-
Υπάρχουν σημεία για ήσυχο ρέμβασμα παρέα με το αμόρε - όχι για ΧΧΧ - σε απόσταση μέχρι 30 λεπτών από τη Λ. Κύμης (ΗΣΑΠ Ειρήνη);
-
Υπάρχουν σημεία για ήσυχο ρέμβασμα παρέα με το αμόρε - όχι για ΧΧΧ - σε απόσταση μέχρι 30 λεπτών από τη Λ. Κύμης (ΗΣΑΠ Ειρήνη);
-
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Υπάρχουν σημεία για ήσυχο ρέμβασμα παρέα με το αμόρε - όχι για ΧΧΧ - σε απόσταση μέχρι 30 λεπτών από τη Λ. Κύμης (ΗΣΑΠ Ειρήνη);_
THE MALL
-
εξαρτάται για τι ώρες μιλάς. Αν είναι αργά χωρίς κίνηση τότε μπορείς να βγεις και παραλιακή προς Βουλιαγμένη ή/και λιμανάκια αυτές τις μέρες με την πανσέληνο είναι φανταστικά ή/και ν'αράξετε σε καμια παραλία αλλά να ξέρεις εκεί το ένα φέρνει το άλλο
Για πιο κοντά σου και ορεινά είναι το κλασσικό Ζέπελιν στο Γαλάτσι που έχεις πιάτο όλη την Αττική αλλά θα γίνεται πανικός, όπως επίσης και Φιλοπάππου αλλά εκεί θέλει ποδαράτο
-
Στο Πανοραμα,πριν το Κατσιμιδι... Το τερπνον μετα του ωφελιμου...
-
Πολύ κοντά σου είναι το Άλσος Συγγρού... τεράστιο και πας όπου θες. Βέβαια θέλει λίγο προσοχή γι αυτό το λόγο...
Δεν ξέρω ακριβώς που αλλά υποθέτω στα τουρκοβούνια που είναι κοντά όλο και κάτι καλό θα έχει και με καλη θέα.
Αν θες πιο ...εξτρίμ ( ) καταστάσεις υπάρχουν ωραία σημεία στην διαδρομή πεντέλη - νεά μάκρη με άπλα και υπέροχη θέα. Βέβαια υπάρχουν αρκετά ζευγάρια στα σημεία που έχει αρκετό χώρο οπότε θέλει λίγο τύχη για να βρεις θέση που είσαι μόνος σου και δεν είναι σε άκρες στροφών (είπαμε να περάσουμε ωραία με το αμόρε όχι με το φαναρζτή!!!)
Υπάρχει βέβαια πάντα ο παλιός καλός Λυκαβητός που προσφέρει θέα, σκηνικό και αρκετή ασφάλεια
-
Η Πάρνηθα...
-
Κρυονερι -Ανοιξη-Διονυσος-Τατοι
-
Καταρχήν ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, να σημειώσω ότι δεν θέλω να πάω σε μαγαζί...
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στο Πανοραμα,πριν το Κατσιμιδι... Το τερπνον μετα του ωφελιμου...Που είναι αυτό, πως θα πάω εκεί;
Πολύ κοντά σου είναι το Άλσος Συγγρού... τεράστιο και πας όπου θες. Βέβαια θέλει λίγο προσοχή γι αυτό το λόγο...
Που είναι η είσοδος στο άλσος;
Δεν ξέρω ακριβώς που αλλά υποθέτω στα τουρκοβούνια που είναι κοντά όλο και κάτι καλό θα έχει και με καλη θέα.
Πως θα πάω εκεί;
Αν θες πιο ...εξτρίμ ( ) καταστάσεις υπάρχουν ωραία σημεία στην διαδρομή πεντέλη - νεά μάκρη με άπλα και υπέροχη θέα.
Πως θα πάω προς τα εκεί, από τη Λ. Πεντέλης;
-
Λοιπόν η είσοδος για το άλσος συγγρού είναι όπως ανεβαίνεις την κηφησιάς περνάς το κόμβο που στρίβει για μαρούσι, περνάς και το απότομο εσάκι και αφού περάσεις τα φανάρια που στρίβουν αριστερά για οντεόν στο επόμενο φανάρι στρίβεις δεξιά (αριστερά πας κατευθείαν στο σταθμό του ηλεκτρικού ΚΑΤ). Έχει χώρο για παρκάρισμα (ή τουλάχιστον είχε πριν 5-6 χρόνια)
Τουρκοβούνια δεν το έχω ψάξει το θέμα αλλά περνώντας από εκεί ως επιβάτης έχω δει κάτι ωραία μέρη. Θέλει λίγο ψάξιμο...
Για πεντέλη - νέα μάκρη όντως παίρνεις την πεντέλης την παίρνεις όλο πάνω μέχρι την πλατεία παλαιάς πεντέλης και σε κάποια φάση θα δεις μία ταμπέλα που λέει προς νέα μάκρη όπου και θα στρίψεις δεξίά. Μετά από λίγο φτάνεις στην διαδρομή που σου λέω ή οποία παρεπιπτόντως έχει και εξαιρετικό οδηγικό ενδιαφέρον με πολύ καλό οδόστρωμα (μην ξεχνίομαστε αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε)!
Είχε κάνει ρε γαμώτο και το μπλόυ άουτ των 4Τ ένα αφιέρωμα σε τέτοια μέρη (αλλά με προσανατολισμό μάλλον προς το ...κοκό) αλλά ποιός το να το έχει φυλάξει...
γκουντ λάκ!
-
Εγω αγορασα κυαλια...πλεον θα σας δω εξω....να φορατε ταμπελάκι με το nick σας
-
παρνηθα ρε σεις τι το ψαχνετε.....υπαρχουν σημεια οχι και πολυ ψηλα που βλεπεις ακομα και τη θαλλασα(ακροπολη,λυκαβητος τα παντα)
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
παρνηθα ρε σεις τι το ψαχνετε.....υπαρχουν σημεια οχι και πολυ ψηλα που βλεπεις ακομα και τη θαλλασα(ακροπολη,λυκαβητος τα παντα)ναι αλλά τώρα θα σε περάσουν για εμπρηστή...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
παρνηθα ρε σεις τι το ψαχνετε.....υπαρχουν σημεια οχι και πολυ ψηλα που βλεπεις ακομα και τη θαλλασα(ακροπολη,λυκαβητος τα παντα)
ναι αλλά τώρα θα σε περάσουν για εμπρηστή...
Παρνηθα λεω κι εγω αλλα χαμηλα..
sonath..πριν τις εισοδους απο Ολυμπιακο χωριο ( ) θα βγεις σε μια εξοδο που θα σε βγαλει στο τατόι..Δε στριβεις για την πλατεια στην Βαρυμπομπη,πας ευθεια και μετα τις στροφες που ειναι οι ξακουστες ταβερνες εχει σημεια που μπορεις να κατσεις,με πολλή υσυχια και θεα που βλεπεις (σε μικρογραφια βεβαια) ακομα και την Ακροπολη.
-
πωωωω ρε πάλι χαμός θα γίνεται
δεν μας φτάναν όσοι τα ξέραν τα λέμε και στους άσχετους τώρα να γίνουμε περισσότεροι, θα κόβουμε εισιτήριο στο τέλοςsonath παιδί μου μην ακούς τον pasxo. τα μέρη που σου λέει είναι ΧΧΧ. εσύ μπορεί να πας για ρομάντζο αλλά οι δίπλα θα.... μέχρι πρωιας. άσε που είναι και μακρυά.
Άλσος Συγγρού είναι καλά. Επίσης στο πάρκο Τρίτση, Αγ. Αναργύρους έχει ωραία λιμνούλα και χαμηλό φως
-
Ε δεν ειναι παντα για ΧΧΧ καταστασεις εκει.. Τωρα το καλοκαιρακι λογω θερμοκρασιας μπορει να ειναι καποιος εκει για παιχνιδια..αλλα εχει σημεια για να κατσεις να αραξεις και να ροματζαρεις..
Σημεία για ρέμβασμα...