-
Φωτια φτανει στον ΑΗΣ Μεγαλοπολης?
-
Mεγάλη φωτιά στη Ζαχάρω,κινδυνεύουν και χωριά.Από την ταράτσα της πολυκατοικίας που ήμουν πριν λίγο και κοιτούσα προς την μεριά της Ζαχάρως με κιάλια φαίνεται σαν να καίγεται όλο το βουνό της Σμέρνας προς το μέρος των χωριών Αρτέμιδα και Αρήνη.
Επίσης υπάρχει σε εξέλιξη φωτιά στο χωριό Γεράκι Αμαλιάδος και άλλη μια προς την πλευρά του δήμου Ωλένης(Καράτουλα).
ΔΡΑΜΑ! -
Μάλλον σε λίγο θα λέμε που ΔΕΝ έχει φωτιές.......
-
9 oι νεκροι μεχρι στιγμης στη ζαχαρω!!!!ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ !!ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Μάλλον σε λίγο θα λέμε που ΔΕΝ έχει φωτιές.......Παντως στις δυο γλαστρες που εχουμε εξω απο τη δουλεια δεν εχει πιασει φωτια ακομα.............
Συνολο πυρκαγιων περιπου στις 170 -
Κακό πράγμα οι εκλογές Σεπτέμβριο μήνα...
-
ΌΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
9 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ! -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΌΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
9 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ!ΚΑΙ 6 ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΣΥΝΟΛΟ 15 ΔΗΛΑΔΗ????????
-
ειχα παει στην ζαχαρω.οπου καναμε το ραλλυ σπριντ που εγινε.μεσα στο δασος,στο πρασινο,ηταν φοβερα.
τωρα εμαθα οτι καιγεται και εχω ξενερωσει την ζωη μου.
επισης στην Μεγαλοπολη απο που ειναι ο πατερας μου,εχει καει το χωριο Σουλου(γυρω στα 10 σπιτια)και προχωραει η φωτια προς το κατσιμπαλι.
-
Αν δεις τι γίνεται στην περιοχή,θα σε πιάσει η καρδιά σου.Οι νεκροί μέχρι στιγμής είναι από το χωριό Μάκιστος,μάλλον ηλικιωμένοι οι πιο πολλοί.
-
Τελικα 7 οι νεκροι στη Ζαχαρω (συμφωνα με δελτιο ειδησεων ΣΚΑΙ100,3) 5 νεκροι στη Μανη και 1 δασοπυροσβεστης απο καρδια.
ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 13 ΑΝΘΡΩΠΟΙ...................................................... -
15 νεκροί λένε τα κανάλια.....!!!!!!!!!!! Απίστευτο !!!!!!!!!!!!!!!!!! Που ζούμε ρε ????
-
Δεν πάμε καλάααα
-
Μα είναι δυνατόν να πιάνουν παντού οι φωτιές την ίδια μέρα; Ζέστη και αέρας = τέλειος συνδυασμός για αυτοανάφλεξη ή για εμπρησμούς;
-
Δε βλέπεται τι προσλήψεις γίνονται? Αγροφύλακες και αστυφύλακες, στο τέλος μόνο χωράφια και τσιμέντο θα μείνει σ'αυτή την χώρα. Κρίμα τους ανθρώπους
-
Εδω καιγεται παλι η Ελλαδα, με νεκρους, και εχουμε τους πολιτικους στα πατραθυρα για εκλογες.
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ........................... -
Ρε παιδια τι γινεται ?
Και αλλοι νεκροι στις φωτιες ?
Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ....................................... -
Ελπίζω και εύχομαι να είναι σχήμα λόγου.......σε ένα παράθυρο ο Δήμαρχος της Ζαχάρως είπε 'έχουν καεί τρία χωριά και δεν έχει πάει κανένας ακόμα εκει να δει τι έγινε.....περιμένουμε τον στρατό να πάει να ανοίξει τις πόρτες να δουμε ποιοι ειναι ζωντανοί και ποιοί είναι καμμένοι....εγω έφευγα και άφηνα πίσω μισοκαμμένους που δεν μπορούσα να βοηθήσω ......'
-
Σε γενικές γραμμές, μπορεί να πεί κάποιος με σχετική σιγουριά ότι φωτιά σε ανυδρία με 8BF δεν σβήνεται εύκολα. Οπότε, το περίφημο κράτος δεν φταίει που δεν μπορεί να σβήσει αμέσως τέτοια φωτιά.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τι γίνεται μετά. Και 'μετά' σημαίνει συχνά βίλες, παράγκες, κτλ.
Οπότε το πρόβλημα του 'κράτους' δεν είναι της στιγμής αλλά διαχρονικό. Βλέπε δηλαδή, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κτλ.
Α.....και να μην ξεχάσουμε....ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κτλ. είμαστε ΕΜΕΙΣ.
-
Tραγωδία....
Αυτά τα μέρη τα έχω γυρίσει δεκάδες φορές...
Τη διαδρομή προς εκείνα τα χωριά της Ζαχαρως την έκανα και πρόσφατα...
Όσο για τον Καϊάφα, πάνω που είχε αρχίσει να συνέρχεται από κάποιες καταστροφές λόγω θυελλωδών ανέμων πριν κάτι χρόνια, απόγινε τώρα. Και το κρίμα είναι οτι γινόντουσαν τόσοι αγώνες για να μην περάσει από κει κοντά η Ιονία Οδός, επειδή είναι βιότοπος προστατευμένος από ΕΕ...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες