-
Καλυμμα χωρου αποσκευων ειναι η .................................εταζερα...
Οι θερμενομενοι καθρεφτες ενεργοποιουνται με το κουμπι ξεθαμπωματος του πισω παρμπριζ. -
ευχαριστώ για τις απάντησεις και τους δυο
@kotetsi για το clima διάβασα τις οδηγίες(και γενικά για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες) αλλα δεν έβγαλα άκρη. -
Διάβαζα τη λειτουργία του αυτόματου κλιματισμού στο manual που βρήκα εδώ (σελ. 141-152) και σε γενικές γραμμές κατάλαβα τα εξής:
- το AUTO είναι λειτουργία που τα κάνει όλα μόνη της, ανάλογα με το πώς αντιλαμβάνεται τις συνθήκες εντός κι εκτός της καμπίνας επιβατών.
- για ξεθάμπωμα παρμπρίζ αρκεί να πατηθεί το ανάλογο πλήκτρο και να ρυθμιστεί η παροχή αέρα. Ο κλιματισμός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα (αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανάψει το A/C και να δυναμώσει την παροχή του αέρα για ταχύτερο ξεθάμπωμα).
- μπορείς να δουλέψεις τον κλιματισμό όπως επιθυμείς εσύ (manual mode). Αυτό σημαίνει ότι εσύ καθορίζεις τη θερμοκρασία και την παροχή αέρα. Το AUTO είναι σβηστό και το σύστημα δεν παρεμβαίνει στις επιλογές σου.
Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν καταλαβαίνεις ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Το handbook στο link πιο πάνω είναι στα αγγλικά βέβαια, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Πάντως είναι για το μοντέλο του 2008, δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει τα χειριστήρια στο μοντ. 2009.
-
ευχαριστώ πολυ φιλε με βοήθησες πολυ. οι οδηγίες που έχει το αυτοκίνητο είναι στα έλληνικα, αλλα ειναι λίγο δυσκατανόητες.
ευχαριστω και παλι για τον κόπο σου -
Είμαι ένα κλικ πριν την αγορά του i30 luxury edition 1400cc. Θα μου βγει στα 15.000 με μεταλλικό χρώμα + έξοδα πινακίδων. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ απο το ceed, το οποίο με ηλιοροφή και φουλ δέρμα θα βγεί περισσότερο.
Αυτό που διαβάζω συνέχεια είναι η κακή αίσθηση του λεβιέ ταχυτήτων. Μπορεί κάποιος να το αναλύσει αυτό περισσότερο??
Επίσης ξέρει αν το ηχοσύστημα του i30 υποστιρίζει bluetooth το οποίο χρειάζομαι?
-
Πήγαινε να το οδηγήσεις, αν δεν σε χαλάσει και δεν καταλάβεις τπτ στον λεβιέ δεν χρειάζεται να το σκεφτείς καν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήγαινε να το οδηγήσεις, αν δεν σε χαλάσει και δεν καταλάβεις τπτ στον λεβιέ δεν χρειάζεται να το σκεφτείς καν.Τίποτα δε θα καταλάβω, δεν εχω μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση και όλα ίδια μου φαίνονται.
-
E τότε μην το σκέφτεσαι καν. Κάτι τόσο υποκειμενικό όσο η αίσθηση τι να το κάνεις αν δεν το καταλαβαίνεις;
-
Μια ερώτηση ακόμα για το i30. Αυτό έχει ζάντες 15αρες. Όταν το παραγγείλω γίνεται να ζητήσω 16άρες γιατί οι 15άρες δείχνουν λίγο άσχημες????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήγαινε να το οδηγήσεις, αν δεν σε χαλάσει και δεν καταλάβεις τπτ στον λεβιέ δεν χρειάζεται να το σκεφτείς καν.Αυτόν το λεβιέ ακόμα να τον συμμαζέψουν; Θυμάμαι όταν το είχα κάνει test drive πριν 2+ χρόνια ήταν το μόνο που δε μου άρεσε στο αυτοκίνητο
Το βρήσκω λίγο μακακεία να αφήνουν να χάνονται πωλήσεις απο αυτό το λόγο...
-
Ο χρήστης bfc_xxx έγραψε:
Μια ερώτηση ακόμα για το i30. Αυτό έχει ζάντες 15αρες. Όταν το παραγγείλω γίνεται να ζητήσω 16άρες γιατί οι 15άρες δείχνουν λίγο άσχημες????Αν αναζητάς άνεση χωρίς κοπανήματα σε λακκούβες και ανωμαλίες του δρόμου άσε τις 15άρες. Οι 15άρες θα είναι και ποιο ελαφριές οπότε το αυτοκίνητο θα είναι και λιγάκι ποιο σβέλτο.
Αν ωστόσο σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και ίσως και το καλύτερο πάτημα, φρενάρισμα ... τότε βάλε 16άρες.
υ.γ. και φυσικά γίνεται να βάλεις 16άρες. Απλά στην παραγγελία το σημειώνουν και πληρώνεις κάποια διαφορά.
-
Γειά σας κ απο μένα.Νέο μέλος του forum σας με μία εξεζητημένη απορία!!!
Σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο και να του κοτσάρω και έναν κοτσαδόρο για να σέρνει βαρκούλα φορτωμένη γύρω στα 350κιλά.
Πιστεύετε ότι το i30 θα καταφέρει να σύρρει τέτοιο φορτίο σε ανηφόρες, επαρχιακούς δρόμους και στροφές?
Το ESP απαραίτητο,σωστά? Ή θα μου προτείνατε κάτι άλλο (με μικρό πάντα κοστολόγιο) π.χ accent ή ceed ? (αν και απ΄ότι κατάλλαβα απο μηχανικής άποψης i30=ceed)
Το φορτίο αυτό το έσερνε απο 1985 μέχρι το 2006 nissan cherry 1500cc.Σκυλί μέχρι την (δυστυχώς) απόσυρσή του!!!!!!!!!!!
Α! Και κάτι άλλο! Με το κιβώτιο τί παίζει? Άκουσα παραπονάκια σχετικά, τα οποία μετέφερα στον πωλητή της hyundai και το παλικάρι άλλαξε χρώμα απο το κακό του χωρίς να πεί λέξη (πραγματικά) -
Ο επιλογέας έχει μια σχετική ασάφεια σε βαθμό που τον κάνει να φαντάζει λίγο ξένο σώμα σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Στα πρώτα χιλιόμετρα θα έχεις μια μικρή δυσκολία στις πολύ γρήγορες αλλαγές, όμως μετά από 2000-3000km στρώνει το πράγμα.Truth be told, ο επιλογέας δεν είναι από τα δυνατά στοιχεία του i30 ή του ceed!
-
i30=ceed αλλά το νέο ceed f/l ειναι 90 άλογα και όχι 109.
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας!!!
-
Ο χρήστης bfc_xxx έγραψε:
i30=ceed αλλά το νέο ceed f/l ειναι 90 άλογα και όχι 109.ειστε σιγουροι οτι το f/l ειναι 90hp;εχω την εντυπωση οτι αυτο εγινε μονο στο venga και οχι στο ceed!!!Aλλωστε τι τους χαλασε και το φημωσαν το μοτερακι;δεν ξερω αν ισχυει και εγινε αυτο για euro5.Θα το ψαξω...
-
Για ποιό λόγο η ΚΙΑ δεν εισάγει πλέον στην Ελλάδα το Rio;Η παραγωγή στην Κορεά συνεχίζεται κανονικά και πωλείται κανονικά σε άλλες χώρες.WTF?
αλλά τελοςπαντων.. -
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Για ποιό λόγο η ΚΙΑ δεν εισάγει πλέον στην Ελλάδα το Rio;Η παραγωγή στην Κορεά συνεχίζεται κανονικά και πωλείται κανονικά σε άλλες χώρες.WTF?
αλλά τελοςπαντων..Giati einai ena mpoyrdelo kai allo miso mazi eleos poia me ta koreatika soy...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αλλά τελοςπαντων..Giati einai ena mpoyrdelo kai allo miso mazi eleos poia me ta koreatika soy...
Για τα Chevrolet μου μου μιλάς;Λιγο σεβασμό ρε συ.Σύντομα θα ασχοληθώ με tuning και θα σκίζουν και τα 2!
-
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Για τα Chevrolet μου μου μιλάς;Λιγο σεβασμό ρε συ.Σύντομα θα ασχοληθώ με tuning και θα σκίζουν και τα 2!
Πιτσιρικο δεν αναφερομαι στα δικα σου αλλα σε ολα..
Hyundai i30