-
Πολλοι αναφέρουν για πεζές περιπολίες αστυνομικών.. χθες ειδα στο Παλαιο Φάληρο και εγω περιπου 10 αστυνομικους να 'περιπολουν' στο Φλοισβο και σε κεντρικο δρομο του Φαληρου... δε νομιζω να ειναι για πυρκαγιες αλλα για προεκλογικους λογους να δειξουν ποσο προστατεύουν το πολίτη......
Ωστόσο, να αναφέρω οτι σε γαμο που βρέθηκα χθες στη Γλυφάδα, υπήρχαν αστυνομικοι στη περιοχή ωστε να αποτρέψουν τη ρίψη βεγγαλικών. Σωστοί!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μεθαύριο που θα γίνει η συγκέντρωση των μαυροφορεμένων για την καταστροφή στο Σύνταγμα (δεν εξετάζω τη σκοπιμότητα της κίνησης), θα ακούγονται από δίπλα οι ντουντούκες της ΝΔ και από παραδίπλα (Κλαυθμώνος) οι ντουντούκες του ΠΑΣΟΚ. Οι άλλοι 3-4 δεν ξέρω που θα έχουν στρατοπεδεύσει. Περιμένω να δω πως θα κυλήσει το πράγμα.+1
γτπ...Πολλοι αναφέρουν για πεζές περιπολίες αστυνομικών.. χθες ειδα στο Παλαιο Φάληρο και εγω περιπου 10 αστυνομικους να 'περιπολουν' στο Φλοισβο και σε κεντρικο δρομο του Φαληρου... δε νομιζω να ειναι για πυρκαγιες αλλα για προεκλογικους λογους να δειξουν ποσο προστατεύουν το πολίτη......
+2
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ηλία:- ΔΕΝ είμαι πυροσβέστης. Αλλά αν ήμουν και μου καιγόταν το 1/3 της Πελοπονήσου θα αυτοκτονούσα!
- Το ότι έτρεχα στο Χολαργό να βοηθήσω, μου δίνει το δικαίωμα δια να ομιλώ; Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ηλεία να κυνηγάω τη φωτιά με κανένα ματσούκι, υποκαθιστώντας τον κρατικό μηχανισμό ο οποίος ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ, πριν αυτή κάψει έναν ολόκληρο νομό και απλωθεί σε δύο ακόμη.
- Το ότι θεωρώ κι εγώ ΙΕΡΟ το χώρο της Ολυμπίας (και πάνω από πολλές ανθρώπινες ζωές) είναι κακό;
- ΤΟ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ) γιατί ΔΕΝ τους ψήφισα εγώ, μπορεί επιτέλους να με απαλλάξει από τη συνευθύνη στη μαλακία των συνελλήνων μου;
Το ζήτημα είναι προσωπικό (εκτός του ότι είμαι Έλληνας, κατάγομαι και από την Καλαμάτα όπου καίγονται τα ωραιότερα χωριά του νομού). Καίγεται ο τόπος ΜΟΥ και κάποιοι υπεύθυνοι μαλακίζονται!
Με συγχωρείς πολύ, αλλά συγχωροχάρτια -με τη μορφή γενικόλογων αφορισμών- δε δίνω. Οι υπεύθυνοι είναι συγκεκριμένοι, έχουν ονόματα και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ένας από αυτούς μιλούσε για καμένους θάμνους (όποιος δεν το κατάλαβε, είτε δεν άκουσε τη δήλωση, είτε την άκουσε και εσκεμένα έκλεινε τα αυτιά του). Μία άλλη λύσσαξε να κάνει τον Καϊάφα γήπεδο του γκολφ. Καμία πενηνταριά από τους υπόλοιπους βάζουν λυτούς και δεμένους να αποχαρακτηρίσουν δασικές εκτάσεις. Δύο ακόμη παραμένουν στα πόστα τους βιδωμένοι ενώ έχουν αποδείξει στην πράξη την ανικανότητά τους (ο ένας εκ των οποίων το έχει παραδεχτεί).
Όχι ρε φίλε, να με συγχωρείς. Η καταστροφή που συμβαίνει έχει ονοματεπώνυμο!
- (και δεν χρειάζεται άλλο νούμερο) Η τοπική εφημεριδούλα 'Ενημέρωση' της Αμαλιάδας, είχε την Παρασκευή στο πρωτοσέλιδό της με μεγάλα μεγάλα γράμματα την προειδοποίηση 'ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΪΑΣ ΣΗΜΕΡΑ'. Οι φωτιές ξεκίνησαν Παρασκευή μεσημέρι. Οι αποχαυνωμένοι ιθαγενείς είχαν τα χωράφια τους γεμάτα ξερά χόρτα, ο δήμαρχος τις μπουλντόζες και τα φορτηγά του δήμου αραγμένα, ο νομάρχης τα της νομαρχίας επίσης. Οι προαναφερόμενοι Φορείς έχουν εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ, σε πασοκοκρατούμενο νομό. Όλοι αυτοί, μαζί με τους υπόλοιπους, ζητούσαν μιάμιση μέρα μετά βοήθεια από ... τον Κρατικό Μηχανισμό. Φαίνεται ότι
α. Δεν είχαν ενημερωθεί ότι αυτοί είναι ο Κρατικός Μηχανισμός.
β. Δεν είχαν διαβάσει την 'Ενημέρωση'. Ομοίως και οι ιθαγενείς.
Κι εσύ ψέγεις την κυβέρνηση κι αποποιείσαι την ευθύνη. Ποιά κυβέρνηση; Και ποιός σου έριξε ευθύνη;
edit
Α, ξέχασα: Και δίνεις και συγχωροχάρτι στην αντιπολίτευση. Λες και δεν είναι κι αυτή ζωντανό κομμάτι του Κράτους και μέρος κι ελεγκτής (για να μην πω τπτ χειρότερο) του Κρατικού Μηχανισμού.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ Σεπτεμβρη ξαναχτυπα....παρακολουθω απο τον σεισμο του 1999 και μετα οτι παγκοσμιως και ειδικα στην ελλαδα καθε Σεπτεμβρη συμβαινει μια καταστροφη μαζικης ταξης..
πχ. σεισμος 1999,Νεα Υορκη 2001,Σαμινα,φωτιες φετος,δεν θυμαμαι το αεροπλανο της Ηλιος αν επεσε Σεπτεμβρη..Το τσουναμι ποτε ηταν?
βοηθηστε με να θυμηθω και αλλα Σεπτεμβριανα περιστατικα...
το Ηλιος επεσε 15Αυγουστο
-
Λοιπόν, βαρέθηκα να κάθομαι Αθήνα.
Ποιος έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο?
Το γεμίζουμε με 100 νερά και φεύγουμε για Εύβοια ή Πύργο. Δεν έχουν νερό να πιούνε εκτός από το θέμα της φωτιάς!
Κατά προτίμηση κάποιος που ξέρει την περιοχή.
Ακούω. -
(λεμε τωρα...)
Αριθμός Λογαριασμού: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες για τους πυρόπληκτους
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(λεμε τωρα...)Αριθμός Λογαριασμού: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες για τους πυρόπληκτους
Εβαλα ήδη σήμερα το πρωί!
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Πολλοι αναφέρουν για πεζές περιπολίες αστυνομικών.. χθες ειδα στο Παλαιο Φάληρο και εγω περιπου 10 αστυνομικους να 'περιπολουν' στο Φλοισβο και σε κεντρικο δρομο του Φαληρου... δε νομιζω να ειναι για πυρκαγιες αλλα για προεκλογικους λογους να δειξουν ποσο προστατεύουν το πολίτη......Ωστόσο, να αναφέρω οτι σε γαμο που βρέθηκα χθες στη Γλυφάδα, υπήρχαν αστυνομικοι στη περιοχή ωστε να αποτρέψουν τη ρίψη βεγγαλικών. Σωστοί!
Οι περιπολιες ειναι για τα ματια του κοσμου.
απλα σου προσφερουν ψευδαισθηση ασφαλειας....
Ποιος μαλακας θα παει να καψει τον Φλοισβο;;;
Τις καφετεριες θα καψουν;;;
Αυτες ειναι μοιρασμενο ψωμι, σιγα μη τις καψουν!Παπαγου που περασα σημερα ειδα ενα πυροσβεστικο ετοιμο για δραση κ ενα περιπολικο να κανει ελεγχο σε ενα αυτοκινητο.
Στην Α.Παρασκευη, η εισοδος του Δημοτικου Παρκου -συνορευει με το Deeree- ηταν αφυλακτη!!!
Απο κει ανετα πας μεχρι Παπαγου....
Ενα περιπολικο μεσα στο Deeree
Και 4 αστυνομικοι πεζοι στο στενο της ΣΔΑΜ....
Τους ρωτησα ποιος προσεχει το Δ.Παρκο και μου παν οτι ειναι δικαιοδοσεια του Δημου....
Αναστροφη μπροστα τους και μεχρι τις 1 που ηρθε δημοτικη αστυνομια εκλεινα την εισοδο με το Γλαστρακι -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν, βαρέθηκα να κάθομαι Αθήνα.Ποιος έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο?
Το γεμίζουμε με 100 νερά και φεύγουμε για Εύβοια ή Πύργο. Δεν έχουν νερό να πιούνε εκτός από το θέμα της φωτιάς!
Ακούω.Ελάτε Αμαλιάδα.
Σας διαθέτω το φορτηγάκι μου, 4Χ4 διπλοκάμπινο, φουλαρισμένο πετρέλαιο, φορτωμένο νερά και πυροσβεστήρες (για καλό και για κακό). -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
νέα απο τα μέτωπα υπάρχουν?
Ηλεία έχει περιοριστεί καθόλου?
Εύβοια? Φυσάει αρκετά αλλά δεν μπορώ να δω τι γίνεταιΕυτυχώς εδώ που είμαι δεν έχω τηλ/ση μόνο ΣΚΑΙ απο ιντερνετ και έχω γλιτώσει τη ψυχική μου ηρεμία και τη νοητική μου ευστάθεια
Link??
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν, βαρέθηκα να κάθομαι Αθήνα.Ποιος έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο?
Ακούω.ειμαι μεσα
αλλα δεν ξερω που να παμε...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
νέα απο τα μέτωπα υπάρχουν?
Ηλεία έχει περιοριστεί καθόλου?
Εύβοια? Φυσάει αρκετά αλλά δεν μπορώ να δω τι γίνεταιΕυτυχώς εδώ που είμαι δεν έχω τηλ/ση μόνο ΣΚΑΙ απο ιντερνετ και έχω γλιτώσει τη ψυχική μου ηρεμία και τη νοητική μου ευστάθεια
Link??
-
Επίσης: http://www.ert.gr/
-
-
Παιδιά μην χάνουμε χρόνο
υπάρχει η πρόταση του ililias και του skye
διάθεση υπάρχει.
Αυτοκίνητο σοβαρό έχουμε να πάμε?
Μιλάμε για 300 κλμ από Αθήνα. -
Μακάρι να μουν πιο κοντά να ερχόμουν.
-
Με μωρό παιδί δεν κάνεις τέτοια. Αλλά το θέλω πολύ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πολλοι αναφέρουν για πεζές περιπολίες αστυνομικών.. χθες ειδα στο Παλαιο Φάληρο και εγω περιπου 10 αστυνομικους να 'περιπολουν' στο Φλοισβο και σε κεντρικο δρομο του Φαληρου... δε νομιζω να ειναι για πυρκαγιες αλλα για προεκλογικους λογους να δειξουν ποσο προστατεύουν το πολίτη......
Ωστόσο, να αναφέρω οτι σε γαμο που βρέθηκα χθες στη Γλυφάδα, υπήρχαν αστυνομικοι στη περιοχή ωστε να αποτρέψουν τη ρίψη βεγγαλικών. Σωστοί!
Οι περιπολιες ειναι για τα ματια του κοσμου.
απλα σου προσφερουν ψευδαισθηση ασφαλειας....
Ποιος μαλακας θα παει να καψει τον Φλοισβο;;;
Τις καφετεριες θα καψουν;;;
Αυτες ειναι μοιρασμενο ψωμι, σιγα μη τις καψουν!Παπαγου που περασα σημερα ειδα ενα πυροσβεστικο ετοιμο για δραση κ ενα περιπολικο να κανει ελεγχο σε ενα αυτοκινητο.
Στην Α.Παρασκευη, η εισοδος του Δημοτικου Παρκου -συνορευει με το Deeree- ηταν αφυλακτη!!!
Απο κει ανετα πας μεχρι Παπαγου....
Ενα περιπολικο μεσα στο Deeree
Και 4 αστυνομικοι πεζοι στο στενο της ΣΔΑΜ....
Τους ρωτησα ποιος προσεχει το Δ.Παρκο και μου παν οτι ειναι δικαιοδοσεια του Δημου....
Αναστροφη μπροστα τους και μεχρι τις 1 που ηρθε δημοτικη αστυνομια εκλεινα την εισοδο με το ΓλαστρακιΠετάνε και ελικόπτερα πάντως χτενίζοντας τις περιοχές (κινείται με αργούς ρυθμούς σαν να σαρώνει την περιοχή) κυρίως γύρω από τα βουνά της Αττικής.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Παιδιά μην χάνουμε χρόνουπάρχει η πρόταση του ililias και του skye
διάθεση υπάρχει.
Μιλάμε για 300 κλμ από Αθήνα.τι θα κάνουμε εκεί? προλαβαίνουμε μέχρι να νυχτώσει?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Παιδιά μην χάνουμε χρόνο
υπάρχει η πρόταση του ililias και του skye
διάθεση υπάρχει.
Μιλάμε για 300 κλμ από Αθήνα.τι θα κάνουμε εκεί? προλαβαίνουμε μέχρι να νυχτώσει?
μπορεί και όχι.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα κοιμηθώ και εκεί.
Δεν πάω για μισή ώρα και να φύγω.
Ή πάω ή όχι.Άρα ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.... κάποιος με αυτοκίνητο που να έχει διάθεση να κάτσει και 1 και 2 μέρες.
Γιατί αν θέλει να φύγει ο οδηγός, δεν έχω όρεξη μετά να βρεθώ εκεί χωρίς αυτοκίνητο....
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες