-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
i30=ceed αλλά το νέο ceed f/l ειναι 90 άλογα και όχι 109.
ειστε σιγουροι οτι το f/l ειναι 90hp;εχω την εντυπωση οτι αυτο εγινε μονο στο venga και οχι στο ceed!!!Aλλωστε τι τους χαλασε και το φημωσαν το μοτερακι;δεν ξερω αν ισχυει και εγινε αυτο για euro5.Θα το ψαξω...
Στη Γερμανία μάλιστα σταματάει ο 1,6 βενζίνης και υπάρχει μόνο σε 1,4 με 90ΗΡ και 2,0 με 143ΗΡ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
i30=ceed αλλά το νέο ceed f/l ειναι 90 άλογα και όχι 109.
ειστε σιγουροι οτι το f/l ειναι 90hp;εχω την εντυπωση οτι αυτο εγινε μονο στο venga και οχι στο ceed!!!Aλλωστε τι τους χαλασε και το φημωσαν το μοτερακι;δεν ξερω αν ισχυει και εγινε αυτο για euro5.Θα το ψαξω...
Στη Γερμανία μάλιστα σταματάει ο 1,6 βενζίνης και υπάρχει μόνο σε 1,4 με 90ΗΡ και 2,0 με 143ΗΡ!!!
μαλιστα.....τοτε μαλλον θα φερουν και απο δω μερια τα ολοκαινουρια turbomoteria τους!Κριμα και ειμαι λατρης της ατμοσφαιρας και της στρατοσφαιρας....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για ποιό λόγο η ΚΙΑ δεν εισάγει πλέον στην Ελλάδα το Rio;Η παραγωγή στην Κορεά συνεχίζεται κανονικά και πωλείται κανονικά σε άλλες χώρες.WTF?
αλλά τελοςπαντων..Giati einai ena mpoyrdelo kai allo miso mazi eleos poia me ta koreatika soy...
εχουμε ενα rio 1400 2006 μοντελο στη οικογενοια,,εχει 85000 χλμ και δεν ξερει τι θα πει σηνεργειο,,ουτε ταγκακια δεν του εχουμε αλλαξει ακομα,,η μονη του ζημια??εχει καψει το μκρο λαμπακι στα φωτα πολης,μονο λαδια και φιλτρο λαδιου,κι αυτα σε βενζιναδικο,και λεγε εσυ φιλε μου οτι ειναι πατατα το αμαξι
-
Ο χρήστης nik7119 έγραψε:
Για ποιό λόγο η ΚΙΑ δεν εισάγει πλέον στην Ελλάδα το Rio;Η παραγωγή στην Κορεά συνεχίζεται κανονικά και πωλείται κανονικά σε άλλες χώρες.WTF?
αλλά τελοςπαντων..Giati einai ena mpoyrdelo kai allo miso mazi eleos poia me ta koreatika soy...
εχουμε ενα rio 1400 2006 μοντελο στη οικογενοια,,εχει 85000 χλμ και δεν ξερει τι θα πει σηνεργειο,,ουτε ταγκακια δεν του εχουμε αλλαξει ακομα,,η μονη του ζημια??εχει καψει το μκρο λαμπακι στα φωτα πολης,μονο λαδια και φιλτρο λαδιου,κι αυτα σε βενζιναδικο,και λεγε εσυ φιλε μου οτι ειναι πατατα το αμαξι
Tα κορεατικα φημιζονται για την αξιοπιστια τους ομως το Rio πως και δεν εισαγεται πια στην Ελλαδα οταν κατασκευαζεται ακομα και πωλειται σε αλλες χωρες κανονικα;
-
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Tα κορεατικα φημιζονται για την αξιοπιστια τους ομως το Rio πως και δεν εισαγεται πια στην Ελλαδα οταν κατασκευαζεται ακομα και πωλειται σε αλλες χωρες κανονικα;Υπάρχει το ceed πια! Σε λίγο και το Venga.
-
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Tα κορεατικα φημιζονται για την αξιοπιστια τους ομως το Rio πως και δεν εισαγεται πια στην Ελλαδα οταν κατασκευαζεται ακομα και πωλειται σε αλλες χωρες κανονικα;
παραληψη μου να πω οτι το μοτερ που φοραει, ειναι του καινουργιου αξεντ 1400
-
Ο χρήστης nik7119 έγραψε:
παραληψη μου να πω οτι το μοτερ που φοραει, ειναι του καινουργιου αξεντ 1400
Yποψιάζομαι οτι το Rio το απέσυραν απο την Ελληνική αγορά το 2008 επειδή το Ceed σημείωνε καλύτερες πωλήσεις.έρχεται και το Venga,το ξαδερφάκι του Hyundai i20.
-
Σήμερα κλείσαμε το νέο μας κόκκινο i30!!!
-
Μεγειάαααα!!!
Πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρααααα!!!
-
Καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ενος i30 εδώ και 4 μήνες περίπου. Μέχρι τώρα είμαι πολυ ευχαριστημένος, αλλα σήμερα πήγα να το πάρω(μετα απο μια εβδομαδα απραξιας για το αμαξι) για να παώ στην δουλειά μου, και ήταν τελείως νεκρό. Άνοιξα με το κλειδί, και μεσα στο αμάξι δεν λειτουργούσε τίποτα. Σκέφτηκα οτι θα φταίει η μπαταρία. Και τελικά αφου το πηγα σε συνεργείο της hyundai, με είπαν οτι είναι η μπαταρία και μου βάλαν μια καινούργια αφου το κάλυπτε η εγγύηση. Ολο αυτο με φάνηκε περίεργο γιατι σχεδον το αποκλειω να άφησα ανοιχτο τιποτα απο το αυτοκίνητο(φωτα,ραδιοφωνο,πλαφονιερα). Υπαρχει περιπτωση η μπαταρια να ειναι προβληματικη απο την μανα του; Επισης τελευταια ακουω μικρους τριγμους στο πισω μερος του αυτοκινητου(εκει που ειναι το πορτ μπαγκαζ) -
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
... Υπαρχει περιπτωση η μπαταρια να ειναι προβληματικη απο την μανα του; ...Όχι ακριβώς προβληματική. Μάλλον δεν διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση πριν την παράδοση, οπότε τα 'έφτυσε' πριν την ώρα της.
Υποτίθεται ότι η μπαταρία φορτίζεται καλά πριν την παράδοση, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι φορτίσεις αυτές είναι λειψές ή και προβληματικές...
Φυσικά υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να ήταν προβληματική η μπαταρία από το εργοστάσιο αλλά θεωρώ μικρή αυτή την πιθανότητα.
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει ή αν είναι 'δόκιμος' ο όρος 'ξηρα στοιχεία' ... με τετοια μέσα στη μπαταρία (έτσι μου είχαν πει στην αντιπροσωπία) είχα αλλάξει 3 φορές μέσα σε 1,5 χρόνο στο 406 μου με την εγγύηση!
Παρόμοια πλήρη ακινησία και 'ένδειξη ζωής' είχα πάθει στο Megane με προβληματική 'πλακέτα' στο immobiliser που συμπτωματικά υπήρχε και επίσημη ανακληση. -
Χαίρετε άπαντες!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ι30 1,4 classic. Έκανα μια σχετική έρευνα αγοράς, όμως απαντήσεις ξεκάθαρες δεν έλαβα σχετικά με το σύστημα μείωσης κατανάλωσης καυσίμου isg. Άλλοι αντιπρόσωποι δεν ήξεραν, άλλοι μου είπαν ότι δεν διατίθεται, παρά μόνο στο ΚΙΑ cee'd, σε ιστοσελίδες του εξωτερικού διατίθεται κανονικά, πχ Αγγλία μόνο με 200 λίρες (what car.com). Στην ιστοσελίδα της Hyundai Hellas υπάρχει το ακόλουθο δελτίο τύπου: 'http://www.hyundai.gr/hyundai/top/news/a48.html', ξέρει μήπως κάποιος τι ακριβώς ισχύει;
Είμαι νέος στο φόρουμ, ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει ήδη το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο χρήστης Αντώνιος Γ. έγραψε:
Χαίρετε άπαντες!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ι30 1,4 classic. Έκανα μια σχετική έρευνα αγοράς, όμως απαντήσεις ξεκάθαρες δεν έλαβα σχετικά με το σύστημα μείωσης κατανάλωσης καυσίμου isg. Άλλοι αντιπρόσωποι δεν ήξεραν, άλλοι μου είπαν ότι δεν διατίθεται, παρά μόνο στο ΚΙΑ cee'd, σε ιστοσελίδες του εξωτερικού διατίθεται κανονικά, πχ Αγγλία μόνο με 200 λίρες (what car.com). Στην ιστοσελίδα της Hyundai Hellas υπάρχει το ακόλουθο δελτίο τύπου: 'http://www.hyundai.gr/hyundai/top/news/a48.html', ξέρει μήπως κάποιος τι ακριβώς ισχύει;
Είμαι νέος στο φόρουμ, ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει ήδη το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ.Στην Ελλάδα δεν διατίθεται για το i30. Στο KIA CEED διατίθεται. Λογικά θα διατίθεται και στο fl του i30.
Εμένα προσωπικά αν και τα λατρέυω τα ηλεκτρονικα εξτρα που έχουν τα καινούρια αυτοκίνητα το idle stop and go δε μου εμπνέει σιγουριά να σβηνει ο κινητήρας καθε τρεις και λίγο και λογικά θα θέλει αντικατάσταση η μπαταρία του αυτοκινήτου πιο συχνά.
-
Παρεπιπτόντως ...τo i30 διλιτρο της αστυνομίας το δατε που κυκλοφορει στην επαρχία ...
-
κυκλοφορεί και στην Αθήνα , σε περιπολικά της Αμεσης Δράσης
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Παρεπιπτόντως ...τo i30 διλιτρο της αστυνομίας το δατε που κυκλοφορει στην επαρχία ...διλιτρο;;;2.0;;;;
-
Ξερει κανεις το ντουλαπακι στο πανω μερος του ταμπλο που λειπει απο το νεο i30 τι κωδικο ανταλλακτικου εχει καθως και τι τιμη?
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Παρεπιπτόντως ...τo i30 διλιτρο της αστυνομίας το δατε που κυκλοφορει στην επαρχία ...Στην Θεσσαλονίκη τα Ι30 τα έδωσαν σε διάφορα τμήματα σε αντικατασταση των Xsara. Πολλά έχω δει.
(Τα νέα C4 στη τροχαία πρέπει να τα έδωσαν, σε εθνικές οδούς τα βλέπω μόνο). -
Λοιπόν πρώτο service στον Λαμπρινούδη.
Καθαριστικό παρμρπιζ 1,70
Φίλτρο λαδιού 4,45
φίλτρο γύρης 31,23
ροδέλα τάπας 1,70
λάδι 4 λίτρα 5w 30 32,30κάρτα ελέγχου καυσαερίων 7,46
service 15000 χλμ 41,14Όλα μαζί με 15% έκπτωση σύνολο 148 ευρώ
Hyundai i30