΝ άλλαξε, έμεινε όπως ήταν όταν εγκρίθηκε.
Γ. Τί έκανε η ΜακΛάρεν; Ένσταση, τι άλλο ήθελες να κάνει;
Δ. Εσύ έλεγες τα ίδια πριν 2 χρόνια για το Be. Στο link που παραθέτεις διάβασε κι εσύ αυτό που λέει:
The general population is unlikely to develop acute or chronic beryllium disease because ambient air levels of beryllium are normally very low (0.00003-0.0002 µg/m³).
και αυτό:
Βeryllium can be harmful if inhaled and the effects depend on period of exposure. If beryllium air levels are high enough (greater than 100 µg/m³), an acute condition can result, called acute beryllium disease, which resembles pneumonia
και αυτό:
Some people (1-15%) become sensitive to beryllium. These individuals may develop an inflammatory reaction that principally targets the respiratory system and skin. This condition is called chronic beryllium disease (CBD), and can occur within a few months or many years after exposure to higher than normal levels of beryllium (greater than 0.02 µg/m³).
και αυτό:
This substance can be handled safely if certain procedures are followed. No attempt should be made to work with beryllium before familiarization with correct handling procedures.
Να στα μεταφράσω ή τα καταλαβαίνεις;
Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του Dennis τότε κι επίσημες μετρήσεις στο εργοστάσιο της ΜακΛάρεν το Be ήταν κάτω του 0.0001 µg/m³, συν ότι τηρούνταν ευλαβικά οι διαδικασίες ασφαλείας.
Και σε ρωτάω, επί 1.5 χρόνο που δεν το απαγόρευαν (διάστημα κατά το οποίο το δοκίμαααν και η Φεράρι και η Πεζό) ήταν οκ, και έγινε επικίνδυνο όταν παγιώθηκε ως συγκρτιικό πλεονέκτημα της ΜακΛάρεν μέσα στις πίστες;;;;
Κι επειδή κόβω το κεφάλι μου πως θα μου απαντήσεις ότι δεν το ήξεραν, διάβσε από το link που παραθέτεις αυτό που λεει:
Acute beryllium disease in the form of chemical pneumonitis was first reported in Europe in 1933 and in the United States in 1943. Cases of chronic berylliosis were first described in 1946 among workers in plants manufacturing fluorescent lamps in Massachusetts
και αυτό:
*
Although the use of beryllium compounds in fluorescent lighting tubes was discontinued in 1949, potential for exposure to beryllium exists in the nuclear and aerospace industries and in the refining of beryllium metal and melting of beryllium-containing alloys, the manufacturing of electronic devices, and the handling of other beryllium-containing material.*Τα κατανοείς ή να στα μεταφράσω;
Ε. Παρόλο που νομίζω πως ήταν απλά γρατζουνισμένη, ακόμα και σπασμένη να ήταν, οι ποινές δεν επιβάλλονται βασει εικασιών (άλλαξαν τάχα το λογισμικό και μετά το ξανάβαλαν άθικτο) αλλά βάσει αποδείξεων. Εννοείται σε οποιοδήποτε άλλο ποινολόγιο πλην της ΦΙΑ, η οποία αρέσκεται να τιμωρεί κατά τυο δοκούν βάσιε εικασιών και όχι αποδείξεων, συνήθως αντιπάλους της Φεράρι και συνήθως μετα από υπόδειξη της Φεράρι.
ΣΤ. Να στο ξαναπώ και 3η φορά μπας και το εμπεδώσεις. Ο Ντεπασκιέ ζητουσε επίμονα διευκρινήσεις για τον κανονισμό που αφορούσε τη γράμμωση των ελαστικών κι ο Μόσλει τον έγραφε επιδεικτικά. Όταν λοιπόν εκμεταλλέυτηκε την ασάφεια των κανονισμών κι έκοψε κώλους πριν κανα αρχισει η επόμενγ σαιζόν, η ΦΙΑ με περέμβαση της Φεράρι διευκρίνησε/'αλλαξε τον κανονισμό εις βάρος της Μισλέν και των ομάδων της, 10 μέρες πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Αν δεν το κατάλαβες ακόμα, σόρυ δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. Ψάξε στα sites.
Η. Έχεις δίκιο, λάθος μου εδώ. Οι 7 ομάδες που δεν έτρεξαν φόραγαν όλες Μισλέν.
Θ. Επαναλαμβάνω, το για 1η φορά στη ιστορία μαζικό γιουχάρισμα εντος πίστας δεν αφήνει κανένα περιθώριο δικαίωσης των όσων επίμονα κι επαναλαμβανόμενα υποστηρίζεις.
Ι. Τι σχέση έχει αν γουστάρω ή όχι εγώ τον ΜΣ (δεν τον γουστάρω) με αυτά που συζητάμε; Δεν τα έκανε αυτά που έγραψα;
ΙΑ. Μίλησα για φέτος και απάντησες. Να μυρίσω τα νύχια μου ότι απνατούσες για το φέτος με το πέρυσι;
ΙΒ. Σε αντίθεση με μένα, δεν σε έχω ακούσει ποτέ να λες 'σόρυ έκανα λάθος' ακόμα κι όταν είναι ηλιου φαεινότερο (π.χ. μαζικό γιουχάρισμα) Αντίθετα εμμένεις κι επιμένεις να λες τα δικα σου. Αυτό εμένα μου κάνιε σε Γκεμπελισμό, μια ορολογία που σου θυμίζω εσύ λανσάρισες σε αυτή την κουβέντα και μάλιστα απαντώντας σε μένα. Για την Τογιότα όπως και για το 21 έχω ήδη παραδεχθεί ότι έκανα λάθος και έχω απολογηθεί. Για το Be, δεν είναι δικές μου δηλώσεις, ήταν επίσημες δηλώσεις του Ντένις κι επίσημες μετρήσεις στο εργοστάσιο της ΜακΛάρεν. Επίσης, στο link που ΕΣΥ παρέθεσες λέει ξεκάθαρα πως όχι μόνο το Be χρησιμοποιείται ακόμα σε πλειάδα εφαρμογών (καθημερινών και μη) αλλά και ότι εφόσον τηρούνται οι διαδικασίες ασφαλείας δεν υπάρχει κίνδυνος.
Και περιμένω απάντηση στο γιατί δεν καταργήθηκε το Be όλο το διάστημα πριν παγιωθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της ΜακΛάρεν.ΙΓ. Αντιπαρέρχομαι!
ΙΔ. Αν έχεις πρόχειρα τα γυρολόγια θα ήθελα να τα ποστάρεις. Το αν παίζει ρόλο ή όχι η διαφορτική γόμαή/ και η θερμοκρασία του ελαστικού με την οποία επιτυγχάνουν ταχύτερους γύρους δυο ομαδες που η μία υποτίθεται έει χρησιμοποιήσιε τα data της άλλης, όντως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα... απλά χρειάζεται να διακρίνεις ποιος 'γκεμπελίζει' και ποιος όχι!
Ευχαριτώ για τη ξινή σου συμβουλή. Απλά αναρωτήσου σε τι ύφος έγραψα εγώ τον 15λογο ως απάντηση στον 10λογο του Μάνου (για να μην το κουράζεις, το ύφος ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου... παγιωμένη μας σχέση με τον Μάνο με τον οποίον μιλάμε σχεδόν σε καθημερινή φάση και εκτιμάμε απεριόριστα ο ένας τον άλλον) και σε τι ύφος και με τι χαρακτηρισμοπυς μου απάντησες εσύ!
Να σαι καλά και αν σου περισσεύει καθόλου βαλσάμικο στείλε λίγο κι από δω, γιατί εχουμε έλλειψη...
-
Μαγκες το θεμα ειναι οτι ο ντενις πρεπει να αποσυρει την ομαδα τα εναπομειναντα σιρκουι!
Ας πει με ακοκλεισατε ?ωραια δικιο εχετε φευγω!Δεν θα σας δινω εγω κερδη και εισπραξεις απο χορηγους για να σας απειλει η φερραρι και να κανετε κακακια!
και αν γινει αυτο και μπει το αυγο στον κωλο της φια να δεις για ποτε θα βγουν ολα τα παρασκηνια στην φορα!και θα τιμωρηθουν ολοι! -
Thanix, μην τρεφεις αυταπάτες. Το πιθανότερο είναι να 'τα βρουν'.
-
To τι ειναι πιθανοτερο ειναι αλλο θεμα!Απλα λεω τι ειναι ηθικο και αντρικιο να γινει!
Κυριοι γεια σας βρειτε λεφτα αλλου!Εχω αδικο? -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
migf1 έγραψε...
Σε ότι αφορά τον V10, ξέχασες να 'θυμηθείς' πως ο Εντσο εκβίαζε τη ΦΙΑ να επιβάλλει τους V12 (επειδή είχε φτιάξει V12) με αποχώρηση από τη Φ1.*
Ξεχνάς βέβαια το γεγονός ότι με τη πίεση που άσκησε ο Enzo τελικά επιτράπηκαν τόσο οι V12 όσο και οι V10. Με αυτούς τους V10 λοιπόν (που ποτέ δεν θα είχαν κατασκευαστεί αν το 1986 ο νόμος επέτρεπε μόνον τους V8 ) η McLaren απέκτησε την παντοδυναμία της.
Μήπως, λέω μήπως, η παντοδυναμία της ΜακΛάρεν ήταν με V6 (και μάλιστα turbo; )
Πέρα από αυτό, μου λες ότι ο εκβιασμός του Έντσο στη ΦΙΑ για V12 βοήθησε τελικά τη ΜακΛάρεν όταν έτρεχε με V10;;;;;
Αν δεν είναι αυτός Γκεμπελισμός εγώ είμαι ο Χίτλερ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To τι ειναι πιθανοτερο ειναι αλλο θεμα!Απλα λεω τι ειναι ηθικο και αντρικιο να γινει!
Κυριοι γεια σας βρειτε λεφτα αλλου!Εχω αδικο?Εγώ ειπα ποια είναι η ευχή μου. Να ξεκινήσει το ντόμινο, να καταρρεύσει το τσίρκο και να ξεκινήσει από την αρχή σε υγιείς βάσεις. Αλλά δεν παύει να είναι ουτοπία.
-
Δεν έχω όρεξη να συνεχίσω & απαντώ σε κάποια ερωτήματα.
Ε. Βάσει εικασίας τιμωρήθηκε πέρυσι ο MS στο Μονακό.
ΣΤ. Και σου απάντησα. Όταν ορίζεις τους κανόνες δεν δίνεις περισσότερες διευκρινήσεις διότι δεν μπαίνεις σε λογική διαπραγμάτευσης με κανέναν. Ελέγχεις και όταν χρειάζεται τιμωρείς.
IB. Για το Be άστο Χάρη δεν στέκει. Μηχανικός είμαι. Άλλο τα δόντια σου άλλο σε κινητήρες. Και ο μόλυβδος από καύση βενζίνης από 1 όχημα δεν σκοτώνει. Σε ένα ατύχημα όμως με πυρκαγιά η ποσότητα του Be θα ήταν πλησίον του οδηγού και γύρω από το μονοθέσιο σε επίπεδα πολύ παραπάνω των 100 μg / m3 δηλαδή 0.0001 gr/ m3 που οδηγούν σε οξεία δηλητηρίαση. Πέρα από την όξεια δηλητηρίαση όμως έχουμε και τις καρκινογενέσεις σε πολύ μικρότερες ποσότητες.
Αλλαγές στους κινητήρες γίνονται πάντα με αρκετό χρόνο γνώσης. Κάποιος συμπλήρωσε ότι για το Be η απόφαση ήταν ήδη γνωστή 2 χρόνια πριν την εφαρμογή της.
ΙΔ. Δες http://www.formula1.com
Αυστραλία
KR πριν το 2ο, ΦΑ και ΛΧ πριν το 1ο
Μαλαισία
ΛΗ στο 2ο γύρο του 2ου στιντ, όπως και ο FA. Φερράρι 1 γύρο πριν το τέλος του 2ου στιντ.
Μπαχρέιν
ΦΜ 2 γύρους στο 3ο στιντ, όπως και ΚΡ, ΛΧ 1 γύρο πριν το τέλος του 1ου στιντ και ΦΑ 3 γύρους στο 3ο στιντ.
Ισπανία
ΦΜ 5 γύρους πριν το τέλος του 1ου στιντ, ΦΑ 2 γύρους πριν το τέλος του 1ου στιντ όπως και ΛΧ
Μονακό
ΦΑ 7 γύρους πριν το τέλος του 2ου στιντ, ΛΧ 1 γύρο πριν το τέλος του 1ου στιντ, ΦΜ 8 γύρους πριν το τέλος του 2ου στιντ, ΚΡ στα μέσα του 3ου στιντ.
Μέχρι εδώ μόνον σε Μαλαισία και Μπαχρέιν διαφορά.
Για τα υπόλοιπα δες και μόνος σου και συνέκρινε....
Τα περί Γκεμπελισμού έχουν να κάνουν με τη συστηματική προσπάθεια να ρίχνεις ευθύνες πάντα στη Φερράρι λες και οι υπόλοιποι είναι η Μαρία Τερέζα.
Για το βαλσαμικό έχω κάβα.... δώσε διεύθυνση και θα σου στείλω. Απευθείας απο το Maranello.
Υ.Σ. Δεν έχει κανείς την αποκλειστικότητα σε φιλίες και σεβασμούς. Και εγώ σέβομαι το Μάνο όπως σέβομαι και εσένα (για αυτό και απαντώ 3.35 το βράδυ λες και δεν έχω όρεξη για ύπνο μετά από 70 ώρες δουλειάς αυτή την εβδομάδα) όπως σέβομαι και τον οποιονδήποτε που μπαίνει στο forum. Περί γνωριμίας δεν έτυχε ποτέ να συναντηθούμε. Τα περί στυλ απάντησης τα αφήνω να τα απαντήσουν όσοι άλλοι διαβάζουν τα συγκεκριμένα κατεβατά.
-
Ypoxrewseis moderator #4
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Κάνεις πλάκα έτσι;
Το κείμενο είναι γεμάτο 'ακούσαμε', 'πληροφορηθήκαμε', 'μας έγινε γνωστό'...
Επίσης το μόνο που διέκρινα είναι μια ύποπτη σχέση Coughlan και De la Rosa, και έναν Alonso που ξέρει το κουτσομπολιό και δεν το μαρτυράει. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται η κατοχή του εντύπου αλλά η κατοχή πληροφοριών 'ο Stepney είπε στον Coughlan που το είπε στον De la Rossa που το είπε στον Alonso και το βρήκε ενδιαφέρον'
Η μοναδική τελικά απόδειξη είναι ότι... ο Kimi στην Αυστραλία σταμάτησε στον 19ο γύρο
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουμε. Το μοναδικό παράπτωμα που περίπου αποδεικνύεται είναι ότι κάπως κάπου κάποτε κάποιοι που δεν ξέρουμε ποιοι ακριβώς είναι έμαθαν κατι. Δεν το διάβασαν, δεν το είδαν σε κάποιο ντοσιέ, δεν πλήρωσαν για να το μάθουν.Και εν πάσει περιπτώσει, οι μόνοι για τους οποίους θα μπορούσε να προκύψει θέμα τιμωρίας είναι οι Stepney, Coughlan, De la Rossa και Alonso, ο μόνος δηλαδή άμεσα ενδιαφερόμενος που τελικά δεν χάνει κάτι σε επίπεδο πρωταθλήματος.
@νδρέας
Η κατοχή των εγγράφων είναι αποδεδειγμένη. Ήταν το πρώτο στοιχείο που βρέθηκε και δεν αρνήθηκε κανένας. Κι έψαχναν ΠΩΣ αξιοποίησαν αυτές τις πληροφορίες. To 'μου είπε', 'άκουσα' κτλ είναι ισοδύναμο με το 'τα έχω σε κάτι χαρτιά που μου έδωσε ο Nigel'. Σιγά τώρα μην έκανε και πλήρες συντακτικό στα emails ο Coughlan.
Αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος να μπω στη διαδικασία για το ΑΝ η McLaren ήξερε τί παιζόταν. Όλες αυτές οι ιδέες, τα διαφορετικής σύστασης αέρια για τα λάστιχα, οι ανώμαλες κατανομές βάρους, δεν έκαναν σε κανέναν εντύπωση? Όλα θεωρήθηκαν εμπνεύσεις τους Coughlan? Ντάξει ΤΙ ΑΛΛΟ θέλουμε να βγει στη φόρα για να αποδειχθεί τί έχει γίνει?
Έχουν δει όλοι το δολοφόνο να σκοτώνει και περιμένουμε να βρούμε DNA του θύματος στα χέρια του?Η McLaren έχει ξεφτιλιστεί τελείως σε όλο τον κόσμο με την επιμονή της ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει κανενός είδους πνευματικό δημιούργημα της Ferrari. Και συνεχίζει ρε γαμώτο ο Ron να τα λέει στις κάμερες. Άσε που αν πράγματι δεν ήξερε η McLaren (χαχα) ο Rοn και ο Whitmarsh πρέπει να παραιτηθούν για λόγους 'άγνοιας των του οίκου τους'.
ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ Υ.Γ. για να μην παρεξηγούμαι:
Και θα επαναλάβω... ΔΙΑΦΩΝΩ με τον κανονισμό, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ παράνομη την κατασκοπεία στην Formula1. Αλλά ο κανονισμός υπάρχει και αρνούμαι να συνεχίσω αυτή την κουβέντα για το ΑΝ έγινε παράβασή του ή όχι. Έχουμε και μια εξεταστική μπροστά μας, δε θα ασχολούμαστε με τα αυταπόδεικτα συνέχεια. Η ποινή με βρίσκει σύμφωνο σαν απλό θεατή, λόγω του ενδιαφέροντος του πρωταθλήματος. Άσχετα αν τελικά έγινε με άνισους όρους μεταξύ McLaren-Ferrari, ή ακόμα (όπως δείχνει η συντεχνία Coughlan-DlRosa-Alonso) και Hamilton-Alonso. Αυτό που βλέπω μου αρέσει και θέλω να το δω μέχρι τέλους.Υ.Γ.2. Αλήθεια, κάτι θυμήθηκα τώρα: Αυτά τα ιδιαίτερα 'data' που ο Alonso κλαιγόταν ότι έβλεπε ο Hamilton τις Παρασκευές και τα Σάββατα... μήπως ήταν πράγματι τόσο 'ιδιαίτερα'?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
migf1 έγραψε...
Μήπως, λέω μήπως, η παντοδυναμία της ΜακΛάρεν ήταν με V6 (και μάλιστα turbo; )
Πέρα από αυτό, μου λες ότι ο εκβιασμός του Έντσο στη ΦΙΑ για V12 βοήθησε τελικά τη ΜακΛάρεν όταν έτρεχε με V10;;;;;
Αν δεν είναι αυτός Γκεμπελισμός εγώ είμαι ο Χίτλερ
Η McLaren έκανε το 15 στα 16 με τον RA186E που ήταν turbo το 1988 (και η τελευταία χρονιά αυτών).
Το 1989 έκανε το 10 στα 16 με τον RA109A 3.5 V10
Το 1990 κέρδισε το πρωτάθλημα με τον RA109A 3.5 V10
Το 1991 κέρδισε το πρωτάθλημα με τον RA121E 3.5 V12Δηλαδή στα 2 από τα 4 με κινητήρες V10 και το τελευταίο με V12.
Αν αυτό λέγεται Γκεμπελισμός λυπάμαι που κάθομαι και συζητώ.....
-
Α, επίσης, (επειδή δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσω όλες τις σελίδες), είδα ότι ερωτήθηκε γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Alonso και ο DlRosa.
Απαντώ εγώ:
Koυμπάρε, όταν ζητήθηκαν στοιχεία από τους οδηγούς της McLaren, είχε δηλωθεί από τη FIA ότι θα δωθεί ασυλία στους οδηγούς αν συνεισφέρουν στην έρευνα. Και πως αν αποκρύψουν κάτι (που μάλλον η FIA είχε στοιχεία ότι υπάρχει, αλλιώς μπορούσαν απλά να κάνουν τους κινέζους σβήνοντας τα inbox των mail τους), θα τους αφαιρεθεί η Super License, για την απόκτηση της οποίας οι οδηγοί συμφωνούν ότι θα συμμετέχουν στην 'προσπάθεια για τήρηση της ακεραιότητας και του ήθους του θεσμού'.(κάτι τέτοιο σε βάζουν να υπογράψεις και τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ πριν πας για σπουδές )
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
christos.dimou αν εσυ θελεις να λες οτι ειστε μπουρδελο καλα να κανετε και να ειστε οσο θελετε.
Εμας μη μας βαζεις στο ιδιο καλουπι. Και αν ειχατε @@ οπως λες δεν θα εισαταν μπουρδελο και θα παιζατε στα ισια! (δεν θελω να πω οτι εμεις παντα παιζουμε στα ισια, μην μεινεις σε αυτο).
Οσο για τους χαρακτηρισμους σου του στυλ κακομαθημενους κ.τ.λ. δεν θα κατσω να παιξω σαν τα παιδακια του δημοτικου.
Εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε οτι ναι κλεβουμε αλλα ειμαστε μαγκιες που το παραδεχομαστε αρα καλα κανουμε.
Οπως οταν σχολιαζε το παρκαρισμα στο μονακο του MS ο Jeremy Clarkson και ειρωνικα ελεγε μπραβο του γιατι ηταν πανεξυπνο και αν τον βαθμολογουσα εγω θα του εδινα και παραπανω ποντους απο την νικη.Καλά επιλέξτε εσείς το καλούπι σας και το τύπου του 'οίκου' που είστε.
Ααα να μην ξεχάσω καλό θα είναι να υπάρχει κάποια έστω και μικρή διαφορά στη βέλτιστη κατανομή βάρους του επόμενου μονοθεσίου σας με την F2007 για του χρόνου....
-
Πριν πάω και γω για ύπνο, μιας κι εγώ είμαι σερί από τις 8 η ώρα το πρωί και αύριο δουλευω παλι, εν τάχει...
Ε. Κακώς! Αυτό φωνάζω!
ΣΤ. Δεν με ικανοποιεί η απάντησή σου. Δεν ήταν διαπραγμάτευση ήταν αίτημα για διευρκίνηση.
ΙΒ. Γιατί δεν καταργήθηκε πριν παγιωθεί ως συγκριτικό πλεονέκτημα της ΜακΛάρεν;
ΙΔ. Θα τα δω, αλλά αύριο (thx)
Γκεμπελισμός: δεν γράφω ψέμματα, δεν υποκρίνομαι... είναι παγιωμένη μου άποψη πως η Φεράρι είναι διαχρονικά ομάδα της ίντριγκας χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.
ΥΓ1. Απαντάς αύριο
ΥΓ2. @phaethon: ναι, όταν ρίχνεις ποινή $100m και μηδενίζεις όλη τη χρονιά, το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που οφείλεις να έχεις εξασφαλίσει είναι είτε το DNA είτε αυτόπτες μάρτυρες.
ΥΓ3. Σιγά μη ξαναδώ F1 με τις παρούσες συνθήκες. Στα @@ μου!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ2. @phaethon: ναι, όταν ρίχνεις ποινή $100m και μηδενίζεις όλη τη χρονιά, το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που οφείλεις να έχεις εξασφαλίση είναι είτε το DNA είτε αυτόπτες μάρτυρες.Ναι βρε Χάρη... αλλά εδώ δεν έχουμε καν αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε τους ίδιους που το έκαναν. Πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έγγραφο που διαβάσαμε χρειάζεται και περισσότερη ανάλυση.
Έχετε υπόψη σας ότι στην ανακοίνωση αναφέρονται μόνο ενδεικτικά κομμάτια από επικοινωνίες και τα δεδομένα που έχει η FIA είναι πολλά περισσότερα.
Υ.Γ. Χάρη.... θα αντέξεις να μη δεις Spa? ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ Ο ERIC CARTMAN TO NINTENDO Wii !!!
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate