-
Μπορει καπου να σε γ@μησουν γενικως
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπορει καπου να σε γ@μησουν γενικωςΑυτό είναι κιτρινισμός
Και γι αυτό θα θεωρήσω ότι η φράση αφορά μόνο το Χάρη και όχι τον τιμημένο πρωθυπουργό μας
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
To να έχετε διαφορετικά γούστα, δεν παίζει, ε;
Οχι
Ιος;;;
Τελικά δεν αρχίζω να γερνάω μονο εγώ Δε σου αρέσει η Ίος; Αφού πάει και ο Πρωθυπουργός ρε, να ξανανιώσει
Εκεί που πάει ο Κωστάκης και το πως πάει καθιστούν την Ίο μια χαρά προορισμό
Δεν το ξέρω το νησί, δεν έχω πάει αλλά από αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχει μεγάλη πέραση στις νεαρές κυρίως ηλικίες, εκεί γύρω στα 20-25
εγώ που τα χω κλείσει δλδ θα φάω πόρτα?
είναι για ξεσάλωμα, κάτι σαν Ρόδο, έχω ακούσειΔειχνεις μεγαλυτερος μην πας , θα σε συλαβουν για υπερηλικα
-
φετος δεν το βλεπω για διακοπες......ενα μηνα και κατι ελευθερο μεχρι την εξεταστικη του Σεπτεμβρη.......χρηματα δεν υπαρχουν (οπως παντα αλλωστε), ελεγα να ψαξω για δουλεια σε καποιο νησι αλλά ο χρονος ειναι περιορισμενος οι εξετασεις αρχιζουν στης 27 Αυγουστου
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μπορει καπου να σε γ@μησουν γενικως
Αυτό είναι κιτρινισμός
Και γι αυτό θα θεωρήσω ότι η φράση αφορά μόνο το Χάρη και όχι τον τιμημένο πρωθυπουργό μας
Εγω γενικα μιλουσα
-
Aρχικα εγω εφευγα 6Ιουλη Ρόδο, η οποία σήμερα ακυρώθηκε...
Ετσι με βλέπω για Χαλκίδα ή Ρώμη...(σχετικότατο)Τώρα για τα υπόλοιπα νησιά, συγνώμη, δεν μπορώ να φέρω άποψη γιατι όπου κ αν πήγα τίποτα δεν συγκρινόταν με τα Χανιά!
Είμαι απο τα Χανιά, ζω στα Χανιά, κ δεν μπορώ να ειμαι εντελώς αντικειμενική. Ομως συγκρίνοντας τα ολ τουγκεδερ...συγνωμη, αλλα ζηλέυω που εσείς έχετε την ευκαιρία να έρθετε στα Χανιά διακοπές!!!
Και δεν είναι μαρκετινγκ! Δεν εχω ουτε τουριστικό καταστημα ουτε ξενοδοχείο...Απλά, ειμαι ερωτευμένη με την πόλη μου το καλοκαίρι!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Ετσι με βλέπω για Χαλκίδα ή Ρώμη...(σχετικότατο)Τώρα για τα υπόλοιπα νησιά, συγνώμη, δεν μπορώ να φέρω άποψη γιατι όπου κ αν πήγα τίποτα δεν συγκρινόταν με τα Χανιά!
Είμαι απο τα Χανιά, ζω στα Χανιά, κ δεν μπορώ να ειμαι εντελώς αντικειμενική. Ομως συγκρίνοντας τα ολ τουγκεδερ...συγνωμη, αλλα ζηλέυω που εσείς έχετε την ευκαιρία να έρθετε στα Χανιά διακοπές!!!
Και δεν είναι μαρκετινγκ! Δεν εχω ουτε τουριστικό καταστημα ουτε ξενοδοχείο...Απλά, ειμαι ερωτευμένη με την πόλη μου το καλοκαίρι!!!
Ειναι μακραν ολων η ωραιοτερη πολης της Ελλαδας ισως και ο νομος . Δεν εχεις αδικο ετσι ειναι .
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
**Είναι για πιτσιρίκια 20+ τα οποία έχουν όρεξη να πιουν καμία 'μπόμπα', να γίνουν φέσι, να ακούσουν τις ροκιές τους χύμα στο κύμα με τις μπύρες αγκαλιά, να ξεσαλώσουν τέλος πάντως με τον τρόπο τους...Δύσκολα τα πράγματα για τις γηραιές ηλικίες σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή ζωή του νησιού **
Ναι Μαγγανάρι νομίζω πάει ο Κωστάκης...Και που θα πήγαινες ρε Χάρη αν ήσουν Πρωθυπουργός? Κάπου να σε γ@μήσουν οι paparazzi?+1. Έτυχε να πάω το 98, στα 25 μου , 4 βραδιές στη χώρα της Ίου. 2-3 πράγματα μου κάναν εντύπωση. 1)Απίστευτα μικρές ηλικίες (δύσκολα έβρισκες πάνω από 22 με το μέσο όρο γύρω στα 18-19), 2)Απίστευτα πολλοί ξένοι (υπολογίζω οι Έλληνες να μην ήταν πάνω από 10-15%), επίσης αναλογικά πάρα πολλοί νεολαίοι από Ισραήλ, 3) Η διασκέδαση τα βράδια εξαντλούνταν στο σκηνικό του τύπου πίνω ότι πίνεται και φτάνουν τα λεφτά μου να αγοράσω σε μεγάλες ποσότητες ΕΞΩ από τα μαγαζιά κάνοντας πηγαδάκια και χαζολογώντας με τα γκομενάκια της διπλανής παρέας.... Πραγματικά ήταν λίγο ξενέρα για μένα και τους 2 φίλους της παρέας (και να σκεφτείτε πως ένας εξ αυτών ήταν 23άρης-ακόμα κι αυτός ξενέρωσε με τα χαζομικρά...). Τελικά το μόνο που μου έμεινε σαν θετικό ήταν πως αφενός είδα ένα σχετικά συμπαθητικό κυκλαδονήσι με συμπαθητική παραλία (Μυλοπότας), γνώρισα ένα τρόπο διασκέδασης που δεν είχα ξαναπετύχει (για την εμπειρία κ μόνο δηλ.) και μπόρεσα επιτέλους να πάω Σαντορίνη που έτσι κι αλλιώς είναι τέρμα θεού με πλοίο από Πειραιά, ενώ από Ίο μόλις 1 ώρα κ κάτι ψιλά...
-
-
Όσοι γνωστοί μου έχουνε πάει Ιο μου είπανε ότι είναι η αποθέωση του alcohol & του sex.
-
-
ΟΚ, το διαγράφω προκειμένου να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο με την ανεξάρτητη δημοκρατία των Χανίων
-
Οικειοθελής υποχώρηση του Εχθρού!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όσοι γνωστοί μου έχουνε πάει Ιο μου είπανε ότι είναι η αποθέωση του alcohol & του sex.Μαυτό το πλευρό να κοιμάσαι
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Όσοι γνωστοί μου έχουνε πάει Ιο μου είπανε ότι είναι η αποθέωση του alcohol & του sex.
Μαυτό το πλευρό να κοιμάσαι
Μήπως είσαι πολύ γέρος για τις φίλες μου?
-
:lipsealed: Οικειοθελής υποχώρηση του Εχθρού!Είπαμε να αποφύγουμε διπλωματικό επεισόδιο...Εϊναι κι ο καύσωνας στη μέση, είναι και μετρημένες οι γυναίκες του Forum , μη κάνουμε πιο δύσκολη τη ζωή μας...
Άσε που μετά θα με κυνηγάνε όλοι οι αρσενικοί συμφορουμίτες -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μαυτό το πλευρό να κοιμάσαι
Μήπως είσαι πολύ γέρος για τις φίλες μου?
Για τις φίλες σου σίγουρα kiddάκο (είμαι και πουρο-fan άλλωστε ). Αλλά γιατί η σύνδεση με τις φίλες σου; Δηλ. για να καταλάβω, μόνο με alcohol και Ίο αυγατίζετε στην παρέα σου;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Αλλά γιατί η σύνδεση με τις φίλες σου;Προτιμάς να σε συνδέσω με τους φίλους μου δηλαδή?
Δηλ. για να καταλάβω, μόνο με alcohol και Ίο αυγατίζετε στην παρέα σου;
Μιλάμε για καλοκαιρινές περιπέτειες εδώ, όχι γενικά για sex under 20s.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αλλά γιατί η σύνδεση με τις φίλες σου;
Προτιμάς να σε συνδέσω με τους φίλους μου δηλαδή?
**Μπρρρ, με κρύωσες
**Δηλ. για να καταλάβω, μόνο με alcohol και Ίο αυγατίζετε στην παρέα σου;
Μιλάμε για καλοκαιρινές περιπέτειες εδώ, όχι γενικά για sex under 20s.
Καλοκαιρινές περιπέτειες με τις υφιστάμενες φίλες σου;Συνήθως στις διακοπές κάνουμε νέες γνωριμίες (ειδικά σε τέτοιες ηλικίες), ή μήπως όχι;:hmmm:
Ας μη το συνεχίσουμε πάντως, γιατί το ξεκίνησα σαν αστείο αλλά εσύ το πας πεισματάρικα, και γίναμε off topic...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όσοι γνωστοί μου έχουνε πάει Ιο μου είπανε ότι είναι η αποθέωση του alcohol & του sex.Η τελευταια σου ελπιδα να μαμησεις....
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007