-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αδιανοητη η κινηση!!!!
Το Σαββατο απο Μιλανο μεχρι Νικαια ημουν στον δρομο 12 ωρες... (Απο ενα σημειο και μετα περασαμε ΑΠ' ΟΛΑ τα παραλιακα χωριουδακια της ιταλιας και υστερα της γαλλιας!)τις καλημερες μας στη νικαια.. και στο beaulieu sur mer αν δε κανω λαθος στην ορθογραφια..
αν διαβαζες αστεριξ θα θυμοσουν οτι αυτη η εποχη ειναι η χειροτερη εκει περα λογω κινησης..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτημα..
επιστρεφω παρασκευη βραδυ.. Καποιος προορισμος κοντα στην αθηνα (2-3 ωρες οδηγηση) που να ειναι ομορφα και παραλιακα για να περασω σ/κ εχετε να προτεινετε?
Σκεφτομουν καμμια ανδρο, αλλα σε περιπτωση που δεν κατσει να υπαρχει εναλλακτικη για ηπειρωτικη ελλαδα..Ωραίο concept η Ανδρος αν προλάβεις το τελευταίο SuperFerry , αλλιώς έλα Λουτράκι (1 ώρα οδήγηση, 1 ώρα parking) να πλατσουρίσουμε!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ερωτημα..
επιστρεφω παρασκευη βραδυ.. Καποιος προορισμος κοντα στην αθηνα (2-3 ωρες οδηγηση) που να ειναι ομορφα και παραλιακα για να περασω σ/κ εχετε να προτεινετε?
Σκεφτομουν καμμια ανδρο, αλλα σε περιπτωση που δεν κατσει να υπαρχει εναλλακτικη για ηπειρωτικη ελλαδα..Ωραίο concept η Ανδρος αν προλάβεις το τελευταίο SuperFerry , αλλιώς έλα Λουτράκι (1 ώρα οδήγηση, 1 ώρα parking) να πλατσουρίσουμε!!!
Χρυση ακτη , Μυλοκοπη η Σκαλωσια . Μαλλον χρυση ακτη θα καταληξω γιατι εχω ραντεβου με εναν ροφο κανα κιλο , ελπιζω να ειμαι πιο τυχερος αυτη την φορα .
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτημα..
Σκεφτομουν καμμια ανδρο, αλλα σε περιπτωση που δεν κατσει να υπαρχει εναλλακτικη για ηπειρωτικη ελλαδα..ΝΑΥΠΑΚΤΟ!!!!!!Αν δεν εχεις παει,μη πας.Αν εχεις παει ,ξαναπηγαινε.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ωραίο concept η Ανδρος αν προλάβεις το τελευταίο SuperFerry , αλλιώς έλα Λουτράκι (1 ώρα οδήγηση, 1 ώρα parking) να πλατσουρίσουμε!!!
κοιταξα στο ιντερνετ και ο αγουδημος εχει δρομολογιο (πηνελοπη Α) για πηγαινε και ελα μαζι με αυτοκινητο
δεν εχω παει, ειναι η πρωτη φορα..
αν εχεις να προτεινεις μερος που να αξιζει να μεινω τοτε ριξε τηλεφωνο να παρω..
Λουτρακι δεν με ενθουσιαζει σαν ιδεα..
ναυπακτο δεν θελω.. ειναι ολα τα σογια, μαζι και γονεις.. θελω κατασταση καλη και πριβε!
σουπερ ερτζεντ!!!!!!Στα δικα μου τωρα, εβγαλα τη μερα στο Μονακο.. Ενταξει.. εχω μαθει πως κανουν οι φερραρες (!) απο ρελαντι μεχρι 4000 σαλ (δεν τις πανε παραπανω.. εχει κινηση και διαβασεις πεζων)
νομιζω οτι πηρε το ματι μου και ενα zonda cabrio.. (θα ημουν σιγουρος αν ηξερα πως υπαρχει τετοιο πραγμα... υπαρχει ρε παιδια??) -
Υπαρχει!
-
Υπαρχει!
-
Αστο...σε προλαβε αλλος..!
Αργε!
-
ε, το ειδα κι αυτο, τοτε..!
-
Παλιοευθειακια!
-
πστ!
μη μαμαμε το θεμα!
διακοπες λεμε! επισης ακουω προτασεις για ανδρο (να παρω τηλεφωνα αυριο να δω αν παιζει κατι λεμε!!!!)
cppililias, επειδη σε ξερω και εισαι απιστευτος σε κατι τετοια, μπορεις να μου εχεις ενα πυροσβεστικο σχεδιο προς πελοποννησο μερια?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Mipos piges mikri vigla? Pyrgaki? Moutsouna? Limnari?
-Μικρή βίγλα πήγα, ήταν εκεί που έκαναν windsurfing - ψιλοχάλια η θάλασσα για μπάνιο, για τους σέφερ καλή ήταν λόγω αέρα.
-Πυργάκι επίσης πήγα, όχι ιδιαίτερη εντύπωση.
-Μουτσούνα και λιμενάρι δεν πήγα, αν και έφτασα μέχρι και Απείρανθο.Γενικά, σύμφωνα με κατοίκους και επισκέπτες, ο Αγ. Προκόπιος είναι η καλύτερη παραλία της Νάξου, πράγμα στο οποίο συμφωνώ, βάσει όσων είδα.
ΥΓ. φταίνε βέβαια και τα υψηλά στάνταρ που έχω για τις παραλίες, λόγω διαμονής στο Ιόνιο
Να 'μαι και γωωωω!!!
Λοιπόν, μετά από 560+ χλμ στη Νάξο, μπορώ να πω οτι έχω γυρίσει το νησί περισσότερο και από Ναξιώτη! Όχι μόνο έφτασα Μουτσούνα, αλλά και μέχρι Πάνορμο. Τα μόνα μέρη που δεν πήγα ήταν η Αγιασσός και η Καλαντός επειδήξ έπρεπε να κάνω πολύ χ'ωμα. Έφτασα όμως μέχρι τον Πύργο Χειμάρρου στο δρόμο για Καλαντό και η διαδρομή ήταν απίστευτη, με φοβερή θέα.
Από παραλίες: Πράγματι το νησί δεν έχει και πάρα πολλές και οι περισσότερες εστιάζονται στα δυτικά-νοτιοδυτικά, αλλά βρήκαμε μερικές καλές. Από τις γνωστές όμως (και παρόμοιες μεταξύ τους) προτίμησα τον Μάραγκα (είχε όσο κόσμο έπρεπε και ήταν πολύ καθαρή η θάλασσα εκεί) και αν πηγαίνατε πιο κάτω υπήρχε και το Αλύκο, με τους αμμόλοφους, που μου θύμισε την αντίστοιχη παραλία στο χωριο μου τη Ζαχάρω.
Ωραία χωριουδάκια είχε, ξεχωρίζω την Απέραθο, ενώ μπορούσες να βρεις φαΐ για όλα τα γουστα και τα βαλάντια, φάγαμε με 12-16 Ε/άτομο, αλλά και με 21 και με 9! Και μιλάμε για αρκετό και καλό φαγητό.
Αυτή η blue star μου έσπασε τα νευρα, οι τύποι την έχουν δει πολύ premium, ενώ τα πλοία τους είναι γαλέρες 'πολυτελείας'. Τα Goody's σας μάραναν κάφροι! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mipos piges mikri vigla? Pyrgaki? Moutsouna? Limnari?
-Μικρή βίγλα πήγα, ήταν εκεί που έκαναν windsurfing - ψιλοχάλια η θάλασσα για μπάνιο, για τους σέφερ καλή ήταν λόγω αέρα.
-Πυργάκι επίσης πήγα, όχι ιδιαίτερη εντύπωση.
-Μουτσούνα και λιμενάρι δεν πήγα, αν και έφτασα μέχρι και Απείρανθο.Γενικά, σύμφωνα με κατοίκους και επισκέπτες, ο Αγ. Προκόπιος είναι η καλύτερη παραλία της Νάξου, πράγμα στο οποίο συμφωνώ, βάσει όσων είδα.
ΥΓ. φταίνε βέβαια και τα υψηλά στάνταρ που έχω για τις παραλίες, λόγω διαμονής στο Ιόνιο
Να 'μαι και γωωωω!!!
Λοιπόν, μετά από 560+ χλμ στη Νάξο, μπορώ να πω οτι έχω γυρίσει το νησί περισσότερο και από Ναξιώτη! Όχι μόνο έφτασα Μουτσούνα, αλλά και μέχρι Πάνορμο. Τα μόνα μέρη που δεν πήγα ήταν η Αγιασσός και η Καλαντός επειδήξ έπρεπε να κάνω πολύ χ'ωμα. Έφτασα όμως μέχρι τον Πύργο Χειμάρρου στο δρόμο για Καλαντό και η διαδρομή ήταν απίστευτη, με φοβερή θέα.
Από παραλίες: Πράγματι το νησί **δεν έχει και πάρα πολλές **και οι περισσότερες εστιάζονται στα δυτικά-νοτιοδυτικά, αλλά βρήκαμε μερικές καλές. Από τις γνωστές όμως (και παρόμοιες μεταξύ τους) προτίμησα τον Μάραγκα (είχε όσο κόσμο έπρεπε και ήταν πολύ καθαρή η θάλασσα εκεί) και αν πηγαίνατε πιο κάτω υπήρχε και το Αλύκο, με τους αμμόλοφους, που μου θύμισε την αντίστοιχη παραλία στο χωριο μου τη Ζαχάρω.
Ωραία χωριουδάκια είχε, ξεχωρίζω την Απέραθο, ενώ μπορούσες να βρεις φαΐ για όλα τα γουστα και τα βαλάντια, φάγαμε με 12-16 Ε/άτομο, αλλά και με 21 και με 9! Και μιλάμε για αρκετό και καλό φαγητό.Οπως σου πανε ηδη, επρεπε να πας Προκοπη. Σιμπλι δε μπεστ, εκτος αν θες να εισαι με αλλους 10 διπλα σου...
Μονο το 1/4 σχεδων του μηκους των ακτων του νησιου (και ειναι το μεγαλυτερο των Κυκλαδων).
Καταλαβα που τα κανες τα 560... στα βουνα. (ειδικα αν ειχες κ τη μηχανη, λεει πολυ) -
Και ποιος σου είπε οτι δεν πήγα και εκεί?
Το 'δεν έχει και πάρα πολλές' πήγαινε στο οτι ουσιαστικά το σύμπλεγμα των παραλιών του νοτιοδυτικού τμήματος είναι μια παραλία χωρισμένη από 2-3 βράχια, δεν έχουν κάτι το τόοοσο διαφορετικό μεταξύ τους. Όχι οτι ήταν άσχημες κιόλας... απλά δεν έπαιζε τόση ποικιλία, όση θα μπορούσε σε ένα νησί του μεγέθους της Νάξου.
Όσο για τα χιλιόμετρα, έγιναν παντού! Και ναι, με τη μηχανή!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πστ!
μη μαμαμε το θεμα!
διακοπες λεμε! επισης ακουω προτασεις για ανδρο (να παρω τηλεφωνα αυριο να δω αν παιζει κατι λεμε!!!!)
cppililias, επειδη σε ξερω και εισαι απιστευτος σε κατι τετοια, μπορεις να μου εχεις ενα πυροσβεστικο σχεδιο προς πελοποννησο μερια?
Είχα πάει παλιότερα (1999) στην Άνδρο. Μέναμε λίγο έξω από το Μπατσί στην πλευρά που πάει για νότια (όχι μεταξύ Μπατσιού Γαυρίου δηλ.). Το ξενοδοχείο είχε το μεγάλο πλεονέκτημα της απόλυτης ησυχίας, της αρκετά όμορφης τοποθεσίας με την όμορφη θέα της θάλασσας και επίσης, δική του παραλία στο κάτω μέρος του υψώματος που ήταν χτισμένο (ουσιαστικά κατέβαινες σκαλιά γύρω στα 50-80 μέτρα κι έφτανες σε μια όμορφη παραλία που είχε ξαπλώστρες, ομπρέλες και beach bar του ξενοδοχείου). Το όνομα του ξενοδοχείου Ανερούσα Beach. Από τιμές πρέπει να παίζει φέτος γύρω στα 80-90 ευρώ. Είχε γύρω στα 40 δωμάτια, συμπαθητικά και καθαρά, όχι κάτι ιδιαίτερο πάντως. Υπήρχε και πάρκινκ του ξενοδοχείου (η αυλή του οικοπέδου δηλ.). Εγώ πέρασα τότε πολύ καλά εκεί. Δε χάνεις κάτι αν ρωτήσεις για διαθεσιμότητα κλπ. Εκεί κοντά υπήρχε κι ένα χωριό ονόματι Απρόβατο με μια σχετικά ονομαστή ταβέρνα: Το Μπαλκόνι του Αιγαίου, με (προφανώς) τρομερή θέα του Αιγαίου και αρκετά καλά φαγητά σε νορμάλ τιμές. Πάντως από νυχτερινή ζωή σε όλο το νησί πιστεύω πως είναι ψιλοπίκρα ακόμα και Αύγουστο...Καλό είναι να πας με σχετικά ψηλό, ιδανικά SUV αμάξι γιατί αρκετές παραλίες ήταν προσβάσιμες μέσω χωματόδρομων (τότε). Υπάρχουν πάντως αρκετά μέρη και παραλίες να δεις και σίγουρα για 2-4 μέρες δεν πρόκειται να βαρεθείς εφόσον πας πρώτη φορά.
-
Στο σπίτι μου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και ποιος σου είπε οτι δεν πήγα και εκεί?Το 'δεν έχει και πάρα πολλές' πήγαινε στο οτι ουσιαστικά το σύμπλεγμα των παραλιών του νοτιοδυτικού τμήματος είναι μια παραλία χωρισμένη από 2-3 βράχια, δεν έχουν κάτι το τόοοσο διαφορετικό μεταξύ τους. Όχι οτι ήταν άσχημες κιόλας... απλά δεν έπαιζε τόση ποικιλία, όση θα μπορούσε σε ένα νησί του μεγέθους της Νάξου.
Όσο για τα χιλιόμετρα, έγιναν παντού! Και ναι, με τη μηχανή!
Στον ΚΟΥΡΟ γιατι δεν πηγες ειναι πολυ εντυπωσιακος , ειναι στην πισω πλευρα του νησιου .
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ililias, επειδη σε ξερω και εισαι απιστευτος σε κατι τετοια, μπορεις να μου εχεις ενα πυροσβεστικο σχεδιο προς πελοποννησο μερια?Εννοείται πως ναι.
Άσε να διαβάσω τι έχεις γράψει για μέρες κλπ και τα λέμε.
Θα βοηθούσε αν ήξερα που έχεις πάει στην Πελοπόννησο.edit
Σ/κ πριβέ; Ειδικότης μας. Αν αποφασίσεις για κάτω, σφύρα. -
ηλια, εν λευκω! δεν ψαχνω μερος για να κανω ιδιαιτερο τουρισμο...
ψαχνω για ενα ωραιο μερος με παραλια και να μεινουμε καπου καλα και να χαλαρωσουμε...
επειδη εχω πηξει στην κινηση και τα χιλιομετρα εδω στην ξενιτια, θα ηθελα να ειναι σχετικα κοντα στην αθηνα (ναυπλιο αποκλειεται, ομως)..
σκεφτηκα τη μανη που ειχαμε παει και το vitilo apartments που ειχαμε μεινει, αλλα ειναι πολλες οι ωρες (πανω απο 3, ετσι δεν ειναι?)
σε λιγο ανοιγουν και τα ταξιδιωτικα γραφεια στην αθηνα, να παρω μηπως και η ανδρος ειναι ακομα ζωντανη ...
οτι εχετε ευχαριστηση, παρακαλω και συγγνωμη για την ενοχλα που σας κανωΥ.Γ. (Χρονια πολλα στις Γιωτες σας, εχετε και πολλες αν θυμαμαι καλα!!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ηλια, εν λευκω! ...Υ.Γ. (Χρονια πολλα στις Γιωτες σας, εχετε και πολλες αν θυμαμαι καλα!!)
Μη σε νοιάζει, λέμε. Από Κιάτο μέχρι Πύλο και Μεθώνη έχουμε.
Γιώτες έχουμε, αλλά γιορτάζουν Νοέμβρη.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007