-
......... σωστόοοοοοοοοοοοοο......
-
ΦΟΥΝΤΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
-
Καίγεται το Λαγονήσι!!! ....
-
Κάποιος είχε προτείνει παλιότερα να επιτρέπεται να χτίσεις σε καμένη έκταση, εφόσον φύτευες υποχρεωτικά και συντηρούσες ένα Χ αριθμό δέντρων στο άκτιστο μέρος του οικοπέδου σου. Δεν μου ακούγεται τώρα τόσο άσχημο.
-
Δηλαδή αν στη θέση της μαυρης ελάτης φυτέψω αντίστοιχο αριθμό σε ελιές ή φοίνικες στην αυλή μου το ίδιο είναι? Το ίδιο οικοσύστημα φτιάχνω?
Έχουμε να δούμε πολλά ευτράπελα έτσι και συμβεί κάτι τέτοιο...
-
Μαύρο έλατο δεν μπορείς να φυτέψεις, ακόμα κι αν το θες. ΄Προφανώς η πρόταση αναφερόταν σε δέντρα που προϋπήρχαν της πυρκαγιάς. Όχι σε οπωροφόρα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καίγεται το Λαγονήσι!!! ....κουραγιο.......
-
-
Ρε παιδια η κατασταση στον Αγ.Στεφανο ειναι αποπνικτικη απο εντονη μυρωδια καμμενου. Κατι ακουσα για φωτια σε Διονυσσο και Αγ.Στεφανο. Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο....... Ελεος πια ΦΤΑΝΕΙ
-
Συμφωνα με ΣΚΑΙ 100,3 η φωτια ειναι στην Ευβοια κοντα στον καμπο του Αλιβεριου.Οποτε απο εκει ειναι ο καπνος που φτανει εδω στον Αγ.Στεφανο. Sorry για την παραπληροφορηση πριν.
-
είναι τραγική η κατάσταση .........παντού....
(κάτι άκουσα για καπνούς στην Πεντέλη στο σκάνερ αλλα δεν δώσανε συνέχεια.........)
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
:sorry: είναι τραγική η κατάσταση .........παντού....(κάτι άκουσα για καπνούς στην Πεντέλη στο σκάνερ αλλα δεν δώσανε συνέχεια.........)
Το ακουσα κι εγω αλλα τελικα πρεπει να ειναι απο το Αλιβερι ο καπνος. ( τωρα λενε οτι εχει φωτια και στα Στειρα στο σημειο που ειχε πεσει παλιοτερα καποιο αεροπλανο) Δεν ξερω πλεον απο που ερχεται ο καπνος .....Τι να πω????
-
Πρίν μερικές μέρες έπεσε ...ήταν ένα πυροσβεστικό CL 415 που επιχειρούσε σε μια φωτιά εκει......και χάθηκε δυστυχώς και το πλήρωμα......
σήμερα στην περιοχή μας είχε δύο 'ταυτόχρονες' σχεδόν φωτιές...μία στην Ριτσώνα και μια διαμετρικά αντίθετα στο Δήλεσι.....ευτυχώς ο μηχανισμός λειτούργησε άμεσα.........
-
-
Στον Πειραιά μυρίζει καμένο ξύλο.
Από τη Σαλαμίνα άραγε; -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Προ ολίγων λεπτών.
Το λιοστασάκι που ακόμα φαίνεται τέρμα δεξιά είναι δικό μου.
Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει 'πιάνεται η καρδιά μου'.
Δύσκολο μου φαίνεται να την γλύτωσε..........
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ.......!!!!!!!!!! Πάει ελικόπτερο
Πολυ δυνατη η φωτια στη Σαλαμινα κοντα στο μοναστηρι της φανερωμενης
-
Αφιερωμενο στην χωρα μας,πάμε ολοι μαζί:
'Το μπουρδέλο καιγεται' -
-
6 νεκροί λένε........
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
Ρε παιδια η κατασταση στον Αγ.Στεφανο ειναι αποπνικτικη απο εντονη μυρωδια καμμενου. Κατι ακουσα για φωτια σε Διονυσσο και Αγ.Στεφανο. Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο....... Ελεος πια ΦΤΑΝΕΙΟχι μονο ελεος.....
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες