Ο χρήστης technik έγραψε:
Mipos piges mikri vigla? Pyrgaki? Moutsouna? Limnari?
-Μικρή βίγλα πήγα, ήταν εκεί που έκαναν windsurfing - ψιλοχάλια η θάλασσα για μπάνιο, για τους σέφερ καλή ήταν λόγω αέρα.
-Πυργάκι επίσης πήγα, όχι ιδιαίτερη εντύπωση.
-Μουτσούνα και λιμενάρι δεν πήγα, αν και έφτασα μέχρι και Απείρανθο.
Γενικά, σύμφωνα με κατοίκους και επισκέπτες, ο Αγ. Προκόπιος είναι η καλύτερη παραλία της Νάξου, πράγμα στο οποίο συμφωνώ, βάσει όσων είδα.
ΥΓ. φταίνε βέβαια και τα υψηλά στάνταρ που έχω για τις παραλίες, λόγω διαμονής στο Ιόνιο
Να 'μαι και γωωωω!!!
Λοιπόν, μετά από 560+ χλμ στη Νάξο, μπορώ να πω οτι έχω γυρίσει το νησί περισσότερο και από Ναξιώτη! Όχι μόνο έφτασα Μουτσούνα, αλλά και μέχρι Πάνορμο. Τα μόνα μέρη που δεν πήγα ήταν η Αγιασσός και η Καλαντός επειδήξ έπρεπε να κάνω πολύ χ'ωμα. Έφτασα όμως μέχρι τον Πύργο Χειμάρρου στο δρόμο για Καλαντό και η διαδρομή ήταν απίστευτη, με φοβερή θέα.
Από παραλίες: Πράγματι το νησί δεν έχει και πάρα πολλές και οι περισσότερες εστιάζονται στα δυτικά-νοτιοδυτικά, αλλά βρήκαμε μερικές καλές. Από τις γνωστές όμως (και παρόμοιες μεταξύ τους) προτίμησα τον Μάραγκα (είχε όσο κόσμο έπρεπε και ήταν πολύ καθαρή η θάλασσα εκεί) και αν πηγαίνατε πιο κάτω υπήρχε και το Αλύκο, με τους αμμόλοφους, που μου θύμισε την αντίστοιχη παραλία στο χωριο μου τη Ζαχάρω.
Ωραία χωριουδάκια είχε, ξεχωρίζω την Απέραθο, ενώ μπορούσες να βρεις φαΐ για όλα τα γουστα και τα βαλάντια, φάγαμε με 12-16 Ε/άτομο, αλλά και με 21 και με 9! Και μιλάμε για αρκετό και καλό φαγητό.
Αυτή η blue star μου έσπασε τα νευρα, οι τύποι την έχουν δει πολύ premium, ενώ τα πλοία τους είναι γαλέρες 'πολυτελείας'. Τα Goody's σας μάραναν κάφροι!