-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Ε καλά, σε 20000χλμ τι πρόβλημα να προλάβει βγάλει? Και εγω vag έχω με 30000 και μέχρι στιγμής όλα ok. Εγω θα κοίταζα και προς bravo μεριάμην το λες αυτό...
τα περισσότερα ηλ/κα προβλήματα πριν τα 30000 βγαίνουν... -
Να επανελθουμε μηπως παλι στο θεμα που εθεσα. Εντυπωσεις κατοχων i30 1400cc ; Ειδικα αυτων που το'χουν 2-3 χρονακια.
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Με προβληματιζει παρα πολυ η αξιοπιστια ολου του ομιλου VW. Και απο γνωστο μου που δουλευει στην VW ακουω για πολλα και σημαντικα προβληματα. Κριμα που δεν εισαγουν πλεον το i30 σε 1600... To αντιστοιχο Ceed δε μου αρεσει... Γουστα ειναι αυτα βεβαια...κοιταξε φίλε μου η vw σαν μόνη της εταιρεία είναι υπερεκτιμημένη αλλα σαν όμιλος ειναι κορυφαιος! Υπάρχουν πολλεσ περιπτωσεις αυτοκινητων με προβληματα δες; golf fsi, golg 1,4 tis 140 k 170 κτλ..Κινητητρεσ που τους απέσυρε η ίδια λόγω προβλημάτων αλλα όμως ποτε δεν χρηματοδοτήθηκαν απο τισ λοιπές εταιρείεσ του ομίλου. Γι αυτο κ η seat δεν πήρε ποτέ τους fsi k 140 - 170 τσι
-
Ο χρήστης chrris1983 έγραψε:
Γι αυτο κ η seat δεν πήρε ποτέ τους fsi k 140 - 170 τσι
η vw δηλαδή παρακαλούσε 'έλα βρε seat πάρε fsi' και η seat έκανε μουτράκια? η audi γιατί πήρε fsi? είναι το πειραματόζωο του ομίλου?
απλά επειδή η vw τους απέσειρε αμέσως δεν πρόλαβε να δημιουργήσει επαρκές στοκ ώστε να δώσει στην seat
Όσο για τους 140 και 170, της έδωσε τον 180.. ίδιος δεν είναι? -
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Γι αυτο κ η seat δεν πήρε ποτέ τους fsi k 140 - 170 τσι
η vw δηλαδή παρακαλούσε 'έλα βρε seat πάρε fsi' και η seat έκανε μουτράκια? η audi γιατί πήρε fsi? είναι το πειραματόζωο του ομίλου?
απλά επειδή η vw τους απέσειρε αμέσως δεν πρόλαβε να δημιουργήσει επαρκές στοκ ώστε να δώσει στην seat
Όσο για τους 140 και 170, της έδωσε τον 180.. ίδιος δεν είναι?η seat ακολουθει την πολιτική της audi όπου ουσιαστηκά εκεί ανήκει! Στην ιθπανία αλλωστε θα αρχίσουν να κατασκευάζονται και το νέο Q3! Και ανάλογα αποφασίζει εαν θα χρηματοδοτήσει και αγοράσει κινητήρες. όταν πήρε η audi τους fsi και διαγνώστηκαν τα γνωστα πλέον για αυτους κινητήρες η seat επέλεξε να μην χρηματοδοτήσει αυτό το πρόγραμμα. η vw τους απέσυρε έβγαλε τους tsi η tfsi και έγινε πάλι το ίδιο έργο με τουs fsi όσπου στο τέλος η συνταγή με τουσ τσι πέτυχε και χρηματοδοτήθηκε σχεδόν από όλο τον όμιλο!
Ερώτηση: γιατί η vw τόσα χρόνια είχε τους 16v κινητήρες και η seat τους 8ν(όπως άλλωστε κ η audi);
Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με το παρον θεμα;Κοιταξτε λιγο και το τιτλο του θεματος πριν γραψετε καθως και την επεμβαση του συντονιστη που λεει οτι εχετε βγει εκτος θεματος[mod] -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπήκα να διαβάσω μπας και ο Δάβαρης θα φέρει το 1600άρη i30 και διαβάζω και εδώ για το VW Group...
-
Σωστα, καλο ειναι εδω η συζητηση να αφορα το i30 και μονο...! Να επανελθουμε μηπως παλι στο θεμα που εθεσα. Εντυπωσεις κατοχων i30 1400cc ; Ειδικα αυτων που το'χουν 2-3 χρονακια. Κι εμενα με ενδιαφέρει το 1600 αλλα ο Δαβαρης...
-
Αν τους πειτε οτι αυτο -το 1,6- θελετε και το παραγγειλετε, δε θα το φερουν για εσας???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αν τους πειτε οτι αυτο -το 1,6- θελετε και το παραγγειλετε, δε θα το φερουν για εσας???Αυτό μπορεί να γίνει. Έχω κάτι γνωστούς στην Hyundai μπορώ να μάθω.
Αλλά δεν το κάνω... Θα το κάνω μόνο όταν είμαι έτοιμος ότι πάω για άλλο αυτοκίνητο.
Προς το παρόν, προσπαθώ (και πρέπει) να συγκρατηθώ... -
Τελικά επικοινώνησα.
Είχα μία μικρή ελπίδα αλλά...
Το i30/1.600 έχει σταματήσει να εισάγεται.
Ούτε με παραγγελία, ούτε με παρακάλια, ούτε μέσω γνωστού...Όποιος θέλει 1600 κυβικά σε μικρομεσαίο αμάξωμα, υποχρεωτικά KIA Ceed.
-
Περιεργο μου φαινεται... Τον λογο σου τον ειπαν?? Εαν παραγεται ακομα δεν καταλαβαινω γιατι να μη γινεται παραγγελια. Ακομα κι αν το κανουν για να ανεβασουν την κια μου φαινεται ασχημο να ειναι τοσο απολυτοι... Τελοσπαντων, μαλλον δεν ειναι 'γραφτο' να το παρεις το ι30!!
-
Το λόγο;
Μα ο ίδιος ο άνθρωπος της Hyundai, μου είπε να πάω δίπλα στην ΚΙΑ ...
Ο Δάβαρης απλά δεν θέλει οι δύο εταιρείες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους (κυρίως σε τιμές).
Προσπαθεί να κόψει μοντέλα είτε από την μία είτε από την άλλη ώστε οι πωλήσεις να μοιράζονται.Προσωπικά περιμένω και σε άλλα μοντέλα των δύο κατασκευαστών να έχουμε παρόμοιες συμπεριφορές.
Όσο αφορά εμένα, το καινούριο Ceed το 5θυρο μου αρέσει περισσότερο ... Αλλά όσο και αν μου αρέσει, όσο και αν καλύπτει τις (περίεργες) ανάγκες μου, δεν μπορώ να κάνω κίνηση αγοράς. Οι λόγοι γνωστοί (207+πολλά επιπλέον χρήματα).
Τι σημαίνει αυτό; Απλό. Θα κάνω υπομονή για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα για να κάνω άνετη αγορά.
Ελπίζω μόνο να μην καταργηθεί και το Ceed 1.6 ... -
κοιτα να το δωσεις εδω μεσα το 207, μια χαρα αμαξι ειναι αν εξαιρεσεις τον ολεθρο του usb
-
Καταλαβα, αν κ λιγο βλακεια μου φαινεται αφου ετσι κι αλλιως ειτε το σιντ πωληθει ειτε το ι30, στην ιδια τσεπη θα πανε!! Να σου πω την αληθεια με αισθητικα κριτιρια σιντ 5θ δε θα'παιρνα, ενω το χιουνται ειναι τουλαχιστον πιο ουδετερο, οποτε θα πηγαινα σε αλλη εταιρεια. Κακο δικο τους κανουν, οσο για το 207 δικιο εχει ο αδης, αν δεν ειναι επιτακτικη η αναγκη για επιπλεον χωρους μαλιστα δε θα σου ειναι κ τοσο δυσαρεστη η αναμονη. Ε, κι αν ειναι ανεβα κανενα βουναλακι να ξεχαστεις!!
-
Ας μην αρχίσουμε πάλι με τα δικά μου. Αρκετό πρήξιμο έχω προκαλέσει...
Προς το παρόν, ερευνώ και κάνω ερωτήσεις... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ας μην αρχίσουμε πάλι με τα δικά μου. Αρκετό πρήξιμο έχω προκαλέσει...
Προς το παρόν, ερευνώ και κάνω ερωτήσεις...άσχετο αλλά κοίταξες το λεον 1,2??
-
Δεν μου αρεσει καθολου το Leon σαν αμαξι, σαν σχεδιο. Γουστα ειναι αυτα... Βρισκω το i30 πιο ομορφο εξωτερικα και με καλυτερο ποιοτικα εσωτερικο
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όσο αφορά εμένα, το καινούριο Ceed το 5θυρο μου αρέσει περισσότερο ... Αλλά όσο και αν μου αρέσει, όσο και αν καλύπτει τις (περίεργες) ανάγκες μου, δεν μπορώ να κάνω κίνηση αγοράς. Οι λόγοι γνωστοί (207+πολλά επιπλέον χρήματα).
Τι σημαίνει αυτό; Απλό. Θα κάνω υπομονή για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα για να κάνω άνετη αγορά.
Ελπίζω μόνο να μην καταργηθεί και το Ceed 1.6 ...Συγνώμη, θες να μου πεις πως θα τους δώσεις το 207GT με το τουρμπάκι του, τον φουλ εξοπλισμό (πλην USB ) τις επιδόσεις , τα κρατήματα κλπ κλπ για να πάρεις ένα Cee'd 1.6 ;
Και αντί να σε... ευχαριστήσουν για την γενναιοδωρία σου, θα σου ζητήσουν και λεφτά από πάνω;
Άγαλμα θα έπρεπε να σου κάνουν!
Πλακίτσα κάνω, αλλά επειδή οδηγώ πολύ συχνά 207 1.4 με 75 ψοφίμια, και το βρίσκω εξαιρετικό αυτοκινητάκι, απορώ τι κακό σου έχει κάνει το καημένο! Βρες μια πατέντα να βάλεις απλό radio-cd με USB και κράτησέ το !
Στα απλά 1.4 σίγουρα μπαίνει. Στο δικό σου ποιο είναι το πρόβλημα να μπει; Η κονσόλα είναι διαφορετική; Βάλε από ένα πιο απλό μοντέλο, σιγά!
-
Συμφωνα με ξενα sites το i30 facelift εχει αρχισει να παραγεται στην Τσεχια απο Ιουνιο 2010. Σε σχετικη μου ερωτηση σε εκθεση της Hyundai μου είπαν οτι i30 στην εκδοση style υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και εχουν εισαχθει Αυγουστο του 2010 χωρις ομως ναι ειναι facelift... Μηπως ο Δαβαρης φροντιζει να ξεφορτωθει κανενα μεγαλο στοκ και μας πουλαει ψεματακια; Για να θυμηθουμε και αυτη τη περιπτωση: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=36897
Hyundai i30