-
Δεν μένει κάτι άλλο να πούμε. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν σκοπεύει να συνεχίσει.
Lock it up Scottie....
-
Γιατι να κλειδωθει ρε παιδια εχουμε συζητηση! Αλλωστε η McLaren το ειπε, δεν εκανε εφεση για το καλο του αθληματος!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Γιατι να κλειδωθει ρε παιδια εχουμε συζητηση! Αλλωστε η McLaren το ειπε, δεν εκανε εφεση για το καλο του αθληματος!είσαι εγκάθετος κ ανερυθρίαστα διαβάλλεις!!!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Γιατι να κλειδωθει ρε παιδια εχουμε συζητηση! Αλλωστε η McLaren το ειπε, δεν εκανε εφεση για το καλο του αθληματος!Είναι αδιόρθωτοι, έτσι;
-
Την καραμέλα που πιπιλάω την έχω κάνει quote όχι μια άλλα τρεις φορές και την έχω τεκμηριώσει 30000 φορές. Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτή είναι η άποψή μου κι αυτή είναι η τεκμηρίωσή της. Προς μεγάλη σου λύπη την έχω διατυπώσει από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ νωρίς και δυστυχώς για σένα την συμερίζονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και σε ελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο. Και όχι μόνο σε φόρουμς αλλά και σε αθρογραφία.
Μάθε να διαβάζεις και την αντίθετη άποψη (μιας και αυτά που ζητάς έχουν ήδη γραφτεί καμνια 30αριά φορές ήδη) νατη σέβεσαι και να συμβιώνεις μαζί της πριν κάνεις υποδείξεις στον συνομιλητή σου (με λίγα λόγια, τις υποδείξεις κράτα τες για την πάρτη σου!)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070921162602.shtmlΤι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Σημαίνει πως η ΜαΛαρεν δεν θα κάνει έφεση παρόλο που θεωρεί πως της επιβλήθηκε αυστηρή ποινή για αυτά που αποδείχτηκαν. Και πως αισθάνεται μετνοιωμένη και ντροπιασμένη που πρωτόδικα δεν ήξερε πως οι πληροφορίες είχαν διεισδύσει και σε άλλους πέραν του Κάφλαν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Την καραμέλα που πιπιλάω την έχω κάνει quote όχι μια άλλα τρεις φορές και την έχω τεκμηριώσει 30000 φορές. Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτή είναι η άποψή μου κι αυτή είναι η τεκμηρίωσή της. Προς μεγάλη σου λύπη την έχω διατυπώσει από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ νωρίς και δυστυχώς για σένα την συμερίζονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και σε ελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο. Και όχι μόνο σε φόρουμς αλλά και σε αθρογραφία.Ναι ενταξει mig οταν κανουμε quotes αλλους ειναι καλα, οταν μας κανει ο αλλος quote και ρωταει 5-10 συγκεκριμενα πραγματακια απαξιουμε ή κλεινουμε το θεμα λεγοντας οτι τα'χουμε ξαναπει χιλιαδες φορες ενω στην ουσια δεν εχουμε πει τιποτε σχετικο με ο,τι μας ρωτανε, και τωρα μαλιστα οτι συμφωνουν και πολλοι αλλοι μαζι μας (ανασφαλειες? )
Μάθε να διαβάζεις και την αντίθετη άποψη (μιας και αυτά που ζητάς έχουν ήδη γραφτεί καμνια 30αριά φορές ήδη) νατη σέβεσαι και να συμβιώνεις μαζί της πριν κάνεις υποδείξεις στον συνομιλητή σου (με λίγα λόγια, τις υποδείξεις κράτα τες για την πάρτη σου!)
Τροπος του λεγειν ειναι, δε θα σου υποδειξω εγω τι θα κανεις, απλα καλο για σενα θα ειναι και λιγοτερο κουραστικο για τους αλλους γιατι το επιχειρημα που χρησιμοποιησες 'χιλιαδες φορες' ως τεκμηριωση μολις εφαγε ακυρο μεχρι νεωτερας.
-
Αν νόμίζεις πως είμαι υποχρεωμένος να ξαναγράφω πράγματα που τα έχω γράψει και παρθέσει καμιά 50αριά φορές επειδή εσύ δεν τα έχεις διαβάσει ή τα έχεις διαβάσει αλλά δεν τα θυμάσαι ή τα έχεις διαβάσει αλλά σου αρέσει να τα ξαναρωτάς κάθε 2 σελίδες, ή, ή, ή... σόρρυ αλλά δεν θα πάρω.
Εγώ θα κρίνω πότε & πως αξίζει να απαντήσω και πότε, που και σε ποιον θα επαναλάβω πράγματα που μου ζητάει και τα έχω γράψει 10άδες φορές. Στην προκειμένη περίπτωση κρίνω πως ΔΕΝ αξίζει να ασχοληθώ περιατέρω με επαναλήψεις! Μου επανλαμβάνεις συνεχώς ερωτήματα που έχουν τις ίδιες (χιλιοαπαντημένες από μένα και όχι μόνο) απαντήσεις. Αν όντως σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να το ξανακούς, ψάξε στο τόπικ και θα τις βρείς. Είναι ΟΛΕΣ εκεί και μάλιστα πολύ παραπάνω από μια φορές.
-
Σιγά μην κάνανε και έφεση
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Σιγά μην κάνανε και έφεσηΘα παει στα πολιτικα δικαστηρια λεμεεε!
-
Μερικές φορές πραγματικά με αυτά που βλέπω ότι γράφονται αρχίζω να πιστεύω ότι ζω σε άλλο πλανήτη
-
Πως είναι δυνατόν να πάει μία υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια όταν στο αρμόδιο όργανο της ΦΙΑ δεν υποβάλλεται έφεση? Η ΦΙΑ δεν υπόκειται ότι σε Ευρωπαϊκά ούτε σε Διεθνή Δικαστήρια. Είναι ένας αυτοτελής παγκόσμιος οργανισμός με τα δικά του όργανα τα οποία και δέχεται a priori κάθε ομάδα ότι είναι και τα τελικά όργανα που λαμβάνουν αποφάσεις. Αν αυτό σε κάποιους δεν αρέσει μπορούν πολύ εύκολα να φύγουν από τη ΦΙΑ.
-
Η Mclaren δεν κάνει ένσταση για το καλό του sport. Η δικαιολογία της McLaren έχει δύο σκεπτικά κατά την ταπεινή μου γνώμη. Το 1ο είναι ότι πιθανά σε μία ένσταση η τιμωρία να είναι μεγαλύτερη και χειρότερο και 2ο έχουμε και τους σπόνσορες που δεν θα ήθελαν να εμπλέκεται το όνομα του έμμεσα τουλάχιστον σε μία δυσάρεστη ιστορία. Επιπλέον δεν είναι απίθανο να βγουν και άλλα στη φόρα τα οποία και να ενοχοποιήσουν παραπάνω την ΜcLaren (έχουμε και τις απολογίες των Stepney και Coughlan για τα δικά τους θέματα) και με την υπόθεση ανοιχτή (να ακουστεί π.χ. ότι ο Coughlan είχε εκμηστηρευτεί στον Α ή Β πχ. αεροδυναμιστή ότι έχει επαφή με άνθρωπο μέσα από τη Φερράρι πέρα αυτών που μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι εμπλέκονται) δεν θα ήθελαν να θέσουν την ομάδα σε μεγαλύτερο κίνδυνο.
-
Κάποιοι αναφέρουν ότι δεν διαβάζουμε αυτά που γράφουν όταν οι ίδιοι αρνιούνται πεισματικά να διαβάσουν τα πρακτικά και την απόφαση της ΦΙΑ καθώς όπως φαίνεται σε βολεύει τις θέσεις τους. Μιλάμε για θέσεις του στυλ Θ13, Θ7 και άλλα αντίστοιχα ευτράπελα. Δεν χρειάζεται να είμαστε Βασιλικότεροι του Βασιλέως. Εδώ όταν κάποιος λέει ότι δεν το συνεχίζει για το καλό του sport αν πραγματικά όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την Φ1 θα το αφήσουμε εδώ.
Εν κατακλείδι, το θέμα έχει κλείσει μία και καλή. Η απόφαση πια έχει τελεσιδικήσει και το μόνο που μένει είναι αν κάποια στιγμή το Δεκέμβριο από τα απόνερα της υπόθεσης έχουμε κάτι νέο.
Οι ασημί αν θέλουν ας μεταφέρουν την υπόθεση στο thread της McLaren και ας συνεχίσουν εκεί. Το συγκεκριμένο thread για την ώρα δεν έχει άλλη αξία παρά τη στείρα αντιπαράθεση των μεν και των δε.
Όλα ΙΜΗΟ
-
-
Dennis tipped off FIA about evidence (τερας ειλικρινειας...)
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62376
'I want to stress that once I became aware that new evidence might exist, which I did on the morning of the Hungarian Grand Prix (August 5), I immediately phoned the FIA to keep them informed'
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62396
'On the morning of the Hungarian Grand Prix, Ron rang me and he said, 'I've just had Alonso in the motorhome and he says he's got information and he's threatening to give it to the Federation.'
'So I said, 'What did you say Ron?' He said, 'I said, go on and hand it over.'
'I said, 'Ron, you said exactly the right thing.'
'And then Ron said, 'But there isn't any information.'
'So I said, 'So it's an empty threat?'
'And he replied: 'Yes, a completely empty threat. There's no information, there's nothing to come out; I can assure you that if there was something, Max, I would have told you.'http://www.autosport.com/news/report.php/id/62348
The FIA therefore wrote to three McLaren drivers.... Alonso and Mr. de la Rosa both submitted emails to the FIA
-
“At the point of the first [WMSC] hearing [on July 26], when I was asked the question did I know anything more, the truth was, I didn’t.
“The emails that passed between our drivers were as big a surprise to me when I heard, as anyone else.
“And as I said, if they existed, what I said to Fernando was that he must give them to the FIA.
“I just want to be very clear that at no stage did I ever say any lie to anybody.
“I put my integrity above everything. I just want to be very clear about that particular point.”
Dennis took the matter up with Mosley immediately after qualifying, and following their meeting the pair shook hands in a photo-shoot outside McLaren’s motorhome.
They later issued separate statements seeking to clarify the situation.
Mosley made clear that he “entirely accepts” Dennis acted in good faith and did not withhold information.
“For the avoidance of doubt, Ron Dennis told me on the Sunday of the Hungarian Grand Prix that, notwithstanding an exchange with Fernando Alonso, there was no information held by anyone within the McLaren team which might cast doubt on the World Motor Sport Council decision of 26th July,” he said.
“He confirmed to me this afternoon that he did indeed say this and I entirely accept that he believed it to be true at that time.”
-
Kαι ποιός τον πιστεύει;
-
Kαι αφου και το ηξερε,και δεν ηθελε να το αποκαλυψει γιατι πηρε τηλεφωνο? Για να κοψει τον αερα στον Αλονσο λεει,ας ρισκαρω με ενα διετη αποκλεισμο ?:lol:
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαι ποιός τον πιστεύει;Αφού το είπε! 'Δεν έχω πει ποτέ ψέματα, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό!' και μετά είπε 'Βάζω την προσωπική μου ακεραιότητα πάνω από οτιδ...'
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
[snip]
3. **Κάποιοι **αναφέρουν ότι **δεν διαβάζουμε **αυτά που γράφουν όταν οι ίδιοι αρνιούνται πεισματικά να διαβάσουν τα πρακτικά και την απόφαση της ΦΙΑ καθώς όπως φαίνεται σε βολεύει τις θέσεις τους. Μιλάμε για θέσεις του στυλ Θ13, Θ7 και άλλα αντίστοιχα ευτράπελα. Δεν χρειάζεται να είμαστε Βασιλικότεροι του Βασιλέως.Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να απευθύνομαι ευθέως στον όποιον συνομιλήτή μου και όχι να του απευθύνομαι εμμέσως με υπονοούμενα, κι επειδή για όποιον έχει παρακολουθήσει το τόπικ το 'κάποιοι' σου αναφέρεται σε μένα, σου λέω ευθέως ότι το κλίμα Θ13 και Θ7 μεταξύ εμάς των δυό (τουλάχιστον) το ανσάρισες εσύ, αρχίζοντας να βρίζεις και να χαρακτηρίζεις απαντώντας υποτίθεται στον 15λογο που ποστάρισα χιουμοριστικά στον χιουμοριστικό 10λογο του Μάνου. Όσο για το πληθυντικό 'δεν διαβάζουμε' σου, αν ταυτίζεσαι ως αποδέκτης με αυτά που έγραψα προς τον pininfarina είναι δική σου υπόθεση. Εγώ πάντως στον pininfarina τα έγραψα και συγκεκριμένα απαντώντας του σε 2ο ενικό πρόσωπο, σε δικό του ποστ.
Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς μειωτικούς χαρακτηρισμούς για όσους δεν συμφωνούν με την άποψή σου(έχουν ποδοσφαιρικό κλίμα, είναι ευτράπελοι, είναι βασιλικότεροι του βασιλέως) κι από ότι καταλαβαίνω απαιτείς οι αποδέκτες να τα δέχονται αδιαμαρτύρητα Σε ότι αφορά εμένα, δεν πρόκειται!Εδώ όταν κάποιος λέει ότι δεν το συνεχίζει για το καλό του sport αν πραγματικά όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την Φ1 θα το αφήσουμε εδώ.
Εν κατακλείδι, το θέμα έχει κλείσει μία και καλή. Η απόφαση πια έχει τελεσιδικήσει και το μόνο που μένει είναι αν κάποια στιγμή το Δεκέμβριο από τα απόνερα της υπόθεσης έχουμε κάτι νέο.
[snip]
Οι **ασημί **αν θέλουν ας μεταφέρουν την υπόθεση στο thread της McLaren και ας συνεχίσουν εκεί. Το συγκεκριμένο thread για την ώρα δεν έχει άλλη αξία παρά τη στείρα αντιπαράθεση των μεν και των δε.
Όλα ΙΜΗΟ
Προς το παρόν αυτός που συνεχίζει τη στείρα αντιπαράθεση, ακριβώς κάτω από το ποστ σου ΔΕΝ είναι ασημί! Είναι ο pininfarina.
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Kαι αφου και το ηξερε,και δεν ηθελε να το αποκαλυψει γιατι πηρε τηλεφωνο? Για να κοψει τον αερα στον Αλονσο λεει,ας ρισκαρω με ενα διετη αποκλεισμο ?:lol:Πολλά ρωτάς κι εσύ.
Αφού είναι και ψεύτης και κλέφτης και βλάκας.
Απορώ πως δεν το βλέπεις, στην θύρα 7 είσαι ή στη θύρα 13;
Και το ήξερε, και το έκρυβε και το μαρτύρησε. -
Απορώ γιατί συνεχίζεται αυτή η κατάσταση!
Βγήκε η απόφαση...η McLaren την αποδέχτηκε χωρίς να κάνει έφεση (άρα αποδέχτηκε τις κατηγορίες) και το θέμα έληξε.
Γιατί μερικοί προσπαθούν να αποδείξουν ότι η McLaren είναι αθώα όταν και η ίδια με τους ακριβοπληρωμένους δικηγόρους της δέχτηκε την ήττα...δε το καταλαβαίνω...ίσως διαφωνούν για να διαφωνούν...και ίσως δυσκολεύονται να αποδεχθούν την ήττα και κυρίως τη χαζομάρα της ομάδας τους που ενδεχομένως του απογοήτευσε...
-
+1
Βγηκε η αποφαση, η McLaren δεν εκανε εφεση,(αρα την δεχθηκε) οποτε ληγει το θεμα εδω..
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate