-
Τελικα εκλεισα i30 του 09 και ο μαντρας στην ελευσινα επιμενει οτι 90αλογα..ειναι λιγο αστειο...
-
Καλοταξιδο φιλε οπως και να εχει.......αλλα θα δεις στο δρομο οτι δεν ειναι 90hp
Ποσα χλμ εχει;;;βιβλιο σερβις;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ναι αλλα την ιδια περιοδο το i30 ηταν με 109hp και το ceed με 90hp.....
Δεν θυμαμαι ποτε το i30 με 90hpΟύτε και εγώ θυμάμαι να είχε κυκλοφορήσει το i30 με 90 άλογα. Πάντως η μείωση στο Ceed είχε δικαιολογηθεί λόγω του euro5.
Αν θυμάμαι καλά το i30 το συνέχισαν με τα 109 άλογα και στο καινούριο κατέβασαν την ιπποδύναμη στα 99 ή στα 100 άλογα ανάλογα την χώρα. -
Ευχαριστω παιδια, 70500 χιλιομετρα, βιβλιο σερβις οχι ..μετα απο την περιήγηση μου στο γκρουπ (leon,fabia, golf) ειπα να κανω την ανατροπη..ελπιζω να μην φαω φολα!μετα τις γιορτες υγραεριο γρηγορα..
-
Ο χρήστης antonis88 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια, 70500 χιλιομετρα, βιβλιο σερβις οχι ..μετα απο την περιήγηση μου στο γκρουπ (leon,fabia, golf) ειπα να κανω την ανατροπη..ελπιζω να μην φαω φολα!μετα τις γιορτες υγραεριο γρηγορα..Το οτι δεν εχει βιβλιο σερβις.....ειναι υποπτο για γυρισμενα χλμ
Η αξιοπιστια του δεν εχει σχεση με τα του γκρουπβαγκ.....
Το υγραεριο θελει προσοχη στον εγκαταστατη.....
Καλες γιορτες -
Τελικα εκλεισα i30 του 09 και ο μαντρας στην ελευσινα επιμενει οτι 90αλογα..ειναι λιγο αστειο...Τιμή;
-
Ευχαριστω παιδια, 70500 χιλιομετρα, βιβλιο σερβις οχι ..μετα απο την περιήγηση μου στο γκρουπ (leon,fabia, golf) ειπα να κανω την ανατροπη..ελπιζω να μην φαω φολα!μετα τις γιορτες υγραεριο γρηγορα..Καταρχήν καλορίζικο, καλοτάξιδο και με ασφάλεια!
Σου δίνει καμιά εγγύηση, αφού δεν έχει βιβλίο service? Πήγαινε μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να δεις μήπως μπορούν να βρουν το ιστορικό του και σίγουρα κάνε ένα ενδελεχή έλεγχο (το τελευταίο θα έλεγα σε δικό σου μάστορα αητό, όχι στην αντιπροσωπεια)Τέλος είμαι της άποψης ότι δεν είναι σωστό να βάλεις αμέσως αέριο, όσο και αν σε γαργαλάει. Δώσε λίγο χρόνο να το δεις και να το γνωρίσεις, μην ξεχνάς ότι είναι μεταχειρισμένο. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου παρουσιάσει τίποτε θεματάκια και μετά από π.χ. 10000 βάζεις αέριο. Αν το κάνεις κατευθείαν και σου βγάλει κάποιο προβληματάκι μετά, δεν θα ξέρεις αν φταίει η μετατροπή ή το αμάξι.
Πώς πάνε αυτοί οι κινητήρες με το αέριο? Τους αρέσει ή καίνε τις βαλβίδες?
-
.....90 αλογα;;; Μονάχα 1.6 Εισαγωγής και ...DIESEL!!!!
-
Μόνο να μην είναι από τα... νοικιάρικα, αφού λόγω του ότι δεν έβγαλαν προβλήματα, τα προτιμούσαν στα 1.400 cc, όπως και το νέο i30 !
-
Τελικα εκλεισα i30 του 09 και ο μαντρας στην ελευσινα επιμενει οτι 90αλογα..ειναι λιγο αστειο...Αν το ήξερα ότι ήθελες ι30 με υγραέριο δίνω το δικό μου με υγραέριο βιβλίο σέρβις και αρκετά έξτρα..κρίμα
-
καλησπερα και παλι,σχετικα με μια ανακληση που εχει κανει η hyundai hellas στα πρωτης γενιας που αφορουν θορυβο στο τιμονι και στη βαλβιδα των φρενων,εχει ακουσει κανεις κατι σχετικα μ αυτο?εχει τυχει σε καποιον?
-
καλησπερα και παλι,σχετικα με μια ανακληση που εχει κανει η hyundai hellas στα πρωτης γενιας που αφορουν θορυβο στο τιμονι και στη βαλβιδα των φρενων,εχει ακουσει κανεις κατι σχετικα μ αυτο?εχει τυχει σε καποιον?Στη θέση σου θα πήγαινα σε μια αντιπροσωπεία και θα ρωτούσα συγκεκριμένα με βάση τον αριθμό του αυτοκινήτου σου.
- Αν ισχύει αυτό που λες για το δικό σου κομμάτι
- Αν έχει γίνει η επιδιόρθωση / αναβάθμιση ή εκρεμμεί - πάντα για το δικό σου κομμάτι!
-
Γειά σας. έχω ένα i30 του 2008. μου έχει κολώνα τιμονιού όπως μου έχει πει η hyundai και ένα άλλο συνεργείο. αυτή η κολώνα επισκευάζεται? Αυτό που κάνει είναι ένας ήχος όταν πέφτει σε λακόυβες και όταν είναι σε χωματόδρομο.
-
Ο χρήστης petran58 έγραψε:
Γειά σας. έχω ένα i30 του 2008. μου έχει κολώνα τιμονιού όπως μου έχει πει η hyundai και ένα άλλο συνεργείο. αυτή η κολώνα επισκευάζεται? Αυτό που κάνει είναι ένας ήχος όταν πέφτει σε λακόυβες και όταν είναι σε χωματόδρομο.υπαρχουν πολλοι που υποτιθεται οτι επισκευαζουν τις κολωνες τιμονιου και ειδικοτερα την ηλεκτρικη υποβοηθηση αλλα μην εχεις και πολυ εμπιστοσυνη κατα την γνωμη μου..τα συνεργεια σου ειπαν να την αλλαξεις την κολωνα..?
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... u-timoniou
Όσοι δεν τα έχετε βάλει απο την τσέπη σας τρέξτε.............οι υπόλοιποι ζητήστε τα πίσω!!! -
να κανω μια ερώτηση? ξέρουμε ποτε αλλάζουμε βαλβολινες? υπάρχει συγκεκριμενος αριθμος χιλιομέτρων για αλλαγη?
-
να κανω μια ερώτηση? ξέρουμε ποτε αλλάζουμε βαλβολινες? υπάρχει συγκεκριμενος αριθμος χιλιομέτρων για αλλαγη?Υπαρχει αριθμος χλμ ανα κατασκευστη και ποιοτητα βαλβολινων που χρησιμοποιει. Ψαξε στο bookservice ......μπορει να ειναι ακομη και ανα 100Κ χλμ!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
να κανω μια ερώτηση? ξέρουμε ποτε αλλάζουμε βαλβολινες? υπάρχει συγκεκριμενος αριθμος χιλιομέτρων για αλλαγη?
Υπαρχει αριθμος χλμ ανα κατασκευστη και ποιοτητα βαλβολινων που χρησιμοποιει. Ψαξε στο bookservice ......μπορει να ειναι ακομη και ανα 100Κ χλμ!
στο bookservice λέει έλεγxος σε κάθε service, δεν λέει για αλλαγή σε κανένα απο τα service
-
Υπαρχει αριθμος χλμ ανα κατασκευστη και ποιοτητα βαλβολινων που χρησιμοποιει. Ψαξε στο bookservice ......μπορει να ειναι ακομη και ανα 100Κ χλμ!
στο bookservice λέει έλεγxος σε κάθε service, δεν λέει για αλλαγή σε κανένα απο τα service
Αυτο δεν γινεται.......και longlife να ειναι μετα τα 100+Κ χλμ θελουν αλλαγη. Το ειδες μεχρι την τελευταια σελιδα και δεν λεει τιποτα;;;
-
Σε πολλά αυτοκίνητα δεν προβλέπεται αλλαγή βαλβολίνης.
Hyundai i30