-
Τεσπα δεν υπαρχει χιουμορ πια!
Παρε ενα σμαρτ για την αξιοπιστια δεν ξερω κατα ποσο εχει φτιαξει απο το προηγουμενο.
Καινουργιο αξιοπιστο τρεντυ φανκυ μουρατο με στατους κλπ δεν υπάρχει.
-
Lancia Y!!!
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
***Ειστε απιστευτοι...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με εσας..Η κανετε πολλα αστεια η κατι αλλο συμβαινει με εσας..*Μου αρεσει το πουντο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μουρατο ειναι..απο την αλλη σκεφτομουν και το μαζντα 3 η το πεζω 207..οι επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν..το μαζντα καμπριο θα ειναι πολυ ακριβο και δυστυχως εγω ψαχνω μονο καινουριο αμαξι και οχι μτχ..ευχαριστω'ΟΧΙ , αυτο δε θα το αφησω να πεσει κατω.' αλλα οτι και να πω θα με πουνε σεξιστη και επιθετικο και μου σου ξου
anyway, ο πρωτος κανονας του φορουμ ειναι: οι γνωστοι-αγνωστοι θα σου διαλυσουν το θεμα και θα πεις και ευχαριστω.
μπορεις παντα να τους ζητησεις ευγενικα να συγκρατηθουν ή να πανε στο... σουβλατζιδικο.κανε μια λιστα με τα μοντελα που σκεφτεσαι και περιμενε να σου πουμε υπερ-κατα και λοιπα , γιατι αλλιως γινεται μπαχαλο.
αυτο παντως : 'Μου αρεσει το πουντο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μουρατο ειναι..' δεν ειναι σωστη λογικη οταν ψαχνεις αμαξι.
ΥΓ.
-
Μάλλον ένα 207 είναι τζιτζί για σένα καθώς πάντα είχε ιδιαίτερη απήχηση στο ασθενές φύλο. Έχει και κάτι μυστήρια πορτοκαλί, λεμονοπράσινα χρώματα που αρέσουν στις γυναίκες., και όπως μας λες ο αδύναμος κινητήρας και το σουποκιβώτιο του δεν σε πείράζουν. Πάντως το που βλέπετε το στιλ και το πρεστίζ στην κορόλα εεε αούρις αναρωτιέμαι. Εγώ βλέπω έναν ημιάκαμπτο και μία στενάχωρη καμπίνα. Εκτός αν θεωρείται πλέον η τιμολόγηση κριτήριο πρεστιζότητας. Αν είναι έτσι τότε ας πάρουμε όλοι τζιανλίνγκ και να δώσουμε 4Κ στον πωλητή για να πιεί καφέ (που λέγανε και οι γιατροί στο φακελάκι)...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πάντως το που βλέπετε το στιλ και το πρεστίζ στην κορόλα εεε αούρις αναρωτιέμαι. Εγώ βλέπω έναν ημιάκαμπτο και μία στενάχωρη καμπίνα. Εκτός αν θεωρείται πλέον η τιμολόγηση κριτήριο πρεστιζότητας. Αν είναι έτσι τότε ας πάρουμε όλοι τζιανλίνγκ και να δώσουμε 4Κ στον πωλητή για να πιεί καφέ (που λέγανε και οι γιατροί στο φακελάκι)...Μαλλον δεν εχεις δει το υπεροχο εσωτερικο του με τις σπηλιες...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτο παντως : 'Μου αρεσει το πουντο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μουρατο ειναι..' δεν ειναι σωστη λογικη οταν ψαχνεις αμαξι.Διαφωνώ. Καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει να αξιοποιήσει τα χρήματά του όπως θέλει. Αν επιζητεί μουράτο αμάξι, τότε μια χαρά σωστή λογική μου κάνει. Τουλάχιστον ξέρει τι θέλει.
Κι εγώ Lancia Y ψηφίζω.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
αυτο παντως : 'Μου αρεσει το πουντο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μουρατο ειναι..' δεν ειναι σωστη λογικη οταν ψαχνεις αμαξι.
Διαφωνώ. Καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει να αξιοποιήσει τα χρήματά του όπως θέλει. Αν επιζητεί μουράτο αμάξι, τότε μια χαρά σωστή λογική μου κάνει. Τουλάχιστον ξέρει τι θέλει.
Κι εγώ Lancia Y ψηφίζω.
Θα συμφωνήσω. Όντως και εγώ κάποτε πίστευα ότι είναι ηλίθιο να αγοράζεις με βάση το στίλ ακόμα και αν είναι τεχνολογικά πίσω. Σιγά σιγά κατάλαβα ότι πολλοι αγοραστές δεν καίγονται για 'δέκατα' σε ευθείες ή στροφές, δεν είναι 1.95 ώστε να καίγονται για χώρους και ...δεν έχουν καταλάβει την σημασία της ασφάλειας και των εκπεμπόμενων ρύπων. Έτσι πλέον δεν μου κάνει τόσο μπαμ ότι εξακολουθούν και πωλούνται ξεπερασμένα στυλάτα αμάξια. Ευτυχώς η αυτοκινητοβιομηχανία πρόοδευσε και υπάρχουν σήμερα αμάξια με στυλ και τεχνολογία.
Τώρα για το Υ τα έχω πει πριν από 3 χρόνια ίσως να μπορούσα να το συστήσω σε κάποιον, σήμερα από τη στιγμή που φοράει σασί μία γενία πίσω (το πούντο 2 το 1999 δεν βγήκε?) έχει 4 αστέρια και είναι ακριβό, ενώ δεν μπορώ να σκεφτώ ένα τεχνολογικό/πρακτικό/οικονομικό τομέα όπου να που να ειναι ένα από τα κορυφαία...
Προσωπικά είναι ένα από τα πιο άσχημα μικρά για μένα σήμερα και ειδικά μέσα (αν και το γιάρις δίνει γερή κόντρα, το κουπεράκι θα κέρδιζε σίγουρα αν είχε στροφόμετρο στο κέντρο) με τα αντιπρακτικά όργανα στο κέντρο. Βέβαια γούστα είναι αυτά και έχω παρατηρήσει ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αρέσει...
-
Επιμένω στο grande punto...πολυ ομροφο φινετσατο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τώρα για το Υ τα έχω πει πριν από 3 χρόνια ίσως να μπορούσα να το συστήσω σε κάποιον, σήμερα από τη στιγμή που φοράει σασί μία γενία πίσω (το πούντο 2 το 1999 δεν βγήκε?) έχει 4 αστέρια και είναι ακριβό, ενώ δεν μπορώ να σκεφτώ ένα τεχνολογικό/πρακτικό/οικονομικό τομέα όπου να που να ειναι ένα από τα κορυφαία...Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι λέει σε όλους αυτούς τους τομείς. Απλώς το πρότεινα γιατί το θεωρώ πολύ στυλάτο/κλασάτο/όμορφο μέσα έξω
-
Τα μοναδικά σημεία που υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα το Ypsilon, είναι η παθητική ασφάλεια (δεν είναι 5άστερο) και οι χώροι. 4άστερα υπάρχουν κι άλλα πάντως και είναι πιο νέα μοντέλα... Σημαντικό ζήτημα, αλλά μην τα χώνουμε μόνον σ' αυτό... Το Swift 4στερο δεν είναι;
Το παλιό σασί δεν το καταλαβαίνω στα υπόλοιπα... Ιδια ανάρτηση δεν έχει ουσιαστικά με το GP; Γονατα και Ημιάκαμπτο... Παρόμοιο κράτημα έχουν (λίγο πιο νευρικό το Ypsilon επειδή είναι κοντό). Στα υπόλοιπα, ίδιο μοτερ, ίδιο σασμάν (6άρι), όταν κάποιοι έχουν 5άρια κι ας είναι 'σύγχρονοι'. Τεχνολογικά δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι στο μέσο όρο.
Το εσωτερικό θέλει συνήθεια, αν οδηγήσεις μια φορά πάντως, τα όργανα είναι μια χαρά εργονομικά. Ισα ισα , τα βλέπεις πάντα και δεν κρύβονται από το τιμόνι.
Οι λόγοι για να ΜΗΝ το αγοράσει κάποιος: χώροι, μόνο 3θυρο, τιμή (υπάρχουν κι άλλα ακριβά, πχ Yaris, Polo),καταγωγή.
Οι λόγοι να το αγοράσει:εμφάνιση, εξοπλισμός,ιδιαιτερότητα.
Επιμένω όμως σ'αυτό: δεν υστερεί ΠΟΥΘΕΝΑ στο δρόμο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεν είναι αργό, θα έλεγα πως είναι και από τα γρήγορα, κρατάει καλά , είναι άνετο και δεν κουράζει, εχει καλη ηχομόνωση και με το 6άρι είναι και πολύ οικονομικό.Εγώ για παράδειγμα δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσω τα ίδια ή και παραπάνω λεφτά για ένα Yaris... Αλλοι έχουν την αντίθετη ακριβώς άποψη. Πάντως είμαι σίγουρος πως ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ να τα βάλουμε, ΔΕΝ θα είναι ταχύτερο το Yaris... Θα έλεγα πως θα του ρίξει κιόλας το 'γυναικείο' και 'παρωχημένο' Ypsilon...
-
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..
SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
-
Ελα τωρα τι το κουραζουμε το θεμα , αφου στο τελος θα ανεβασει το μπατζετ της 4Κ και θα παρει το TSI...!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
Στα ανεκδοτα παρακαλω!
-
+wrx
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
2 τινά: είτε μας κάνεις πλάκα (αλλά έχουμε σταματήσει προ πολλού να γελάμε) είτε το γεγονός ότι έχεις γιαπωνέζικο σε έχει πωρώσει σε απίστευτο βαθμό. Όπως και να 'χει, stimorol.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..
SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
2 τινά: είτε μας κάνεις πλάκα (αλλά έχουμε σταματήσει προ πολλού να γελάμε) είτε το γεγονός ότι έχεις γιαπωνέζικο σε έχει πωρώσει σε απίστευτο βαθμό. Όπως και να 'χει, stimorol.
Random αστους να λένε!!!
κάποτε θα μάθουν...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
+1000
-
η ημιμάθεια λενε οτι είναι χειροτερη της αμάθειας.
ο πανύβλαξ γιατί ειναι χειρότερος του ημίβλακα ομως? -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
η ημιμάθεια λενε οτι είναι χειροτερη της αμάθειας.
ο πανύβλαξ γιατί ειναι χειρότερος του ημίβλακα ομως?βγαλε το ΜΠΑΖΟ απο το αβαταρ σου..
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Εδω ειμαι παλι και θελω σοβαρες γνωμες..σκεφτομαι να δωσω το γιαρις στην αδελφουλα μου και να παρω κατι εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ..σκεφτομουν το auris λογω ιαπωνικης αξιοπιστιας...με ενδιαφερει πολυ η πολυετης εγγυηση...Ωριστε μια ερώτηση εκανε η κοπέλα και έγινε χαμός!
Η γνώμη μου είναι Lancia Y ή Opel Corsa.
Εως 15 000Ε...