-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φιλαράκι σε Astra έβαλε δέρμα (Conolly) 1500euro. Ένα χρώμα 'ανοιχτό καφέ'. Πρώτη μούρη.
Εβαλε μέσα το 'μωρό' (ξανθό). Φορούσε το 'μωρό' ένα φορεματάκι κοντό με μία ζωνούλα με κάτι 'καρφάκια', σιδεράκια...Αυτά. Το 'έχασε το κορμί πατριώτη, έχασε και το κάθισμα με το δέρμα...' ...
Μήπως ο φίλος σου δεν ήξερε να 'συνδεσει' τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα?????
-
-
Καλησπερα ειναι το πρωτο μου Post οποτε καλως σας βρηκα!!!!!!!
Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης.....καταρχην ειμαι μια κατοχος i30 1400 (το παρελαβα 29 Ιαν 09) και απο οτι μου ειπαν στην Autopoint ειναι απο την καινουργια παρτιδα της Τσεχιας...αληθεια αυτο μπορω να το καταλαβω με καποιο τροπο ή απλα πιστευω τα λογια του πωλητη...? Και εδω αρχιζουν τα προβληματα μου....Βεβαια πριν απο αυτο, να γραψω οτι εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο τα hyundai μιας και δουλευα σε εταιρια ενοικιασεων αυτοκινητων και ειχαμε μπολικα απο αυτα (για αυτο αλλωστε και επελεξα το i30 αφου ηξερα οτι το μονο προβλημα που παρουσιαζουν τα hyundai ειναι δισκο-πλατο και αυτο μετα απο πααααααααρα πολυ μεγαλη και ΚΑΚΗ χρηση.) Λοιπον τι αντιμετωπιζω...1ον To USB. Δεν ξερω εαν εγω εχω προβλημα και κανω κατι λαθος αλλα βαζω επανω ενα mp3 της creative (ξεκλειδωτο) δεν δουλευει, δεν το αναγνωριζει και μου εδινε μυνημα reading error, ψαχνω να βρω τι ειναι αυτο το προβλημα στο ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ manual του i30 και απλα δεν βρηκα λυση. Βαζω το i phone Μου το ιδιο, Βεβαια εδω και εαν ειχα προβλημα... το iphone εβγαζε ηχο φορτισης/συνδεσης με usb αναβοσβηνε και....ουτε φορτιζε ενω σαν δωρακι πηρα παλι το ιδιο μυνημα 'reading error', δοκιμαζω με αλλο mp3οφωνο..τζιφος, παω λοιπον στην αντιπροσωπεια μετα απο 20 ημερες (δηλ σημερα ) και απλα μου κλεινουν ραντεβου απο Δευτερα.....
2ον. Το κιβωτιο ταχυτητων...αααχχχχ εδω και εαν εχω προβλημα, αρκετα χαλαρο, οι 2α, 4η και οπισθεν συχνα δεν κουμπωνουν, επισης η 3η με την 4η δεν ειναι σε μια νοητη ευθεια αλλα πρεπει απο 3η να παω νεκρο και μετα ελαχιστα δεξια και να κατεβασω το λεβιε σε 4η, τελος πριν ξεκινησω να βαλω ταχυτητα απο 1η πχ 2α ακουγεται αυτος ο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ θορυβος του κλωτσηματος της ταχυτητας και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ασχετη βρε παιδια...14 χρονια οδηγω παρα πολλα διαφορετικα αυτοκινητα λογω της δουλειας μου και αυτο δεν μου εχει συμβει παρα μονο σε αυτοκινητα πολυ χρησιμοποιημενα. Παω λοιπον στην αντιπροσωπεια μετα απο 20 ημερες (δηλ σημερα ) και απλα μου κλεινουν ραντεβου απο Δευτερα.....
3ον. Αφου βαλω βενζινη, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (γιατι μου το ειπαν και αυτο το κουφο στο service) μετα απο περιπου 1 με 2 χλμ πορειας το εσωτερικο του αυτοκινητου μυριζει εντονα βενζινη. Η βενζινη που βαζω ειναι παντα SHELL (χωρις να θελω να κανω διαφημιση/δυσφημιση). Παω λοιπον στην αντιπροσωπεια μετα απο 20 ημερες (δηλ σημερα ) και απλα μου κλεινουν ραντεβου απο Δευτερα.....
Και τωρα για πειτε μου βρε παιδια τι κανω? Το αυτοκινητο ειναι 20 ημερων και μου παρουσιαζει ολα αυτα τα προβληματα..Ειμαι εγω υποχονδρια ή πραγματι αυτα ειναι προβληματα? Και εαν ναι τι κανω?
Ευχαριστω πολυ και ΣΥΓΝΩΜΗ για το μακροσκελες μυνημα...
-
Φιλαράκι σε Astra έβαλε δέρμα (Conolly) 1500euro. Ένα χρώμα 'ανοιχτό καφέ'. Πρώτη μούρη.
Εβαλε μέσα το 'μωρό' (ξανθό). Φορούσε το 'μωρό' ένα φορεματάκι κοντό με μία ζωνούλα με κάτι 'καρφάκια', σιδεράκια...Τότε το Conolly ήταν ΓΤΡ (για τα ρέματα). Στο ταπεινό ΜΟΜΟ που έχω (όπως το έδινε η ίδια η Alfa) έχουν παρελάσει διάφορα αντικείμενα στις λιγότερο ενδεδειγμένες θέσεις και κινήσεις με αποκορύφωμα κοριτσάκι με γόβα στιλέτο που πάτησε κανονικά πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού. Κανένα απολύτως σημάδι ούτε για πλάκα και οποιοσδήποτε λεκές έχει φύγει με λίγο νεράκι...
-
Tha deis apo Deutera
Sorry gia ta greeklish tha to diorthwsw to tawitero dinato -
Ααααα ευχαριστω πολυ......Δηλ απλα την πατησα.....περιμενωντας την Δευτερα απλα και μονο για να επιβεβαιωθω....
-
καλα κουλαρισε ρε...350 χρονια εγγυηση εχει, μην ανησυχεις!
για το usb ειδικος ειναι ο μελετητης storm, θα σου πει, εχει δοκιμασει τα παντα...αλλα ακομα και αν δε ξερει δε νομιζω ναναι τπτ σημαντικο...
το κιβωτιο νταξ..καινουριο ειναι ακομα, μηπως στρωσει..αμφιβαλλω αν ειναι μουφα απο εργοστασιο..
βενζινη?βενζινη η καυσαερια?
-
Μυρωδια της βενζινης οπως πχ οταν σταξει βενζινη πανω στο ντεποζιτο....Οσο για στρωσιμο δε νομιζω εχω ηδη κανει 1500 χλμ και τιποτα. Αλλωστε ενα Peugeot 207 που ειχα πριν 1,5 χρονο δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα και ηταν καινουριο...και ηταν και αστρωτο.....
-
Μια φιλη μου ειχε προβλημα με μυρωδια βενζινης σε καινουριο κορσα και τελικα εφταιγε κακο κουμπωμα της ταπας απο το βενζιναδικο,ειχε πιασει και το λαστιχακι που τη κρατουσε,εξατμιζοταν και με καποιο τροπο περνουσε στην καμπινα.
-
Eγω για αυτο τον λογο το κουμπωνω η ιδια μεχρι να ακουσω το κρακ κρακ που δειχνει οτι κουμπωσε σωστα....
-
Ο χρήστης Marina76 έγραψε:
1ον To USB. Δεν ξερω εαν εγω εχω προβλημα και κανω κατι λαθος αλλα βαζω επανω ενα mp3 της creative (ξεκλειδωτο) δεν δουλευει, δεν το αναγνωριζει και μου εδινε μυνημα reading error, ψαχνω να βρω τι ειναι αυτο το προβλημα στο ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ manual του i30 και απλα δεν βρηκα λυση. Βαζω το i phone Μου το ιδιο, Βεβαια εδω και εαν ειχα προβλημα... το iphone εβγαζε ηχο φορτισης/συνδεσης με usb αναβοσβηνε και....ουτε φορτιζε ενω σαν δωρακι πηρα παλι το ιδιο μυνημα 'reading error', δοκιμαζω με αλλο mp3οφωνο..τζιφος, παω λοιπον στην αντιπροσωπεια μετα απο 20 ημερες (δηλ σημερα ) και απλα μου κλεινουν ραντεβου απο Δευτερα.....
...Καλορίζικο, καλοτάξιδο...
Ούτε το creative, oύτε το iphone θα λειτουργήσουν στη USB. Δυστυχώς αυτά δεν θεωρούνται USB flash drives. Δεν είναι θέμα κλειδώματος αλλά θέμα αναγνώρισης.
Αγόρασε ένα απλό flash drive, usb stick (οχι Mp3 player!) και δες αν αναγνωρίζει τα αρχεία.Από MP3 players θα σου αναγνωρίζει ΜΟΝΟ ΟΣΑ όταν τα συνδέεις και στο PC σου τα βλέπεις στα My Computer σαν drives και μπορείς να κάνει drag'n'drop αρχεία.
Εγώ πάντως το βλέπω φυσιολογικό αυτό που αντιμετωπίζεις. Τα MP3 players τύπου IPOD, CREATIVE, iRiver κλπ... μόνο με σύνδεση στην AUX IN του i30.
υ.γ. δεν έχω i30 αλλά έχω 'μούρλα' με τα MP3 players και τα USB...
-
Ευχαριστω πολυ!!!!!! Θα το δοκιμασω αυριο.
Ειλικρινα ευχαριστω πολυ που τουλαχιστον το ενα απο τα προβληματα μου με την απαντηση σου μοιαζει να εχει λυθει!!!!!
-
'2ον. Το κιβωτιο ταχυτητων...αααχχχχ εδω και εαν εχω προβλημα, αρκετα χαλαρο, οι 2α, 4η και οπισθεν συχνα δεν κουμπωνουν, επισης η 3η με την 4η δεν ειναι σε μια νοητη ευθεια αλλα πρεπει απο 3η να παω νεκρο και μετα ελαχιστα δεξια και να κατεβασω το λεβιε σε 4η, τελος πριν ξεκινησω να βαλω ταχυτητα απο 1η πχ 2α ακουγεται αυτος ο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ θορυβος του κλωτσηματος της ταχυτητας και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ασχετη βρε παιδια...14 χρονια οδηγω παρα πολλα διαφορετικα αυτοκινητα λογω της δουλειας μου και αυτο δεν μου εχει συμβει παρα μονο σε αυτοκινητα πολυ χρησιμοποιημενα.'
Στο δικό μου με 30.000 το κιβώτιο είναι ΟΚ. Οι ταχύτητες δεν είναι χαλαρές, 3η σε 4η είναι σε απόλυτη ευθεία. Γενικά λειτουργεί σωστά.
Σπύρος
-
Οποτε εχω προβλημα ε? τι κανω σε περιπτωση που μου πουν διαφορα στο service και δεν το αλλαξουν?
-
Μου φαίνεται περίεργο αυτό που είπες με το κιβώτιο γιατί μόνο χαλαρό που δεν είναι. Η αίσθησή του είναι αρκετή σφιχτή και μάλιστα δεν βοηθάει για γρήγορες αλλαγές.
-
Εμενα να δεις ποσο περιεργο μου εχει φανει αυτο με το κιβωτιο, τεσπα θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα να δω τι θα μου πουνε.......
-
Να παρακολουθήσεις το θέμα με την μυρωδιά... Τσέκαρε την κατανάλωσή σου (πραγματικά, όχι με το trip computer), για το ενδεχόμενο να έχεις διαρροή. Μην γελάς, το έπαθε η γυναίκα μου σε ολοκαίνουριο Astra...
-
Να σου πω την αληθεια και εγω ψιλοφοβαμαι για τρυπιο ρεζερβουαρ ή τεσπα καποιο προβλημα με την 'μονωση' του αμαξωματος απο το ντεπόζιτο. Η κατανάλωση βεβαια ειναι λογικη απο οσο μπορω (μεχρι στιγμης) να υπολογισω.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... και 2) random παίζει σε κάποιο φάκελο, για όλα δεν μπόρεσα να το κάνω.
'ωχ! το χάσαμε το κορμί πατριώτη!...'
Storm, μην ανησυχείς καθόλου. Επειδή το 'χω ψάξει 'αγρίως' το θέμα, μέχρι και το owner's manual του i30 έχω κατεβάσει (δυστυχώς σε 'σκαναρισμένη' εκδοχή, διαβάζεται πάντως...) να σε πληροφορίσω θετικότατα ότι το ηχοσύστημα του i30 παίζει και 'γενικό' random, αρκεί να πατήσεις και να κρατήσεις το σχετικό κουμπάκι για λίγο, οπότε από 'folder random' πηγαίνει σε 'overall random'. Εδώ ακριβώς είναι που χωλαίνει το ηχοσύστημα του 'ξαδέρφου' KIA cee'd. Με άγριο ψάξιμο κι εδώ διαπίστωσα ότι δυστυχώς παίζει ΜΟΝΟ το 'overall random' και ΟΧΙ το 'folder random', το οποίο είναι για μένα το ζητούμενο. Ένας από τους αρκετούς λόγους που με έκαναν να καταλήξω στο i30 σαν βέβαια μελλοντική αγορά. Βέβαια δεν μιλάω ακριβώς για το hatchback αλλά για την έκδοση 'station', που αναμένεται σε κάνα χρόνο περίπου.
Για την ώρα είμαι ο ξένοιαστος κάτοχος (εδώ και 9 χρόνια) ενός KIA Shuma. Του χρόνου όμως τέτοια εποχή, όπως με πληροφόρησαν θετικά σε αντιπροσωπία της Hyundai, θα έχει έρθει το i30 cw (crossover wagon), το αντίστοιχο δηλαδή του KIA cee'd sporty wagon, οπότε και θα το 'χτυπήσω' στα σίγουρα...! Δεν έχω κανένα (ουσιώδες) παράπονο από το Shuma, απλώς στα 10 χρόνια δεν είναι 'αμαρτία' να αλλάξει κανείς το αμάξι του, ειδικά που θα έχει (προφανώς) συμπληρώσει 150.000 χλμ.
-
Ο χρήστης GiannisB έγραψε:
... και 2) random παίζει σε κάποιο φάκελο, για όλα δεν μπόρεσα να το κάνω.
'ωχ! το χάσαμε το κορμί πατριώτη!...'
Storm, μην ανησυχείς καθόλου. Επειδή το 'χω ψάξει 'αγρίως' το θέμα,.....
Πράγματι φίλε Γιάννη από ότι βλέπω το έχει ψάξει πολύ! ! !
Ωραίος!...! Μου έλυσες απορίες οι οποίες για μένα παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο...!...!
Με το καλό να πάρεις το i30 SW!!!!!
Hyundai i30